Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Várom.Aki miatt most írok neked egy fenyegető péemetHöriWTF Transfer of the YearAz meg ki?JC6
Karim Benunesz Egerbe igazol!Höri
több mint 12 éve
az Oroszok a szánalmasak, nem az UEFA.na U-17eseink is le maradtak az EB-ről....KissEgyszerűen szánalmas. Bekaphatja az egész UEFA.FViktor93
Ha mi jövünk ki jól belőle, akkor meg most fényeznénk az UEFA-t.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Aki miatt most írok neked egy fenyegető péemetWTF Transfer of the YearAz meg ki?JC6

több mint 12 éve
hihetetlen ,hogy mások hibája miatt mi szopikázunkna U-17eseink is le maradtak az EB-ről....KissEgyszerűen szánalmas. Bekaphatja az egész UEFA.FViktor93

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
na U-17eseink is le maradtak az EB-ről....KissEgyszerűen szánalmas. Bekaphatja az egész UEFA.
több mint 12 éve
Tévedtem magyaros történet :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
több mint 12 éve
Sajnos megint szoptunk, mert magyarok vagyunk.Ahányszor egy megmérettetésen az albánok maradnak le valamiről egy hajszállal, vagy szerencsétlenkednek össze valamit, be fogom írni, mert itt az ideje, hogy mindenki megismerkedjen az albán átokkal is. Nyilván nem azért szoptunk, mert ilyen a szabály, nem, azt pontosan ellenünk hozták, hogy jó előre kibasszanak velünk, mert kollektív bűnösök vagyunk, meg a turáni átok. Pffffffffffffff
Nevetséges.Stez
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sajnos megint szoptunk, mert magyarok vagyunk.Nevetséges.

több mint 12 éve
na U-17eseink is le maradtak az EB-ről....

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Benzema öccseWTF Transfer of the YearAz meg ki?JC6

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
WTF Transfer of the YearAz meg ki?
több mint 12 éve
Roma-Liverpool július 25. Boston, Fenway Park

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Én meg egy Milan x-et vagy győzelmet a visszavágóra.StezAzzal szintén elégedett lennék 😀
több mint 12 éve
Én meg egy Milan x-et vagy győzelmet a visszavágóra.

több mint 12 éve
Én már csak egy sört kérnék 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gyanítom habzana a szád fordított esetben...empty taxiA tetszés nem = a büszkeséggel. Nem is értem, hogy jöhet ez le így embereknek. Szarok én az egészre, néha leírom a bírói hibákat, de csak akkor, ha döntően befolyásolják a meccs végkimenetelét. De itt? Semmi. megmosolyogtató ítéletek tömkelege.
több mint 12 éve
mimi?Nincs sajnos sanszunk sem arra, hogy Barcelonában gólt lőjünk. Megint sérült a fél csapat, viszont kibaszott büszke vagyok a srácokra, nem álltunk be védekezni, de így is egy jó meccset játszottunk, kapott gól nélkül.Stezmi?Duff
maximum perceink voltak, amikor a Barca feljött ránk és visszahúzódtunk, de folyamatosan kijöttünk
nézd meg, hogy mennyit álltunk fel védekezni teljesen, mondjuk úgy a 16-osnál
nem sokszor, ezek után meg abszolút nem mondanám, hogy beálltunk védekezni és kibekkeltük a meccset

