Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Pedig valójában ez a fajta szurkolás, amire a legtöbb embernek valójában szüksége van.Nem a "hajrá Real", mert ugye az egy magyar embernek végtére is tökmindegy, hogy egy távoli ország klubcsapata mit művel a saját bajnokságában, ráadásul míg régen lehetett csapatot választani 1 sztár vagy kedvenc miatt, hisz lehúztak egy csapatban 4-6-8 évet, összefonódott a nevük a klubbal, manapság a legtöbb sztár jön-megy szinte évente.
Hanem pont a "mocskos Barca" ami igazán "hangulatba hozza" az embert, a "rohadjon meg a másik" effektus, a "csak minél jobban fájjon" és társai, amir igény mutatkozik.
Ráadásul az ellendrukkerkedés sokkal több "sikerélményt" is tud hozni az egyszeri drukker számára, hisz mindig van olyan másikcsapat, aki épp szopóágon van, ha elég sok bajnokságot követ az ember, mivel hát másikcsapatból azért lényegesen több van, mint sajátcsapatból.
több mint 12 éve
napi flashránéztem az nso-s tudósításra a Getafe-Barca meccsen, van ugye egy ideje egy újítás (legalábbis nekem az), fácsés kommentoszlop.
na 0-2-nél valami reálos vakarék beírta a szokásos (ennyit tud a Barca a két törpe köcsög nélkül stb) mantrát, aztán a következő 5 gólra eltűnt.
még mindig fel nem foghatom ezt a divatozást, hogy ha külföldi csapatnak szurkolsz, akkor az ellenfelét "utálod", de csak azért, mert _kötelező_. én pl. a MU-t nem utálom, csak nem szeretem, de kb pont leszarom őket, kivéve ha a Pool ellen játszanak.
jó, tudom, fel kellene emelni az internethasználat korlátait 18 évre és minimum 70-es IQ-ra...
több mint 12 éve
Nürnberg-Schalke meccs megy épp az Eurosport2-n. Az hogy a Nürnberg játszik úgy, ahogy a Schalke-nak kellene csak egy dolog, viszont ez a Szalai gyerek "véletlenül" mindig úgy helyezkedik, nehogy megjátszható legyen már a támadások során. Vagy beáll 4 védő közé, vagy a négy védő mögül lesvonal mögé ugrál vagy közelébe sincs az akcióknak. Teljesen impotens a Schalke támadójátéka.TonyMostanában egy rakat szar, csomó Schalke meccset láttam az elmúlt 2 hónapban, és nagyon low formában van, vagy kiismerték nem tudom, mert régen nem láttam.
több mint 12 éve
Nürnberg-Schalke meccs megy épp az Eurosport2-n. Az hogy a Nürnberg játszik úgy, ahogy a Schalke-nak kellene csak egy dolog, viszont ez a Szalai gyerek "véletlenül" mindig úgy helyezkedik, nehogy megjátszható legyen már a támadások során. Vagy beáll 4 védő közé, vagy a négy védő mögül lesvonal mögé ugrál vagy közelébe sincs az akcióknak. Teljesen impotens a Schalke támadójátéka.TonyBiztos nem akar válogatott lenni. 😀
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nürnberg-Schalke meccs megy épp az Eurosport2-n. Az hogy a Nürnberg játszik úgy, ahogy a Schalke-nak kellene csak egy dolog, viszont ez a Szalai gyerek "véletlenül" mindig úgy helyezkedik, nehogy megjátszható legyen már a támadások során. Vagy beáll 4 védő közé, vagy a négy védő mögül lesvonal mögé ugrál vagy közelébe sincs az akcióknak. Teljesen impotens a Schalke támadójátéka.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 12 éve
Gera gólpassz! Remélem jövőhéten jön a gól!Ő lesz az új Győr edző már látom előre, azért ez az interjú, meg szeretlek magyarok titeket!
szerk.: we love you Lothar!
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/matthus-azt-hitte-kulfoldi-kapitanyunk-lesz-2303071
csak halkan megsúgom, hogy megtanulta a magyar himnuszt...JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gera gólpassz! Remélem jövőhéten jön a gól!szerk.: we love you Lothar!
