NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
köcsög csigazabálóknak nagyon fogok szurkolni, hogy 0 ponttal zúgjanak ki a csoportjukból... persze az ukránok is faszok voltak, hogy ennyire beálltak védekezni az első félidőben, de az a lesgól mindent eldöntött kb...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Szpíker meg is említett az általam belinkelt francia-bolgár meccset, bízom benne, hogy az élet megismétli önmagát.Még jobban megmagyarázhattuk volna miért nem jutottunk ki a sorsolás a hibás 😛 pedig mi szerethetően játszottunk 😀
Ez az angol-ukrán-lengyel csoport durva volt azért, mi vajon ott mit csináltunk volna?😊))NB2
több mint 12 éve
Szpíker meg is említett az általam belinkelt francia-bolgár meccset, bízom benne, hogy az élet megismétli önmagát.Ez az angol-ukrán-lengyel csoport durva volt azért, mi vajon ott mit csináltunk volna?😊))
több mint 12 éve
Annyira éreztem, hogy összehozzák ezt az ukránok a franciáknak... Persze röhögnék ha kapnának egy tizit a végén aztán kampec 😀
több mint 12 éve
Ha a "kedvencre nem rakok" elvet nem követném, ma igencsak gazdag lennék 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
még soha senki sem jutott tovább ilyen osztályozón aki kikapott az első meccsen 2-0-ra. Na kb ennyi esély volt erre, ezt az ukránok nagyon elcseszték.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
CR7 nélkül halott lenne ez a csapat...mind a négyet ő verte nem, a két meccsen összesen?JC6igen, de a svéd Ibrakadabra nélkül nem?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
CR7 nélkül halott lenne ez a csapat...mind a négyet ő verte nem, a két meccsen összesen?
több mint 12 éve
Cr7 még jobban nem kedvelem (finoman szólva 😛) de most neki is respeckt!
több mint 12 éve
ha nem támad ki a svéd válogatott ennyire, nem kapnak 3-ar cr7-től - taktikus sanyit hallották

Don't blink!
több mint 12 éve
na megérte megtenni h a portugálok lövik a 4.-et, várható volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bekapcsolom, és Ákoska kiabál hogy behozza ibrát. 😀nehéz eldönteni idén melyik a jobb játékos, de hogy ők a legjobbak ez tény!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
csudábaaaaaaaaaaa 😕
több mint 12 éve
CR7 második!Hülye szpíker mi az, hogy itt a vége????
több mint 12 éve
és basszameg cr7 eldönti...

Don't blink!
több mint 12 éve
na d ejó hogy nicns sportklub, kapok egy streamet...ja most már értek midnent coentraot lekapták 😀
több mint 12 éve
Nagyon nem szeretem Ibrat de max respect neki. Mondjuk viszont a svédeket szeretem úgyhogy hajrá!
több mint 12 éve
zlatan különleges rúgó technikával... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
portugál meccset adja valamelyik magyar adó?sportklub
nem mintha a francia meccs nem tetszene.
De érdekel hogy hogy a fazsomba szerez gólt ibra ha Pepe játszik...eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
portugál meccset adja valamelyik magyar adó? nem mintha a francia meccs nem tetszene.
De érdekel hogy hogy a fazsomba szerez gólt ibra ha Pepe játszik...
több mint 12 éve
ibra bevágta mint a büdös szart

Don't blink!