Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Lázár:
"Hatalmas lecseszést kaptunk a szünetben."
😀😀

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 101 — Invisible man
Remélem még jövő hónapban se kapnak drága fiaink pénzt. Elfáradnak 50 perc alatt. Az első félidőben fel lehetett volna törölni ezt a szar pályát az Újpesttel. Persze hagytuk őket meccsben.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Hasonlót szeretnék a zöldek ellen szerdán. Bár ha ma rúgtunk négy gólt (eddig), fáradtságra hivatkozva fogunk kiszopni.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Erre rendesen rájinxeltem.szaba
X lesz meglássad.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 907
Erre rendesen rájinxeltem.
több mint 12 éve
Jól kezdődik ez a Paks-Újpest is, a védekezés, mint a levágott fejű csirkék...Gogo
Életem egyik legszebb napja lesz (sportszempontból) amikor Eninful és Csibakka eltakarodik Újpestről.Bazzani
mert a többi bezzeg kirívóan jobb játékosHöri
Nem, de nem néger.szaba
Persze, ez a megoldás.
Ngawa és Nego is néger, mégsem szidom őket.
Nem mellesleg Balajcza is megérett a cserére sajnos.Bazzani
Nem komolyan írtam. És jó, hogy nem szidod Négót, hiszen gólt szerez. Assisted by Csikvandaszaba
Ez a fel sem nézek csak belebombázom az előttem álló védőbe gólpassznak számít... 😊
Persze, hogy padoztatom Negot fantasyben... xD

több mint 12 éve
Jól kezdődik ez a Paks-Újpest is, a védekezés, mint a levágott fejű csirkék...Gogo
Életem egyik legszebb napja lesz (sportszempontból) amikor Eninful és Csibakka eltakarodik Újpestről.Bazzani
Nem, de nem néger.szaba
Persze, ez a megoldás.
Nem mellesleg Balajcza is megérett a cserére sajnos.Bazzani
Nem komolyan írtam. És jó, hogy nem szidod Négót, hiszen gólt szerez. Assisted by Csikvanda
több mint 12 éve
Nem, de nem néger.szaba
Persze, ez a megoldás.
Nem mellesleg Balajcza is megérett a cserére sajnos.

több mint 12 éve
Nem, de nem néger.
több mint 12 éve
Nem, de legalább nem csak Benny Hill Show-ba illő mozdulatokra képesek.
Csibakkán konkrétan minden támadás elakad.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Szerintem vannak komolyabb problémák az országban - csak amelyet nap mint nap látok magam körül az egyetemen; oktatás (hiánya) - amelyekre el lehetett volna ezt az összeget tapsolni. Amadeus91
látod, ilyen problémák vannak, de egy nemzeti stadion azért nálad is beleférne
ők kicsit szubjektívebben látják soccerszemüvegükön keresztül a helyzetet, így hát számukra pár másik stadion is "aláírható" mégjjncaa
most a nemzetit azért írtam, mert ha már valamit ki kell az egész projectből emelni, amire kevésbé húzom el a szám, akkor az az. Lehessen benne mindent csinálni; foci, atlétika, Rolling Stones koncert, ne omoljon össze, mert a jelenlegi állapotában tényleg vállalhatatlan.

én alapjába véve az állami befektetés ft. magántulajdon mezsgyén rugózok, azt nem veszi be a gyomrom. A problémákat fenntartom és fenn is fogom tartani; eü, közoktatás, felsőoktatás, jogrendszer, adórendszer*, rendőrség, közig, tömegközlekedés (MÁV, BKK), roma integráció (ez nem is annyira pénz kérdése) und so weiter, napestig sorolhatjuk, hogy mit kéne gatyába rázni. (A vastagon szedettek esetében szerintem már a 24. órában vagyunk, reformszükségesség terén)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mert a többi bezzeg kirívóan jobb játékos

több mint 12 éve
Hét elején beszéltem Simivel. Kérdeztem, jól vagytok? Mondja, ja, köszi, csak jó lenne már nyerni. Mondom meglesz az, úgyis az Újpest jön, azt meg mindig megveritek. Röhögött, aztán csak helyeselt. Eddig bejön, bár már legalább hárommal kéne vezetnie a Paksnak.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Szerintem vannak komolyabb problémák az országban - csak amelyet nap mint nap látok magam körül az egyetemen; oktatás (hiánya) - amelyekre el lehetett volna ezt az összeget tapsolni. Amadeus91
látod, ilyen problémák vannak, de egy nemzeti stadion azért nálad is beleférne
ők kicsit szubjektívebben látják soccerszemüvegükön keresztül a helyzetet, így hát számukra pár másik stadion is "aláírható" még