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/matthus-azt-hitte-kulfoldi-kapitanyunk-lesz-2303071
csak halkan megsúgom, hogy megtanulta a magyar himnuszt...
több mint 12 éve
Ennyit számítana a Poolnál, hogy pihentek és nincs még plusz rahedli meccsük a nemzetközi kupákban?
több mint 12 éve
Most akartam írni, hogy ha nem látnám minden meccsen, mit művel Suarez, akkor ha valaki azt írná, hogy jelenleg a világ legjobbja, nem hinném el. Pedig az. : )Egyébként pedig valószínűleg azért nagyobb csapatok ellen nem lesz ilyen sétálós második félidőnk 😊
több mint 12 éve
Szokni kell még az érzést, hogy a Liverpool-meccsek második félideje rendre unalomba fullad.Suareznek nagyon jót tett, hogy ő lett az ideiglenes cséká Gerrard kiesésével. Gyakorlatilag nem hisztizik azóta semmin.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Suarez eléggé emberfeletti formában nyomja.Schleckmondj valami újat 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Addig a baj nem kicsi, amíg a legkisebbeknél is az kerülhet a kezdőbe, akinek a szülei tejelnek az edzőbának.
több mint 12 éve
+ aki elér valamit, annak a soccer az hivatás, másoknak pedig csak eszköz a könnyebb életre...
több mint 12 éve
Én ebben sem vagyok annyira biztos.Kijutni az eb-re? (Bár ebben az esetben a válaszok már most borítékolhatóak -> a 24 csapatos mezőnnyel bárki képes rá)baggioÉn mondjuk azért drukkolok pintérnek, mert kíváncsi vagyok akár csak az itteni magyarázatokra és kifogásokra, hogy mennyire bonyolult játék is a labdarúgás, mikor egy faék egyszerűségű szöv. kapitánnyal érünk/érnénk el eredményeket 😊baggioMit nevezünk eredménynek ma Magyarországon?apeszos
Miért nem? Pár tehetséget is fel kellene venni a csili-villi akadémiákra, nem csak olyat, akinek apuci kifizeti a későbbi ingyenélést.Ez nem egy egyszerű kérdés.Amadeus, nálam az emberanyag=minőségi emberanyag. Lehet hogy darabra annyi igazolt játékosunk van mint portugáliának, minőségileg viszont sajnos nincs egyetlen Cronaldonk se...eaglesmcnabbÉs ez kinek a hibája? A gyerekeké vagy az edzőké?Jakehomer
Talán nincs is rá megfelelő válasz.laccoo74
több mint 12 éve
Ez nem egy egyszerű kérdés.Amadeus, nálam az emberanyag=minőségi emberanyag. Lehet hogy darabra annyi igazolt játékosunk van mint portugáliának, minőségileg viszont sajnos nincs egyetlen Cronaldonk se...eaglesmcnabbÉs ez kinek a hibája? A gyerekeké vagy az edzőké?Jakehomer
Talán nincs is rá megfelelő válasz.
több mint 12 éve
Amadeus, nálam az emberanyag=minőségi emberanyag. Lehet hogy darabra annyi igazolt játékosunk van mint portugáliának, minőségileg viszont sajnos nincs egyetlen Cronaldonk se...eaglesmcnabbÉs ez kinek a hibája? A gyerekeké vagy az edzőké?
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Kijutni az eb-re? (Bár ebben az esetben a válaszok már most borítékolhatóak -> a 24 csapatos mezőnnyel bárki képes rá)Én mondjuk azért drukkolok pintérnek, mert kíváncsi vagyok akár csak az itteni magyarázatokra és kifogásokra, hogy mennyire bonyolult játék is a labdarúgás, mikor egy faék egyszerűségű szöv. kapitánnyal érünk/érnénk el eredményeket 😊baggioMit nevezünk eredménynek ma Magyarországon?apeszos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Magyarország és az eredmények kapcsolátáról kérem keresse fel a Politika topicot.Én mondjuk azért drukkolok pintérnek, mert kíváncsi vagyok akár csak az itteni magyarázatokra és kifogásokra, hogy mennyire bonyolult játék is a labdarúgás, mikor egy faék egyszerűségű szöv. kapitánnyal érünk/érnénk el eredményeket 😊baggioMit nevezünk eredménynek ma Magyarországon?apeszos
😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Én mondjuk azért drukkolok pintérnek, mert kíváncsi vagyok akár csak az itteni magyarázatokra és kifogásokra, hogy mennyire bonyolult játék is a labdarúgás, mikor egy faék egyszerűségű szöv. kapitánnyal érünk/érnénk el eredményeket 😊baggioMit nevezünk eredménynek ma Magyarországon?
