Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
airsanyesz ismét villant a légtérbe!!!!! FIIIIESSSZTAAA!!!!!

|
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 030 — Amerikai sportok rajongója
Na, végre forradalom van nálunk, ez így már nem mehetett tovább! De istenem, nehogy már Kisteleki jöjjön vissza, amikor pl. ott van Nagy Laci, Véber, Várhidi! :o
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Simán. 1 embert IR-re rak - figyelmeztetés. 2. ember IR-en sárga, 3. ember IR-en piros 😀

Amúgy remélem senki nem vette komolyan a felállásunkat 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 632 — Mennyi az idő, Marci?
Aztakurva gyerekek:

Videoton FC
Íme a mai kezdőcsapatunk a Bp.Honvéd ellen:

Bozsovics - Brachi, Vinícius, Caneira, Szolnoki - Gyurcsó, Sándor, Evandro - Torghelle, Nikolics, Perics

Hát ha ez igaz, akkor a mai meccsen leélvezhet mindenki. 6 támadó szellemű játékos, hát gyakorlatilag 5 csatár (nyilván 2 szélsővel) Szolnoki is inkább kp mint védő, én már azt se tudom, itt most ki fog védekezni 😀fetomy
Egy jó Jusuf-ot azért elnéznék a 3 csatár mellett 😕

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 072 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Aztakurva gyerekek:

Videoton FC

Bozsovics - Brachi, Vinícius, Caneira, Szolnoki - Gyurcsó, Sándor, Evandro - Torghelle, Nikolics, Perics

Hát ha ez igaz, akkor a mai meccsen leélvezhet mindenki. 6 támadó szellemű játékos, hát gyakorlatilag 5 csatár (nyilván 2 szélsővel) Szolnoki is inkább kp mint védő, én már azt se tudom, itt most ki fog védekezni 😀fetomy
Kevés lesz ez a Kispet 6-3-1-hez képest, de talán így összejöhet egy 1-0 😀Höri
ja csak ha a picipest egyszer is eljut a 16osig, tuti kapnak büntetőt 😀Farky
Múlt héten nem is kaptunk tizit, óriási hiányérzetem is volt.
Egyébként Höri szerintem 8-2-0 lesz a felállás, Tchami meg Délczeg fog halászni a zavarosban, a többiek bekkelnek. Air Sanyi először játszik pályafutása során a Honvéd ellen. Remélem tudja mit kell ilyenkor tennie (=20 percen belül villanjon a piros neki 😊)
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 403 — ℧
Aztakurva gyerekek:

Videoton FC

Kevés lesz ez a Kispet 6-3-1-hez képest, de talán így összejöhet egy 1-0 😀Höri
ja csak ha a picipest egyszer is eljut a 16osig, tuti kapnak büntetőt 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 481 — capitaine du château de Vienne 1487
nafene mi van itt, Lució-Samuel páros nem az ellenfélnek hozz össze gólt... :rolleyes:Divat
Aszondom ne hozzanak má edzőt idény végin- kispacák teccetős. Pazzini picsába s vele együtt Forlán is mehet. Megvàrnám SnájderFánit azt ha ígyse ő is mehet, gyöjjön a primavera...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Aztakurva gyerekek:

Videoton FC

Kevés lesz ez a Kispet 6-3-1-hez képest, de talán így összejöhet egy 1-0 😀

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Aztakurva gyerekek:

Videoton FC

Hát ha ez igaz, akkor a mai meccsen leélvezhet mindenki. 6 támadó szellemű játékos, hát gyakorlatilag 5 csatár (nyilván 2 szélsővel) Szolnoki is inkább kp mint védő, én már azt se tudom, itt most ki fog védekezni 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 632 — Mennyi az idő, Marci?
Úgy néz ki a konda szépen kitömi a lilákokat 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 923 — je suis poloska
Németh Krisztián megint gólt lőtt. :rolleyes:kristof
az a BALFASZ már megint győztes gólt lőtt, az elmúlt öt bajnoki közül 3 1-0-ás meccset és ezzel 9 pontot hozott Némeh gólja.

A CR-Higu dologhoz: rá pár percre "az a suttyó CÉ" adott Higunak egy gólpasszt, 2 méterről kellett üres kapura fejelnie. Ezzel CR 3. a gólpassz listán, csak Özil és Di Maria vannak előtte.

Ejj ezek a száraz tények... 😀 JA NEM. ELFOGULT VAGYOK. 😕

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Divat! Érdekes egy meccset játszotok 😀

most már csak jön a H

letalpalják Lúciót és 11es 😀 a 3. Genoa 11es

JT Daniels fan
több mint 12 éve
nafene mi van itt, Lució-Samuel páros nem az ellenfélnek hozz össze gólt... :rolleyes:

|
több mint 12 éve
carrollnak mennyi esze van...bár 30misiért mit várjon az ember... 😀

közbe a Herceg villant

|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Németh Krisztián megint gólt lőtt. :rolleyes:
több mint 12 éve
5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.Habi
micsoda diadal! lesz ez még így se... 😊

nemtudom meg merjem-e nézni a Stramaccioni bemutatkozását....Divat
egy Genoa-t még talán Ti is meg tudtok verni otthon 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.Habi
micsoda diadal! lesz ez még így se... 😊

nemtudom meg merjem-e nézni a Stramaccioni bemutatkozását....

|
több mint 12 éve
5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
http://youtu.be/QT_wFem-CGQ
Ez azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?Schleck
Mekkora suttyó ez a Cé, OMG 😀JC6
sztem még neki állt feljebb, amúgy utolsó emberként rúgta fel, szal sima piros... 😀

|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?Schleck
Mekkora suttyó ez a Cé, OMG 😀
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?

több mint 12 éve
azért nem semmi hogy Pintér egymás után háromszor kezdett, és mindhárom meccset megnyerték, ha így folytatják bent maradnak 10 pontos hátrányból 😀 durva hogy az elmúlt 2 meccsen a hosszabbításban húzta be a Zara' 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy gól volt, de azért a Puskás-díj ezért egy picit túlzás szerintem. 😊Schleck
ha iraola beakasztja akkor az ev hatralevo reszen nem lenne mirol beszelni 😕
mondjuk nalam igy is all-time top10 megmozdulas vot 😊
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ez a mi játékunk, hagyjuk az ellenfelet birtokolni, aztán 1-2 gyors támadás és szevasz :cool:
Benzema gólja esélyes lesz a Puskás-díjra 😊eaglesmcnabb
Nagyon nagy gól volt, de azért a Puskás-díj ezért egy picit túlzás szerintem. 😊

több mint 12 éve
ez a mi játékunk, hagyjuk az ellenfelet birtokolni, aztán 1-2 gyors támadás és szevasz :cool:
Benzema gólja esélyes lesz a Puskás-díjra 😊