NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Na kérem szépen az időjárás megmutatja mi az igazság melyik sportág fiai az igaziak 😛
több mint 12 éve
deszar, isztambulban 2 centi hó miatt félbeszakították a meccset, Phillyben meg félméteres hóvihar volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
bár ha jobban belegondolok, lehet, hogy szoros meccs lenne az, mert taktikában nem maradnának el sokkal tőlünk, akarásban meg még lehet, hogy fölénk is nőnének 😕Na ugye, ezt mondom én is. 😊somoskovignaná, a '86-os szovjet csapatból majdnem mindenki 50 év feletti lett, plusz mivel Lobanovszkijt elvitte egy agyvérzés, ezért taktika nélkül rohangásznának a pályán...slowmotionKondás: "Most ki tudnánk verni a norvégokat az Európa Ligában"Szerintem meg a magyar válogatott most megverné az 1986-os szovjet csapatot is simán.somoskovig
Priceless 😀 😀 😀 😀 😀JC6
több mint 12 éve
Na ugye, ezt mondom én is. 😊naná, a '86-os szovjet csapatból majdnem mindenki 50 év feletti lett, plusz mivel Lobanovszkijt elvitte egy agyvérzés, ezért taktika nélkül rohangásznának a pályán...slowmotionKondás: "Most ki tudnánk verni a norvégokat az Európa Ligában"Szerintem meg a magyar válogatott most megverné az 1986-os szovjet csapatot is simán.somoskovig
Priceless 😀 😀 😀 😀 😀JC6
több mint 12 éve
naná, a '86-os szovjet csapatból majdnem mindenki 50 év feletti lett, plusz mivel Lobanovszkijt elvitte egy agyvérzés, ezért taktika nélkül rohangásznának a pályán...Kondás: "Most ki tudnánk verni a norvégokat az Európa Ligában"Szerintem meg a magyar válogatott most megverné az 1986-os szovjet csapatot is simán.somoskovig
Priceless 😀 😀 😀 😀 😀JC6
több mint 12 éve
Kondás: "Most ki tudnánk verni a norvégokat az Európa Ligában"Szerintem meg a magyar válogatott most megverné az 1986-os szovjet csapatot is simán.
Priceless 😀 😀 😀 😀 😀JC6
több mint 12 éve
Kondás: "Most ki tudnánk verni a norvégokat az Európa Ligában"el tudom képzelni, hogy bizonyításképpen barátságost is szeretne tolni ellenük, hogy bebizonyítsa...
Priceless 😀 😀 😀 😀 😀JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kondás: "Most ki tudnánk verni a norvégokat az Európa Ligában"Priceless 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Sándor felcsúton edz,akár maradhat is.Tavasszal leszámol mindenkivel az "Akadémia" 😀
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2013/12/09/tomegverekedes_egy_brazil_bajnokin/két dolog:
1. nálunk egy ilyenért a rendező csapatot a harmadosztályba minősítik vissza rendezési hiányosságok miatt
2. minek szarakodni gumilövedékkel? legalább a favelákban is csökkenne a túlnépesedés...
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 410
milyen kiegyensulyozott a mezony😀Az ute edzoje mondta h kb utcahosszal kene a vidinek nyernie a bajnoksagot ilyen feltetelekkel.
Legalabb izgalmas a bajnoksag😀
Focimutyi
több mint 12 éve
3 pontra telelünk a dobogótól,ha nincs az a 3-4 elbukott meccs akkor simán elsők lennénk és nem lenne miről beszélni.Tudnak ezek focizni ha akarnak.Tudnám minek kellett Monizt 7 meccsen keresztül "buktatni"...Ezt mar soha nem fogjuk megtudni...
Máté nagyon jól meccselt,én hagynám hogy had vezesse a csapatot a szezon végéig(sajnos a meccs utáni nyilatkozatának első mondatában ki is mondta hogy nem ő fogja folytatni és már megvan az új edző).
Szimpatikus ember.Kenny
Ha tudnak így játszani es Moniz mar ki lett rúgva, akkor szerdán miért nem tudtak jobban oda tenni magukat?!?
Máté Csaba: remélem Rutten-nek lehet a pályaedzője!
Mert gondolom a Fradinál semmilyen formában nem fog maradni... Én is sajnálom nagyon.Sinisa
Máté meg maradjon csak szépen itt,lehet egyszerre a két csapatnak is a pályaedzője.
több mint 12 éve
Tudnak ezek focizni ha akarnak.Tudnám minek kellett Monizt 7 meccsen keresztül "buktatni"...Ezt mar soha nem fogjuk megtudni...
Máté nagyon jól meccselt,én hagynám hogy had vezesse a csapatot a szezon végéig(sajnos a meccs utáni nyilatkozatának első mondatában ki is mondta hogy nem ő fogja folytatni és már megvan az új edző).
