Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha kiállítanak egy embert egyből jöttek volna a kapura lövések igaz?
több mint 12 éve
Meg nem adott 11-es és piros? Mennyit kapott a bíró abrától karácsonyra?csak a szokásos Mike Dean ellenünk...
Chevy
több mint 12 éve
Ugyan már, az a a baj, hogy az összes pénzünket elvertük gülükére, a bírókra meg már nem jut 😀
több mint 12 éve
Na dean pofa megint nem adott meg egy pirosat a 2. félidőben. A dinamorol inkább nem is írok semmit.Ezt itt hagyom

én meg mentem hányni
több mint 12 éve
Ilyen emberekre lenne szüksége a válogatottnak:www.facebook.com/photo.php?v=605362342863713&set=vb.398390086894274&type=2&theater
több mint 12 éve
Meg nem adott 11-es és piros? Mennyit kapott a bíró abrától karácsonyra?
több mint 12 éve
"Urbán Flórián: Az, hogy egy top edzőt idehozunk, és elkezd okoskodni, és elkezdi a magyar játékosoknak, hogy légy szíves, fáradj arrébb, és légy szíves, tolódj egy kicsit, erre nincs idő. A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom. Pintér Attila erre maximálisan alkalmas. Lehet, hogy a személye megosztó a közvéleménynek, de üdvözlöm ezt a döntést” – mondta a volt válogatott labdarúgó. "
Imádom Flórit😀
több mint 12 éve
Szarul fogalmaztam és hazai viszonyokra gondoltam. Nyilván sokan vannak akiknek csak nagyon keveset jelent az egész, mégis magas szinten űzik a sportot. Csak itthon sajnos nagyon sok játékos megelégszik azzal, hogy zsebre teszi a havi pár százezret, ebből teljesen jól eléldegél, környezetében pedig ő lesz a király. Pedig jóval több lenne bennük ez szinte biztos...en ezt nem vitatom, h nyilvan semennyire. csak asbee szvsz nem csak a hazai viszonyokra ertette, hanem altalaban veve, ugy meg nem annyira erzem legitnek a megallapitast.Profi mentalitású valóban lehetsz színtiszta profizmusból, a céljaid érdekében bevállalva akármit.+ aki elér valamit, annak a soccer az hivatás, másoknak pedig csak eszköz a könnyebb életre...Asbeeteves. profi mentalitasu lehetsz ugy is, ha valojaban utalod/semmit nem jelent szamodra az(t), amiben kiemelkedoen tudsz teljesiteni. kerdezd csak meg agassit vagy assou-ekotot. agassi errol az oneletrajzi konyveben beszel, ekoto pedig 3.5 eve boritotta ki a lelkivilagat. ketlem h egyedi peldak lennenek, csak nyilvan ezek vannak kisebbsegben, az idealizalt keptol pedig a leheto legmesszebb.
www.theguardian.com/football/2010/may/01/benoit-assou-ekotto-tottenham-hotspurMMMS
De ez szerinted mennyire a magyar gurulósfocira jellemző hozáállás?
És mennyire van túlsúlyban az ifjú titánoknál az a hozzáállás, ami nem profi, és csak úgy tekint a focira, mint egy eszközre, hogy habzsidőzsi legyen?Sobri Jóska
amugy pont ezt mondom, h nem az a baj, ha vki igy tekint ra. azert pedig szvsz a kornyezet a hibas, amiben szocializalodik mar cirka 10 eves koratol fogva, tehat kvazi ezt nevelik bele a kis gyokerekbe, h a habzsidozsi melle nem kovetelik meg toluk, h a belet kihajtsa 365/24/7 es ennek megfelelo eletmodot is eljen ezen idoszak alatt.MMMS
több mint 12 éve
en ezt nem vitatom, h nyilvan semennyire. csak asbee szvsz nem csak a hazai viszonyokra ertette, hanem altalaban veve, ugy meg nem annyira erzem legitnek a megallapitast.Profi mentalitású valóban lehetsz színtiszta profizmusból, a céljaid érdekében bevállalva akármit.+ aki elér valamit, annak a soccer az hivatás, másoknak pedig csak eszköz a könnyebb életre...Asbeeteves. profi mentalitasu lehetsz ugy is, ha valojaban utalod/semmit nem jelent szamodra az(t), amiben kiemelkedoen tudsz teljesiteni. kerdezd csak meg agassit vagy assou-ekotot. agassi errol az oneletrajzi konyveben beszel, ekoto pedig 3.5 eve boritotta ki a lelkivilagat. ketlem h egyedi peldak lennenek, csak nyilvan ezek vannak kisebbsegben, az idealizalt keptol pedig a leheto legmesszebb.
