Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
nehogy az hidd(....) azt én is osztom, hogy választások előtt ezzel lehet szavazatot fogni.(....)slowmotionEzt viszont kétlem. Magával a stadion építésekkel több szavazót veszíthetett mint amennyit nyerhetett, tekintve a visszajelzéseket. Azzal már inkább, hogy 'lám megígértem, és úgy is lett'...apeszos
az a helyzet, hogy a negatív hangok mindig sokkal erősebbek (vagyis erősebbeknek tűnnek), mint a támogatóké (legyen bármilyen is az arány), itt meg különösen felkorbácsoltak az indultok, szóval nyilván az ellentábor tudja hallattatni keményen a hangját

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
(....) azt én is osztom, hogy választások előtt ezzel lehet szavazatot fogni.(....)slowmotionEzt viszont kétlem. Magával a stadion építésekkel több szavazót veszíthetett mint amennyit nyerhetett, tekintve a visszajelzéseket. Azzal már inkább, hogy 'lám megígértem, és úgy is lett'...
több mint 12 éve
jjncaa
apeszosmost a vitába nem beleszólva, az azért tényleg vicces, hogy az emberek nem járnak ki meccsre, mert szar a termék és drága a jegy ehhez képest, szóval építenek új stadionokat, amiket valószínűleg jegyáremeléssel (is) fognak finanszírozni, szóval akkor több embernek kellene kijárnia meccsre? mitől lesz ennyivel jobb a termék, a fijúk majd felszívják magukat a csilivili stadion miatt?
azt én is osztom, hogy választások előtt ezzel lehet szavazatot fogni. lehet mutogatni a statisztikákat, hogy így nőtt a gazdaság meg úgy nőtt a gazdaság, az meg a kommunikációbuzi fideszeseknek még jól is jön. ha meg eddig meghallgatta az egységsugarú választó az agyzsibbasztásaikat, akkor már nem marad ideje belegondolni abba, hogy ez lényegében (és hatékonyságában) olyan, mintha a szomszéd utcában minden embernek vettek volna tízezer forintért két kiló kenyeret.
több mint 12 éve
Valamint az örök igazságot se szabad elfelejteni:de milyen alakban? betonjárda vagy betoncsizma?
A politikus legjobb barátja a beton.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Igaz. Tudnék még vitatkozni de sok értelme nem lenne. Az utolsó mondatodban van a lényeg, ez mindent visz. Azzal teljesen egyet kell értsek.Én lennék az utolsó ember, aki pénzt ad ezekre, de talán érdemes néha elgondolkozni azon, hogy mi miért történik. A helyzet az, hogy részben ezekkel a stadionokkal lehet választást nyerni, nem mással, ez meg nyilván az építőiparban ügyködő haveroknak való osztogatással együtt jár. A stadionokban amúgy nem csak soccermeccset lehet rendezni szerintem... És én a "fejétől bűzlik a hal" elgondolással nem értek egyet, azért van ez, ami most, mert ezt érdemeljük, és erre szavazott mindenki, aki mb1-es meccsre kapcsoltjjncaaMost ne arról beszéljünk, hogy mi lenne az optimális, hanem hogy mi miért történik. Mivel a labdarúgás is politikai ügy lett, így érthető, hogy jobban mutat egy-két elkészült stadion, mintsem egy feneketlen kútba öntött pénz, aminek ki tudja, hogy lesz egyáltalán valaha kézzel fogható eredménye. 20 éves tervek meg max a kommunizmusban működnek, 4 éves választási ciklusoknál nehéz azzal kampányolni, hogy nőtt az u-edzők fizetése, stb.jjncaaJó, ne legyen optimális. Van egy foci bolond miniszterelnökünk, aki politikai kérdéssé tette a magyar focit, ezzel újfent sikerült neki megosztani az embereket. Eddig jó. Azzal azért te is tisztában vagy ugye, hogy a legjobb pénztemető egy építkezés? Több légy egy csapásra. A feneketlen kút itt is játszik. Nem tudom jobban mutat-e a TV-ben egy húszezres stadion 1000 emberrel. Valamint ha elkészülnek azt fent is kell tartani, kinek a pénzéből? A telt házas jegyárakból? Ez azért valahogy elsikkad a választási stadionok kérdésében. Kommunizmus ugye sosem létezett, max a szocializmusban, és ott is öt éves tervek voltak. Erős a gyanúm, hogy ezzel a fociőrülettel mindenképpen megosztanák az embereket, ha ennyi pénzt költenek rá, mindegy hogy stadionra vagy utánpótlásra. Viszont ha nem költenek utánpótlásra, biztos hogy nem lesz eredménye, ellenkező esetben viszont lehetne.apeszos
több mint 12 éve
Valamint az örök igazságot se szabad elfelejteni:A politikus legjobb barátja a beton.
