Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Pont most olvastam....(most már a videó is meg volt)Erre mit lehet mondani?
Ez a barom ez mit nézett?Miről beszél?Miért ő van ott,ahol?vagy ez is iszik,mi baja van?
több mint 11 éve
De mindenki kapott belőle?vagy csak megvolt meccs előtt a vodkaadag, mint játékos korábanslowmotionEzek után nagyon erős a gyanúm, hogy Pintér a Trollfoci beépített embere, mert ember ilyen sötét nem lehet egy ilyen pozícióban.cartman023az megvan, hogy Pintér szerint Korcsmár nagyon bátran játszott. Nem tudom mire gondol, mert tegnap egy percet sem kapott... mindig van lejjebb...csebiIgen, itt megtalálod..... 😊
sport.hir24.hu/labdarugo-valogatott/2014/06/05/itt-a-bizonyitek-pinter-mas-meccset-nezett/csi77
Az (B)MLSZ szerint Andorrával játszottunk, Lovrencsics meg örül a tegnap szerzett 3 pontnak.
Nekem is kell ilyen szer.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=dnbpYZTs2eIZseniális 😀
és itt is vanpetey
És a filmpluszon tényleg a Taken 2 ment!
több mint 11 éve
vagy csak megvolt meccs előtt a vodkaadag, mint játékos korábanEzek után nagyon erős a gyanúm, hogy Pintér a Trollfoci beépített embere, mert ember ilyen sötét nem lehet egy ilyen pozícióban.cartman023az megvan, hogy Pintér szerint Korcsmár nagyon bátran játszott. Nem tudom mire gondol, mert tegnap egy percet sem kapott... mindig van lejjebb...csebiIgen, itt megtalálod..... 😊
sport.hir24.hu/labdarugo-valogatott/2014/06/05/itt-a-bizonyitek-pinter-mas-meccset-nezett/csi77
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 500
ez szörnyü.Pintér amiket összehadovàl.....😕
több mint 11 éve
Ezek után nagyon erős a gyanúm, hogy Pintér a Trollfoci beépített embere, mert ember ilyen sötét nem lehet egy ilyen pozícióban.az megvan, hogy Pintér szerint Korcsmár nagyon bátran játszott. Nem tudom mire gondol, mert tegnap egy percet sem kapott... mindig van lejjebb...csebiIgen, itt megtalálod..... 😊
több mint 11 éve
az megvan, hogy Pintér szerint Korcsmár nagyon bátran játszott. Nem tudom mire gondol, mert tegnap egy percet sem kapott... mindig van lejjebb...csebiIgen, itt megtalálod..... 😊
sport.hir24.hu/labdarugo-valogatott/2014/06/05/itt-a-bizonyitek-pinter-mas-meccset-nezett/
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
csávó aki befutott 2 évet is kaphat... Szép, az egyetlen aki tegnap futott azon a kurva pályán.vannak dolgok, amik a legeslegeslegmegszentségteleníthetetlenebbek.
drogosan elütsz egy embert az csak félév, jól elbaszta a szerencsétlen.
szánalmaseaglesmcnabb
a focsi az egyik ilyen. megzavarhatod, de szigorúan csak fővesztés terhe miatt.
több mint 11 éve
csávó aki befutott 2 évet is kaphat... Szép, az egyetlen aki tegnap futott azon a kurva pályán. drogosan elütsz egy embert az csak félév, jól elbaszta a szerencsétlen.
szánalmas
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
😀😀 😀😀 😀😀az megvan, hogy Pintér szerint Korcsmár nagyon bátran játszott. Nem tudom mire gondol, mert tegnap egy percet sem kapott... mindig van lejjebb...csebinem mondta, hogy focit.
gondolom a telefonján nyomkodott valamit a Zsolti.Höri
Akkor az biztos valamelyik FIFA lehetett.
több mint 11 éve
az megvan, hogy Pintér szerint Korcsmár nagyon bátran játszott. Nem tudom mire gondol, mert tegnap egy percet sem kapott... mindig van lejjebb...csebinem mondta, hogy focit.
gondolom a telefonján nyomkodott valamit a Zsolti.
