Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Nincs is olyan elképesztő jelentősége.Ez az m4 közvetítésekből nem derül ki valahogy 😂Mi a szerepe a kis EU-s zászlónak az eredményjelző mellett?Európa nap volt a héten
Kampman
zacknorb
Klaci79
7 hónapja
Ez az m4 közvetítésekből nem derül ki valahogy 😂Mi a szerepe a kis EU-s zászlónak az eredményjelző mellett?Európa nap volt a héten
Kampman
zacknorb
7 hónapja
Mi a szerepe a kis EU-s zászlónak az eredményjelző mellett?Európa nap volt a héten
Kampman
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ettől mondjuk gyorsabbak nem leszünk belül.
7 hónapja
Jó kis free kick combo volt, Sakának illett volna belőni
7 hónapja
Most sem mutattak a hangulatot, csak bevagtak, hogy ket Barca-golnal orult nehany ember. Csak amikor a szakertokkel beszelgetnek, vegig a hatterben levo par fiatal latszodott, az eleg bena volt. 🤣Félidőben milyen hangulat lenne, mindenki megy a pulthoz meg a WC-be 😀😀Hat de legalabb raktak volna normalis helyre, hogy ugy tunjon, van itt barmifele hangulat es nem egy random Puskas-meccsen vagy Felcsuton. 😄Ez a studio eros, hogy beultettek a hatterbe hat 15 eves gyereket mezekben.Nem ültettek be senkit, ők mentek oda 😀😀
Stez
zacknorb
Stez
zacknorb
7 hónapja
Szabó István szépen benntartotta a Nyiregyházát, a Kecskemét meg mehet a faszba Gerástul. Ki lepődik ezen meg....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
Modric.....anyám....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Félidőben milyen hangulat lenne, mindenki megy a pulthoz meg a WC-be 😀😀Hat de legalabb raktak volna normalis helyre, hogy ugy tunjon, van itt barmifele hangulat es nem egy random Puskas-meccsen vagy Felcsuton. 😄Ez a studio eros, hogy beultettek a hatterbe hat 15 eves gyereket mezekben.Nem ültettek be senkit, ők mentek oda 😀😀
Stez
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Na jöjjön a fieszta második felvonása, Bradleyvel a kezdőben.Jó lenne elhallgattatni Artetát egy sima győzelemmel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Hat de legalabb raktak volna normalis helyre, hogy ugy tunjon, van itt barmifele hangulat es nem egy random Puskas-meccsen vagy Felcsuton. 😄Ez a studio eros, hogy beultettek a hatterbe hat 15 eves gyereket mezekben.Nem ültettek be senkit, ők mentek oda 😀😀
Stez
zacknorb
7 hónapja
6-3 a vègèn 😏? Ettől függetlenül rohadtul zavar, hogy nem vagyunk kèpesek megoldani ezt a dolgot, ha a Real jövőre kicsit össze szedi magát ès mi hátul ugyan ezt toljuk akkor pont nem èrünk majd vele semmit.... arról nem is beszélve hogy BLben nem lesz mèg egyszer ilyen mázlink hogy ilyen játèkkal eddig eljuthatunk. Na mindegy húzzuk mèg be a második fèlidőt ès akkor lehet ünnepelni.Ennyi visszajövetel után már nem gondolom, hogy ez mázli lenne. Igen, az elején vezethetnénk mi is, de az ő védelmi hibáikat megelőzte a miénk és ezért égünk a meccs elején. Egyébként biztosan fogunk erősíteni mi is...ha mással nem is, de a sérültek visszajönnek és a fiatalok fejlődnek.
dande2
7 hónapja
Ez a studio eros, hogy beultettek a hatterbe hat 15 eves gyereket mezekben.Nem ültettek be senkit, ők mentek oda 😀😀
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez a studio eros, hogy beultettek a hatterbe hat 15 eves gyereket mezekben.
7 hónapja
GEC, MEGADTA A VEGAS A FÉLIDŐ 2.5 LAP ALATTOT, BOBRO PAPA ÁLLÁVJÚ
Poloska vagyok.
7 hónapja
Aston Villanak mekkora makja van a sorsolassal, be fognak menni a BLbe 😀 Azzal a ket csapattal jatszik a hatralevo ket forduloban, akik legszivesebben szerintem forfeitelnék a maradek bajnoki meccseket.