több mint 12 éve
Én lennék az utolsó ember, aki pénzt ad ezekre, de talán érdemes néha elgondolkozni azon, hogy mi miért történik. A helyzet az, hogy részben ezekkel a stadionokkal lehet választást nyerni, nem mással, ez meg nyilván az építőiparban ügyködő haveroknak való osztogatással együtt jár. A stadionokban amúgy nem csak soccermeccset lehet rendezni szerintem... És én a "fejétől bűzlik a hal" elgondolással nem értek egyet, azért van ez, ami most, mert ezt érdemeljük, és erre szavazott mindenki, aki mb1-es meccsre kapcsoltMost ne arról beszéljünk, hogy mi lenne az optimális, hanem hogy mi miért történik. Mivel a labdarúgás is politikai ügy lett, így érthető, hogy jobban mutat egy-két elkészült stadion, mintsem egy feneketlen kútba öntött pénz, aminek ki tudja, hogy lesz egyáltalán valaha kézzel fogható eredménye. 20 éves tervek meg max a kommunizmusban működnek, 4 éves választási ciklusoknál nehéz azzal kampányolni, hogy nőtt az u-edzők fizetése, stb.jjncaaJó, ne legyen optimális. Van egy foci bolond miniszterelnökünk, aki politikai kérdéssé tette a magyar focit, ezzel újfent sikerült neki megosztani az embereket. Eddig jó. Azzal azért te is tisztában vagy ugye, hogy a legjobb pénztemető egy építkezés? Több légy egy csapásra. A feneketlen kút itt is játszik. Nem tudom jobban mutat-e a TV-ben egy húszezres stadion 1000 emberrel. Valamint ha elkészülnek azt fent is kell tartani, kinek a pénzéből? A telt házas jegyárakból? Ez azért valahogy elsikkad a választási stadionok kérdésében. Kommunizmus ugye sosem létezett, max a szocializmusban, és ott is öt éves tervek voltak. Erős a gyanúm, hogy ezzel a fociőrülettel mindenképpen megosztanák az embereket, ha ennyi pénzt költenek rá, mindegy hogy stadionra vagy utánpótlásra. Viszont ha nem költenek utánpótlásra, biztos hogy nem lesz eredménye, ellenkező esetben viszont lehetne.apeszos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most ne arról beszéljünk, hogy mi lenne az optimális, hanem hogy mi miért történik. Mivel a labdarúgás is politikai ügy lett, így érthető, hogy jobban mutat egy-két elkészült stadion, mintsem egy feneketlen kútba öntött pénz, aminek ki tudja, hogy lesz egyáltalán valaha kézzel fogható eredménye. 20 éves tervek meg max a kommunizmusban működnek, 4 éves választási ciklusoknál nehéz azzal kampányolni, hogy nőtt az u-edzők fizetése, stb.jjncaaJó, ne legyen optimális. Van egy foci bolond miniszterelnökünk, aki politikai kérdéssé tette a magyar focit, ezzel újfent sikerült neki megosztani az embereket. Eddig jó. Azzal azért te is tisztában vagy ugye, hogy a legjobb pénztemető egy építkezés? Több légy egy csapásra. A feneketlen kút itt is játszik. Nem tudom jobban mutat-e a TV-ben egy húszezres stadion 1000 emberrel. Valamint ha elkészülnek azt fent is kell tartani, kinek a pénzéből? A telt házas jegyárakból? Ez azért valahogy elsikkad a választási stadionok kérdésében. Kommunizmus ugye sosem létezett, max a szocializmusban, és ott is öt éves tervek voltak. Erős a gyanúm, hogy ezzel a fociőrülettel mindenképpen megosztanák az embereket, ha ennyi pénzt költenek rá, mindegy hogy stadionra vagy utánpótlásra. Viszont ha nem költenek utánpótlásra, biztos hogy nem lesz eredménye, ellenkező esetben viszont lehetne.
több mint 12 éve
ha foci alatt a magyart érted akkor csak az a kérdés ki mennyire mazochista 😛Való világ 19-et is meg győzike sót is megnézik az emberek. Mégse nevezném minőséginek. A jelenlegi magyar labdarúgás is pont beleillik ebbe a sorba 😀vandeminekInkább focit nézzenek, mint vv-t...Asbee
több mint 12 éve
Való világ 19-et is meg győzike sót is megnézik az emberek. Mégse nevezném minőséginek. A jelenlegi magyar labdarúgás is pont beleillik ebbe a sorba 😀vandeminekInkább focit nézzenek, mint vv-t...
több mint 12 éve
Most ne arról beszéljünk, hogy mi lenne az optimális, hanem hogy mi miért történik. Mivel a labdarúgás is politikai ügy lett, így érthető, hogy jobban mutat egy-két elkészült stadion, mintsem egy feneketlen kútba öntött pénz, aminek ki tudja, hogy lesz egyáltalán valaha kézzel fogható eredménye. 20 éves tervek meg max a kommunizmusban működnek, 4 éves választási ciklusoknál nehéz azzal kampányolni, hogy nőtt az u-edzők fizetése, stb.Biztos én értem rosszul, de nem látok összefüggést a televíziós nézettség és a stadion építések között... Az érdeklődési szint világos, de ez csak azt mutatja szerintem, hogy a focit nézik, de nem a helyszínen, ergo a foci érdekli elsősorban az embereket, és csak utána a hely. Pár ezer emberre sok sok milliárdot költenek, holott ha ezt pl. utánpótlásra költenék, és fejlesztenék a focit, az emberek a rogyott stadionokba is kimennének. Jó alapra kellene házat építeni, nem fordítva.apeszoswww.facebook.com/photo.php?fbid=225277867649409&set=a.136721759838354.1073741826.126891420821388&type=1&theaterezzel ugye tisztában vagy?