www.theguardian.com/football/2010/may/01/benoit-assou-ekotto-tottenham-hotspurMMMS
És mennyire van túlsúlyban az ifjú titánoknál az a hozzáállás, ami nem profi, és csak úgy tekint a focira, mint egy eszközre, hogy habzsidőzsi legyen?Sobri Jóska
amugy pont ezt mondom, h nem az a baj, ha vki igy tekint ra. azert pedig szvsz a kornyezet a hibas, amiben szocializalodik mar cirka 10 eves koratol fogva, tehat kvazi ezt nevelik bele a kis gyokerekbe, h a habzsidozsi melle nem kovetelik meg toluk, h a belet kihajtsa 365/24/7 es ennek megfelelo eletmodot is eljen ezen idoszak alatt.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Profi mentalitású valóban lehetsz színtiszta profizmusból, a céljaid érdekében bevállalva akármit.+ aki elér valamit, annak a soccer az hivatás, másoknak pedig csak eszköz a könnyebb életre...Asbeeteves. profi mentalitasu lehetsz ugy is, ha valojaban utalod/semmit nem jelent szamodra az(t), amiben kiemelkedoen tudsz teljesiteni. kerdezd csak meg agassit vagy assou-ekotot. agassi errol az oneletrajzi konyveben beszel, ekoto pedig 3.5 eve boritotta ki a lelkivilagat. ketlem h egyedi peldak lennenek, csak nyilvan ezek vannak kisebbsegben, az idealizalt keptol pedig a leheto legmesszebb.
És mennyire van túlsúlyban az ifjú titánoknál az a hozzáállás, ami nem profi, és csak úgy tekint a focira, mint egy eszközre, hogy habzsidőzsi legyen?
több mint 12 éve
+ aki elér valamit, annak a soccer az hivatás, másoknak pedig csak eszköz a könnyebb életre...Asbeeteves. profi mentalitasu lehetsz ugy is, ha valojaban utalod/semmit nem jelent szamodra az(t), amiben kiemelkedoen tudsz teljesiteni. kerdezd csak meg agassit vagy assou-ekotot. agassi errol az oneletrajzi konyveben beszel, ekoto pedig 3.5 eve boritotta ki a lelkivilagat. ketlem h egyedi peldak lennenek, csak nyilvan ezek vannak kisebbsegben, az idealizalt keptol pedig a leheto legmesszebb.
www.theguardian.com/football/2010/may/01/benoit-assou-ekotto-tottenham-hotspur
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Hát Marika lábában volt a Getafe győzelme ma,szerencsénkére Pedro ma ismét úgy játszott ahogy 4 éve.Nem játszottunk jól,de nyertünk.
több mint 12 éve
Pedig valójában ez a fajta szurkolás, amire a legtöbb embernek valójában szüksége van.Nem a "hajrá Real", mert ugye az egy magyar embernek végtére is tökmindegy, hogy egy távoli ország klubcsapata mit művel a saját bajnokságában, ráadásul míg régen lehetett csapatot választani 1 sztár vagy kedvenc miatt, hisz lehúztak egy csapatban 4-6-8 évet, összefonódott a nevük a klubbal, manapság a legtöbb sztár jön-megy szinte évente.
Hanem pont a "mocskos Barca" ami igazán "hangulatba hozza" az embert, a "rohadjon meg a másik" effektus, a "csak minél jobban fájjon" és társai, amir igény mutatkozik.
