NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
sport365.hu/magyar-foci,labdarugo-nb-i,kaposvar-megharagudott-a-klubvezetes-a-hires-rakoczi-szurkolora,64779"Ez azért történt, mert a klub vezetése zokon vette az internetes mémsztártól, hogy nem volt túl jó véleménnyel róluk, aminek hangot is adott, miközben a csapat továbbra is sereghajtóként áll a bajnokságban."
Legalja bazmeg.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Tehát Rutten az elsőszámú kapitányjelölt. Jobb mint Eriksson.
több mint 12 éve
Szezon meccsét játsszuk eddig a Pápával?! Félidőben 3-2 ide!
több mint 12 éve
Boruc te szemét, tipszmikszűté?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Nem a Kispest-Lokit nézted?😊 Kétmillió!😊
több mint 12 éve
év meccse volt ez az everton - liverpool 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Előrelépünk továbbra is, heynckes és eriksson nevét egy lapra leìrni már önmagában nevetséges. Félek tőle h megkapjuk a svéd egervárit 😕peachMegérdemelnénk, három napig röhögnék 😀 Pont illene az itteni futball "kultúrába" 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Előrelépünk továbbra is, heynckes és eriksson nevét egy lapra leìrni már önmagában nevetséges. Félek tőle h megkapjuk a svéd egervárit 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Komolyan kérdeztem, hátha olvasta valaki valahol csak én nem tudok róla.BazzaniJupp Heynckes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, SvájcAnnyira örülnék, ha végre egyszer mondjuk nem Brazília és Hollandia kaliber csapatot kapna Elefántcsontpart.
2. kalap: Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Oroszország
3. kalap: Franciaország, Chile, Elefántcsontpart, Ecuador, Ghána, Algéria, Nigéria, Kamerun
4. kalap: Mexikó, Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Japán, Irán, Dél-Korea, Ausztrália
Én ilyet olvastam, gondolom Höri is erre célzott 😀
Mondjuk ebből összejöhetne egy szép csoport 😀
Pl.: Brazil-Holland-Francia-Mehíkó
vagy egy Svájc-Görög/Bosnyák-Irán-Honduras halálcsoport is...Toca
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Komolyan kérdeztem, hátha olvasta valaki valahol csak én nem tudok róla.
több mint 12 éve
Sven-Göran Eriksson az MLSZ második számú jelöltje a szövetségi kapitányi posztra. Ki az elsöszámú?BazzaniJosé Mourinho

Don't blink!
több mint 12 éve
Sven-Göran Eriksson az MLSZ második számú jelöltje a szövetségi kapitányi posztra. Ki az elsöszámú?
több mint 12 éve
meg ha rosszul áll a hajaegyszer látnám ezt a kurva Dzsudzsákéknál, egy szót sem tudok izlandiul mégis "értettem"Zsuzsinál ilyen reakciót csak akkor fogsz látni, amikor megtudja, hogy elvették a jogosítványátslowmotion
www.youtube.com/watch?v=DrSUWAtpLs0davemayer
több mint 12 éve
egyszer látnám ezt a kurva Dzsudzsákéknál, egy szót sem tudok izlandiul mégis "értettem"Zsuzsinál ilyen reakciót csak akkor fogsz látni, amikor megtudja, hogy elvették a jogosítványát
több mint 12 éve
hát ha azt vesszük, hogy az övé volt kábé az ötödik vagy hatodik gól, akkor azt kell mondanom, hogy az nem osztott, nem szorzott a kijutás szempontjából.Ezek után tényleg cikizzük Devecserit?😊Bárcsak egy már rég eldőlt továbbjutás utáni tét nélküli meccsen (fél lábbal Rióban), fejelte volna Devecseri azt a bizonyos öngólt...JC6
www.origo.hu/sport/focivilag/20131120-vasszilisz-toroszidisz-oriasi-ongolt-lott-a-roman-gorog-vb-potselejtezon.htmlNB2
több mint 12 éve
soha se mondd, h sose...természetesen zsuzsika is a könnyeivel fog küszködni az utolsó válogatott meccse után!(ami természetesen egy VB-döntő után lesz 2030-ban)egyszer látnám ezt a kurva Dzsudzsákéknál, egy szót sem tudok izlandiul mégis "értettem"Sose fogod,max Király Gabitól az utolsó meccse után.Kenny
|
több mint 12 éve
egyszer látnám ezt a kurva Dzsudzsákéknál, egy szót sem tudok izlandiul mégis "értettem"Sose fogod,max Király Gabitól az utolsó meccse után.
több mint 12 éve
egyszer látnám ezt a kurva Dzsudzsákéknál, egy szót sem tudok izlandiul mégis "értettem"www.youtube.com/watch?v=DrSUWAtpLs0
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
basszus, svájc kijutott, kovács kálmánnak új titkos esélyest kell keresnie 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Hajrá Svájc, USA és Kolumbia.Tökéletesen elégedett leszek ha ebből a háromból csak kettő döntőzik.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezek után tényleg cikizzük Devecserit?😊Bárcsak egy már rég eldőlt továbbjutás utáni tét nélküli meccsen (fél lábbal Rióban), fejelte volna Devecseri azt a bizonyos öngólt...
www.origo.hu/sport/focivilag/20131120-vasszilisz-toroszidisz-oriasi-ongolt-lott-a-roman-gorog-vb-potselejtezon.htmlNB2
több mint 12 éve
Földrajz alapján van a 2-4. kalap, csak az elsőt emelik ki koefficiens alapján.1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, SvájcJapán és Mexikó elég kemény lehet a négyesből, az lehet a halálcsoport.. az usákokat direkt nem mondom, ők mindig elszúrják 😛
2. kalap: Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Oroszország
3. kalap: Franciaország, Chile, Elefántcsontpart, Ecuador, Ghána, Algéria, Nigéria, Kamerun
4. kalap: Mexikó, Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Japán, Irán, Dél-Korea, Ausztrália
Amúgy miért került az összes afrikai a hármasba? Ennyire közel vannak a rangsorban :SIgor
több mint 12 éve
1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, SvájcJapán és Mexikó elég kemény lehet a négyesből, az lehet a halálcsoport.. az usákokat direkt nem mondom, ők mindig elszúrják 😛
Amúgy miért került az összes afrikai a hármasba? Ennyire közel vannak a rangsorban :S
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)