Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Nem értek veletek egyet srácok. Nekünk Mohács Pintér Attlia kell...... 😊

Mivel igazi tajbánbunkó, erre fogja a játékosokat is nevelni. Nem kell a hazai futballellenzéktől tartania, mert haver mindenki. Igaz, hogy amikor majd a tartalékosan kiálló albán területi bajnokságból verbuvált válogatottól kikapunk otthon 3-0-ra, akkor picit felszisszennek a cimbik, de majd szakértenek és azt mondják, hogy láttunk biztató jeleket. Bravúrosan megverjük majd Máltát egy kamu tizivel és együtt örülünk a negyedik helynek, mert ezzel már elérte, sőt túlteljesítette a tervet,. különben is ilyen jól játszó magyar válogatottat még nem láttunk 6 gólt kapni Grúziában...... A külföldiekkel szarabb lett volna és egyébként sem erre, hanem a következő selejtezőre készülünk.

Poént félretéve én alapból a harmadik-negyedik helyet várom tőle (tőlük), ha ennél jobb lesz, ám legyen! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Szoval kell egy fekete iranyito...es kintvagyunk az EB-n!
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
ha afrika is szobajott....Egy bajuk van egyszeruen nincs igazi iranyitojuk ZoliMP

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
korbeirtam mert feltem agz jon le majd h mega rasszista vagyok:
nem tudo milyrn elmelet ez de ha vegignezel pl a sportvilagban minden tipusnak megvan a skillje.
pl szinesboru kiemelkedo iranyitot tudtok mondani a focivilagabol?
ez azert irtam csak mert irtak h afrika nincd sehol.Kiemelkedo vedoik csataraik vannak.

Elemezhetjuk az nflt nbat nhlt is...vagy a zenei kulturat ritmuserzeket.

Kijelentem nem vagyok rasszista.A kollegaim svedek filippionok del afrikaiak angolok....
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
ha afrika is szobajott....Egy bajuk van egyszeruen nincs igazi iranyitojuk aki osszefogja a csapatot.Klasszis vefoik vannak.Vedekezo kozeppalya is ok.Csatarposztokon is talalunk olyanokat h huuuu.De ha bovitjuk a kort.nezzuk meg h braziliaban milyenek voltak az igazi iranyitok?(Cm/am.).
Bovithetem meg,Tessek megnezni a tobbi sportot ...kosar amcsi foci hoki ....kik jatszanak milyen posztokon.

Remelem senki nem ert felre.ZoliMP
Én konkrétan nem értem amit írsz 😀
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
ha afrika is szobajott....Egy bajuk van egyszeruen nincs igazi iranyitojuk aki osszefogja a csapatot.Klasszis vefoik vannak.Vedekezo kozeppalya is ok.Csatarposztokon is talalunk olyanokat h huuuu.De ha bovitjuk a kort.nezzuk meg h braziliaban milyenek voltak az igazi iranyitok?(Cm/am.).
Bovithetem meg,Tessek megnezni a tobbi sportot ...kosar amcsi foci hoki ....kik jatszanak milyen posztokon.

Remelem senki nem ert felre.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az utóbbi 30 évben Magyarországon képzett magyar edző nem ült elismert, de még közép vagy kiesőjelölt csapat kispadján sem, magasabban jegyzett bajnokságban, mint a magyar. De biztos csak nekem ködösek az emlékeim, szóval, ha valaki ismer vagy tud ilyen emberről, akkor közölje velem.JC6
kérlek szépen Kovács Feri bácsi a Las Palmas edzője volt a spanyol élvonalban a 86/87-es idényben. Újoncként a 14. helyen végeztek 18 csapatból 😊

Komora Imre meg 89/90-ben vitte az Olimpiakosz kispadját, nem tudom az előbbrevaló liga volt-e akkor mint a magyar.

több mint 12 éve
+1 jc, különösen a lothar féle részhez. Az elmúlt 10 év 10 legjobb magyarjának a fele nála lett válogatott, majd ment külföldre és ért el szép karriert. Amúgy még esanyi alatt is ezek az emberek voltak a csapat "vezérei"