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Rasszista 😛Shilkor
Fenét.
Egy olyan csatár aki teljesen világtalan a labdával, kapura teljesen veszélytelen a meccsek 90%ában és egy labdaszerző középpályás aki minden megszerzett labdát elad, ütközni nem mer.
Semmi bajom azzal, hogy négerek ha tudnak focizni.Bazzani
Poén volt. Egyébként igazad van mind2 teljesen fogalmatlan playa, bár Csivavától tartok kicsit, mert ellenünk mindig összekapja magát.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
(....) azt én is osztom, hogy választások előtt ezzel lehet szavazatot fogni.(....)slowmotion
Ezt viszont kétlem. Magával a stadion építésekkel több szavazót veszíthetett mint amennyit nyerhetett, tekintve a visszajelzéseket. Azzal már inkább, hogy 'lám megígértem, és úgy is lett'...apeszos
nehogy az hidd
az a helyzet, hogy a negatív hangok mindig sokkal erősebbek (vagyis erősebbeknek tűnnek), mint a támogatóké (legyen bármilyen is az arány), itt meg különösen felkorbácsoltak az indultok, szóval nyilván az ellentábor tudja hallattatni keményen a hangjátjjncaa

demagóg eszközökkel vitába szállnék ezzel az állítással.

Én egyébként pártállástól függetlenül, pusztán rideg kapitalista racionalitással, csak arra adnék pénzt, ami megtérül. Momentán a magyar futball nem egy megtérülő üzletág, szarügy de így van. A Nemzeti Stadion még aláírható részemről, az legyen legalább egy tisztességes, de kluboknak nem húznék fel stadiont (támogatást sem adnék egyiknek sem, menjen csődbe az összes, amelyik nem képes magát fenntartani) Szerintem vannak komolyabb problémák az országban - csak amelyet nap mint nap látok magam körül az egyetemen; oktatás (hiánya) - amelyekre el lehetett volna ezt az összeget tapsolni.

azzal meg amit írtak lentebb, hogy nincs kire szavazni gyakorlatilag, maximálisan egyetértek.
több mint 12 éve
Rasszista 😛Shilkor
Fenét.
Egy olyan csatár aki teljesen világtalan a labdával, kapura teljesen veszélytelen a meccsek 90%ában és egy labdaszerző középpályás aki minden megszerzett labdát elad, ütközni nem mer.
Semmi bajom azzal, hogy négerek ha tudnak focizni.

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ennek így nagy verés lesz a vége.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Rasszista 😛
több mint 12 éve
Életem egyik legszebb napja lesz (sportszempontból) amikor Eninful és Csibakka eltakarodik Újpestről.