több mint 12 éve
Én mondjuk azért drukkolok pintérnek, mert kíváncsi vagyok akár csak az itteni magyarázatokra és kifogásokra, hogy mennyire bonyolult játék is a labdarúgás, mikor egy faék egyszerűségű szöv. kapitánnyal érünk/érnénk el eredményeket 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
"Pintér Attila jó választás, hiszen felkészült, kiváló edző. Nem kérdés, szépen, fokozatosan lépeget előre a ranglétrán, hiszen a megyei osztálytól kezdve az NB I-en át mindenhol dolgozott. Bajnokcsapatot faragott az ETO-ból is, ez azért sok mindent elárul – mondta Varga Roland, az ETO csatára. – Nem tudom, hogy nőttek-e az esélyeim a tekintetben, hogy meghívót kapok-e a nemzeti csapatba vagy sem, de nem hiszem, hogy számítana bármit is, hogy együtt dolgoztunk. A lényeg a teljesítmény, ha sorra rúgom a gólokat, akkor kaphatok meghívót, ha nem, akkor nem… Ennyire egyszerű.”Egy csatár gólokkal akarja bizonyítani, hogy alkalmas a válogatottságra, hallatlan...
Milyen egyszerű is a futball. Csak rugdosnom kell a gólokat és válogatott leszek. Vissza sem kell járnom védekezni, megzavarni a védőket vagy az emberem esetleg fogni, besegíteni a középpályára, védelembe, rengeteget futni, ütközni, szívvel játszani.....és a többi...
JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"Pintér Attila jó választás, hiszen felkészült, kiváló edző. Nem kérdés, szépen, fokozatosan lépeget előre a ranglétrán, hiszen a megyei osztálytól kezdve az NB I-en át mindenhol dolgozott. Bajnokcsapatot faragott az ETO-ból is, ez azért sok mindent elárul – mondta Varga Roland, az ETO csatára. – Nem tudom, hogy nőttek-e az esélyeim a tekintetben, hogy meghívót kapok-e a nemzeti csapatba vagy sem, de nem hiszem, hogy számítana bármit is, hogy együtt dolgoztunk. A lényeg a teljesítmény, ha sorra rúgom a gólokat, akkor kaphatok meghívót, ha nem, akkor nem… Ennyire egyszerű.”Milyen egyszerű is a futball. Csak rugdosnom kell a gólokat és válogatott leszek. Vissza sem kell járnom védekezni, megzavarni a védőket vagy az emberem esetleg fogni, besegíteni a középpályára, védelembe, rengeteget futni, ütközni, szívvel játszani.....és a többi...
Nyugodtan kijelenthetem, jó edző ül le a válogatott kispadjára. Nagyon kevés olyan szakemberrel dolgoztam együtt, aki annyira felkészült lenne, mint Pintér Attila. Nemcsak a saját futballistáit, hanem az ellenfél játékosait is alaposan feltérképezi, ismeri. Biztos vagyok benne, semmilyen előnyt nem jelent, hogy együtt dolgoztunk, csak azért nem hívna be. Ismerem, nála kivételezés nem létezik – csak a produkció számít.” - mondta Lipták Zoltán
Ehhez nem is kell kommentár 😀
Örülök, hogy magyar edző kapott lehetőséget. A lebonyolítás kedvező, jó az esély arra, hogy kijussunk a következő Európa-bajnokságra. Pintér ismeri az NB I-es mezőnyt, lehet, hogy olyan, idehaza futballozó játékos is meghívót kap majd, aki »kivált« egy légióst – de semmivel sem gyengül a csapat… Hangsúlyozom, örülök, hogy magyar tréner kapott lehetőséget.” - mondta Chunk Jan Chi
EPIC
„Rendkívül örülök, hogy Pintér Attilára esett a választás, idehaza jobb szakembert nem is lehetett volna választani. Nekünk, klubedzőknek az lesz a legfőbb feladatunk, hogy felkészült játékosokat neveljünk, s adjunk a keze alá – fogalmazott Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője.
Ez az év nyilatkozata nálam.
Szerintem a legmegfelelőbb embereket interjúvolta meg az NSO. Hatalmas >>gratuláció<< nekik.
több mint 12 éve
Nem tudom mi a problémátok. Eredményesség terén ugyanott lennénk külföldi edzővel is. Most legalább jól fogunk szórakozni. 😀