Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
MLSZ ‏@MLSZhivatalos 12p

Az MLSZ csütörtökön 9.30 órakor Telkiben bemutatja a válogatott új szövetségi kapitányát. Az eseményt az MLSZ TV élőben közvetíti.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
Na az Arsenal megint belenyúlt a tutiba. Real szempontból jó lett ez a Schalke sima lesz.
Viszont elég szar, hogy 1db érdekes párharc lesz, a többi elég egyértelmű.FViktor93
A Milan meccsek sem lesznek tutik. Az Atlético lazán az a csapat, ami meglep majd minket. Jobban örültem volna a Barcának, az egy gyenge fos banda. 😀Stez
Nem is arról volt szó, h a Milan nyer egyértelműen :pShilkor
Én sem írtam, hogy a Milan nyerne. Azt írtam, hogy az a párharc sem sima. Egyik csapat javára sem. 😀
De ha nagyon tippelnem kellene, szerintem egy X után továbbmegyünk valami izzadós meccsen. Utána 3-0, 8-4-gyel verjük a Barcát, a Bayernnel megszenvedünk 2-1, 4-2-vel, de továbbmegyünk ott is.
Tovább most nem sorolom, meglepi lesz. 😀Stez
Valaki megzavart és felébresztett álmodban, így a végéről lemaradtál ? 😀Toca
Nem. Csak a két nehéz és szoros forduló után túl könnyű lesz a befejezés. 😀

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Na az Arsenal megint belenyúlt a tutiba. Real szempontból jó lett ez a Schalke sima lesz.
Viszont elég szar, hogy 1db érdekes párharc lesz, a többi elég egyértelmű.FViktor93
A Milan meccsek sem lesznek tutik. Az Atlético lazán az a csapat, ami meglep majd minket. Jobban örültem volna a Barcának, az egy gyenge fos banda. 😀Stez
Én sem írtam, hogy a Milan nyerne. Azt írtam, hogy az a párharc sem sima. Egyik csapat javára sem. 😀
De ha nagyon tippelnem kellene, szerintem egy X után továbbmegyünk valami izzadós meccsen. Utána 3-0, 8-4-gyel verjük a Barcát, a Bayernnel megszenvedünk 2-1, 4-2-vel, de továbbmegyünk ott is.
Valaki megzavart és felébresztett álmodban, így a végéről lemaradtál ? 😀
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
Ezek után ,neked egészen biztosan meglepi lesz. 😉
több mint 12 éve
Tovább most nem sorolom, meglepi lesz. 😀

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Nem is arról volt szó, h a Milan nyer egyértelműen :p
több mint 12 éve
A Milan meccsek sem lesznek tutik. Az Atlético lazán az a csapat, ami meglep majd minket. Jobban örültem volna a Barcának, az egy gyenge fos banda. 😀

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
City sajnálhatja, hogy nem most vannak a meccsek hanem majd tavasszal.
Hajrá City.Toca
ha most játszanánk simán 2 vereséggel esnénk ki.Tavaszra talán lesz egy 100%-os Messink,télen igazolunk kh-t,nem lesz itt baj.

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Angliaban mely osztalyokban hasznaljak a golvonaltechnikat?
Ha jol tudom a cslezi goljanal eme csoda segitett...ZoliMP
a PL-ben biztos meg szerintem a kupákban is. az alsóbb osztályokról nem tudok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
Angliaban mely osztalyokban hasznaljak a golvonaltechnikat?
Ha jol tudom a cslezi goljanal eme csoda segitett...
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
úristen milyen lassúak a középső védőink... mondjuk az sem segített, hogy Azpi lesérült, és Essien volt a helyén. de Cahill és David Luiz is botrányos volt ma. mindegy, Ligakupa, who cares? 😊 a lényeg, hogy hétfőn nyerjünk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/allami-penzzel-tomik-a-realt-es-a-barcat-vizsgalodik-az-eu-2302219

ejnye no!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 650 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most hogy a Tottenham kirúgta Vilas-Borast, ideje újra felvenni a kapcsolatot Ted Lassoval. 😀😀
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
Simunic 10 meccses eltiltás. Kicsit erősnek érzem a büntetést.FViktor93
Remélhetőleg most majd beépítik Lovrent. Egyébként meg egy ostoba fasz!
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Simunic 10 meccses eltiltás. Kicsit erősnek érzem a büntetést.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Hát kérem szépen Nápolyban kellett volna gürizni egy X-ért és máris könnyebb ellenfeleket kaphattak volna.
Az viszont tuti, hogy voltak mákos csapatok, akik megúszták a "nagyokat".
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bayern,ez az.....
Mondjuk tavaly gyengébb csapattal majdnem kiejtettük őket, hátha most. 😊
(bár sok esélyt nem látok rá)

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Hajrá City.Toca
vagy pont nem.
Agüero nélkül nem lenne annyira egyszerű, márpedig ő kb január végéig kidőlt.
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
A legszebb ebben az 5-0-ban, hogy Gerrard és Sturridge nélkül érte el a csapat.
Flanagan góljának NAGYON örülök. :cool:Mikey
Mi beavatás lehetett az öltözőben 😀
több mint 12 éve
Hajrá City.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A Barca-City és az Arsena-Bayern biztosan jó meccs lesz.

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Viszont elég szar, hogy 1db érdekes párharc lesz, a többi elég egyértelmű.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Váháááááá csak megkaptuk a City-t most aztán Tata gatya felkötve. Yaya néhány agyútűzétől meg Agüerotól tarthatunk rendesen. Ha ezen túl jutunk és esetleg vgéné nyerünk nem mondhatják, hogy ajándékba kaptuk a trófeát.

Amúgy itt a teljes lista:

Manchester City (angol)–Barcelona (spanyol)
Olympiakosz (görög)–Manchester United (angol)
Milan (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)
Bayer Leverkusen (német)–Paris Saint-Germain (francia)
Galatasaray (török)–Chelsea (angol)
Schalke (német)–Real Madrid (spanyol)
Zenit (orosz)–Borussia Dortmund (német)
Arsenal (angol)–Bayern München (német)
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 344 — no es importante
Két egyértelmű kezezést nem adtak meg a Marylandnek a tizenhatoson belül, és így kaptak ki 2-1-re az NCAA férfi soccerdöntőben, a meccs végén ehhez képest egyetlen játékosuk sem reklamált a bírónál, hanem kis szomorkodás után mentek gratulálni a Notre Dame-nek. Ez Amerika... Mi csak azért sajnálhatjuk a Terrapins vereségét, mert a keretükben Kabelik Dávid személyében volt egy magyar játékos is, az idényben két gólt is lőttbaggio
Ha USA ellen elfújnának egy VB nyolcaddöntőt azért maradjunk annyiba, hogy lenne rinya nem kicsi.Toca
Klinsmannal a kispadon, a keretben tele európai játékossal, bizonyosan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Két egyértelmű kezezést nem adtak meg a Marylandnek a tizenhatoson belül, és így kaptak ki 2-1-re az NCAA férfi soccerdöntőben, a meccs végén ehhez képest egyetlen játékosuk sem reklamált a bírónál, hanem kis szomorkodás után mentek gratulálni a Notre Dame-nek. Ez Amerika... Mi csak azért sajnálhatjuk a Terrapins vereségét, mert a keretükben Kabelik Dávid személyében volt egy magyar játékos is, az idényben két gólt is lőttbaggio
Ha USA ellen elfújnának egy VB nyolcaddöntőt azért maradjunk annyiba, hogy lenne rinya nem kicsi.