Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
És amíg egy Szamoai vezető szavazata pont annyit ér mint egy Angol vagy Spanyol vagy Német vezetőé, illetve ennyi szubijektív ember addig ez nem is lesz más.
Toca
Áruld el, hogy
1, ha ez egy szubjektív értékítélet, akkor miért érne többet egy magyar vagy angol vagy német ember szavazata, mint egy szamoaié?
2, ha egy szamoai szavazata 1-et ér, akkor mennyit ér egy angolé vagy magyaré? És számít melyik magyaré? Bognár Gyurkáé ugyanannyit ér, mint mondjuk Gera Zoltáné vagy Bölöni Lászlóé?

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 263 — Vikings fan
Riberynek már megvolt az időpont is a fotozást illetően, mikor kitolták a szavazást, szóval mindenféleképpen ő nyert volna nem Messi, ezt azért tisztázzuk...
Az, hogy a Realban nincs csatár meg hmmm... most akkor ki hány Real meccset látott? Higuan, Benzema, most ha őket pl összehasonlítod Mandzukic-csal akkor nem tudom, hogy papíron ki a jobb csatár... bár az nem fordulhat elő egy picit sem, hogy mivel CR7 mindent ellönzőzik ezért a csatároknak nem sok minden jut...csebi
Simán Mandzut választanám 😀.

Egyébként ez a Ronaldo-Messi rivalizálásra való kihegyezés tényleg idegesítő. És biztos vagyok benne csak hogy azért is kapta, mert az elmúlt években buzi Messi kapta mikor nem kellett volna akkor is.
Viszont Ronaldonak a szezonját azért megkérdőjelezni szerintem hülyeség ilyen jó még szerintem sose volt és ilyen szezonja sosem lesz. Bár megértem a Ribery - Bayern fanokat is, mert valószínű neki és nekik sem.
Egyébként megosztottan kellett volna odaadni mindkettőnek, de ez a díj inkább már csak kirakat ahogy Messi top3-ba kerülése is mutatja.
És amíg egy Szamoai vezető szavazata pont annyit ér mint egy Angol vagy Spanyol vagy Német vezetőé, illetve ennyi szubijektív ember addig ez nem is lesz más.

Egyébként ha megfigyeljük mióta FIFA-val lett összehúzva a két díj azóta korcsosult el az egész.
Most egy Cannavaro, Shevcsenko vagy egy Weah, de még egy Nedved vagy Owen szintű ember sem kaphatná meg.
Mióta a Fifa adja Ribéry az első nem Real(CR)-Barcás aki bekerült és ahhoz is emberfelettit kellett csinálnia a Bayern-nel.

Persze ettől függetlenül én tartom, hogy idén CR volt a legjobb, dehogy ez a díj továbbra is Messi-ball lesz ha Messi kevésbé sérült szezonokat fog tolni ezt a 2.helye mutatja.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 648 — Lucas Scott
Ribery amúgy egyből lelépett a hotelbe... meg tudom érteni, megvolt már a fotozás időpontja meg minden, erre kitolták, hogy módosítsák a szavazatokat, gondolom küldtek linket is CR góljairól 😀

az utolsó a témában:

A hétfői eredmény mellett Michael Platini UEFA-elnök sem ment el szó nélkül.

A korábbi többszörös aranylabdás a díjátadót követően így nyilatkozott: "Nagyon csalódott vagyok Ribery miatt. Jövőre megint Messi-Ronaldo lesz, utána Ronaldo-Messi, majd megint Messi-Ronaldo? Az előző 50 évben a pályán elért teljesítményt vették figyelembe az Aranylabdánál. Most már csak a globális értéke alapján adják oda, ez pedig problémákhoz fog vezetni."

Az UEFA elnök elékeztetett: "2010-ben a VB-győzelem után sem a spanyolok kapták, ez is egy probléma. Hozzájuk hasonlóan most Franck Ribery-nek is tulajdonképpen járt volna ez. Most vagy soha."

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Riberynek már megvolt az időpont is a fotozást illetően, mikor kitolták a szavazást, szóval mindenféleképpen ő nyert volna nem Messi, ezt azért tisztázzuk...
Az, hogy a Realban nincs csatár meg hmmm... most akkor ki hány Real meccset látott? Higuan, Benzema, most ha őket pl összehasonlítod Mandzukic-csal akkor nem tudom, hogy papíron ki a jobb csatár... bár az nem fordulhat elő egy picit sem, hogy mivel CR7 mindent ellönzőzik ezért a csatároknak nem sok minden jut...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
de ez megint egy ember díja,nem egy csapaté... cr-t kiszednéd a realból lófaszba se lenne. Messit kiszedték ,neymarral ugyanott voltak, riberyt meg kitárgyaltam, legalább 4-5 hasonló kaliberű játékos van a bayernben. 1 indokot mondj miért pont Ribery kapja, ne Robben vagy más a csapatból...
eaglesmcnabb
Erről az oldalról is hülyeség megközelíteni. "cr-t kiszednéd a realból, lófaszba se lenne". Elmondom, ha cr-t kiszednéd a realból, a real ugyanúgy 2. helyen lenne a bajnokságban, mert a barcát nem tudnák beelőzni, a többi meg egy rakat fos.
Ez alapján én Van Persienek adnám. Lesérült, azaz "kiszedték" a csapatból és a MU egy szar, 8. vagy hanyadik helyen áll...

