Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jó mondjuk ne sztároljuk már agyon a külföldi edzőket, Afrikában se csináltak csodát még egyetlen világversenyen sem, pedig ott a magyarral ellentétben azért van bőven emberanyag.szakemberekről kéne beszélni. Jössz itt az eddigi külföldi kapitányokkal, ezek közül Lothar jóindulattal sem nevezhető szakembernek, nem véletlenül nem alkalmazták eddig Németországban sehol sem, sőt Uli Hoeneß odáig elment, hogy kijelentette, amíg ő a Bayernnél van, Lothar nem hogy edző, még fűnyíró sem lesz az Allianzban.
kurvanagy Divat lett itt a magyar edzőszakmát szidni, ( bár tény hogy van is benne valami)
mindenki kurvanagy szakértő, hogy ez így kurvaszar stb, aztán volt itt Matthaus és Koeman is, velük se voltunk előrébb 1 centivel sem.eaglesmcnabb
Egyébként köszönöm az afrikai példát remek a párhuzam, meg lehet nézni, hogy ott milyen utánpótlásképzés van, mely afrikai válogatottak jutnak ki (az ő játékosaikat hol képezték; ugyebár Franciaország, Németország stb) Hovatovább hiába van emberanyag, ha nem tudod őket képezni. Kurva érdekes ám, Hollandiában nincs emberanyag, Belgiumban sincs több mint itt, Izlandról meg ne is beszéljünk. -->kurva sok odafigyelés, minimális pofa.
Azért meg hadd ne kérjünk bocsánatot, hogy a szarról megmondjuk, hogy büdös. 😊
több mint 12 éve
Ez az,hogy még mindig bízunk a magyar fociban....30 éve nincs.és nem is néz ki úgy ,hogy lesz belőle valami,hamarosan.Hol vannak a fiatal tehetségek akiket minden áron meg akarnak szerezni a külföldi csapatok(top ligák....)???
Egy korosztályos vb,eb után senkit nem érdekelnek a magyarok...nincsenek olyan klasszisaink ,mint rengeteg más országban...kiből lenne itt az új kor Arany Csapata?
Ja és ebből jön a lényeg,hogy akkor hol is van az utánpótlás?
A felkerülő nagyarcú,botlábúak 18-19 évesen görcsöt kapnak 60 perc "foci" után,mert nem mondanám,hogy felszántanák a pályát....erőnlétileg ,technikailag sehol nincsenek a most még csak 7-8-9-10 éves gyerekek a külföldiekhez képest......ezek amiket ezek edzésnek neveznek???
kis kocogás,aztán cicázunk végül bóják közt szaladgálunk 5 percet és utána bedobjuk a labdát,hogy na tessék játszani!Heti 2! alkalommal!
Erre minden akadémia....edzők is leszarják!
és mindig ugyan az a 20 edző van képben mindenhol...ha az egyik kiesik a csapatával,jövőre csinálja egy másikkal....stb
több mint 12 éve
Jó mondjuk ne sztároljuk már agyon a külföldi edzőket, Afrikában se csináltak csodát még egyetlen világversenyen sem, pedig ott a magyarral ellentétben azért van bőven emberanyag. kurvanagy Divat lett itt a magyar edzőszakmát szidni, ( bár tény hogy van is benne valami)
mindenki kurvanagy szakértő, hogy ez így kurvaszar stb, aztán volt itt Matthaus és Koeman is, velük se voltunk előrébb 1 centivel sem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem is értem,hogy mit remélnek tőle...ZoliZoltánőszintén? lófasztse. Olcsó, kellően büdös paraszt ahhoz, hogy a nép leverhesse rajta a napi stresszt, és a tetejébe a magyar edzőszakma! gyöngyszeme, szóval még bognárgyuri is tudja mondogatni az NSOTV-ben, hogy ő bezzeg megmondta, hogy nem kell ide a külföldi hozzánemértőkapitány, pont amiért ebből a közegből van, nem lesz nagy reformer, a sok beszáradt megélhetési szagértő tovább dőzsölhet a posványban, esetleg még 1-2 tizenéves kurucnak jól esik majd verni a mellét, mert mijobbantudjukéshülyemindenkimásamúgyis.
Amúgy meg, tényleg, nyíltan, őszintén; mit lehet elvárni egy MB1-s edzőtől nemzetközi porondon? Továbbra is fennáll a problémája a rendszerszintű reform szükségességének.. Teljes gőzzel rongyolunk előre a bibói zsákutca labdarúgó verziójában.
több mint 12 éve
Nem is értem,hogy mit remélnek tőle...
több mint 12 éve
Ezzel az erővel Bölöni is lehetett volna kapitány, elhiszem, hogy sokat kért, de ő biztos tudott volna tenni valamit a magyar fociért.JC6legalább annyit mint Jenei Imre. Az is mekkora húzás volt, ja nem.
több mint 12 éve
felebredtem reggel..es meg mindig o a kapitany...akkor nemcsak egy rossz alom volt ez.Igazából szvsz 100%-ig mindegy ki a kapitány. Pintér talán majd fel tudja rázni a primadonnákat és kb ennyi...
