NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
74
15
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nzonzi itthon ezért tripla piros és örök élet + 1 nap eltiltás! Ha a vidi ellen csinálja még fel is akasztják 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kihagyunk mindent, rá fogunk erre faragni...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
én már látom a távlatokat 😊hátha neked ez jött le abból amit írtam😀Kennyelég gyengus ez a pool,mindig is szimpatizáltam velük de elég kevésnek tűnnek jelenleg.Kennyigen, még el kell telnie jó pár évnek, amíg a Barcselóna szintjére eljutnakslowmotion
több mint 12 éve
hátha neked ez jött le abból amit írtam😀elég gyengus ez a pool,mindig is szimpatizáltam velük de elég kevésnek tűnnek jelenleg.Kennyigen, még el kell telnie jó pár évnek, amíg a Barcselóna szintjére eljutnakslowmotion
több mint 12 éve
elég gyengus ez a pool,mindig is szimpatizáltam velük de elég kevésnek tűnnek jelenleg.Kennyigen, még el kell telnie jó pár évnek, amíg a Barcselóna szintjére eljutnak
több mint 12 éve
elég gyengus ez a pool,mindig is szimpatizáltam velük de elég kevésnek tűnnek jelenleg.
több mint 12 éve
Hát ma helyenként nagyon szépen. Tetszik amit látok.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
egyébként megtettem D-t, a V-t, és a legalább 3 gólos hazait egy-egy szelvényen. abból indultam ki, hogy a csapat vagy szarul játszik, vagy nagyon jól, középút nincs.Én az 5-6. hely valamelyikét mondom, inkább az ötödiket. A Top4 helyben nem hiszek.Mikey@gdavid, @slowmotionReálisan 5-7., reménykedve 4., de szurkolóként jöhet a 19.!
Kb. hányadik helyre várjátok év végére a csapatot?Mikey
Tavaly év vége felé már egész jó volt az előrejáték. Ha hátul nem kezdünk el balfaszkodni, nem jönnek a sérülések és lesz egy kis szerencsénk, akkor jók lehetünk egy BL selejtezős helyre.gdavid
több mint 12 éve
Na végre!!!😊
több mint 12 éve
Én az 5-6. hely valamelyikét mondom, inkább az ötödiket. A Top4 helyben nem hiszek.@gdavid, @slowmotionReálisan 5-7., reménykedve 4., de szurkolóként jöhet a 19.!
Tavaly év vége felé már egész jó volt az előrejáték. Ha hátul nem kezdünk el balfaszkodni, nem jönnek a sérülések és lesz egy kis szerencsénk, akkor jók lehetünk egy BL selejtezős helyre.gdavid
több mint 12 éve
Romero kölcsönben a Monaco-nál.Megvan a kapusuk, szedi majd a lepkét.
több mint 12 éve
@gdavid, @slowmotionReálisan 5-7., reménykedve 4., de szurkolóként jöhet a 19.!
Tavaly év vége felé már egész jó volt az előrejáték. Ha hátul nem kezdünk el balfaszkodni, nem jönnek a sérülések és lesz egy kis szerencsénk, akkor jók lehetünk egy BL selejtezős helyre.
több mint 12 éve
@gdavid, @slowmotionnem várom én sehova őket, csak reménykedek.
ha Suarez befejezi a komolytalankodást, és ha az első hat meccsen nélküle is szerzünk 11-12 pontot, akkor az első négybe is beleférhetünk.
megszabadultunk a ballaszttól, a védelem leglassabb tagja visszavonult (azért persze riszpekt Carra 😀), elvileg olyan játékosok érkeztek, akik alkalmasabbak BR elgondolásainak kivitelezésére (értsd: már legalább hárman tudnak labdát kezelni a csapatban).
de ha megint sikerül egy döntetlennel vagy vereséggel indítani a hentesek ellen, akkor ugyanúgy a kicsik közé lebukott rossz tanulók leszünk, mint az elmúlt 3 idényben.
sok minden függ a mai meccstől.
több mint 12 éve
@gdavid, @slowmotionKb. hányadik helyre várjátok év végére a csapatot?
több mint 12 éve
Itt biztos többen olvassák. Akinek van kedve csatlakozni:Még 2 játékost várunk. Akinek van kedve, csatlakozzon!
Fantasy Premier League 2013/14
Bowl.hu liga kódja: 1697383-373763Zolika
több mint 12 éve
minimum 4,5-ös az odds D-re, minimum 8-as Stoke győzelemre.Opening Day!! :cool:MikeyLiverpool! Liverpool! Liverpool!gdavid
gondolkoztam azon, hogy megteszem mindegyiket egy kisebb összeggel, aztán vagy nyer a csapat, vagy legalább anyagilag hoznak valami hasznot.
több mint 12 éve
Opening Day!! :cool:MikeyLiverpool! Liverpool! Liverpool!
több mint 12 éve
Opening Day!! :cool:
több mint 12 éve
van valami színvonalas Premiere League beharangozó? ami az NSO.n van az lófasz, csak a topcsapatokkal foglalkozik...braxa88Meg az Arsenallal.
www.theguardian.com/football/series/premier-league-2013-14-previews
több mint 12 éve
még ne 😊 Szekinél utolsó perces döntés lesz, hogy játszik-e, a többivel kapcsolatban vasárnap után okosabb leszek 😊játszanak az újak?Szekeres,Gallardolegalább megvan az első pont.Majd meglátjuk :p hajrá PAFC!jjncaa
holnap a zakadémia kap egy ötöst a Bozsikban, és már nem is leszünk utolsók.slowmotion
Czvitkoviccsal mi újság?Hajduch felépült?
Érdemes tenni a Felcsút W-t?Kenny
szeptember végén meg megyünk Gulához Salzburgba, juhéé!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
játszanak az újak?Szekeres,Gallardolegalább megvan az első pont.Majd meglátjuk :p hajrá PAFC!jjncaa
holnap a zakadémia kap egy ötöst a Bozsikban, és már nem is leszünk utolsók.slowmotion
Czvitkoviccsal mi újság?Hajduch felépült?
Érdemes tenni a Felcsút W-t?
több mint 12 éve
legalább megvan az első pont.Majd meglátjuk :p hajrá PAFC!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
legalább megvan az első pont.holnap a zakadémia kap egy ötöst a Bozsikban, és már nem is leszünk utolsók.
több mint 12 éve
Szép volt...gyökerek!!!