több mint 11 éve
az megvan, hogy Pintér szerint Korcsmár nagyon bátran játszott. Nem tudom mire gondol, mert tegnap egy percet sem kapott... mindig van lejjebb...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Simán válogatott alapanyag, az 5-ös sarkától indulva 10 méteren 7 métert vert a biztonsági őrre, erre szerintem a pályán lévők fele nehezen lett volna képes...[/youtube]gordonNem tudom mutatták-e a közvetítésben a pályára berohanó csávót, aki miután elburnyált a hirdetőtáblában, senkitől nem zavartatva befutott a kapuba, majd még pintérhez is volt ideje elfutni és intézni hozzá pár keresetlen szót 😊 az mvp cím egyértelműen az övébaggionem mutatták, szóval a youtube-világhírnév elkerül bennünket.Höri
több mint 11 éve
kazahok ellen zártkapus meccs, aztán le kell bontani a Puskást- ezt üzeni az UEFA 😀meg még a szöveccséget is jól megbasszák a zuefákokslowmotion[/youtube]gordonNem tudom mutatták-e a közvetítésben a pályára berohanó csávót, aki miután elburnyált a hirdetőtáblában, senkitől nem zavartatva befutott a kapuba, majd még pintérhez is volt ideje elfutni és intézni hozzá pár keresetlen szót 😊 az mvp cím egyértelműen az övébaggionem mutatták, szóval a youtube-világhírnév elkerül bennünket.Höri
több mint 11 éve
Üzenjük a Fifának! Tiszteletet a tolódásnak!Most hallottam a rádióban, hogy 2 helyet visszacsúsztunk! A Fifa is ellenünk😊 Vagyis Pintér ellen😊NB2lényeg a 3 pont. nektek semmi nem jópeteypontosan.
és akkor majd egy hellyel jól előrébb lépünk a FIFA-ranglistán 😊slowmotion
több mint 11 éve
Most hallottam a rádióban, hogy 2 helyet visszacsúsztunk! A Fifa is ellenünk😊 Vagyis Pintér ellen😊lényeg a 3 pont. nektek semmi nem jópeteypontosan.
és akkor majd egy hellyel jól előrébb lépünk a FIFA-ranglistán 😊slowmotion
több mint 11 éve
meg még a szöveccséget is jól megbasszák a zuefákok[/youtube]gordonNem tudom mutatták-e a közvetítésben a pályára berohanó csávót, aki miután elburnyált a hirdetőtáblában, senkitől nem zavartatva befutott a kapuba, majd még pintérhez is volt ideje elfutni és intézni hozzá pár keresetlen szót 😊 az mvp cím egyértelműen az övébaggionem mutatták, szóval a youtube-világhírnév elkerül bennünket.Höri
több mint 11 éve
Nem tudom mutatták-e a közvetítésben a pályára berohanó csávót, aki miután elburnyált a hirdetőtáblában, senkitől nem zavartatva befutott a kapuba, majd még pintérhez is volt ideje elfutni és intézni hozzá pár keresetlen szót 😊 az mvp cím egyértelműen az övébaggionem mutatták, szóval a youtube-világhírnév elkerül bennünket.Höri
több mint 11 éve
Engem csak az bánt, hogy itt lenne az esély kijutni egy nagy tornára. 24 csapat kint lesz Franciaországban, sorsolnak nekünk egy röhej csoportot. Én nem azt mondom, hogy nem lenne pokoli nehéz a 2. helyre odaérni, de legalább 3. helyet elérve megadnánk az esélyt. S oké 97-ben a jugók porrá zúztak minket, de talán...Egy normális, kemény kezű, külföldi edzőt idetettek volna, aki csak egy hangyányit szedi rendbe a védekezést, aki odabasz az asztalra, hogy a primadonnáink észbe kapjanak és ebből a csoportból simán meglehetett volna csípni a 3. helyet.
Ehelyett jött Pintér, aki kipróbál 50 játékost (ugye ez Matthausnál probléma volt), kikapunk a veretes finnektől 2-1-re úgy, hogy végigbekkeled a meccset, csoda folytán X-elsz a dánokkal, úgy, hogy lősz 4-et kapu felé abból két gól, míg a dánok kihagynak 10 ziccert, majd vered az albánokat egy kamu büntetővel, helyzet nélkül botrányos teljesítménnyel 1-0-ra. Persze ez most nagy eredmény, de Koeman idején, mikor 2-0-ra simáztuk őket itthon, ahol kétség sem férhetett a győzelemhez az nem volt elég.
3 csapat tuti előttünk van, de ilyen játékkal az észak-írek ellen is roppant meleg. Sőt még Feröeren is.
több mint 11 éve
lényeg a 3 pont. nektek semmi nem jópeteypontosan.