Ez...Tocy
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-hatmillios-nezettseg-a-kozszolgalati-tevecsatornakon-2251115
meg azzal, hogy melyek a legnézettebb műsorok a sport tv-n? melyek a legolvasottabb cikkek az nso-n? szerinted?jjncaa

---
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
van sport tvs ismerosom.ha szar hanem de megnezik erdekli oket.nem hiaba volt akkora licit verseny erte anno.
pl en is figyelemmel kovettem, jobban mint a jelenlegi lakhelyem orszaganak a focijat...illetve a munkahelyem "orszaganak" a focijat.Pedig mindketto top bajboksag.
több mint 12 éve
Való világ 19-et is meg győzike sót is megnézik az emberek. Mégse nevezném minőséginek. A jelenlegi magyar labdarúgás is pont beleillik ebbe a sorba 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Biztos én értem rosszul, de nem látok összefüggést a televíziós nézettség és a stadion építések között... Az érdeklődési szint világos, de ez csak azt mutatja szerintem, hogy a focit nézik, de nem a helyszínen, ergo a foci érdekli elsősorban az embereket, és csak utána a hely. Pár ezer emberre sok sok milliárdot költenek, holott ha ezt pl. utánpótlásra költenék, és fejlesztenék a focit, az emberek a rogyott stadionokba is kimennének. Jó alapra kellene házat építeni, nem fordítva.www.facebook.com/photo.php?fbid=225277867649409&set=a.136721759838354.1073741826.126891420821388&type=1&theaterezzel ugye tisztában vagy?
Ez...Tocy
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-hatmillios-nezettseg-a-kozszolgalati-tevecsatornakon-2251115
meg azzal, hogy melyek a legnézettebb műsorok a sport tv-n? melyek a legolvasottabb cikkek az nso-n? szerinted?jjncaa
több mint 12 éve
Ez tipikusan olyan mint némelyeknél a nő kérdés: nembaj, hogy ronda csak jól érezhesse magát vele (eufémisztikusan fogalmazva 😛) legfeljebb s fejét letakarja 😀www.facebook.com/photo.php?fbid=225277867649409&set=a.136721759838354.1073741826.126891420821388&type=1&theaterezzel ugye tisztában vagy?
Ez...Tocy
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=225277867649409&set=a.136721759838354.1073741826.126891420821388&type=1&theaterezzel ugye tisztában vagy?
Ez...Tocy
meg azzal, hogy melyek a legnézettebb műsorok a sport tv-n? melyek a legolvasottabb cikkek az nso-n? szerinted?

---
több mint 12 éve
0-0 Ramost kiszórják és sima 4-1. Érdekes mód mindig alázunk ha ez a bájgúnár nem játszik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-szolarium-okozhatta-a-rutinos-vedo-vesztet-2297913istenem a gyökér 😀
több mint 12 éve
sport1tv streamje van vkinek?
több mint 12 éve
Nyerni kéne ma,idegenben nem vagyunk túl jók.Kiváncsi vagyok mennyire veszik komolyan a csapatok a kupát
több mint 12 éve
Olyan sebesség van a Dortmund-Napoli meccsen hogy a mennyiben focizók még a tv előtt is szédülnek tőle 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
kaszinós: a nápolynak gólt kell rúgni, hogy eredményesek legyenek.no shit sherlock 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
kupában bezzeg 3-0 idegenben a kecsó ellen, bajnokságban meg kiesünk. faja"Egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott Eppel Márton, aki a Kaposvár elleni találkozón, lecserélését követően a kispad plexi falán vezette le csalódottságát.
"
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
mentalis felkeszitessel sok mindent el lehet erni...nem lesz betonfalunk de par mozgast betanulva jobbak lennenk vagy 1-2dolgot leegyszerusiteni.Ne eroltessuk ami nem megy.Csodak nincsenek ahogy irtam de ugyanaazal a kerettel lehet jobb eredmenyt elerni es bukni is...2.pelda bar nem vagyok edzo.
Anno kispesten az egyik penteki edzesen lesetaltuk a felpalyas "beallast"max 40perc alatt tudta mindenki hova kell tolodni.Esetenkent kb. 5meteres sprintek kellettek csak ehhez a vedekezeshez.
anno az edzo megmondta..ha a szelso vedo szarba van..rugja fel a labdat a szogletzaszlo iranyaba a vonal mellett ha nem jon a csatarunk vagy a szelsonk akkor az o hibajuk.
A lenyeb a keret vhol adott ahhoz kell talalni vmit mert kepessegekben is korlatoltak vagyunk.