NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem nincs sok különbség tapasztalatban Koeman és Rutten között, így ezt nehéz előrelépésnek nevezni. Megint egy felemás megoldás, külföldi edző de nagyobb sikerek nélkül és aki híján van a nemzetközi tapasztalatnak, ez így kidobott pénz sztem, ha már költenek akkor többet kellett volna egy nevesebb szakemberre (vagy sokkal kevesebbet egy feltörekvő fiatal edzőre mondjuk).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sztem rutten jó döntés, mindig is tehetséges edzőnek gondoltam...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Rutten lesz a HC a válogatottnálAmadeus91Ő is megbukik majd. Itt normális futballkultúrából jövő edzőnek esélye sincs. Egyrészt, mert még el sem kezdi a munkát, de bognár "kaszinókirály" gyurka, várhidi "mégnestáblafétis" petya, zombori "vaslogika" sankó lefikázza, hogy egy magyar jobb lenne nála, másrészt, mert lesznek elvárásai. Viszont kicsiny országunk futballvezetése és aranylábú kedvenceik nincsenek hozzászokva, hogy a ténfergésen kívül bármit is elvárnak tőlük. Itt csak a futballvezetésnek (ami egyenlő a kormánnyal) és a primadonna játékosoknak lehetnek elvárásai a nézők (állampolgárok) felé.
több mint 12 éve
Fel se jutottak volna.Érdekes ez a Puskás,kiváncsi vagyok mire mennének a Fehérvári segítség és a kamuigazolások nélkül.Kennycsont nélkül kiesnénekzinedine5
több mint 12 éve
Érdekes ez a Puskás,kiváncsi vagyok mire mennének a Fehérvári segítség és a kamuigazolások nélkül.Kennycsont nélkül kiesnének
több mint 12 éve
Mondjuk ha jól tudom,nincsen válogatott tapasztalata,szóval majd meglátjuk mire megy.Az én jelöltem Sousa volt. Most veszek egy nagy levegőt és várok, olyan semmilyen érzésem van.Bazzaninekem felemás. Emlékszem a Schalke-nál lehúzott kalandjára, viszont a bognárgyuri szintű szerencsétleneknél meg csak jobb. Sok sikert neki, nem lesz egyszerű menet számára.Amadeus91
Ha rábeszéli Husztit hogy térjen vissza akkor nyert ügye lesz egy ideig a szurkolóknál.
több mint 12 éve
Az én jelöltem Sousa volt. Most veszek egy nagy levegőt és várok, olyan semmilyen érzésem van.Bazzaninekem felemás. Emlékszem a Schalke-nál lehúzott kalandjára, viszont a bognárgyuri szintű szerencsétleneknél meg csak jobb. Sok sikert neki, nem lesz egyszerű menet számára.
több mint 12 éve
Az én jelöltem Sousa volt. Most veszek egy nagy levegőt és várok, olyan semmilyen érzésem van.
több mint 12 éve
Rutten lesz a HC a válogatottnálAmadeus91én ennek speciel örülök.
Talán a legjobb megoldás az mlsz pénztárcájához mérten.
több mint 12 éve
Rutten lesz a HC a válogatottnál
több mint 12 éve
Így már érthetőbb. Nagy kár, mert óriási meccse volt a srácnak, de ezek ellen a tajparasztok ellen sajnos várható volt valami sérülés.Ez a Stoke továbbra is a PL legellenszenvesebb csapata.az Eto'o - Schürrle csre megölte a meccset a mi oldalunkon, utána kb egy értelmes akciónk nem volt, Eto'o meg a labdát se tudta átvenni kb...
Mondjuk Mourinho cseréit sem nagyon értem.Schleck
most nyulatkozta Mou, hogy Schürrle megsérült, azért cserélte le... 'csába!Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Ez a Stoke továbbra is a PL legellenszenvesebb csapata.az Eto'o - Schürrle csre megölte a meccset a mi oldalunkon, utána kb egy értelmes akciónk nem volt, Eto'o meg a labdát se tudta átvenni kb...
Mondjuk Mourinho cseréit sem nagyon értem.Schleck
most nyulatkozta Mou, hogy Schürrle megsérült, azért cserélte le... 'csába!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Ez a Stoke továbbra is a PL legellenszenvesebb csapata.Mondjuk Mourinho cseréit sem nagyon értem.
több mint 12 éve
Szerintem Moyes holnap kereshet magának új csapatot...JC6Én nagyon meglepődnék, ha pl januárig kirúgnák Moyes-t. Igaz, nem láttam MU meccseket idén, csak az Arsenal ellenit és talán még egyet egy középcsapat ellenit,de szerintem hosszú távra terveznek Moyes-szal, lehetett várni, hogy nem fogja egyből azt a szintet hozni mint Ferguson. Ha nem lesz meg a top4 idén akkor kirúgják év végén, de addig nem nagyon hiszem. A nyári erősítés se úgy történt, ahogy akarták, a keret se a régi, szerintem 1 évet kapni fog. Meg a másik, hogy ki lenne helyette? Nem nagyon tudok most olyan edzőt, akivel sikeresebb lenne a csapatuk. Persze ettől még simán lehet, hogy karácsonykor már munkanélküli lesz, de szerintem az MU-nál megadják neki az időt, nem úgy mint pl a Chelsea-nél.
