NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Mivolt? 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Szép volt! Remélem nem fogják megszívatni a Galatát a térfelekkel való trükközés miatt. 😀SchleckMost miért ? Mert elcseszte a hómunkás ? Hát tehet erről a klub ? 😀
több mint 12 éve
Nagyon vicces ez a Juventus szopkodás, ami a sport tv stúdiójában megy.
több mint 12 éve
Szép volt! Remélem nem fogják megszívatni a Galatát a térfelekkel való trükközés miatt. 😀
több mint 12 éve
ezért volt jó erre a meccsre juve vagy x-et tenni, ha nem jön be annak is örülök 😀 gyökér banda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sneijder 😀 😀
több mint 12 éve
hát a srácok nem most fogják megdönteni a legtöbb pontos passz rekordját 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
jelenleg az under 1,5 gólra 1.62-es szorzó van 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Ez mekkora 😀Bekapcsolják Puhl Sanyit, hogy elemezze a helyzetet, erre leoszt mindenkit a picsába, majd elmondja, hogy innen nem lehet ezt megállapítani és senki nem humorizáljon a studióban 😀
EPIC 😀
több mint 12 éve
13:00 órakor folytatják, lesznek öten a stadionban.😀Zolee23Az is mind hókotró munkás lesz 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
13:00 órakor folytatják, lesznek öten a stadionban.😀
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A sporttv viszont nem tudom hova suvassza be holnap a meccset, mert élő kézi és kosár van a két csatin este 7-kor. Talán a kosarat átteszik a SPORTM-re!NB2Valszeg hnap 15 órakor folytatják a meccset.
több mint 12 éve
Proto kisebb favágást prezentálhatott 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Anderlecht meccs mekkora volt?7 belga sárga és 3 piros, ez mellett 3 görög 11-es...
több mint 12 éve
A sporttv viszont nem tudom hova suvassza be holnap a meccset, mert élő kézi és kosár van a két csatin este 7-kor. Talán a kosarat átteszik a SPORTM-re!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Komolyan a törököknek el kellene magyarázni h hogyan takarítsunk havat...
több mint 12 éve
bakker oktatójelleggel mehetne egy pár jóféle NFL Films klasszikus. Ricsi elmagyarázna szakértőinknek a tutit.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Hát tévedtem.... 😀😀
több mint 12 éve
épp arról beszélgettek (legyen vlami a műsorba 😀) hogy talán jég miatt csúszhat jobban, de a tévéből megmondták jég nem látszik. Ricsi amúgy nagyon élvezi a helyzetet a gurulósfoci kárára. Sztem megvan az egyik Trash Talk téma is 😛 😀deszar, isztambulban 2 centi hó miatt félbeszakították a meccset, Phillyben meg félméteres hóvihar volt 😀Dexxter Tailormondjuk itt nem jégesővel kezdődött a történet?baggio
több mint 12 éve
Ugyanazt érzem mint a F1-nél. Nem lehet ennyire steril. Ott is már lassan ha leesik 3 csepp eső akkor álljon be mindenki a garázsba. Ennyi pénzért hóba már nem is mennek ki? Akkor építsenek mindenhol fedett stadiont azt jólvan.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
deszar, isztambulban 2 centi hó miatt félbeszakították a meccset, Phillyben meg félméteres hóvihar volt 😀Dexxter Tailormondjuk itt nem jégesővel kezdődött a történet?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem is folytatják töketlen banda 😀
több mint 12 éve
Na tessék itt a válasz. A szemét NFL cseszik a játékosok épségére, nemúgy mint a FIFA 😊

több mint 12 éve
Most kapcsolódom be. Mágnestáblás Petya nem tudom, hogy készült-e az időjárás tiszteletére fehér táblán fehér bábukkal?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Itt is folytatják majd ha vonalakat megtisztìtották, ez a futó óra végett nehézkesebb mint az nflben. Más kérdés h kit érdekelnek a vonalak, nyomják és kész.... 😀 de hurkább banda ilyen értelemben az európai...