7 hónapja
6-3 a vègèn 😏? Ettől függetlenül rohadtul zavar, hogy nem vagyunk kèpesek megoldani ezt a dolgot, ha a Real jövőre kicsit össze szedi magát ès mi hátul ugyan ezt toljuk akkor pont nem èrünk majd vele semmit.... arról nem is beszélve hogy BLben nem lesz mèg egyszer ilyen mázlink hogy ilyen játèkkal eddig eljuthatunk. Na mindegy húzzuk mèg be a második fèlidőt ès akkor lehet ünnepelni.
7 hónapja
Az a harom inkabb ot-hat azert, mert a vedelem teljesen mashogy nezett ki, de a kpn ott volt Kroos is, mint ahogy a Realnal Mbappe most hiaba egy allat, hatul nem segit be, ellenben Rodrygoval, aki rendkivul sokoldalu es tobbet robotol.Nekem akkor is fura, hogy kb 3 játékos ennyit számít. Bár az tény, hogy Vini élete évét hozta.Nem ebben az osszeallitasban nyertek.Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
Stez
szaba
Stez
szaba
Az ot ember kb, akirol beszelunk, nagyjabol mind idosebb, vetetan jatekos volt, egyenileg talan kevesbe valtottak meg a vilagot (kiveve Kroos, aki egy zseni), de csapatkent sokkal tobbet tudtak adni. Jobb volt a kohezio, jobban kiegeszitettek egymast, tobb volt a munkasember, aki felszantotta a palyat, most ezek nincsenek meg, van par sztar es ennyi. Meg persze nyilvan a Real tele van serultekkel, az sem segit, de hat amugy sem jo ez a csapat. Marmint nem csapat, az a baj.
7 hónapja
Ez szégyen
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
A Realnal minden szar idén. Ancelotti eddig is otvar szarul meccselt a barca ellen, de Flick ellen egy vicc. Perez egy idióta, aki csak a bírókkal foglalkozik egy éve, de védő nem érkezik véletlenül sem, pedig évek óta kb minden poszton hiány van. Érkezett Mbappe, akinek a posztján ott van a debil Vini, aki kirobbanthatatlan vmi miatt a csapatból. Szóval összefoglalva nincs csatár, nincs se normális bal, se jobbhátvéd, van 1 bevethető középhátvéd, plusz egy edző, aki felett idénre kicsit elment az idő.
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
ez a másik oldalon is igaz lenne...hol lenne ez a Barca, Pedri, Yamal és Raphinha nélkül...3 játékos, na de 3 milyen...a többiek mind pótolhatóak, ez a 3 nemNekem akkor is fura, hogy kb 3 játékos ennyit számít. Bár az tény, hogy Vini élete évét hozta.Nem ebben az osszeallitasban nyertek.Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
Stez
szaba
Stez
szaba
7 hónapja
Nem csak nekedMondjuk nekem Lucas Vazquez evek ota az egyik teljesen erthetetlen olyan jatekos, aki ott lehet egy ilyen csapatban.Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.Ha valverde, bellingham, meg ceballos nem tudja kihozni a labdat, akkor az kurvanagy edzői hiba. 3 meccs utan olyan szinten vakon van ancelotti, hogyha még idén tízszer játszanának, akkor is tízszer nyerne a Barca. Olyan nincs hogy mindenki elfelejtett focizni, sérültek ide vagy oda. Annyi a játék hogy az első ember felbikázza, viniciustol visszapattan a barcához és nyomozzuk a labdát🤣
Stez
De ne kritizáljuk ancelottit. Kurvanehéz. Vaszkez és Vini folyamat kezd, akkor is ha minden meccsen emberhátrány mind a kettő.
eaglesmcnabb
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mondjuk nekem Lucas Vazquez evek ota az egyik teljesen erthetetlen olyan jatekos, aki ott lehet egy ilyen csapatban.Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.Ha valverde, bellingham, meg ceballos nem tudja kihozni a labdat, akkor az kurvanagy edzői hiba. 3 meccs utan olyan szinten vakon van ancelotti, hogyha még idén tízszer játszanának, akkor is tízszer nyerne a Barca. Olyan nincs hogy mindenki elfelejtett focizni, sérültek ide vagy oda. Annyi a játék hogy az első ember felbikázza, viniciustol visszapattan a barcához és nyomozzuk a labdát🤣
Stez
De ne kritizáljuk ancelottit. Kurvanehéz. Vaszkez és Vini folyamat kezd, akkor is ha minden meccsen emberhátrány mind a kettő.
eaglesmcnabb