Ezen a díjon felesleges összeveszni, semmit sem ér már egy ideje. Amikor még hátvéd is kaphatta a díjat, akkor még jó volt. Ma meg már mindig cr és messi, és plusz egy játékos van a top3ban.

Riberyt sajnálom, megérdemelte volna, mint anno Sneijder 2010-ben. Én csak azért adtam volna Riberynek, mert a másik kettő rohadtul unszipmatikus. Messinek ki van nyalva a segge, Cr meg egy önimádó egoista buzi. Riberynek valószínű több esélye nem lesz, míg a másik kettő valszeg a következő 800 évben benne lesz a top3ban szavazást illetően.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
A fifa meg egy korrupt bagázs, ez a meghosszabbított szavazás arra ment ki h CR nyerjen, de eddig azt hittem h Ribery miatt,de lehet Messi nyert volna megint, ami azért a elég nagy szégyen lett volna idén, ezt Barcások is elismerik szerintem,,,valszeg ezért tolták ki mint Cr meccse után...
Ez a játékos,edző,mindenki szavaz meg elég nagy hülyeség,főleg sokan haveri alapon...
jobb ha csak újságírók...
mondjuk így jobb egy fokkal h Cr nyert és nem Messi. a BL a miénk úgyis 😊 😊 😊

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Jacky, 59 másodperc, goal+assist! :cool:krixtofer
Küzdelmes meccs volt, örülök, hogy idén ezek a meccsek végén is megvan a 3 pont és nem enged le a csapat. A játékvezetés viszont botrányos volt. Szerintem egy olyan ember, akinek a meccs előtt 5 perccel mondják el a szabályokat, az jobban vezette volna, mint Swarbrick.kisvanek4
Rozi orra szépen nézet ki  scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/q71/1512724_726612564035787_834319600_n.jpg
Macho meg holnap megy röntgenre, mert lehet, hogy lábközépcsonttörése van. Ezek a villa elleni meccsek már csak ilyenek.
Amúgy nem értem, ezt a nagy felháborodást az aranylabda körül, egyértelműen bendtnernek kellett volna nyernie 😀
több mint 12 éve
Spanyoloknak kell a vigaszdíj...De majd ha netán vb-n is odavernek németek akkor aztán tényleg leshetnek.Asbee
Spanyoloknak el kell a vigaszdíj hiszen csak uralkodó EB és VB nyertesek 😀
Értem én, hogy a Bayern most megnyerte a BL-t és német döntő volt, de azért mégiscsak 12 év után nyert német csapat. (Ekézzük a Realt mert nem nyert BL-t 11 éve, persze hogy a Bayern mennyi év után nyert az már mindegy...).
Nem lőtt fontos gólokat? Végülis Manu ellen BL-ben vágott 2-t, Gala ellen is vágott 2-t amikor szorulhatott volna a hurok idegenben, Dortmundban is lőtt egy gólt.
Ribery lőtt gólt ugyanilyen meccseken nem, mert neki nem kellett, mert a Bayernben van még Riberyhez hasonló 3-4 ember, meg csatár aki tud gólt lőni.
CR önző, igen szeret gólt lőni, de kiszolgája a társait is, csak hát a csapat körülötte egy fos. Érdemi csatár nélkül. Ő vitte a Real-t 4-be, nem sokon múlt, hogy még előrébb. Ő miatta jutott ki a portugál válogatott.
Ribery mikor a franciáknál elő kellett volna mi csinált? Semmit.