Szimpatikus ember.Kenny
Ha tudnak így játszani es Moniz mar ki lett rúgva, akkor szerdán miért nem tudtak jobban oda tenni magukat?!?
Máté Csaba: remélem Rutten-nek lehet a pályaedzője!
Mert gondolom a Fradinál semmilyen formában nem fog maradni... Én is sajnálom nagyon.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Tudnak ezek focizni ha akarnak.Tudnám minek kellett Monizt 7 meccsen keresztül "buktatni"...Máté nagyon jól meccselt,én hagynám hogy had vezesse a csapatot a szezon végéig(sajnos a meccs utáni nyilatkozatának első mondatában ki is mondta hogy nem ő fogja folytatni és már megvan az új edző).
Szimpatikus ember.
több mint 12 éve
még ha csak ez lenne...elöl-hátul tragédia, valami eltörött pár hete. ez egy ikszes meccs volt. Gomes meg meccs előtt tejet iszik aztán a végén tejfölt köp, annyira nem tud belenyúlni, csak alszik. egyedül a másodedzőben látok tüzet mindig.hát akkor Gomes viszontlátásra. gondoltam ez lesz, mindig edzőváltás után felpörög egy csapat, nálunk is ez kéne.A Vidi legnagyobb baja, hogy megbontották a Vinicius-Caneira belső duót a gyenge Juhász miatt.Bazzani
meg kb 10 játékosnak ajtót mutatnék.petey
így a Loki simán besétál az első helyre megint.
több mint 12 éve
hát akkor Gomes viszontlátásra. gondoltam ez lesz, mindig edzőváltás után felpörög egy csapat, nálunk is ez kéne.A Vidi legnagyobb baja, hogy megbontották a Vinicius-Caneira belső duót a gyenge Juhász miatt.
meg kb 10 játékosnak ajtót mutatnék.petey
több mint 12 éve
Érdekes gyerek ez az Otigba,védekezni nemtud,de ha az ellenfél kapuja előtt van ott életveszély.Kennyhát lehet, hogy az isteni Marco rossz helyen játszatja?
több mint 12 éve
hát akkor Gomes viszontlátásra. gondoltam ez lesz, mindig edzőváltás után felpörög egy csapat, nálunk is ez kéne.meg kb 10 játékosnak ajtót mutatnék.
több mint 12 éve
lakótársam szerint nem igen lehet megkerülni, talán azért.Érdekes gyerek ez az Otigba,védekezni nemtud,de ha az ellenfél kapuja előtt van ott életveszély.Kennyemlékszem rá, kurva gyorsan tudott futni és nagyobb darab volt mint mi (Békéscsabán az korosztályosban, meg suliban.,.) Nem tudom, hogy lett belőle védő, sosem az esszéért szerették.Amadeus91
De nála sokkal hülyébb játékosok futottak be, lásd pl. Ramos, úgyhogy van még esélye 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Cambridge-Sheffield United meccsen eddig 2 kezezés a vendégeknél, 0 tizenegyes. Ha befújja a vak bíró, akkor 2-1 a Cambridgenek, így vezet a Sheffield.Valahol azért vicces, hogy pont a Cambridge csapatának okoznak kárt az egyetemes labdarúgás jegyében. 😊
Dehogy kell videóbíró, hiszen ez így izgalmas és egyetemes, előre az egyetemes labdarúgásért... :[] 😒Tony
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Cambridge-Sheffield United meccsen eddig 2 kezezés a vendégeknél, 0 tizenegyes. Ha befújja a vak bíró, akkor 2-1 a Cambridgenek, így vezet a Sheffield.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Dehogy kell videóbíró, hiszen ez így izgalmas és egyetemes, előre az egyetemes labdarúgásért... :[] 😒
több mint 12 éve
Érdekes gyerek ez az Otigba,védekezni nemtud,de ha az ellenfél kapuja előtt van ott életveszély.Kennyemlékszem rá, kurva gyorsan tudott futni és nagyobb darab volt mint mi (Békéscsabán az korosztályosban, meg suliban.,.) Nem tudom, hogy lett belőle védő, sosem az esszéért szerették.
több mint 12 éve
Érdekes gyerek ez az Otigba,védekezni nemtud,de ha az ellenfél kapuja előtt van ott életveszély.
több mint 12 éve
ezaz! megint 2-ről basztuk el! ÉS megint egy volt MTK-s szopatott ki! NB2! Jövünk!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Sztem rutten jó döntés, mindig is tehetséges edzőnek gondoltam...peachRutten is félmegoldás volt,a közvélemény kedveli mert sikereket ért el a PSV-vel amiben ugye Dzsudzsák játszott.
A lehető legjobb döntést hozták hogy visszaállítsák a csapat mellé a szurkolókat.
Én sem tartom rossz edzőnek,de úgy érzem lehetett volna jobb megoldás is.