Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Elég tré volt a második félidő, ennek a Milánynak alig volt helyzete. Tello nagyon szimpatikus, jó játékos lesz belőle. Otthon sima 2-0.A labdát rúgta el.
Xavi kikönyörgött sárgája nagyon ott volt, ráadásul nem is Ambrossonero adott neki 😀JC6
Amúgy Peptől jó ötlet volt ez a Busquets-Keita-Xavi középpálya...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ennek a Barcánynak is alig volt helyzete a második félidőben.Mi a szar értelme van a rinyálásnak és a fórumra való 2 percenkénti írásnak, sírásnak meccs közben? Semmi. Nem kell magad idegesíteni, mivel úgysem tudsz rajta változtatni.
Aztán meg majd megnézem Te miket rinyálsz össze, amikor nem pont a Barca seggében lesz a bírói társadalom.
Szóval be lehet fejezni az ilyen és ehhez hasonló értelmes szúrkálódást.
Majd a pályán eldől minden, de egyébként senki sem mondta sosem, hogy nem a Barca fog továbbjutni. Még mi Milan fanok is tudjuk sajnos, hogy még egy x-re se leszünk elegek.Stez
több mint 12 éve
Elég tré volt a második félidő, ennek a Milánynak alig volt helyzete. Tello nagyon szimpatikus, jó játékos lesz belőle. Otthon sima 2-0.Vicces hogy még büszke is vagy rá hogy a sporik oda fújnak vagy ha Messit vesszük inkább nem fújnak.
Xavi kikönyörgött sárgája nagyon ott volt, ráadásul nem is Ambrossonero adott neki 😀JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Áh, miket találtam 😀http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2012/03/27/Borriellonak_negykereken_sincs_szerencseje/
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2012/03/27/Lefejelte_a_birot_majd_autoval_menekult_el_a_roman_jatekos/
több mint 12 éve
Elég tré volt a második félidő, ennek a Milánynak alig volt helyzete. Tello nagyon szimpatikus, jó játékos lesz belőle. Otthon sima 2-0.Ennek a Barcánynak is alig volt helyzete a második félidőben.
Aztán meg majd megnézem Te miket rinyálsz össze, amikor nem pont a Barca seggében lesz a bírói társadalom.
Szóval be lehet fejezni az ilyen és ehhez hasonló értelmes szúrkálódást.
Majd a pályán eldől minden, de egyébként senki sem mondta sosem, hogy nem a Barca fog továbbjutni. Még mi Milan fanok is tudjuk sajnos, hogy még egy x-re se leszünk elegek.

több mint 12 éve
Nem, csak a Bayern a Barca és talán a Real kivételével mindenkit meg tudna verni 😀Bántottalak én téged 😉 ?dandeHát ez a 0-0 nagyon gáz talál egy két gólt a Milan idegenben oszt jó napot....dandeÁmenDouble B
Amúgy szimplán egyetlen alkalom van mikor olasz csapatnak szurkolok, és az most van 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elég tré volt a második félidő, ennek a Milánynak alig volt helyzete. Tello nagyon szimpatikus, jó játékos lesz belőle. Otthon sima 2-0.Xavi kikönyörgött sárgája nagyon ott volt, ráadásul nem is Ambrossonero adott neki 😀
több mint 12 éve
Bántottalak én téged 😉 ?Hát ez a 0-0 nagyon gáz talál egy két gólt a Milan idegenben oszt jó napot....dandeÁmenDouble B
több mint 12 éve
Nincs sajnos sanszunk sem arra, hogy Barcelonában gólt lőjünk. Megint sérült a fél csapat, viszont kibaszott büszke vagyok a srácokra, nem álltunk be védekezni, de így is egy jó meccset játszottunk, kapott gól nélkül.

több mint 12 éve
Hát ez a 0-0 nagyon gáz talál egy két gólt a Milan idegenben oszt jó napot....dandeÁmen
több mint 12 éve
Hát igen nézőpont kérdése 😀
több mint 12 éve
0-0, nem rossz, ettől még kiesünk, de nem kettős vereséggel

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát ez a 0-0 nagyon gáz talál egy két gólt a Milan idegenben oszt jó napot....
több mint 12 éve
Messire nem fújnak emgintAntonini viszont kibaszott jó ma

több mint 12 éve
uh az meleg volt 😀 Bár Messi baszottnagyot lökött előtte
több mint 12 éve
Amb kezd túlpörögni, nem kellene h kiállítsák.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nem a labda találta el a fejét , én láttam rosszul ?😀
több mint 12 éve
tuti kapni fogunk egy gólt az utolsó percekbentipikus volna

több mint 12 éve
Tello azért már 2x átrágta magát a védőjén,2ből
több mint 12 éve
Látom Pedro Sanchez egyre jobb.....
több mint 12 éve
Danijel Pranjic a pályán 😀 Csoda.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mesbah?jajajajaj, na most frankón 16 perc alatt gólt nyalunk
fasza, Nesta sérült, Silva sérült, Robinho sérült
kezd megint faszán kinézni a sérültlista
jövő héten meg Boateng is kidől

több mint 12 éve
Most lesz para
több mint 12 éve
Jól van bazdmeg sporikám, bemondásra mennek a lapok megint a Barcások javáraundorító
ami viszont kurvára tetszik, hogy ahogy középpályán megkapják a spanyolok a lasztit, rögtön 3 Milanos támadja le őket
eddig ez nagyon bejön

több mint 12 éve
az eredménykövetőn látom Tello Iniesta csere????? a mester tudja....SPOILER
Bayern már kettővel megy megvan az egyik elődöntő