Koeman meg ebből az emberanyagból csinálta meg az egyik legjobb védelmet, valami 7 gól körül kaptunk az egész eb selejtezők alatt, abból 3at vágtak a portugálok egy meccsen! Vsakhát ugye a kaszinós félék fröcsögtek h ez nem magyaros virtus, nekünk támadni kell bármi áron úgy h a legjobb magyar csatár torghelle volt akkor. Ha hagyták volna dolgozni még egy ciklust és beerett volna hozzá szalai + a bomba formában játszó rudolf már rég kijotottunk vna vhova....csakhát jött viktor,vele csányi + egervári. Most meg pinyőnél tartunk.....ez a négy év alatt meg mióta vmi itthoni nagytudású a hc kikopott a hajnal féle banda európából, helyettük meg egy db szalait tudunk felmutatni európában...biztos véletlen...peach
De ezaz. Ha idejönne Mourinho se maradna 2 évnél tovább mert nem hagynák dolgozni.
Annyi idő alatt meg nem érne el lófaszt sem.

Amadeus, nálam az emberanyag=minőségi emberanyag. Lehet hogy darabra annyi igazolt játékosunk van mint portugáliának, minőségileg viszont sajnos nincs egyetlen Cronaldonk se...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
+1 jc, különösen a lothar féle részhez. Az elmúlt 10 év 10 legjobb magyarjának a fele nála lett válogatott, majd ment külföldre és ért el szép karriert. Amúgy még esanyi alatt is ezek az emberek voltak a csapat "vezérei"

Koeman meg ebből az emberanyagból csinálta meg az egyik legjobb védelmet, valami 7 gól körül kaptunk az egész eb selejtezők alatt, abból 3at vágtak a portugálok egy meccsen! Vsakhát ugye a kaszinós félék fröcsögtek h ez nem magyaros virtus, nekünk támadni kell bármi áron úgy h a legjobb magyar csatár torghelle volt akkor. Ha hagyták volna dolgozni még egy ciklust és beerett volna hozzá szalai + a bomba formában játszó rudolf már rég kijotottunk vna vhova....csakhát jött viktor,vele csányi + egervári. Most meg pinyőnél tartunk.....ez a négy év alatt meg mióta vmi itthoni nagytudású a hc kikopott a hajnal féle banda európából, helyettük meg egy db szalait tudunk felmutatni európában...biztos véletlen...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó mondjuk ne sztároljuk már agyon a külföldi edzőket, Afrikában se csináltak csodát még egyetlen világversenyen sem, pedig ott a magyarral ellentétben azért van bőven emberanyag.
kurvanagy Divat lett itt a magyar edzőszakmát szidni, ( bár tény hogy van is benne valami)
mindenki kurvanagy szakértő, hogy ez így kurvaszar stb, aztán volt itt Matthaus és Koeman is, velük se voltunk előrébb 1 centivel sem.eaglesmcnabb
Azért ezzel vitatkoznék.
Az utóbbi 30 évben Magyarországon képzett magyar edző nem ült elismert, de még közép vagy kiesőjelölt csapat kispadján sem, magasabban jegyzett bajnokságban, mint a magyar. De biztos csak nekem ködösek az emlékeim, szóval, ha valaki ismer vagy tud ilyen emberről, akkor közölje velem.
Ahelyett, hogy az itthoni posványban osztanák az észt, tehetnének valamit mondjuk ténylegesen a focinkért és próbálnának átadni valamit más országoknak, elvinni a jó hírünket. És itt most nem Kuvaitra vagy Dubaira gondolok... De nem, ők szépen éldegélnek itthon, 80%-uk az utóbbi 5 évben 5 focicsapat kispadját adta át a másiknak, hogy aztán élő műsorban lehessen megmondani a tutit.

És most nem egy Hiddink-re kell gondolni, hogy jöjjön ide s tegyen csodát, mert megfizethetetlen, meg itt lehetetlen csodát tenni, de egy Rutten miért nem volt jó, mondjátok már meg nekem, érvekkel alátámasztva?! Ahelyett, hogy tényleg beengednénk a külföldi SZAKÉRTELMET az országba, Pintérrel megint magunkra zárjuk az ajtót. Itt külföldi ne mondja meg mi a jó, mi a helyes út. Tudjuk mi is! Aha...