több mint 12 éve
Nincs sajnos sanszunk sem arra, hogy Barcelonában gólt lőjünk. Megint sérült a fél csapat, viszont kibaszott büszke vagyok a srácokra, nem álltunk be védekezni, de így is egy jó meccset játszottunk, kapott gól nélkül.StezHát akk micsináltunk?
Amúgy ezért nem értem Urby nem-baloldalon játszatását, amikor abszolút egylábas... Jobb lábbal teljesen szar, el is baszta a helyzetét ott amikor jobbal kellett vna levenni...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tény, viszont utána nem kezdek el azzal kérkedni, hogy a csapatomnak milyen kurvára fújnak minden meccsen, mint ahogy ezen is így történt, valamint nem vagyok erre még büszke is.Hmm, kérkedek. Ez komoly. Hol, mivel? Büszke? Nem értem kajak. Hülyeség... Ennyire nem kéne kifordítani a dolgokat. Szétcincálni? Mivel? Mert leírtam alig volt helyzetük? Nem azt írtam, hogy ez a Milan annyira fos csapat, hogy nem tudtak 3 értelmeset passzolni, mikor a csapatom letámadást alkalmazott, így tele gatyával vagdosták előre a labdákat, lesz, ami lesz alapon. Sőt, kétszer, ha eltalálták a kaput, 90 perc alatt. Na ez a szétcincálás egyik példája, amit nem műveltem, most is csak példálózok.
De a legfontosabb, hogy nem kezdek el szétcincálni egy olyan csapatot, aki épp most ikszelt le a nagy Barcáddal. És nem húztuk az időt, nem álltunk be védekezni, jól játszottunk.
Na ezek után rühellem, ha egyébként teljesen hülyeségekkel kezdesz el szúrkálódni, mindenféle ok nélkül.
Örülj a Barcádnak és a továbbjutásnak, de érd be ennyivel.Stez
Nevetséges...
több mint 12 éve
Gyanítom habzana a szád fordított esetben...Miből vehető az le (olvasható) hogy én büszke vagyok erre?Elég tré volt a második félidő, ennek a Milánynak alig volt helyzete. Tello nagyon szimpatikus, jó játékos lesz belőle. Otthon sima 2-0.Vicces hogy még büszke is vagy rá hogy a sporik oda fújnak vagy ha Messit vesszük inkább nem fújnak.Toca
Xavi kikönyörgött sárgája nagyon ott volt, ráadásul nem is Ambrossonero adott neki 😀JC6
Barcás vagyok, jót nevettem rajta, sajnálom, hogy vérben forgó szemekkel ugrotok mindenre...JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát ha azt írod hogy nagyon ott volt, akkor tetszett neked...Miből vehető az le (olvasható) hogy én büszke vagyok erre?Elég tré volt a második félidő, ennek a Milánynak alig volt helyzete. Tello nagyon szimpatikus, jó játékos lesz belőle. Otthon sima 2-0.Vicces hogy még büszke is vagy rá hogy a sporik oda fújnak vagy ha Messit vesszük inkább nem fújnak.Toca
Xavi kikönyörgött sárgája nagyon ott volt, ráadásul nem is Ambrossonero adott neki 😀JC6
Barcás vagyok, jót nevettem rajta, sajnálom, hogy vérben forgó szemekkel ugrotok mindenre...JC6
Persze annyira vérben forog a szemem 😀 KB féléve első soccer meccsem után 😀
több mint 12 éve
Tény, viszont utána nem kezdek el azzal kérkedni, hogy a csapatomnak milyen kurvára fújnak minden meccsen, mint ahogy ezen is így történt, valamint nem vagyok erre még büszke is.Ennek a Barcánynak is alig volt helyzete a második félidőben.Mi a szar értelme van a rinyálásnak és a fórumra való 2 percenkénti írásnak, sírásnak meccs közben? Semmi. Nem kell magad idegesíteni, mivel úgysem tudsz rajta változtatni.JC6
Aztán meg majd megnézem Te miket rinyálsz össze, amikor nem pont a Barca seggében lesz a bírói társadalom.
Szóval be lehet fejezni az ilyen és ehhez hasonló értelmes szúrkálódást.
Majd a pályán eldől minden, de egyébként senki sem mondta sosem, hogy nem a Barca fog továbbjutni. Még mi Milan fanok is tudjuk sajnos, hogy még egy x-re se leszünk elegek.Stez
De a legfontosabb, hogy nem kezdek el szétcincálni egy olyan csapatot, aki épp most ikszelt le a nagy Barcáddal. És nem húztuk az időt, nem álltunk be védekezni, jól játszottunk.
Na ezek után rühellem, ha egyébként teljesen hülyeségekkel kezdesz el szúrkálódni, mindenféle ok nélkül.
Örülj a Barcádnak és a továbbjutásnak, de érd be ennyivel.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Miből vehető az le (olvasható) hogy én büszke vagyok erre?Elég tré volt a második félidő, ennek a Milánynak alig volt helyzete. Tello nagyon szimpatikus, jó játékos lesz belőle. Otthon sima 2-0.Vicces hogy még büszke is vagy rá hogy a sporik oda fújnak vagy ha Messit vesszük inkább nem fújnak.Toca
Barcás vagyok, jót nevettem rajta, sajnálom, hogy vérben forgó szemekkel ugrotok mindenre...