Ribery és Messi körül is egy olyan szisztéma van amiben élnek mint hal a vízben, jóval erősebb csapat mind2 mint a Real. CR meg egyedül viszi a csapatát lövi a gólokat ha kell, passzol is ha kell. Nem tökéletes ő se, mert akkor mindent nyerne ezzel a gyenge Reallal is, de legkiemelkedőbb teljesítmény ő tolta,Toca
Ribery csak törött bordával adott pár gólpasszt amit csak kapuba kellet passzolni,persze az nem számított kicsit se áá dehogy,csak ha gólt lő valaki....Bl döntőn sarkazott gólpasszt, BL döntőben utolsó emberként mentett egy dortmundi elől stb...
Nem a góllövést kell nézni hanem a teljesítményt, Ronaldo egy csatár gyak. mindent rájátszanak, mindent ő lő,minden azért van h ő sikeres legyen,ne a csapat. az eredménye meg van mondjuk további hasonló eredményeket neki és a Realnak is 😊 😀 ha ugy védekezne mint Ribery, fele ennyi gólt se lőne, de lehet a csapat jobb lenne..bár szentségtörés ilyet mondani,elnézést...
Mindegy amig ez van Messin(még igy is majdnem nyert top 10be sincs helye idén...) és Crn kívül senki se fog nyerni az üzlet az üzlet .....

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Jacky, 59 másodperc, goal+assist! :cool:krixtofer
Küzdelmes meccs volt, örülök, hogy idén ezek a meccsek végén is megvan a 3 pont és nem enged le a csapat. A játékvezetés viszont botrányos volt. Szerintem egy olyan ember, akinek a meccs előtt 5 perccel mondják el a szabályokat, az jobban vezette volna, mint Swarbrick.
több mint 12 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Jacky, 59 másodperc, goal+assist! :cool:
több mint 12 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
2002. A médiában kialakult vélekedés szerint a német válogatottat egyes egyedül Oliver Kahn EGYÉNI TELJESÍTMÉNYE repítette a világbajnoki döntőbe.
Míg a sajtóvélekedés szerint a brazil válogatott egyike volt a világ valaha volt legjobban összerakott csapatának.
Az Aranylabda-szavazáson végül a brazil Ronaldo nyert. A káprázatos EGYÉNI teljesítménnyel előrukkoló, de trófeát nem nyerő Oliver Kahn csak harmadik.

2013. Franck Ribery ellen az EGYETLEN érv az volt, hogy a Bayern München egy hihetetlenül jól összerakott csapatként nyert meg mindent. Ronaldo pedig egyénieskedő teljesítményével villogott.
Végül a portugál Ronaldo nyert, Ribery csak a harmadik.Vrijbloed
Én anno Kahn-nak adtam volna, pont ezért.
Én ezt a díjat olyannak látom mint az MVP-t. Aki egyénileg legjobb az kapja és ez Ronaldo volt.
több mint 12 éve
Spanyoloknak kell a vigaszdíj...De majd ha netán vb-n is odavernek németek akkor aztán tényleg leshetnek.Asbee
Spanyoloknak el kell a vigaszdíj hiszen csak uralkodó EB és VB nyertesek 😀
Értem én, hogy a Bayern most megnyerte a BL-t és német döntő volt, de azért mégiscsak 12 év után nyert német csapat. (Ekézzük a Realt mert nem nyert BL-t 11 éve, persze hogy a Bayern mennyi év után nyert az már mindegy...).
Nem lőtt fontos gólokat? Végülis Manu ellen BL-ben vágott 2-t, Gala ellen is vágott 2-t amikor szorulhatott volna a hurok idegenben, Dortmundban is lőtt egy gólt.
Ribery lőtt gólt ugyanilyen meccseken nem, mert neki nem kellett, mert a Bayernben van még Riberyhez hasonló 3-4 ember, meg csatár aki tud gólt lőni.
CR önző, igen szeret gólt lőni, de kiszolgája a társait is, csak hát a csapat körülötte egy fos. Érdemi csatár nélkül. Ő vitte a Real-t 4-be, nem sokon múlt, hogy még előrébb. Ő miatta jutott ki a portugál válogatott.
Ribery mikor a franciáknál elő kellett volna mi csinált? Semmit.

Ribery és Messi körül is egy olyan szisztéma van amiben élnek mint hal a vízben, jóval erősebb csapat mind2 mint a Real. CR meg egyedül viszi a csapatát lövi a gólokat ha kell, passzol is ha kell. Nem tökéletes ő se, mert akkor mindent nyerne ezzel a gyenge Reallal is, de legkiemelkedőbb teljesítmény ő tolta,
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
2002. A médiában kialakult vélekedés szerint a német válogatottat egyes egyedül Oliver Kahn EGYÉNI TELJESÍTMÉNYE repítette a világbajnoki döntőbe.
Míg a sajtóvélekedés szerint a brazil válogatott egyike volt a világ valaha volt legjobban összerakott csapatának.
Az Aranylabda-szavazáson végül a brazil Ronaldo nyert. A káprázatos EGYÉNI teljesítménnyel előrukkoló, de trófeát nem nyerő Oliver Kahn csak harmadik.

