Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Hat ez macska-egér... viniciusnak meg egy jo labdaérintese nem volt🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Ez a Vinicius annyira buta, hogy nezni is faj amugy, amit vedekezesben muvel.
7 hónapja
egy nagy védelmi hiba és egy másik, ahol a kontra miatt volt rendezetlenség...0-2...mi így szeretjük kezdeni a meccset 😀Engemár rohadtul idegesít.... abban biztos voltam hogy egyet kapunk az első negyed órában de mèg rá is dupláztunk.... legalább a szèpítès is jött hamar....
Klaci79
dande2
felállt védekezésnél is ez benne van, különösen ilyen játékosok ellen...meglepne ha 2-vel megúsznánk...de többet rúgni lehet...persze nem ártana, ha kicsit határozottabbak lennénk a kapu előtt
Szerkesztette: Klaci79
7 hónapja
0-2...mi így szeretjük kezdeni a meccset 😀Engemár rohadtul idegesít.... abban biztos voltam hogy egyet kapunk az első negyed órában de mèg rá is dupláztunk.... legalább a szèpítès is jött hamar....
Klaci79
7 hónapja
Na azt valaki elarulja, Cubarsi miert Viniciust kiserte vegig szemmel, amikor vele ment az embere, mikozben mogotte elfutott Mbappe es kozephatved letere nem is figyelte, mogotte van e tamado? Egy dolog, hogy egy meterrel minden tarsa mogott ragadt ismet, egy masik, hogy neki ilyenkor befele kell mozognia, pont az esetlegesen erkezo center miatt. Ez ket szarvashiba volt fel perc alatt, mas kerdes, hogy itt az o feladata az lett volna elsodlegesen, hogy ne ragadjon be es Mbappe lesen legyen a kiugratasnal.
7 hónapja
0-2...mi így szeretjük kezdeni a meccset 😀
7 hónapja
nem kell elmagyarázni a szabályt, láttam én is, csak ilyet már intettek be, mondván nem volt új szituáció, hiába ért bele rosszul a védősoha nem fogom megérteni ezt a lesszabáoyt...máskor egy ilyen szituációban simán les, most nem...mondjuk nincs ezzel bajom, ez ne legyen les, csak máskor is legyenek ilyen nagyvonalúakNem Mbappé felé ment a labda, teljesen vétlen lesen volt
Klaci79
KeyG
szerintem se volt ez les, csak máskor intettek már be hasonlót
7 hónapja
soha nem fogom megérteni ezt a lesszabáoyt...máskor egy ilyen szituációban simán les, most nem...mondjuk nincs ezzel bajom, ez ne legyen les, csak máskor is legyenek ilyen nagyvonalúakNem Mbappé felé ment a labda, teljesen vétlen lesen volt
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Cubarsi egyre gyakrabban igazolja Stezt, mégha itt a les meg is menthetiNem Barca-szintu jatekos. Tartom, hogy ot-hat ev mulva mar nem is lesz az. Es nem azert, mert valami City-szintu klu kifizet erte egy halom penzt. 😄
zacknorb
7 hónapja
En a Lokit kicsit sem sajnalnam, mert egy komikum, hogy ott mi ment eveken at, majd az is, hogy Dzsudzsak milyen penzt kaphatott meg es kaphat most is. Most a reszletes stiklikbe nem mennek bele peldaul TD idejebol, de ami ott folyt, verlazito volt. Essenek ki.Én ezt a Lokit sem.Nalam a ZTE lesz a kieso. De igazabol barmelyik megerdemelne. Egyedul a Szparit nem szeretnem, hogy kiessen.A Zalaegerszeg fog kiesni, mar most biztos vagyok benne. Minden heten elszorakozzak a pontokat egy ideje, pedig sokadik csapattol kapnak oriasi lehetoseget. Es egy gyozelemmel meglenne a bennmaradas, igy a vegen tuti a DVSC nyerni fog, a Szpari veri a ZTE-t az utolso korben es kiesnek.A ZTE-nek am ez a gimmicke a senki sem tudja hogy, de nonstop 8-10 hely közt megvannak.
