Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Mi a szerepe a kis EU-s zászlónak az eredményjelző mellett?
Kampman
Európa nap volt a héten
zacknorb
Ez az m4 közvetítésekből nem derül ki valahogy 😂
Klaci79
Nincs is olyan elképesztő jelentősége.

7 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Kampman
Európa nap volt a héten
zacknorb
Ez az m4 közvetítésekből nem derül ki valahogy 😂
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Kampman
Európa nap volt a héten

Poloska vagyok.
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972

7 hónapja
Ettől mondjuk gyorsabbak nem leszünk belül.
7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Jó kis free kick combo volt, Sakának illett volna belőni
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a studio eros, hogy beultettek a hatterbe hat 15 eves gyereket mezekben.
Stez
Nem ültettek be senkit, ők mentek oda 😀😀
zacknorb
Hat de legalabb raktak volna normalis helyre, hogy ugy tunjon, van itt barmifele hangulat es nem egy random Puskas-meccsen vagy Felcsuton. 😄
Stez
Félidőben milyen hangulat lenne, mindenki megy a pulthoz meg a WC-be 😀😀
zacknorb
Most sem mutattak a hangulatot, csak bevagtak, hogy ket Barca-golnal orult nehany ember. Csak amikor a szakertokkel beszelgetnek, vegig a hatterben levo par fiatal latszodott, az eleg bena volt. 🤣

7 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Szabó István szépen benntartotta a Nyiregyházát, a Kecskemét meg mehet a faszba Gerástul. Ki lepődik ezen meg....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Modric.....anyám....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Stez
zacknorb
Hat de legalabb raktak volna normalis helyre, hogy ugy tunjon, van itt barmifele hangulat es nem egy random Puskas-meccsen vagy Felcsuton. 😄
Stez
Félidőben milyen hangulat lenne, mindenki megy a pulthoz meg a WC-be 😀😀

Poloska vagyok.
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Na jöjjön a fieszta második felvonása, Bradleyvel a kezdőben.

Jó lenne elhallgattatni Artetát egy sima győzelemmel.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Stez
zacknorb

7 hónapja
6-3 a vègèn 😏? Ettől függetlenül rohadtul zavar, hogy nem vagyunk kèpesek megoldani ezt a dolgot, ha a Real jövőre kicsit össze szedi magát ès mi hátul ugyan ezt toljuk akkor pont nem èrünk majd vele semmit.... arról nem is beszélve hogy BLben nem lesz mèg egyszer ilyen mázlink hogy ilyen játèkkal eddig eljuthatunk. Na mindegy húzzuk mèg be a második fèlidőt ès akkor lehet ünnepelni.
dande2
Ennyi visszajövetel után már nem gondolom, hogy ez mázli lenne. Igen, az elején vezethetnénk mi is, de az ő védelmi hibáikat megelőzte a miénk és ezért égünk a meccs elején. Egyébként biztosan fogunk erősíteni mi is...ha mással nem is, de a sérültek visszajönnek és a fiatalok fejlődnek.
7 hónapja
Stez

Poloska vagyok.
7 hónapja

7 hónapja
GEC, MEGADTA A VEGAS A FÉLIDŐ 2.5 LAP ALATTOT, BOBRO PAPA ÁLLÁVJÚ

Poloska vagyok.
7 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 369
Aston Villanak mekkora makja van a sorsolassal, be fognak menni a BLbe 😀 Azzal a ket csapattal jatszik a hatralevo ket forduloban, akik legszivesebben szerintem forfeitelnék a maradek bajnoki meccseket.
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
6-3 a vègèn 😏? Ettől függetlenül rohadtul zavar, hogy nem vagyunk kèpesek megoldani ezt a dolgot, ha a Real jövőre kicsit össze szedi magát ès mi hátul ugyan ezt toljuk akkor pont nem èrünk majd vele semmit.... arról nem is beszélve hogy BLben nem lesz mèg egyszer ilyen mázlink hogy ilyen játèkkal eddig eljuthatunk. Na mindegy húzzuk mèg be a második fèlidőt ès akkor lehet ünnepelni.
7 hónapja
Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.
Stez
De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
szaba
Nem ebben az osszeallitasban nyertek.
Stez
Nekem akkor is fura, hogy kb 3 játékos ennyit számít. Bár az tény, hogy Vini élete évét hozta.
szaba
Az a harom inkabb ot-hat azert, mert a vedelem teljesen mashogy nezett ki, de a kpn ott volt Kroos is, mint ahogy a Realnal Mbappe most hiaba egy allat, hatul nem segit be, ellenben Rodrygoval, aki rendkivul sokoldalu es tobbet robotol.