A másik dolog, amivel vitatkoznék az a Lothar + Koeman téma.
Annak idején idejött Lothar és elindult az adott kerettel, mi mással. Nyominger teljesítmény, kilátástalan játék. Közben - amúgy németesen - módszeresen végignézte a magyar mezőnyt (akkoriban ugyebár nem nagyon játszott külföldön fél csapatnyi játékosunk sem). Először nyilván abból rakta össze a válogatottat, akik korábban is játszottak, ill. akit súgtak neki a nagyokosok. Gyakorlatilag egy teljesen új garnitúrát kellett kialakítania, mivel döbbenetes módon eredményt akart elérni. Ennek az lett az eredménye, hogy nem hallgatott másra, csak magára, és kipróbált egy rakás játékost, mintha pl. Indiában dolgozna, vagy hasonló helyeken. Tulajdonképpen nem volt eredménytelen, de ezt nem az mutatta, hogy kijutottunk akárhova vagy megvertünk valami komoly csapatot, hanem az, hogy működése nyomán elindult a játékosexport. Egyrészt végre megtalálta a megfelelő exportcikkeket, másrészt benne bíztak a vevők, eltérően a no name magyar ügynököktől.

Két dologgal támadták, egyrészt hogy 60-70 játékost kipróbált, "átjáróházat csinált" a válogatottból, ami cinikus köcsögség, mivel pont azok támadták, akik szarul súgtak neki (lásd kaszinós és a többi). Másrészt hogy ügynökséggé "silányította" a válogatottat, ami furcsa, mert csak megtalált egy-két későbbi alapembert, akik másnak nem tűntek fel (lásd: Huszti). Ahogy az sem tűnt fel rajta kívül másnak, hogy a dr. Füzi féle magyar garrincsák valójában nyárimikulások.
Nem egy világ esze, de nagyon magasról tekinthetett le a magyar szakma síkjára. Ráadásul nem akármilyen csapatokkal játszottunk felkészülési meccseket. Nem Kuvait 1-0 és hurrá volt...

Koeman pedig szerintem még felkészültebb volt, neki kifejezetten több időt kellett volna adni. Ezzel az alapcsapattal, amivel már Egervári dolgozott, szerintem ő megoldotta volna a pótselejtezőre jutást. Egyszerűen már volt centere, és az ő instrukciói alapján a védelmünk még ILYEN összeállításban is sokkal szervezettebben működött volna. Tutibiztos, hogy nem próbált volna ki ilyen Guzmicsokat sorsdöntő meccseken, megbontva az alapot, hanem a kiválasztott embereivel próbálta volna megoldani a dolgokat.

Igaz, hogy Koeman-nál nem volt sok élvezhető meccsünk, de volt benne fantázia.
Lothar válogatottjának mentalitását pedig soha nem felejtem el. Lehet, hogy kivitt 500 milliárdot az országból, de nagyon sokat köszönhetünk neki. Én olyan magyar válogatottat, ami játszott a kezei alatt itthon Izland, Bulgária vagy Horvátország ellen nem láttam az utóbbi 15-20 évben. Azóta nézzük meg fejlődtek e valamit mentálisan a fiaink...

Bizton merem állítani, hogy bármelyik egyenlőre nem elismert, de konkrét tervekkel előálló, megfizethető kapitányjelölt jobb választás lett volna, mint PA. Csak ezt az állóvizet, ami jelen van a magyar fociban, lehetetlen felkavarni. Mert kicsinálnak...
Szóval nem mindegy, ki a kapitány, és jelen állapotban valóban jobb választás lett volna egy - akár Matthäus/Koeman szintű is, mint bármely hazai. Dehát ez van.

