Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Parádés meccs volt ez a City-Sunderland. Sessegnon hatalmas király.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Na egy nyögvenyelős délutánon egy szokásosan meg nem adott szabályos góllal de nyertünk csak hogy joey ne örülhessen. 😀
több mint 12 éve
ilyen meccsek miatt nem lenne jó kiesni, szóval hajrá Paks & Pécs, beat Kaposvár & Pápa...Höriamúgy simán jobbak voltatok, csak a ziccereket kellett volna beverni, szerencsére kimaradtak...

több mint 12 éve
ilyen meccsek miatt nem lenne jó kiesni, szóval hajrá Paks & Pécs, beat Kaposvár & Pápa...

több mint 12 éve
ide-oda is tévedett, amúgy érdekességképpen, itt is le tudták fújni az "ütközést" a kapussal szemben...hercegfalvi ziccere sima les volt, Flóri nyilatkozata viszont korrekt volt. amúgy pedig továbbra is qrva gyengék vagyunk, Simic viszont biztatóan mozgott, igaz kicsit önző, de tudjuk be a bizonyítási vágynak...ott a kamu tizi, kinyalhatják a fradisták andószabó picsájátHöriRemélem Détári megint mocskolja majd a bírót....Bazzani

több mint 12 éve
ott a kamu tizi, kinyalhatják a fradisták andószabó picsájátHöriRemélem Détári megint mocskolja majd a bírót....

több mint 12 éve
mekkora kamu tizi, köszi ondó...végre a javunkra tévedett a spori, bár úgyis visszaadja majd...

több mint 12 éve
És még vagy 4 kapufát is rúgtak a számtalan kihagyott helyzet mellett :/ Ezt a meccset már az első félidőben el kellett volna dönteni,nem is értem 😕 Így délután a Nürnbergnek kell nagyot alkotnia :rolleyes:Van az 4-4 😛 rossz szájízzel jelzem picit miután Hajnal lejött utána indult a gólgyártás....dandeláttam, 1 perccel utána lett 2-1 még gondoltam is hogy baj lehet ha nem lő gyorsan még egyet a Dortmund.
ILYEN NINCS, és még fordítanak is 2-3-ról 4-3-ra.
a leggyengébb odds a szelvényemen, buli szelvénynek indult de amikor bejött 9 mind 2-es odds vagy felette (kivéve egy 1,32-est) és ez a paraszt csapat vezet otthon 2-0ra a 69. percben akkor már komolyan kezdett érdekelni a dolog. Ez egy viccdavemayer

több mint 12 éve
Van az 4-4 😛 rossz szájízzel jelzem picit miután Hajnal lejött utána indult a gólgyártás....dandeláttam, 1 perccel utána lett 2-1 még gondoltam is hogy baj lehet ha nem lő gyorsan még egyet a Dortmund.
ILYEN NINCS, és még fordítanak is 2-3-ról 4-3-ra.
a leggyengébb odds a szelvényemen, buli szelvénynek indult de amikor bejött 9 mind 2-es odds vagy felette (kivéve egy 1,32-est) és ez a paraszt csapat vezet otthon 2-0ra a 69. percben akkor már komolyan kezdett érdekelni a dolog. Ez egy vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Van az 4-4 😛 rossz szájízzel jelzem picit miután Hajnal lejött utána indult a gólgyártás....
több mint 12 éve
mekkora meccs van a Signal Iduna Parkban 😀aha, persze...
4-3 😀Habi
és egyből le is fújják, elmehet mindenki a kurva anyjába, és persze hogy akkor amikor ennyi pénz múlik rajta, gyakorlatilag nyertem volna még egy fizetést magamnak erre a hónapra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
mekkora meccs van a Signal Iduna Parkban 😀4-3 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
ez egy kibaszott vicc b+, 10 meccses tippmixet bukok a kurva dortmund miatt aki hazai pályán 10 perc alatt 2-0ról 2-3-ra áll, ez mi?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csóri Petrov... jobbulást!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fuh de antipatikus ez a Siófok, mini pályán 10 emberrel védekeznek majd onnan kontráznak... (mondjuk eredményes)remélem ki tudjuk használni, hogy a 2. félidőben nekünk kedvez majd a szél, nagyon kéne a 3 pont
több mint 12 éve
nagyon rákattantak erre a Mourinho-City témára spanyolországban, kíváncsi vagyok, mi igaz az egészbőlde hamarosan kiderül

több mint 12 éve
Sport M streammel tud valaki szolgálni? :rolleyes:kristofNem tom h a netem szar most épp vagy a stream: de ez elvileg az: http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=5

Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sport M streammel tud valaki szolgálni? :rolleyes:kristofmár megoldottam (firstrow)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sport M streammel tud valaki szolgálni? :rolleyes:
több mint 12 éve
http://uk.eurosport.yahoo.com/30032012/58/premier-league-villa-star-petrov-leukaemia.htmlszörnyű hír :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
3-4 játékos van akit igazán akarhatnak a nagy csapatok, elsősorban Llorrente-t ugye.És mindezt úgy hogy csak baszk játékosokra támaszkodnak 😊Jack Zoltánamíg szét nem kapkodják őket a "nagyok"... 😛Divat
Nem vagyok képben az utánpótlás csapataiknál, de sztem nagyon sok tehetség rejlik ott.
A közönségük meg, váááóóó. Mindig röhögök amikor valaki a Barca közönségétől van elájulva.

több mint 12 éve
És mindezt úgy hogy csak baszk játékosokra támaszkodnak 😊Jack ZoltánAmorebieta Venezuelában született, és venezuelai válogatott. lebuktak 😛 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Tebowing után itt az Ibraing, már Stewie is nyomja:

Madden hates me.