2013. Franck Ribery ellen az EGYETLEN érv az volt, hogy a Bayern München egy hihetetlenül jól összerakott csapatként nyert meg mindent. Ronaldo pedig egyénieskedő teljesítményével villogott.
Végül a portugál Ronaldo nyert, Ribery csak a harmadik.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az elmúlt egy oldalt visszanézve arra jutottam, hogy leszarom, ki kapta az aranylabdát. Nem lesz olcsóbb tőle a kenyér, nem éri meg egymás torkának ugrani srácok.JC6
Bezzeg mikor tavaly Peytonnal kiesett a Denver...😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az elmúlt egy oldalt visszanézve arra jutottam, hogy leszarom, ki kapta az aranylabdát. Nem lesz olcsóbb tőle a kenyér, nem éri meg egymás torkának ugrani srácok.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Spanyoloknak kell a vigaszdíj...De majd ha netán vb-n is odavernek németek akkor aztán tényleg leshetnek.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Ez a tiszteletbeli aranylabda díj, meg tetszik. Így kaphat aranylabdát, Maldini, Raul, Henry, és talán majd Ribery is
eaglesmcnabb
Kizártnak tartom, hogy sajnos megkapják majd a díjat. Gondolom olyan játékosok fogják megkapni a díjat, akik nem is kaphatták volna meg. A másik hihetetlen dolog, hogy Messi még így is több szavazatot kapott, mint Ribéry. Tehát, ha nem tolják el az időpontot, akkor el tudom képzelni, hogy megint Messi kapta volna, ami a legalja lett volna.
több mint 12 éve
az is most először indok h minden megnyertek és túl jók.... az mi kemény 😀 😀

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jézusom most nézem a 11-et.

A 0-7-es tönkreverés ellenére több Barcás, mint Bayernes?😀

Dortmundi sehol, az is szép...
több mint 12 éve
Ribery önző???
év vicce

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 131 — nabege2@yahoo.com
Minden ilyen szavazás szubjektív. Elég meglesni az NFL probowl keretek kialakulása utáni kommenteket milyen diskurzusok mentek.
Az biztos, hogy Robben, RIbery és CR7 is baromi önző! CR7 irtó jó focista, csak rengeteg olyan sztárallűrrel bír ami miatt sokan nem szeretik. Bayernosnak én sem adtam volna, mert tavaly a Bayern csapatként funkcionált jobban, nem hiába nyertek mindent.
De amúgy az egész tök hidegen hagy, tőlem akár Torghelle is kaphatta volna, az se érdekelt volna jobban😊
több mint 12 éve
"Hogyan lehet olyasvalaki a világ legjobb labdarúgója, aki minden helyzetben a maga érdekeit helyezi a csapatéi elé?
Hogyan lehet olyasvalaki a világ legjobb labdarúgója, aki az európai díjátadón csak második lett?
Hogyan lehet olyasvalaki a világ legjobb labdarúgója, aki egyetlen trófeát se nyert, és aki ötöt, az nem nyer semmit?"

Ez nem Aranycípő,nem a góllövés számít...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Szvsz az egész cr vs messi ki a jobb baromságot a fifa generálja mesterségesen, ìgy azt feltételezni, h holmi riberyk megkaphatják ezt, a fent emlìtett miatt értékét vesztett fos dìjat, az álomvilágban él...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ez eddig oké. De támadóként Ronaldonak mit kellett volna jobban csinálnia .Azt árulja már el valaki.
a Bayern a bajnokságban meccsenként 0,53 gólt kapott, míg a real 1,11-et. több mint a duplája.Ennyivel szarabb a 2 csapat védelme. Egyénileg Megszakadhat ronaldo akkor is sokkal szarabb lesz a csapata. Ahhoz hogy nyerjen valamit a sokkal gyengébb csapata ő egyedül kevés. Egyébként az elmúlt 10 Barca elleni meccsen pontosan 10 gólt lőtt. Utána lehet nézni.

de ha egyénileg összehasonlítjuk, látjuk hogy Ronaldo jobban fejel, gyorsabb, és jobb a fizikuma. Ez nyilvánvaló. A szabadokat is jól lövi (igaz riberynek nem tudom milyenek a mutatói).
Mi az ami ribery javára fordítható ronaldoval szemben azon kívül hogy a csapata (nem ő, hanem a CSAPAT) mindent megnyert?
eaglesmcnabb
több gólpassz, nagyobb futóteljesítmény és a dupla annyi gólban talán lehet az is benne van, hogy ő hajlandó visszamenni védekezni is, és labdát szerezni a saját tizenhatosánál, tudod ezt elég nehéz csinálni, ha a félpályán álldogálsz és éppen durcizol 😀

amit a szavazásról írtál, azzal egyet értek teljes mértékben....