Ráadásul az ellendrukkerkedés sokkal több "sikerélményt" is tud hozni az egyszeri drukker számára, hisz mindig van olyan másikcsapat, aki épp szopóágon van, ha elég sok bajnokságot követ az ember, mivel hát másikcsapatból azért lényegesen több van, mint sajátcsapatból.
több mint 12 éve
napi flashránéztem az nso-s tudósításra a Getafe-Barca meccsen, van ugye egy ideje egy újítás (legalábbis nekem az), fácsés kommentoszlop.
na 0-2-nél valami reálos vakarék beírta a szokásos (ennyit tud a Barca a két törpe köcsög nélkül stb) mantrát, aztán a következő 5 gólra eltűnt.
még mindig fel nem foghatom ezt a divatozást, hogy ha külföldi csapatnak szurkolsz, akkor az ellenfelét "utálod", de csak azért, mert _kötelező_. én pl. a MU-t nem utálom, csak nem szeretem, de kb pont leszarom őket, kivéve ha a Pool ellen játszanak.
jó, tudom, fel kellene emelni az internethasználat korlátait 18 évre és minimum 70-es IQ-ra...
több mint 12 éve
Nürnberg-Schalke meccs megy épp az Eurosport2-n. Az hogy a Nürnberg játszik úgy, ahogy a Schalke-nak kellene csak egy dolog, viszont ez a Szalai gyerek "véletlenül" mindig úgy helyezkedik, nehogy megjátszható legyen már a támadások során. Vagy beáll 4 védő közé, vagy a négy védő mögül lesvonal mögé ugrál vagy közelébe sincs az akcióknak. Teljesen impotens a Schalke támadójátéka.TonyMostanában egy rakat szar, csomó Schalke meccset láttam az elmúlt 2 hónapban, és nagyon low formában van, vagy kiismerték nem tudom, mert régen nem láttam.
több mint 12 éve
Nürnberg-Schalke meccs megy épp az Eurosport2-n. Az hogy a Nürnberg játszik úgy, ahogy a Schalke-nak kellene csak egy dolog, viszont ez a Szalai gyerek "véletlenül" mindig úgy helyezkedik, nehogy megjátszható legyen már a támadások során. Vagy beáll 4 védő közé, vagy a négy védő mögül lesvonal mögé ugrál vagy közelébe sincs az akcióknak. Teljesen impotens a Schalke támadójátéka.TonyBiztos nem akar válogatott lenni. 😀
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nürnberg-Schalke meccs megy épp az Eurosport2-n. Az hogy a Nürnberg játszik úgy, ahogy a Schalke-nak kellene csak egy dolog, viszont ez a Szalai gyerek "véletlenül" mindig úgy helyezkedik, nehogy megjátszható legyen már a támadások során. Vagy beáll 4 védő közé, vagy a négy védő mögül lesvonal mögé ugrál vagy közelébe sincs az akcióknak. Teljesen impotens a Schalke támadójátéka.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 12 éve
Gera gólpassz! Remélem jövőhéten jön a gól!Ő lesz az új Győr edző már látom előre, azért ez az interjú, meg szeretlek magyarok titeket!
szerk.: we love you Lothar!
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/matthus-azt-hitte-kulfoldi-kapitanyunk-lesz-2303071
csak halkan megsúgom, hogy megtanulta a magyar himnuszt...JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gera gólpassz! Remélem jövőhéten jön a gól!szerk.: we love you Lothar!
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/matthus-azt-hitte-kulfoldi-kapitanyunk-lesz-2303071
csak halkan megsúgom, hogy megtanulta a magyar himnuszt...
több mint 12 éve
Ennyit számítana a Poolnál, hogy pihentek és nincs még plusz rahedli meccsük a nemzetközi kupákban?
több mint 12 éve
Most akartam írni, hogy ha nem látnám minden meccsen, mit művel Suarez, akkor ha valaki azt írná, hogy jelenleg a világ legjobbja, nem hinném el. Pedig az. : )Egyébként pedig valószínűleg azért nagyobb csapatok ellen nem lesz ilyen sétálós második félidőnk 😊
több mint 12 éve
Szokni kell még az érzést, hogy a Liverpool-meccsek második félideje rendre unalomba fullad.Suareznek nagyon jót tett, hogy ő lett az ideiglenes cséká Gerrard kiesésével. Gyakorlatilag nem hisztizik azóta semmin.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Suarez eléggé emberfeletti formában nyomja.Schleckmondj valami újat 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!