Az ot ember kb, akirol beszelunk, nagyjabol mind idosebb, vetetan jatekos volt, egyenileg talan kevesbe valtottak meg a vilagot (kiveve Kroos, aki egy zseni), de csapatkent sokkal tobbet tudtak adni. Jobb volt a kohezio, jobban kiegeszitettek egymast, tobb volt a munkasember, aki felszantotta a palyat, most ezek nincsenek meg, van par sztar es ennyi. Meg persze nyilvan a Real tele van serultekkel, az sem segit, de hat amugy sem jo ez a csapat. Marmint nem csapat, az a baj.

7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 918
Ez szégyen

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
A Realnal minden szar idén. Ancelotti eddig is otvar szarul meccselt a barca ellen, de Flick ellen egy vicc. Perez egy idióta, aki csak a bírókkal foglalkozik egy éve, de védő nem érkezik véletlenül sem, pedig évek óta kb minden poszton hiány van. Érkezett Mbappe, akinek a posztján ott van a debil Vini, aki kirobbanthatatlan vmi miatt a csapatból.

Szóval összefoglalva nincs csatár, nincs se normális bal, se jobbhátvéd, van 1 bevethető középhátvéd, plusz egy edző, aki felett idénre kicsit elment az idő.

„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.
Stez
De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
szaba
Nem ebben az osszeallitasban nyertek.
Stez
Nekem akkor is fura, hogy kb 3 játékos ennyit számít. Bár az tény, hogy Vini élete évét hozta.
szaba
ez a másik oldalon is igaz lenne...hol lenne ez a Barca, Pedri, Yamal és Raphinha nélkül...3 játékos, na de 3 milyen...a többiek mind pótolhatóak, ez a 3 nem
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
igazi 2 cigány csapat ez a tirpák meg borsodi csapat

7 hónapja
Stez
Ha valverde, bellingham, meg ceballos nem tudja kihozni a labdat, akkor az kurvanagy edzői hiba. 3 meccs utan olyan szinten vakon van ancelotti, hogyha még idén tízszer játszanának, akkor is tízszer nyerne a Barca. Olyan nincs hogy mindenki elfelejtett focizni, sérültek ide vagy oda. Annyi a játék hogy az első ember felbikázza, viniciustol visszapattan a barcához és nyomozzuk a labdát🤣

De ne kritizáljuk ancelottit. Kurvanehéz. Vaszkez és Vini folyamat kezd, akkor is ha minden meccsen emberhátrány mind a kettő.
eaglesmcnabb
Mondjuk nekem Lucas Vazquez evek ota az egyik teljesen erthetetlen olyan jatekos, aki ott lehet egy ilyen csapatban.
Stez
Nem csak neked

Poloska vagyok.
7 hónapja
Stez
Ha valverde, bellingham, meg ceballos nem tudja kihozni a labdat, akkor az kurvanagy edzői hiba. 3 meccs utan olyan szinten vakon van ancelotti, hogyha még idén tízszer játszanának, akkor is tízszer nyerne a Barca. Olyan nincs hogy mindenki elfelejtett focizni, sérültek ide vagy oda. Annyi a játék hogy az első ember felbikázza, viniciustol visszapattan a barcához és nyomozzuk a labdát🤣

De ne kritizáljuk ancelottit. Kurvanehéz. Vaszkez és Vini folyamat kezd, akkor is ha minden meccsen emberhátrány mind a kettő.
eaglesmcnabb
Mondjuk nekem Lucas Vazquez evek ota az egyik teljesen erthetetlen olyan jatekos, aki ott lehet egy ilyen csapatban.