Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Vinitől és Rodrygotól meg kellene szabadulni.Rodrygo szerintem hasznos lenne bőven kiegészítő embernek, ha a posztján játszhatna. Nem véletlen, h csak akkor játszott jól szerencsétlen, amikor Vini nem volt pályán.
KeyG
Vinitol viszont már évekkel ezelőtt meg kellett vna, de sajnos Perez lieblingje, szóval nem fog menni sehova.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Vinitől és Rodrygotól meg kellene szabadulni.Rodrygot nagyon sokan szeretnék.
KeyG
Vinit meg Kampman csak 😀
Poloska vagyok.
8 hónapja
jo ez a Csanyi-Kubatov haboru„De ha már a kupadöntőről beszélünk, az én koromban, ennyi tapasztalattal már nem sok mindenen lepődik meg az ember, de kivételesen egy személyes sérelmemet is hadd említsem meg. A Ferencváros ultrái édesanyámról is megemlékeztek nem éppen pozitív kontextusban, amikor azt skandálták: „Csányi, te állat, ba..d meg az anyádat”. Még ha nem is a Ferencváros elnöke, a Facebookon igen aktív Kubatov Gábor szervezte ezt a gyalázkodást, talán akkor is joggal vártam volna el, hogy mint a klub első embere és az egyik politikai párt vezető személyisége – aki egyébként a nyilatkozatai szerint száműzni szeretné az obszcenitást a lelátókról –, elhatárolódjon ettől a megnyilvánulástól. Az, hogy ezt nem tette meg, meggyőződésem szerint nemcsak az ő, de a klubja, és a politikai közössége szégyene is.”
8 hónapja
Vinitől és Rodrygotól meg kellene szabadulni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
juvénál van bármi terv?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Komoly, tavasszal egymást követő fordulókban lesznek Real-Atletico és Atletico-Barca rangadók
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ha eljutnak a tizenegyesekig nagy baj már nem lehet.Sobri kedvenc soccer eseményéről írtak egy elv nem rossz könyvet.
Őszentsége Sobri Jóska
youtube.com/shorts/1y9fsV5ZUFo?si=SGPvEwvJw4ivQ6--
Poloska vagyok.
8 hónapja
2 év után nem lesz húsvétkor meccs a BVSC és a Vasas között.szomorú vagyok
zacknorb

Don't blink!
8 hónapja
Aztarohadt, pont bevonzottam hogy nyaralás után aug 24 lesz a Tiszakécske ellen hazai.
Poloska vagyok.
8 hónapja
2 év után nem lesz húsvétkor meccs a BVSC és a Vasas között.
Poloska vagyok.
8 hónapja
www.mlsz.hu/hir/videoton-honved-rangadoval-indul-a-merkantil-bank-liga-ideny
Poloska vagyok.
8 hónapja
De miért szakítják félbe a meccseket? Tilos esőben focizni?Megneztem, a hivatalos szabaly az, hogy ha a stadion 8 merfoldes kozeleben villamlast tapasztalnak, akkor automatikusan le kell allitani a meccset, raadasul legalabb 30 percre.
Sebii
Ez a vb-n fixen nem lesz elfogadhato, de helyszinvaltoztatasokkal megoldjak ugyis, ha van eszuk. Vesziteni nem veszit ezzel, sem a FIFA, sem a rendezo orszag.
8 hónapja
Igazad van, elneztem, az egyik talbazat szerint hat helyet kapnak, de amugy negyet. A lenyegen mondjuk nem valtoztat, foleg, hogy a DAC x eve folyamatosan top4-ben van a szlovakoknal, tehat minden evben alap a minimum Kl. Aki ezek utan nem keszul fel ilyen eshetosegre, az hulye. Foleg, hogy amugy masfel honapja koztudott (vagy szinte biztos volt), hogy az ETO is legalabb top4 lesz, tehat meg ennyi ideje is lett volna a sleppnek kicsit mozgatni a babukat a ket klub korul, hogy elindulhasson vegul mindketto.de a szlovakoknal meg amugy nem tunt fel senkinek sem, hogy a 12 csapatbol hat(!), konkretan a liga fele selejtezhet valamelyik europai kupasorozatban. Illetve ez gondolom valojaban het, mert a kupagyoztes is kap egy spotot, ami ha mar alap indulohoz kerul, akkor meg csuszik tovabb egy masik csapatnak.?
Stez
Ezt hogy érted?
Spotban ugyanannyi UEFA helyet kapnak, mint mi.
A bajnoki lebonyolításra utaltál az alsó-felső házzal?
zacknorb
8 hónapja
de a szlovakoknal meg amugy nem tunt fel senkinek sem, hogy a 12 csapatbol hat(!), konkretan a liga fele selejtezhet valamelyik europai kupasorozatban. Illetve ez gondolom valojaban het, mert a kupagyoztes is kap egy spotot, ami ha mar alap indulohoz kerul, akkor meg csuszik tovabb egy masik csapatnak.?
Stez
Ezt hogy érted?
Spotban ugyanannyi UEFA helyet kapnak, mint mi.
A bajnoki lebonyolításra utaltál az alsó-felső házzal?
Poloska vagyok.
8 hónapja
Mas kerdes, hogy ez oriasi blama a sleppnek, amikor igy is tudja mindenki, hogy jo par hataron tuli csapatnal is ki diktal, meg honnan erkeznek a penzek, par evente egymas meg haverok kozott cserelgetik a tulajdonjogokat, de az nem jutott eszebe senkinek sem, hogy legalabb papiron ne a vilagi legyen a tulajdonosa mindket klubnak. Foleg ugy, hogy a Gyor negyedik helye talan oriasi meglepetes, de a szlovakoknal meg amugy nem tunt fel senkinek sem, hogy a 12 csapatbol hat(!), konkretan a liga fele selejtezhet valamelyik europai kupasorozatban. Illetve ez gondolom valojaban het, mert a kupagyoztes is kap egy spotot, ami ha mar alap indulohoz kerul, akkor meg csuszik tovabb egy masik csapatnak.Majd eléneklik nekik a Nélküledetaz eto indulthat europaban a dac nem🤣Jajjj, de sajnálom szlovák felebarátainkat... Jah, nem is!😉
YoungZeeZee
nagir
slowmotion
Szoval nagyon zsenik voltak, elesnek jo sok penztol ezaltal.
8 hónapja
Chelsea kb be gyalogolhat a döntőbe. Másik ágon meg európai gigaszok, nyilván a Bayern oda verekedte be magát
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Inzaghi már megkereste a pénzét ezzel a továbbjutással✌️
8 hónapja
Hercules gólja eldöntiEz valami rút összeesküvés, hogy ne legyenek tizenegyesek. Na de remélem majd a nyolc között..
Löfli
8 hónapja
Hercules gólja eldönti

Don't blink!
8 hónapja
Majd eléneklik nekik a Nélküledetaz eto indulthat europaban a dac nem🤣Jajjj, de sajnálom szlovák felebarátainkat... Jah, nem is!😉
YoungZeeZee
nagir
8 hónapja
ez az Inter még mindig félelmetesen rossz