NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, SvájcNem érzem véletlennek, hogy a franciák az afrikaiak közé kerültek. 😊
2. kalap: Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Oroszország
3. kalap: Franciaország, Chile, Elefántcsontpart, Ecuador, Ghána, Algéria, Nigéria, Kamerun
4. kalap: Mexikó, Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Japán, Irán, Dél-Korea, Ausztrália
Én ilyet olvastam, gondolom Höri is erre célzott 😀
Mondjuk ebből összejöhetne egy szép csoport 😀
Pl.: Brazil-Holland-Francia-Mehíkó
vagy egy Svájc-Görög/Bosnyák-Irán-Honduras halálcsoport is...Toca
több mint 12 éve
A portugál nem normális😊www.origo.hu/sport/20131121-tortenelmi-uvoltesek-es-visitasok-a-megorules-fokozatai-a-palya-mellett.html?sec-5
Ezek után tényleg cikizzük Devecserit?😊
www.origo.hu/sport/focivilag/20131120-vasszilisz-toroszidisz-oriasi-ongolt-lott-a-roman-gorog-vb-potselejtezon.html
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-magyar-akar-lenni-az-u23-as-roman-valogatott-2296481Ha románnak érzi magát, akkor maradjon is ott. Sose voltam híve a honosításnak, inkább legyünk ilyen rém gyengék mint most, de ilyen mindenféle jött-ment, aki még csak nem is érzi magát magyarnak minimálisan se, ne húzhassa fel a címeres mezt.
több mint 12 éve
1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, Svájc2. kalap: Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Oroszország
3. kalap: Franciaország, Chile, Elefántcsontpart, Ecuador, Ghána, Algéria, Nigéria, Kamerun
4. kalap: Mexikó, Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Japán, Irán, Dél-Korea, Ausztrália
Én ilyet olvastam, gondolom Höri is erre célzott 😀
Mondjuk ebből összejöhetne egy szép csoport 😀
Pl.: Brazil-Holland-Francia-Mehíkó
vagy egy Svájc-Görög/Bosnyák-Irán-Honduras halálcsoport is...
több mint 12 éve
Teljes a mezőny, hajrá Mexikó, Kolumbia és Belgium 😊és már lehet tudni az első kalapot is.
Dél-Amerika: Brazília, Argentína, Kolumbia, Ecuador, Chile, Uruguay
Ázsia: Japán, Ausztrália, Irán, Dél-Korea
Európa: Olaszország, Hollandia, Belgium, Németország, Svájc, Bosznia-Hercegovina, Oroszország, Spanyolország, Anglia, Görögország, Horvátország, Portugália, Franciaország
CONCACAF: Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Mexikó
Afrika: Nigéria, Elefántcsontpart, Kamerun, Ghána, Algériajjncaa
Brazília, Argentína, Kolumbia, Uruguay, Spanyolország, Németország, Svájc és Belgium!
(hacsak a FIFA ki nem talál valami eddig nem létező szabályt a koefficiens helyett, hogy a nekik tetsző csapatok legyen itt).
A többi kalapot földrész szerint szokták beosztani. Szerintem lesz egy Ázsia+Concacaf, a maradék 9 európait leosztják 8 felé, a kimaradó meg összecsapva az afrikaiakkal, ecuadorral és chilével pedig megy az utolsóba.
December 6!
több mint 12 éve
Teljes a mezőny, hajrá Mexikó, Kolumbia és Belgium 😊Dél-Amerika: Brazília, Argentína, Kolumbia, Ecuador, Chile, Uruguay
Ázsia: Japán, Ausztrália, Irán, Dél-Korea
Európa: Olaszország, Hollandia, Belgium, Németország, Svájc, Bosznia-Hercegovina, Oroszország, Spanyolország, Anglia, Görögország, Horvátország, Portugália, Franciaország
CONCACAF: Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Mexikó
Afrika: Nigéria, Elefántcsontpart, Kamerun, Ghána, Algéria

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
m.sportgeza.hu/futball/2013/11/20/na_melyik_az_egyetlen_veretlen_europai_csapat/?rnd=278Ahogy irtam tegnap ,buszkeseggel tolt el h a gibraltari "focicsoda" reszese vagyok.kivulallokent befogadtak.
