NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 sport365.hu/magyar-foci,labdarugo-nb-i,kaposvar-megharagudott-a-klubvezetes-a-hires-rakoczi-szurkolora,64779

"Ez azért történt, mert a klub vezetése zokon vette az internetes mémsztártól, hogy nem volt túl jó véleménnyel róluk, aminek hangot is adott, miközben a csapat továbbra is sereghajtóként áll a bajnokságban."

Legalja bazmeg.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Tehát Rutten az elsőszámú kapitányjelölt. Jobb mint Eriksson.

több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Szezon meccsét játsszuk eddig a Pápával?! Félidőben 3-2 ide!
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 813 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Boruc te szemét, tipszmikszűté?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Nem a Kispest-Lokit nézted?😊 Kétmillió!😊
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 813 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
év meccse volt ez az everton - liverpool 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Előrelépünk továbbra is, heynckes és eriksson nevét egy lapra leìrni már önmagában nevetséges. Félek tőle h megkapjuk a svéd egervárit 😕peach
Megérdemelnénk, három napig röhögnék 😀 Pont illene az itteni futball "kultúrába" 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Előrelépünk továbbra is, heynckes és eriksson nevét egy lapra leìrni már önmagában nevetséges. Félek tőle h megkapjuk a svéd egervárit 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Komolyan kérdeztem, hátha olvasta valaki valahol csak én nem tudok róla.Bazzani
Jupp Heynckes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 541 — Keep pounding
1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, Svájc
2. kalap: Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Oroszország
3. kalap: Franciaország, Chile, Elefántcsontpart, Ecuador, Ghána, Algéria, Nigéria, Kamerun
4. kalap: Mexikó, Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Japán, Irán, Dél-Korea, Ausztrália
Én ilyet olvastam, gondolom Höri is erre célzott 😀
Mondjuk ebből összejöhetne egy szép csoport 😀
Pl.: Brazil-Holland-Francia-Mehíkó
vagy egy Svájc-Görög/Bosnyák-Irán-Honduras halálcsoport is...Toca
Annyira örülnék, ha végre egyszer mondjuk nem Brazília és Hollandia kaliber csapatot kapna Elefántcsontpart.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Komolyan kérdeztem, hátha olvasta valaki valahol csak én nem tudok róla.

több mint 12 éve
Sven-Göran Eriksson az MLSZ második számú jelöltje a szövetségi kapitányi posztra. Ki az elsöszámú?Bazzani
José Mourinho

Don't blink!
több mint 12 éve
Sven-Göran Eriksson az MLSZ második számú jelöltje a szövetségi kapitányi posztra. Ki az elsöszámú?

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
egyszer látnám ezt a kurva Dzsudzsákéknál, egy szót sem tudok izlandiul mégis "értettem"
 www.youtube.com/watch?v=DrSUWAtpLs0davemayer
Zsuzsinál ilyen reakciót csak akkor fogsz látni, amikor megtudja, hogy elvették a jogosítványátslowmotion
meg ha rosszul áll a haja

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
egyszer látnám ezt a kurva Dzsudzsákéknál, egy szót sem tudok izlandiul mégis "értettem"
Zsuzsinál ilyen reakciót csak akkor fogsz látni, amikor megtudja, hogy elvették a jogosítványát
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Ezek után tényleg cikizzük Devecserit?😊

www.origo.hu/sport/focivilag/20131120-vasszilisz-toroszidisz-oriasi-ongolt-lott-a-roman-gorog-vb-potselejtezon.htmlNB2
Bárcsak egy már rég eldőlt továbbjutás utáni tét nélküli meccsen (fél lábbal Rióban), fejelte volna Devecseri azt a bizonyos öngólt...JC6
hát ha azt vesszük, hogy az övé volt kábé az ötödik vagy hatodik gól, akkor azt kell mondanom, hogy az nem osztott, nem szorzott a kijutás szempontjából.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sose fogod,max Király Gabitól az utolsó meccse után.Kenny
soha se mondd, h sose...természetesen zsuzsika is a könnyeivel fog küszködni az utolsó válogatott meccse után!(ami természetesen egy VB-döntő után lesz 2030-ban)

|
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Sose fogod,max Király Gabitól az utolsó meccse után.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
 www.youtube.com/watch?v=DrSUWAtpLs0

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
basszus, svájc kijutott, kovács kálmánnak új titkos esélyest kell keresnie 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Hajrá Svájc, USA és Kolumbia.
Tökéletesen elégedett leszek ha ebből a háromból csak kettő döntőzik.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezek után tényleg cikizzük Devecserit?😊

www.origo.hu/sport/focivilag/20131120-vasszilisz-toroszidisz-oriasi-ongolt-lott-a-roman-gorog-vb-potselejtezon.htmlNB2
Bárcsak egy már rég eldőlt továbbjutás utáni tét nélküli meccsen (fél lábbal Rióban), fejelte volna Devecseri azt a bizonyos öngólt...
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!

végem van 😀

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, Svájc
2. kalap: Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Oroszország
3. kalap: Franciaország, Chile, Elefántcsontpart, Ecuador, Ghána, Algéria, Nigéria, Kamerun
4. kalap: Mexikó, Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Japán, Irán, Dél-Korea, Ausztrália
Japán és Mexikó elég kemény lehet a négyesből, az lehet a halálcsoport.. az usákokat direkt nem mondom, ők mindig elszúrják 😛
Amúgy miért került az összes afrikai a hármasba? Ennyire közel vannak a rangsorban :SIgor
Földrajz alapján van a 2-4. kalap, csak az elsőt emelik ki koefficiens alapján.

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
Japán és Mexikó elég kemény lehet a négyesből, az lehet a halálcsoport.. az usákokat direkt nem mondom, ők mindig elszúrják 😛
Amúgy miért került az összes afrikai a hármasba? Ennyire közel vannak a rangsorban :S

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)