Az meg, hogy hajtsanak a játékosok, igazából nem a kapitány felelőssége. Mert most úgy néz ki, hogy az. Legalábbis Pinyő ezt mondta. És ez nagyon gáz.
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
Most akkor végülis jól értem, hogy mindenki arra jutott, hogy mindegy ki az edző amíg a játékosok szarok? Amíg Guzmics az első percben a légszomjtól az ellenfélnek passzolja a labdát vagy Devecseri irtózatos öngólt fejel mert már az árnyéktól is megijed, addig hót mindegy ki bazmegol/fuckingol nekik. Az alapok, azok a rohadt alapok nem jutnak egynek se az eszébe. Se a mentális se a technikai felkészítése a gyerekeknek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Jó mondjuk ne sztároljuk már agyon a külföldi edzőket, Afrikában se csináltak csodát még egyetlen világversenyen sem, pedig ott a magyarral ellentétben azért van bőven emberanyag.
kurvanagy Divat lett itt a magyar edzőszakmát szidni, ( bár tény hogy van is benne valami)
mindenki kurvanagy szakértő, hogy ez így kurvaszar stb, aztán volt itt Matthaus és Koeman is, velük se voltunk előrébb 1 centivel sem.eaglesmcnabb
szakemberekről kéne beszélni. Jössz itt az eddigi külföldi kapitányokkal, ezek közül Lothar jóindulattal sem nevezhető szakembernek, nem véletlenül nem alkalmazták eddig Németországban sehol sem, sőt Uli Hoeneß odáig elment, hogy kijelentette, amíg ő a Bayernnél van, Lothar nem hogy edző, még fűnyíró sem lesz az Allianzban.
Egyébként köszönöm az afrikai példát remek a párhuzam, meg lehet nézni, hogy ott milyen utánpótlásképzés van, mely afrikai válogatottak jutnak ki (az ő játékosaikat hol képezték; ugyebár Franciaország, Németország stb) Hovatovább hiába van emberanyag, ha nem tudod őket képezni. Kurva érdekes ám, Hollandiában nincs emberanyag, Belgiumban sincs több mint itt, Izlandról meg ne is beszéljünk. -->kurva sok odafigyelés, minimális pofa.
Azért meg hadd ne kérjünk bocsánatot, hogy a szarról megmondjuk, hogy büdös. 😊
több mint 12 éve
Ez az,hogy még mindig bízunk a magyar fociban....30 éve nincs.és nem is néz ki úgy ,hogy lesz belőle valami,hamarosan.
Hol vannak a fiatal tehetségek akiket minden áron meg akarnak szerezni a külföldi csapatok(top ligák....)???
Egy korosztályos vb,eb után senkit nem érdekelnek a magyarok...nincsenek olyan klasszisaink ,mint rengeteg más országban...kiből lenne itt az új kor Arany Csapata?

Ja és ebből jön a lényeg,hogy akkor hol is van az utánpótlás?
A felkerülő nagyarcú,botlábúak 18-19 évesen görcsöt kapnak 60 perc "foci" után,mert nem mondanám,hogy felszántanák a pályát....erőnlétileg ,technikailag sehol nincsenek a most még csak 7-8-9-10 éves gyerekek a külföldiekhez képest......ezek amiket ezek edzésnek neveznek???
kis kocogás,aztán cicázunk végül bóják közt szaladgálunk 5 percet és utána bedobjuk a labdát,hogy na tessék játszani!Heti 2! alkalommal!
Erre minden akadémia....edzők is leszarják!
és mindig ugyan az a 20 edző van képben mindenhol...ha az egyik kiesik a csapatával,jövőre csinálja egy másikkal....stb
több mint 12 éve
mindenki kurvanagy szakértő, hogy ez így kurvaszar stb, aztán volt itt Matthaus és Koeman is, velük se voltunk előrébb 1 centivel sem.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Nem is értem,hogy mit remélnek tőle...ZoliZoltán
őszintén? lófasztse. Olcsó, kellően büdös paraszt ahhoz, hogy a nép leverhesse rajta a napi stresszt, és a tetejébe a magyar edzőszakma! gyöngyszeme, szóval még bognárgyuri is tudja mondogatni az NSOTV-ben, hogy ő bezzeg megmondta, hogy nem kell ide a külföldi hozzánemértőkapitány, pont amiért ebből a közegből van, nem lesz nagy reformer, a sok beszáradt megélhetési szagértő tovább dőzsölhet a posványban, esetleg még 1-2 tizenéves kurucnak jól esik majd verni a mellét, mert mijobbantudjukéshülyemindenkimásamúgyis.
Amúgy meg, tényleg, nyíltan, őszintén; mit lehet elvárni egy MB1-s edzőtől nemzetközi porondon? Továbbra is fennáll a problémája a rendszerszintű reform szükségességének.. Teljes gőzzel rongyolunk előre a bibói zsákutca labdarúgó verziójában.
több mint 12 éve
Nem is értem,hogy mit remélnek tőle...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ezzel az erővel Bölöni is lehetett volna kapitány, elhiszem, hogy sokat kért, de ő biztos tudott volna tenni valamit a magyar fociért.JC6
legalább annyit mint Jenei Imre. Az is mekkora húzás volt, ja nem.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
felebredtem reggel..es meg mindig o a kapitany...akkor nemcsak egy rossz alom volt ez.
Kivancsi vagyok mit h ku az nb1esekbol.ZoliMP
Igazából szvsz 100%-ig mindegy ki a kapitány. Pintér talán majd fel tudja rázni a primadonnákat és kb ennyi...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
felebredtem reggel..es meg mindig o a kapitany...akkor nemcsak egy rossz alom volt ez.
Kivancsi vagyok mit h ku az nb1esekbol.
több mint 12 éve
Csoda egy kapitányunk lett!:# :# :#
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 544 — Keep pounding
Nem tudom ki szokott az indexen fórumot olvasgatni, de ajánlom mindenkinek. Én egy órája sírok a röhögéstől, már fáj a hasam.