Tenyleg nagyon pozitiv nemzet!sokat tanulhatna a vilag toluk h pl h fogadjak el az "idegeneket"
több mint 12 éve
Még végén azt is sikerül majd kihozni a tegnapi meccsből,hogy az első is lesgól volt 😀
több mint 12 éve
És ez mit bizonyìt? mert sztem azt amit mondok, csak én nem a "gólpasszról" beszéltem, hanem ami előtte lovés volt ami kijött pyatovról amire valbuéna indult rá először méteres lesről, és mivel játékba akart avatkozni fújni kellett vna. Az más kérdés h elcsúszott a barom 😀 na de m1 változni ettől semmi nem fog...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Jah, kb 1 méterrel...buta divat, tudatlanságod vicceskedéssel próbálod palástólni 😀 😛peachbár gondolom sasszemeddel te már élőben is láttad, h 1 méterrel előrébb volt
azért itt van csak néked kikockázva:
"1 méter" =/=

nagy palástoló vagy te peaty... xD
|
több mint 12 éve
Grrrrrrrrrr Victor V állítólag súlyosan megsérült, erre szükség volt marhára. Hozhatjuk is januárban már ter St-ngt vagy vkit esetleg Ikert 😛 remélem annyira nem súlyos hogy az idényben már ne tudjon pályára lépni csúnya búcsú lenne....dandeelvileg idén már nem játszik.
Ott van Pinto akit én személy szerint a tökéletes cserekapusnak tartottam mindig is.Bravúrokra képes mint VV,igaz jobban benne van a hiba mint Valdesben.
Ha meg minden kötél szakad akkor ott van Oier,ő is lassan megérdemelné a lehetőséget.
több mint 12 éve
Jah, kb 1 méterrel...buta divat, tudatlanságod vicceskedéssel próbálod palástólni 😀 😛
több mint 12 éve
Divat: de valbuena igen a lövés pillanatában és ő volt az első aki mozdult a kapusról kipattanó labdára, ergo játékba akart avatkozni pedig lesen volt.... 😛 😉peachneeeem, csak a térde búbja volt egy hangyafasznyit előrébb..meg különben is ő csak oda súgta Huszevnek, h úgyse meri berúgni a saját kapuba, hát bemerte! xD
|
több mint 12 éve
Divat: de valbuena igen a lövés pillanatában és ő volt az első aki mozdult a kapusról kipattanó labdára, ergo játékba akart avatkozni pedig lesen volt.... 😛 😉
több mint 12 éve
bml$z:"Súlyosbító körülményként esett latba, hogy a szurkolók fenti megnyilvánulásai után a hangosbemondó csak három esetben szólította fel sportszerű szurkolásra a nézőket."azert jogos lenne a buntetes mindig😀😀😀
uram atyám...van még hova süllyedni???? lassan a hajráfradiért is 2M lesz! 😀😀😀Divat
több mint 12 éve
A franciák 3. gólja is les volt...peachHuszev nem volt lesen! xD
|
több mint 12 éve
A franciák 3. gólja is les volt...
több mint 12 éve
Grrrrrrrrrr Victor V állítólag súlyosan megsérült, erre szükség volt marhára. Hozhatjuk is januárban már ter St-ngt vagy vkit esetleg Ikert 😛 remélem annyira nem súlyos hogy az idényben már ne tudjon pályára lépni csúnya búcsú lenne....
több mint 12 éve
Szpíker meg is említett az általam belinkelt francia-bolgár meccset, bízom benne, hogy az élet megismétli önmagát.Elvertük volna az egyiket itthon, lemákoltunk volt 1/2 döntetlent idegenben majd a körbeverésektől függően 3.-4. helyen kiesünk. Szóval kb ua mint most volt.
Ez az angol-ukrán-lengyel csoport durva volt azért, mi vajon ott mit csináltunk volna?😊))NB2
több mint 12 éve
Azért DD epic, 0-2 után is maximálisan hitt a győzelemben, hatalmas nagy tisztelet neki hogy ezt véghez is vitte.CR pedig évről-évre bizonyítja hogy egymaga képes vinni a hátán, egy amúgy teljesen átlagos csapatot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
CR7 nélkül halott lenne ez a csapat...mind a négyet ő verte nem, a két meccsen összesen?JC6mint a real,őkis hallottak cr nélkül.
több mint 12 éve
de az a lesgól mindent eldöntött kb...Dexxter Tailoreléggé utálom a csigazabálókat, de ez azért a körülményeket figyelembe véve erősen vicces... 😊
|
több mint 12 éve
Szpíker meg is említett az általam belinkelt francia-bolgár meccset, bízom benne, hogy az élet megismétli önmagát.És már Montenegró is egészen erős csapattal rendelkezik, úgyhogy Alex Dickdrawer és a legénysége szerintem maximum a 4. helyre érhetett volna oda, megkérdőjelezhetetlen előrelépéssel persze.
Ez az angol-ukrán-lengyel csoport durva volt azért, mi vajon ott mit csináltunk volna?😊))NB2
Amúgy az is laza, hogy Gibraltár az első meccsén leikszelt a legutóbbi VB-n résztvevő, idén a csoportjában 3. helyen végző Szlovákia otthonában
akkorisredskins
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bazz, bejött a román - görög x, a horvát hazai, portugál továbbjut és akkor a köcsög franciák rúgnak hármat, mikor 2,5 kevesebbre raktam egy szelvényre mind.utálom is őket, mióta élek 😀