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Jól kezdődik ez a Paks-Újpest is, a védekezés, mint a levágott fejű csirkék...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
(....) azt én is osztom, hogy választások előtt ezzel lehet szavazatot fogni.(....)slowmotion
Ezt viszont kétlem. Magával a stadion építésekkel több szavazót veszíthetett mint amennyit nyerhetett, tekintve a visszajelzéseket. Azzal már inkább, hogy 'lám megígértem, és úgy is lett'...apeszos
nehogy az hidd
az a helyzet, hogy a negatív hangok mindig sokkal erősebbek (vagyis erősebbeknek tűnnek), mint a támogatóké (legyen bármilyen is az arány), itt meg különösen felkorbácsoltak az indultok, szóval nyilván az ellentábor tudja hallattatni keményen a hangjátjjncaa
A tapasztalataim alapján a fidesz és a rajongóik használták (ki) leginkább a kommunikáció és a 'mozgósítás' adta fegyvert, ebben rendkívül ügyesek. Nos ehhez képest azért túl nagy lett az ellentábor. Sok józanabb fideszes ismerősöm szerint is erős ez a stadion projekt. Szóval ha erősebb a negatív felhang, akkor az nem feltétlenül két politikai tábor egymásnak feszülése. Ebben az esetben nem... És ha számolgatni kellene, mondjuk az általad felhozott nézettségi adatok alapján, még szomorúbb a helyzet, mert az aktív futball ultrák támogatják feltétel nélkül a projektet, és a "béke"menetelők. Akiknek teljesen mindegy mit tesz Orbán, csak Orbán tegye, akkor az helyes.apeszos
nekik csak elég rámutatni a grafikonokra, hogy nő a gazdaság, miközben mindenki stagnál körülöttünk, meg hogy az infláció csökkent (majd választás után persze nőni fog nem kicsit, de akkor már négy évig mindegy lesz), és egy csomó bizonytalan szavazót meg fognak nyerni.
az meg, hogy ellentábor lett a stadionépítések miatt... a kiábrándult fideszesek ugyan kire szavaznának? LMP? MSZP? Bajnai-brancs? ugyan már, még a KDNP-re se fognak voksolni, legfeljebb nem mennek el. a "nincs értelmes, esélyes jelölt" nem csak a baloldalra igaz, hanem a fideszt leváltani akaró, de elvhű "mérsékelt" jobb és jobbközép, ex-fideszes szavazók számára is ez a realitás. (elvhű = még akkor sem szavaz a baloldali konstellációra, ha azzal biztosan kimászna az ország a gödörből)slowmotion
Azért ebben a kérdésben ennyire nem mennék el a tömény politika irányába. Kétségtelen, hogy jól jár vele (ismét) a holdudvar, ámde ahogy jobboldali ellenszavazót ismerek (nem keveset), úgy baloldali szimpatizánst is, legalább annyit. Itt nincs kétségem afelől, hogy Orbán pusztán a játék iránti szeretetből, elkötelezettségből teszi amit tesz, csak az irány nem jó megint. Bár ez szubjektív. És miért ne járna ezzel megint jól egy bizonyos kör? Párttól függetlenül.apeszos
no hát akkor meg két legyet ütött egy csapásra
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
nehogy az hidd
A tapasztalataim alapján a fidesz és a rajongóik használták (ki) leginkább a kommunikáció és a 'mozgósítás' adta fegyvert, ebben rendkívül ügyesek. Nos ehhez képest azért túl nagy lett az ellentábor. Sok józanabb fideszes ismerősöm szerint is erős ez a stadion projekt. Szóval ha erősebb a negatív felhang, akkor az nem feltétlenül két politikai tábor egymásnak feszülése. Ebben az esetben nem... És ha számolgatni kellene, mondjuk az általad felhozott nézettségi adatok alapján, még szomorúbb a helyzet, mert az aktív futball ultrák támogatják feltétel nélkül a projektet, és a "béke"menetelők. Akiknek teljesen mindegy mit tesz Orbán, csak Orbán tegye, akkor az helyes.apeszos
nekik csak elég rámutatni a grafikonokra, hogy nő a gazdaság, miközben mindenki stagnál körülöttünk, meg hogy az infláció csökkent (majd választás után persze nőni fog nem kicsit, de akkor már négy évig mindegy lesz), és egy csomó bizonytalan szavazót meg fognak nyerni.
az meg, hogy ellentábor lett a stadionépítések miatt... a kiábrándult fideszesek ugyan kire szavaznának? LMP? MSZP? Bajnai-brancs? ugyan már, még a KDNP-re se fognak voksolni, legfeljebb nem mennek el. a "nincs értelmes, esélyes jelölt" nem csak a baloldalra igaz, hanem a fideszt leváltani akaró, de elvhű "mérsékelt" jobb és jobbközép, ex-fideszes szavazók számára is ez a realitás. (elvhű = még akkor sem szavaz a baloldali konstellációra, ha azzal biztosan kimászna az ország a gödörből)slowmotion
Azért ebben a kérdésben ennyire nem mennék el a tömény politika irányába. Kétségtelen, hogy jól jár vele (ismét) a holdudvar, ámde ahogy jobboldali ellenszavazót ismerek (nem keveset), úgy baloldali szimpatizánst is, legalább annyit. Itt nincs kétségem afelől, hogy Orbán pusztán a játék iránti szeretetből, elkötelezettségből teszi amit tesz, csak az irány nem jó megint. Bár ez szubjektív. És miért ne járna ezzel megint jól egy bizonyos kör? Párttól függetlenül.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
nehogy az hidd
az meg, hogy ellentábor lett a stadionépítések miatt... a kiábrándult fideszesek ugyan kire szavaznának? LMP? MSZP? Bajnai-brancs? ugyan már, még a KDNP-re se fognak voksolni, legfeljebb nem mennek el. a "nincs értelmes, esélyes jelölt" nem csak a baloldalra igaz, hanem a fideszt leváltani akaró, de elvhű "mérsékelt" jobb és jobbközép, ex-fideszes szavazók számára is ez a realitás. (elvhű = még akkor sem szavaz a baloldali konstellációra, ha azzal biztosan kimászna az ország a gödörből)
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
nehogy az hidd
A tapasztalataim alapján a fidesz és a rajongóik használták (ki) leginkább a kommunikáció és a 'mozgósítás' adta fegyvert, ebben rendkívül ügyesek. Nos ehhez képest azért túl nagy lett az ellentábor. Sok józanabb fideszes ismerősöm szerint is erős ez a stadion projekt. Szóval ha erősebb a negatív felhang, akkor az nem feltétlenül két politikai tábor egymásnak feszülése. Ebben az esetben nem... És ha számolgatni kellene, mondjuk az általad felhozott nézettségi adatok alapján, még szomorúbb a helyzet, mert az aktív futball ultrák támogatják feltétel nélkül a projektet, és a "béke"menetelők. Akiknek teljesen mindegy mit tesz Orbán, csak Orbán tegye, akkor az helyes.