Két dolog jut eszembe:
- megint nem jut ki a válogatott világversenyre;
- címet véd az ETO.

Győri szurkoló: Mi Pinyőt tudtuk a magyar labdarúgás karácsonyfája alá tenni
- Alá is szarhattatok volna, de nektek muszáj volt a még közönségesebb megoldást választani.

Ha mégse sikerülne kijutni Franciaországba, akkor 2016tól Mátyust akarom szöv. kapnak. Mindjárt csinálok is egy fészbukos csoportot.
Tényleg a Sebők Vili nem adta még edzősködésre a fejét?

Egy köcsög haverom hívott fel ma a hírrel, de előtte szivatni próbált és azt mondta Bognár György lett a kapitány. Ezek után Pintér teljesen emészthető volt😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
mikor elhangzott az ETO meccsein idén, hogy "Pintér takarodj", szerintem nem egészen erre gondoltak 😀
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
letöltöttem újra a Football Managert, ha megint megnyerem az NB1-et benne a Fradival írok egy levelet Csányinak, utána én leszek a szövetségi kapitány. Nem otthon élek így külföldről is jönnék, win-win 😊

ekkora szánalmas döntést el sem tudtam képzelni, Csányiról eddig sok mindent gondoltam de hogy ennyire hülye legyen... Kisteleki neve felmerült vajon?????!!!! Atyaúristen...

És az meg mindennek a legalja hogyha vele meg kijutunk arra a tornára amire 30 éve először komoly eséllyel pályázunk (ugyanis minden második ország ott lesz...).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
Nagyon kivancsi voltam szoval a munkahelyen rakukkantottam az nso-ra.
Nem emlekszem mire gondoltam mikor meglattam😀ami elsore beugrott a foton olyan volt mint az uborka sorozatban Torgyan😀

Ez a kulfoldrol hozunk edzot de vegul magyar lett...Egy rossz vicc.Pinterrel egyutt.Az teny h tudja spanolni az embert de taktikailag nem erzem ot no meg kibaszott unszimpatikus.
Jobban jartunk volna olyan vkivel aki mar dolgozott ny europai klubnal aki benne elt a"topban"es nem kell ide tobb cimet nyert edzo.E Komannak egy Lotharnak se volt nagyon tapasztalata.A jatekos multjukbol eltek.Valszeg kezdenek kikupalodni mint edzok...
Az a vicc h afrikaban is rajottek evekkel ezelott h kulfoldi kell bar.

Miert olyan fontos ez az eb?nem mind1h 30 vagy 32eve mulva jutunk ki?.
Az alapozast megint elmismasoljak.

Kibaszottul csalodtam.
A fradi jobban jart dollal.Lehet megbukik itt de o legalabb tapasztalt es nem csak konyvbol olvasta a meccs szitukat.