és akkor majd egy hellyel jól előrébb lépünk a FIFA-ranglistán 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pintér ööö Attila.Többször is visszahallgattam...
- Egy alakuló lévőben csapat vagyunk.
- Én nagyon örülök, hogy, khhm, én azt gondolom, hogy a reklám öö aa negatív illetve a pozitívan foglalkoznak az emberrel.
- Három tizenegyest tudtunk volna rúgni. Ennél jobb szituációba nem kerültek nálunk jobb csapatok az albánok ellen.
- ...utánpótlás válogatottakat olyan összetartásokkal benntartani, hogy- hatásszünet- ahogy egy Gera vagy Hajnal kimegy az A-válogatott keretébe...
Utána kap egy hosszabb kérdést: - Jó. Akkor vegyük...légyszíves az első kérdést...
Nem tud figyelni, nem tud koncentrálni és nem tud egy normálisan összerakott mondatot elmondani.
Következő kérdés, NSO: - Attila, az irammal elégedett vagy? A ritmusváltás mintha kevesebb lett volna?
Válasz: - Az előbb is elmondtam a válaszomban... a dán csapat felvállalta az egyeket, visszaszorultunk, visszaszorultak, de az albánok visszazártak a saját térfelükre, tehát ezáltal nem is lehet olyan iramot játszani, mint ez történt a dán meccsen.
Valaki szólhatna neki, de tényleg... a dánok ellen a második félidőben a seggén vette a csapat a levegőt és törte a hátukat a háló, jó szerivel. Ott az iramot az ellenfél diktálta. Azt meg, hogy ha az ellenfél visszazár védekezni, beáll a saját térfelére egy pro-licenszes edzőnek pont kellene tudni, hogy lehet feltörni. Például nem ívelgetek, hanem sok gyors passzal játszom át az ellent, rengeteg mozgással, futással, labdajáratással fárasztom a másik csapat játékosait. Nem kell hozzá sok minden - főleg, ha nincs taktika - csak erőnlét és technika.
De lehet, hogy rosszul tudom, nem vagyok edző.
A legtöbbször elhangzott szó pedig: részben.
Amúgy meg pár észrevétel, pluszban.
Ez csak egy fórum és talán soha nem jut el Pintérhez meg a vezetőkhöz, de én még soha nem tapasztaltam, hogy ennyire hülyének nézzék a szurkolókat.
Azt mondja Pintér: - meg kell nézni, hogy 3 éve, amikor kikaptak tőlünk a finnek, ők egy építkezésbe kezdtek és látni az eredményt.
Szóval, ha mi 3 éve megvertük őket és akkor kezdtek el építkezni, akkor nekünk most nyáron minimum a VB legjobb 16 csapata közt lenne a helyünk. Nem?
Múltkor szerethető volt a csapat, most meg alakuló. Négy év múlva mi lesz? A "kapitány" kiköveteli a támogatottságot. Kérdem én, az elmúlt 4 évben nem kapták meg? Ugyan ezt mondta Sanyibá, kell a szurkolók támogatottsága. Kiment 3 ezer magyar Bukarestbe, majd Amszterdamba, a hazai meccseken megtöltötték a lelátót, bizakodtak, erre szemen köpték őket. És most jön Pinyő, sír a labda minden egyes meccsen és követeli a támogatottságot...
Minimális külföldön játszó játékos... soroljam? Bogdán, Megyeri, Köteles, Tőzsér, Leonardo, Vanczák, Otigba, Lovrencsics, Huszti, Szalai, Hajnal, Korcsmár, Stieber, Dzsudzsák, Koman, Pintér, Gera.
Jó persze, nem lehet mindenkit számításba venni, de azért ez nem kevés, a fiatalokról nem is beszélve...
Mindig kihozza belőlem a válogatott meccs a regényírást...
több mint 11 éve
ja, volt tegnap meccs? 😊
több mint 11 éve
ez az ember hihetetlenA szurkolók a második félidőben (még 0–0-nál) Pintér Attila távozását követelték.
„A szurkoló azért jön ki a mérkőzésre, hogy kinyilváníthassa véleményét. A reklám meg mindig jó, akár pozitív, akár negatív, mert azt jelzi, szeretnek” – vélekedett Pintér Attila.
igen: szeretnek, jól látod...
ja és Dzsudzsi pozitívabb hangulatban bízik... talán ha csinálnál vmit, ennél még a has süttetés is jobb lenne
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.