több mint 12 éve
Monizra is valami brutális pénzt mondtak a DigiSport egyik beszélgetős műsorában. Sajna én nem hallottam de haver mesélte.A Blikk szerint a portugál Paulo Sousa, a Videoton korábbi mestere is hasonló összeggel gazdagodott, míg a hollandiai 8-1-es vereség után lemondó Egervári Sándor szövetségi kapitány nagyjából havi 30 ezer eurót (9,06 millió forintot) kapott.nyilván blikk, de azért 9 misi/hó not bad, közpénzből.Amadeus91
több mint 12 éve
Érdekes ez a Puskás,kiváncsi vagyok mire mennének a Fehérvári segítség és a kamuigazolások nélkül.Kenny3 kapufa és egy nevetséges tizenegyes (a kiállításra inkább nem is mondok semmit), iímán 3pontot érdemeltünk volna. Legalább Nebojsa veretlensége megmaradt.
Semmi szükség amúgy erre a Puskás Akadémiára az NB1ben.
több mint 12 éve
A Blikk szerint a portugál Paulo Sousa, a Videoton korábbi mestere is hasonló összeggel gazdagodott, míg a hollandiai 8-1-es vereség után lemondó Egervári Sándor szövetségi kapitány nagyjából havi 30 ezer eurót (9,06 millió forintot) kapott.nyilván blikk, de azért 9 misi/hó not bad, közpénzből.
több mint 12 éve
Érdekes ez a Puskás,kiváncsi vagyok mire mennének a Fehérvári segítség és a kamuigazolások nélkül.
több mint 12 éve
Szerintem Moyes holnap kereshet magának új csapatot...JC6Kb., mert lehet mondani, hogy új hely, meg kell szokni, időt kell hagyni neki blabla, de semmi ötlet nem látszódik ezen a csapaton, meg egy bajnokcsapatot vett át, nem egy semmilyen középcsapatot...nevetséges.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Moyes holnap kereshet magának új csapatot...
több mint 12 éve
Kilátástalan, botrány a MUtd. játéka...ismét.😐
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Tony
885
885
Akkor már nem egyszerűbb szimplán megadni a gólt? 😊Platini pedig végre meghallotta egy másik ötletemet 😊Nagyon vicces Blatter értetlenkedése. A sok betokosodott vén barom helyett hozhatnának fiatal gárdát a vezetőségbe, akik csak azért nem vetnek el egy ötletet, mert máshogyan szokták meg. Én támogatnám az ötletet btw, csak a 10-15 perc helyett 5 percekkel. Ja, és videobíró: ha gólszerzést vesz el tőled egy jogtalan ítélet, amit a videó megcáfol, rúgsz egy tizenegyest.berger90
www.csakfoci.hu/node/154491baggio
Viszont videobíró és 5 perces kiállítások nem lesznek, mert akkor "fentről" nem tudnak belenyúlni a meccsekbe. Más okot nem találtam arra, hogy miért ágálnak annyira a 2*45 perc tiszta játékidő (így nem kellene hosszabbítás és nem lehetne csalni az időt, amit a bíró hagy is), a videobíró (egyértelműen nem csalhatnának a bírók) és a rövidebb kiállítások ellen.
A kifogások hatalmas bullshitek, jönnek az egyetemességgel, de akkor miért van az, hogy pl. a Debrecen anno, nem játszhatott saját stadionban a BL csoportkörben? Nem mindegy, hogy 5 előírás helyett 7-nek nem felel meg a csapat? Így se, úgy se játszhat otthoni stadionban, akkor meg milyen egyetemességről beszélnek? 😊
több mint 12 éve
Platini pedig végre meghallotta egy másik ötletemet 😊Nagyon vicces Blatter értetlenkedése. A sok betokosodott vén barom helyett hozhatnának fiatal gárdát a vezetőségbe, akik csak azért nem vetnek el egy ötletet, mert máshogyan szokták meg. Én támogatnám az ötletet btw, csak a 10-15 perc helyett 5 percekkel. Ja, és videobíró: ha gólszerzést vesz el tőled egy jogtalan ítélet, amit a videó megcáfol, rúgsz egy tizenegyest.
www.csakfoci.hu/node/154491baggio
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Nagyon jó ez a női egyetemi soccer 😊 az mondjuk kicsit vicces, hogy a lecserélt játékos bármikor visszacserélhető, de persze csak az amerikaiknak van annyi eszük, hogy ne futóórával játszanak, góloknál, sérüléseknél és egyéb bírói jelzésnél az idő megáll, a tiszta játékidő tényleg 2x45 percPlatini pedig végre meghallotta egy másik ötletemet 😊
www.csakfoci.hu/node/154491

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Burkina Faso.a svejciak egyébként mit tettek le eddig az asztalra, hogy ők az első kalapba kerültek, a vb-2, selejzetőcsoportot átlag 95%-os teljesítménnyel nyerő hollandok meg nem? első kalapos kiemelést ér a hazai csapat, meg a címvédő, meg a szövetség hazai csapata?slowmotionrájött a fifa, hogy ideje végre az örök titkos favoritokat megbecsülni
ki lesz amúgy így a vébé svájca?baggio
Mindig jövőre