Kivancsi vagyok mit h ku az nb1esekbol.ZoliMP
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 506
felebredtem reggel..es meg mindig o a kapitany...akkor nemcsak egy rossz alom volt ez.Kivancsi vagyok mit h ku az nb1esekbol.
több mint 12 éve
Csoda egy kapitányunk lett!:# :# :#
több mint 12 éve
Nem tudom ki szokott az indexen fórumot olvasgatni, de ajánlom mindenkinek. Én egy órája sírok a röhögéstől, már fáj a hasam.Két dolog jut eszembe:
- megint nem jut ki a válogatott világversenyre;
- címet véd az ETO.
Győri szurkoló: Mi Pinyőt tudtuk a magyar labdarúgás karácsonyfája alá tenni
- Alá is szarhattatok volna, de nektek muszáj volt a még közönségesebb megoldást választani.
Ha mégse sikerülne kijutni Franciaországba, akkor 2016tól Mátyust akarom szöv. kapnak. Mindjárt csinálok is egy fészbukos csoportot.
Tényleg a Sebők Vili nem adta még edzősködésre a fejét?
Egy köcsög haverom hívott fel ma a hírrel, de előtte szivatni próbált és azt mondta Bognár György lett a kapitány. Ezek után Pintér teljesen emészthető volt😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
mikor elhangzott az ETO meccsein idén, hogy "Pintér takarodj", szerintem nem egészen erre gondoltak 😀
több mint 12 éve
letöltöttem újra a Football Managert, ha megint megnyerem az NB1-et benne a Fradival írok egy levelet Csányinak, utána én leszek a szövetségi kapitány. Nem otthon élek így külföldről is jönnék, win-win 😊ekkora szánalmas döntést el sem tudtam képzelni, Csányiról eddig sok mindent gondoltam de hogy ennyire hülye legyen... Kisteleki neve felmerült vajon?????!!!! Atyaúristen...
És az meg mindennek a legalja hogyha vele meg kijutunk arra a tornára amire 30 éve először komoly eséllyel pályázunk (ugyanis minden második ország ott lesz...).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 506
Nagyon kivancsi voltam szoval a munkahelyen rakukkantottam az nso-ra.Nem emlekszem mire gondoltam mikor meglattam😀ami elsore beugrott a foton olyan volt mint az uborka sorozatban Torgyan😀
Ez a kulfoldrol hozunk edzot de vegul magyar lett...Egy rossz vicc.Pinterrel egyutt.Az teny h tudja spanolni az embert de taktikailag nem erzem ot no meg kibaszott unszimpatikus.
Jobban jartunk volna olyan vkivel aki mar dolgozott ny europai klubnal aki benne elt a"topban"es nem kell ide tobb cimet nyert edzo.E Komannak egy Lotharnak se volt nagyon tapasztalata.A jatekos multjukbol eltek.Valszeg kezdenek kikupalodni mint edzok...
Az a vicc h afrikaban is rajottek evekkel ezelott h kulfoldi kell bar.
Miert olyan fontos ez az eb?nem mind1h 30 vagy 32eve mulva jutunk ki?.
Az alapozast megint elmismasoljak.
Kibaszottul csalodtam.
A fradi jobban jart dollal.Lehet megbukik itt de o legalabb tapasztalt es nem csak konyvbol olvasta a meccs szitukat.
több mint 12 éve
Aza baj hogy a bővítettre ki fogunk jutni, és akkor megsimogathatják egymást hogy frankó döntés volt.JayBKijutunk?
Első - második hellyel és így automatikus részvétellel én nem számolnék.
A legjobb csoportharmadiknak lenni leginkább a disznó szerencse kategória.
Ha mondjuk harmadik lesz a csapat, akkor jöhet a kedvenc műfaj, a pótselejtező.
Ellenfél lehet:
- az első kalapból, ha eltolják, Görögország, meg Bosznia.
- egy második kalapból lecsúszó válogatott: Hát innen senki ellen nem lennénk jelen állás szerint esélyesek, a legkisebb név Svájc meg Írország. A többi 1997 reloaded.
- harmadik kalapból: talán Izrael meg Ausztria lehetne a reális eséllyel verhető kategóriában.
- egy meglepetéscsapat a negyedik kalapból: Ezek meg valószínűleg nem a fehéroroszok vagy az örmények lennének, hanem mondjuk Lengyelország, Bulgária vagy Skócia. Hát.. nem tennék nagy tétet magunkra.
Szóval Moilanen hozz össze egy gólt vagy inkább mégse?
Egyelőre még messze van, a sorsolás után tovább lehet számolgatni. Jelen állás szerint szvsz most sem fog sikerülni, Pintérrel sem.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megjöttem.Hát mit mondjak (már ha bárki is kíváncsi a véleményemre 😀 ) ?
Az az igazság, hogy én egy percig sem kajáltam be ezt a "idehozunkegynagynevűedzőtakimindentszéppétesz" dumát, de soha az életben nem gondoltam volna, hogy Pinyő lesz a csúcs.
