Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Innentől nekem senki ne dumáljon arról hogy ez Barca liga...Legalább volt annyi benne hogy gyorsan lefújta
7 hónapja
Grat a Barcának!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Vegyél be Xanaxot ha már idegállapotban voltál eddig isFerminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Na ez a rohadt nagy csalás 😡😡😡😡😡😡😡😡Miért, simán látszott élőben, nemhogy lassìtva VAR-ral...
dande2
7 hónapja
Ha fordul a labdabirtoklás, az nem annulálja?
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
De, a támadó előnyszerzésekor mindigFerminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
dande2
7 hónapja
Na ez a rohadt nagy csalás 😡😡😡😡😡😡😡😡
7 hónapja
Ancelotti lehet menni Brazília....Xabi Alonso lesz mit helyreállítani.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Ferminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
7 hónapja
Ferminnél kéz volt btw
7 hónapja
Kell balhatved is, nalam pl Kerkez lenne fit nagyon ide. Zubimendi eseteben en mindig felek a spanyoloktol, hogy eleg szivosak-e a PL-hez, nem tudom, pont a kozeppalyara hoznek e megint valakit, ahol box to boxban kell robotolni es rombolni. A spanyol fele rombolas gyakran nem tul fit az angoloknal. De meglatjuk. Kicsit feltenem ezt az Arsenalt, nehogy Arteta spanyolositsa, egyszeruen ez nem illik oda. Nalam az etalon kozeppalyas az Bruno Guimares lenne egyebkent.Ha megvan Zubimendi ami kb fix, akkor egy 9es kell, szerintem egy Martinelli upgrade, és kész. Mélyíteni meg tudnak akadémiáról meg olcsóbban.Mondjuk szerintem o mondja meg adott listarol, kit szeretne. De Gabriel Jesus papiron nagy win lehetett volna, jol is kezdett rohadtul, arrol nem Arteta tehet, hogy a pali akkor is megserul, ha ralep a feher vonalra. Es meg mindig csak 28 eves.Még mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Teljesen agyabeteg faszság lenne kibaszni Artetat, meg emiatt a hét miatt fullba tolni a szarok vagyunk adjuk el mindenkit, basszunk ki mindenkit mentalitást.
zacknorb
Persze idén durva injury bug volt, de amúgy is lerottyantunk minden év végére.
Költeni azért költ Kroenke, csak vhogy nem jól oszlik el.
Sztem Cesc megérne egy próbát, rosszabb nem lenne, csak más.
Willie Parker
zacknorb
El kell hozni Gyokerest, o talan birja a gyurodest. Ha nem jonnek koros seruleshullamok, mint iden, ez az Arsenal egyaltalan nincs messze egy PL-cimtol.
Sot, kb egy minosegi csatarra, egy vagy ket korrekt kozeppalyasra es egy vedonyire van, utobbi is a rotalas es a serulesek miatt kene.
Stez
zacknorb
7 hónapja
SZEDD KI!!!!
7 hónapja
Ott van bemg
7 hónapja
Helyes 🤪🏈 @DeVontaSmith_6, Super Bowl champion is in the house for #ElClásico! @NFL @Eagles pic.twitter.com/Etd9puh13f
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 11, 2025
7 hónapja
4 éve ezt írom kb. Kellene egy 30 gólos PL csatár, egy erőgép kp Rice mellé, egy rotàlható belső védő meg egy jobb/bal bekk, aki Timbernél (ill évekig Zinchenkonál meg Tierney-nél jobb képességű).Mondjuk szerintem o mondja meg adott listarol, kit szeretne. De Gabriel Jesus papiron nagy win lehetett volna, jol is kezdett rohadtul, arrol nem Arteta tehet, hogy a pali akkor is megserul, ha ralep a feher vonalra. Es meg mindig csak 28 eves.Még mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Teljesen agyabeteg faszság lenne kibaszni Artetat, meg emiatt a hét miatt fullba tolni a szarok vagyunk adjuk el mindenkit, basszunk ki mindenkit mentalitást.
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
El kell hozni Gyokerest, o talan birja a gyurodest. Ha nem jonnek koros seruleshullamok, mint iden, ez az Arsenal egyaltalan nincs messze egy PL-cimtol.
Sot, kb egy minosegi csatarra, egy vagy ket korrekt kozeppalyasra es egy vedonyire van, utobbi is a rotalas es a serulesek miatt kene.
Stez
El Neny, Jorginho, Martinelli, Jesus kalibereknek nincs helyük. Én szkeptikus vagyok Raya-val is, oda egy Oblak kaliber kellene.
7 hónapja
Vagy nem hoznak neki, akit meg igen az sérült vagy Sterling.Akkor nem kérMég mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ha megvan Zubimendi ami kb fix, akkor egy 9es kell, szerintem egy Martinelli upgrade, és kész. Mélyíteni meg tudnak akadémiáról meg olcsóbban.Mondjuk szerintem o mondja meg adott listarol, kit szeretne. De Gabriel Jesus papiron nagy win lehetett volna, jol is kezdett rohadtul, arrol nem Arteta tehet, hogy a pali akkor is megserul, ha ralep a feher vonalra. Es meg mindig csak 28 eves.Még mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Akkor nem kérMég mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
7 hónapja
Mondjuk szerintem o mondja meg adott listarol, kit szeretne. De Gabriel Jesus papiron nagy win lehetett volna, jol is kezdett rohadtul, arrol nem Arteta tehet, hogy a pali akkor is megserul, ha ralep a feher vonalra. Es meg mindig csak 28 eves.Még mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
7 hónapja
Ez így igazságos.....
7 hónapja
Vajon holnap fogom olvasni azt a Realosoktól hogy ez teljesen egyértelmű kezezés volt? (A kérdés költői)Csak jutnának eszembe ezek az esetek, amikor a reál ezekre simán megkapja, és akkor persze jogos 😂
zacknorb
7 hónapja
Vajon holnap fogom olvasni azt a Realosoktól hogy ez teljesen egyértelmű kezezés volt? (A kérdés költői)
Poloska vagyok.
7 hónapja
Real, Barca Inter, Milan, Juve, Mu, City, Pool, Bayern nálam elvből kiesik. Magyar foci nem érdekel.Miért kellene nulláról?Akkor más csapatot kéne keresnem, csak nincs kedvem nulláról.Nem tudtok. De mással sem.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Így felesleges kirúgni.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Bajnoki címek kellenek ott a Fradi.
Topligás bajnoki címek? Bayern.
zacknorb
7 hónapja
Még mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Poloska vagyok.
7 hónapja
Igen es ez most sztem egy jo dontes. Abszolut vetlen, teljesen normalisan tartotta ott a kezet mozgasbol es ilyen kozelrol eselytelen visszahuzni idoben, pedig megprobalta.Nyílván kezezés volt.Ilyen a leszorított kéz reál módra 😂1 meterrol kibombazzak a kezed ne legyen mar bunteto.
Klaci79
JéBé
De a kezezés megítélése, szankcionálása nem egzakt, teljesen random.
Őszentsége Sobri Jóska