Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
airsanyesz ismét villant a légtérbe!!!!! FIIIIESSSZTAAA!!!!!

több mint 12 éve
Na, végre forradalom van nálunk, ez így már nem mehetett tovább! De istenem, nehogy már Kisteleki jöjjön vissza, amikor pl. ott van Nagy Laci, Véber, Várhidi! :o
több mint 12 éve
Simán. 1 embert IR-re rak - figyelmeztetés. 2. ember IR-en sárga, 3. ember IR-en piros 😀Amúgy remélem senki nem vette komolyan a felállásunkat 😊
több mint 12 éve
Aztakurva gyerekek:Egy jó Jusuf-ot azért elnéznék a 3 csatár mellett 😕
Videoton FC
Íme a mai kezdőcsapatunk a Bp.Honvéd ellen:
Bozsovics - Brachi, Vinícius, Caneira, Szolnoki - Gyurcsó, Sándor, Evandro - Torghelle, Nikolics, Perics
Hát ha ez igaz, akkor a mai meccsen leélvezhet mindenki. 6 támadó szellemű játékos, hát gyakorlatilag 5 csatár (nyilván 2 szélsővel) Szolnoki is inkább kp mint védő, én már azt se tudom, itt most ki fog védekezni 😀fetomy

több mint 12 éve
Múlt héten nem is kaptunk tizit, óriási hiányérzetem is volt.ja csak ha a picipest egyszer is eljut a 16osig, tuti kapnak büntetőt 😀FarkyAztakurva gyerekek:Kevés lesz ez a Kispet 6-3-1-hez képest, de talán így összejöhet egy 1-0 😀Höri
Videoton FC
Bozsovics - Brachi, Vinícius, Caneira, Szolnoki - Gyurcsó, Sándor, Evandro - Torghelle, Nikolics, Perics
Hát ha ez igaz, akkor a mai meccsen leélvezhet mindenki. 6 támadó szellemű játékos, hát gyakorlatilag 5 csatár (nyilván 2 szélsővel) Szolnoki is inkább kp mint védő, én már azt se tudom, itt most ki fog védekezni 😀fetomy
Egyébként Höri szerintem 8-2-0 lesz a felállás, Tchami meg Délczeg fog halászni a zavarosban, a többiek bekkelnek. Air Sanyi először játszik pályafutása során a Honvéd ellen. Remélem tudja mit kell ilyenkor tennie (=20 percen belül villanjon a piros neki 😊)
több mint 12 éve
ja csak ha a picipest egyszer is eljut a 16osig, tuti kapnak büntetőt 😀Aztakurva gyerekek:Kevés lesz ez a Kispet 6-3-1-hez képest, de talán így összejöhet egy 1-0 😀Höri
Videoton FC
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
nafene mi van itt, Lució-Samuel páros nem az ellenfélnek hozz össze gólt... :rolleyes:DivatAszondom ne hozzanak má edzőt idény végin- kispacák teccetős. Pazzini picsába s vele együtt Forlán is mehet. Megvàrnám SnájderFánit azt ha ígyse ő is mehet, gyöjjön a primavera...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Aztakurva gyerekek:Kevés lesz ez a Kispet 6-3-1-hez képest, de talán így összejöhet egy 1-0 😀
Videoton FC

több mint 12 éve
Aztakurva gyerekek:Videoton FC
Hát ha ez igaz, akkor a mai meccsen leélvezhet mindenki. 6 támadó szellemű játékos, hát gyakorlatilag 5 csatár (nyilván 2 szélsővel) Szolnoki is inkább kp mint védő, én már azt se tudom, itt most ki fog védekezni 😀
több mint 12 éve
Úgy néz ki a konda szépen kitömi a lilákokat 😀

több mint 12 éve
Németh Krisztián megint gólt lőtt. :rolleyes:kristofaz a BALFASZ már megint győztes gólt lőtt, az elmúlt öt bajnoki közül 3 1-0-ás meccset és ezzel 9 pontot hozott Némeh gólja.
A CR-Higu dologhoz: rá pár percre "az a suttyó CÉ" adott Higunak egy gólpasszt, 2 méterről kellett üres kapura fejelnie. Ezzel CR 3. a gólpassz listán, csak Özil és Di Maria vannak előtte.
Ejj ezek a száraz tények... 😀 JA NEM. ELFOGULT VAGYOK. 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Divat! Érdekes egy meccset játszotok 😀most már csak jön a H
letalpalják Lúciót és 11es 😀 a 3. Genoa 11es

JT Daniels fan
több mint 12 éve
nafene mi van itt, Lució-Samuel páros nem az ellenfélnek hozz össze gólt... :rolleyes:

több mint 12 éve
carrollnak mennyi esze van...bár 30misiért mit várjon az ember... 😀közbe a Herceg villant

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Németh Krisztián megint gólt lőtt. :rolleyes:
több mint 12 éve
egy Genoa-t még talán Ti is meg tudtok verni otthon 😀5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.Habimicsoda diadal! lesz ez még így se... 😊
nemtudom meg merjem-e nézni a Stramaccioni bemutatkozását....Divat

JT Daniels fan
több mint 12 éve
5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.Habimicsoda diadal! lesz ez még így se... 😊
nemtudom meg merjem-e nézni a Stramaccioni bemutatkozását....

több mint 12 éve
5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
sztem még neki állt feljebb, amúgy utolsó emberként rúgta fel, szal sima piros... 😀http://youtu.be/QT_wFem-CGQMekkora suttyó ez a Cé, OMG 😀JC6
Ez azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?Schleck

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://youtu.be/QT_wFem-CGQMekkora suttyó ez a Cé, OMG 😀
Ez azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?Schleck
több mint 12 éve
http://youtu.be/QT_wFem-CGQEz azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?
több mint 12 éve
azért nem semmi hogy Pintér egymás után háromszor kezdett, és mindhárom meccset megnyerték, ha így folytatják bent maradnak 10 pontos hátrányból 😀 durva hogy az elmúlt 2 meccsen a hosszabbításban húzta be a Zara' 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy gól volt, de azért a Puskás-díj ezért egy picit túlzás szerintem. 😊Schleckha iraola beakasztja akkor az ev hatralevo reszen nem lenne mirol beszelni 😕
mondjuk nalam igy is all-time top10 megmozdulas vot 😊
több mint 12 éve
ez a mi játékunk, hagyjuk az ellenfelet birtokolni, aztán 1-2 gyors támadás és szevasz :cool:Nagyon nagy gól volt, de azért a Puskás-díj ezért egy picit túlzás szerintem. 😊
Benzema gólja esélyes lesz a Puskás-díjra 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
ez a mi játékunk, hagyjuk az ellenfelet birtokolni, aztán 1-2 gyors támadás és szevasz :cool: Benzema gólja esélyes lesz a Puskás-díjra 😊