De annyira túl van már lihegve ez az egész, hogy kajak nem érdekel. Leszarom. Nem a szövkappal van gond, hanem a felsővezetéssel, egészen Vityáig, a játékosokkal, a képzéssel, az egész szakmával.
Lehet elérni részsikereket, de ilyen Csányival, Bognárral, Pintér-félékkel soha az életben nem lendül fel a focink.
Ezzel az erővel Bölöni is lehetett volna kapitány, elhiszem, hogy sokat kért, de ő biztos tudott volna tenni valamit a magyar fociért. De Pinyő mit tud adni? Akit ugyan úgy azok neveltek ki, akik még mindig rontják a legfelsőbb szinteken a levegőt? Totálisan belefáradtam már a magyar fociba. Oh wait, olyan nincs is...
...és figyeljétek meg, a 24 csapatos EB-re sem jutunk ki. Nem azért, mert antimagyar vagyok, hanem azért, mert nagy szar az egész.
több mint 12 éve
Viszont annyi mém lesz, hogy összehugyozzuk magunkat a röhögéstől:ennél jobb viszont egy darabig nem.
gabokocka
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Az a nép van hülyítve, amelyik kapható is a hülyítésre. A magyar elég sok ideje ilyen, nincs ebben semmi meglepő.Rutten reális volt.Heynckes! Hiddink! Dunga! Rutten!Ha te a fentiek közül bármelyikben is hittél, akkor jó nagy bohóc vagy. már bocsánateaglesmcnabb
Zseniális. xD
Hagyjuk, komédia. We love Hungary!
ZSV.Amadeus91
Az meg, má' bocsánat, megint be lett hülyítve a nép - Szalai és Huszti még véletlen sem erről beszéltek -, hogy itt majd jön egy külföldi edző és külföldi mentalitás és kurvaanyja, aztán kaptunk megint egy Mennyei edzőt? Most örülni kéne vagy mi? Nem az a bohóc, aki változást akar kéremszépen, hanem az, aki ebben a posványban szó nélkül tűr, rosszabb; még örül is neki.
Egyébként sem világsztár kellett volna, hanem egy fegyelmezett munkásember, aki valahogy összetapasztja a fost szarrá.Amadeus91
Ha az asszony engedi, hogy seggbedugjam, meg is fogom tenni.
több mint 12 éve
És csányi még el is mondja hogy a külföldi edtők mindegyike több évet kért míg eredményt ér el. Bezzeg Pintér azonnal megreformálja a magyar focit. Ja nem, azt ő is leszarja...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Rutten reális volt.Heynckes! Hiddink! Dunga! Rutten!Ha te a fentiek közül bármelyikben is hittél, akkor jó nagy bohóc vagy. már bocsánateaglesmcnabb
Zseniális. xD
ZSV.Amadeus91
Az meg, má' bocsánat, megint be lett hülyítve a nép - Szalai és Huszti még véletlen sem erről beszéltek -, hogy itt majd jön egy külföldi edző és külföldi mentalitás és kurvaanyja, aztán kaptunk megint egy Mennyei edzőt? Most örülni kéne vagy mi? Nem az a bohóc, aki változást akar kéremszépen, hanem az, aki ebben a posványban szó nélkül tűr, rosszabb; még örül is neki.
Egyébként sem világsztár kellett volna, hanem egy fegyelmezett munkásember, aki valahogy összetapasztja a fost szarrá.
több mint 12 éve
2004-es...sportgeza.hu/futball/pinter0702/?rnd=483
igenigenigen! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Heynckes! Hiddink! Dunga! Rutten!Ha te a fentiek közül bármelyikben is hittél, akkor jó nagy bohóc vagy. már bocsánat
Zseniális. xD
ZSV.Amadeus91
Egyszerűen nincs olyan külföldi szakember aki lenne olyan hülye hogy vállalja. Ennyire egyszerű a történet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Viszont annyi mém lesz, hogy összehugyozzuk magunkat a röhögéstől:
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Heynckes! Hiddink! Dunga! Rutten! ..... Pintér!kurva nagy sznob vagy😀
Zseniális. xD
a legjobb az, hogy ezt még vannak, akik képesek védeni is. Mert aztán kurvára ki lesz a válogatott segítve egy olyan kapitánnyal, aki nemzetközi szinten nem ismeri a futballt, azon túl, hogy amúgy egy suttyó parasztról van szó. (attól még persze lehetne jó szakember)
ZSV.Amadeus91
több mint 12 éve
Heynckes! Hiddink! Dunga! Rutten! ..... Pintér! Zseniális. xD
a legjobb az, hogy ezt még vannak, akik képesek védeni is. Mert aztán kurvára ki lesz a válogatott segítve egy olyan kapitánnyal, aki nemzetközi szinten nem ismeri a futballt, azon túl, hogy amúgy egy suttyó parasztról van szó. (attól még persze lehetne jó szakember)
ZSV.