Stez
Én még mindig tartom hogy Fehérvár NB2 lesz.
zacknorb
Stez
zacknorb
7 hónapja
soha nem fogom megérteni ezt a lesszabáoyt...máskor egy ilyen szituációban simán les, most nem...mondjuk nincs ezzel bajom, ez ne legyen les, csak máskor is legyenek ilyen nagyvonalúak
7 hónapja
Cubarsi egyre gyakrabban igazolja Stezt, mégha itt a les meg is mentheti
Poloska vagyok.
7 hónapja
"Bodrog partján van egy város..."😏hatsofuves.nemzetisport.hu/furdokultura-es-futball-vegardon-vigyazz-mely-viz/
7 hónapja
Én ezt a Lokit sem.Nalam a ZTE lesz a kieso. De igazabol barmelyik megerdemelne. Egyedul a Szparit nem szeretnem, hogy kiessen.A Zalaegerszeg fog kiesni, mar most biztos vagyok benne. Minden heten elszorakozzak a pontokat egy ideje, pedig sokadik csapattol kapnak oriasi lehetoseget. Es egy gyozelemmel meglenne a bennmaradas, igy a vegen tuti a DVSC nyerni fog, a Szpari veri a ZTE-t az utolso korben es kiesnek.A ZTE-nek am ez a gimmicke a senki sem tudja hogy, de nonstop 8-10 hely közt megvannak.
Stez
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nalam a ZTE lesz a kieso. De igazabol barmelyik megerdemelne. Egyedul a Szparit nem szeretnem, hogy kiessen.A Zalaegerszeg fog kiesni, mar most biztos vagyok benne. Minden heten elszorakozzak a pontokat egy ideje, pedig sokadik csapattol kapnak oriasi lehetoseget. Es egy gyozelemmel meglenne a bennmaradas, igy a vegen tuti a DVSC nyerni fog, a Szpari veri a ZTE-t az utolso korben es kiesnek.A ZTE-nek am ez a gimmicke a senki sem tudja hogy, de nonstop 8-10 hely közt megvannak.
Stez
zacknorb
7 hónapja
A Zalaegerszeg fog kiesni, mar most biztos vagyok benne. Minden heten elszorakozzak a pontokat egy ideje, pedig sokadik csapattol kapnak oriasi lehetoseget. Es egy gyozelemmel meglenne a bennmaradas, igy a vegen tuti a DVSC nyerni fog, a Szpari veri a ZTE-t az utolso korben es kiesnek.A ZTE-nek am ez a gimmicke a senki sem tudja hogy, de nonstop 8-10 hely közt megvannak.
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
A Zalaegerszeg fog kiesni, mar most biztos vagyok benne. Minden heten elszorakozzak a pontokat egy ideje, pedig sokadik csapattol kapnak oriasi lehetoseget. Es egy gyozelemmel meglenne a bennmaradas, igy a vegen tuti a DVSC nyerni fog, a Szpari veri a ZTE-t az utolso korben es kiesnek.
7 hónapja
hát, Newcastle-be amúgy se a pontok miatt járunk, elátkozott egy hely, de hát Jackson mégis mire gondolt?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Jacko komoly alkarost kiosztottMeg is kapta érte a jutalmát. Remélem a Chelsea nem ér oda a BL helyekre.
zacknorb
7 hónapja
Jacko komoly alkarost kiosztott
Poloska vagyok.
7 hónapja
Azért Bognár kaszinosbundas Gyuri előadta a nagy halált hogy ez nem volt piros 😊Évekig mindig el lett baszva a nemzetközi kupaszereplés is, tavaly viszont már nem sikerült és idén sem fog.
De ezt leszámítva egész értelmesen nyilatkozik az öreg főleg magyar edzői színvonalhoz képest. Látszik hogy a tavaszt onnantól leszarja a Paks h megvan a bennmaradás
csebi
Poloska vagyok.