Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Tottenham lesz a te csapatod.Akkor más csapatot kéne keresnem, csak nincs kedvem nulláról.Nem tudtok. De mással sem.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Így felesleges kirúgni.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
7 hónapja
Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Teljesen agyabeteg faszság lenne kibaszni Artetat, meg emiatt a hét miatt fullba tolni a szarok vagyunk adjuk el mindenkit, basszunk ki mindenkit mentalitást.
zacknorb
Persze idén durva injury bug volt, de amúgy is lerottyantunk minden év végére.
Költeni azért költ Kroenke, csak vhogy nem jól oszlik el.
Sztem Cesc megérne egy próbát, rosszabb nem lenne, csak más.
7 hónapja
Nyílván kezezés volt.Ilyen a leszorított kéz reál módra 😂1 meterrol kibombazzak a kezed ne legyen mar bunteto.
Klaci79
JéBé
De a kezezés megítélése, szankcionálása nem egzakt, teljesen random.
7 hónapja
Ezt magad se gondolod komolyan?! 😂😂Ilyen a leszorított kéz reál módra 😂1 meterrol kibombazzak a kezed ne legyen mar bunteto.
Klaci79
JéBé
7 hónapja
Nekünk tuti befújta volna majomfejű
7 hónapja
Ennèk bmeg mi kell tisztább 11-esv😔😔😔😔😲😲Cucurella pl.
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Ilyen a leszorított kéz reál módra 😂1 meterrol kibombazzak a kezed ne legyen mar bunteto.
Klaci79
7 hónapja
Ennèk bmeg mi kell tisztább 11-esv😔😔😔😔😲😲Szóljatok Övrebőnek😁😁😁😁
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Miért kellene nulláról?Akkor más csapatot kéne keresnem, csak nincs kedvem nulláról.Nem tudtok. De mással sem.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Így felesleges kirúgni.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Bajnoki címek kellenek ott a Fradi.
Topligás bajnoki címek? Bayern.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Rohadt gecilada....
7 hónapja
Akkor más csapatot kéne keresnem, csak nincs kedvem nulláról.Nem tudtok. De mással sem.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Így felesleges kirúgni.
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Nem, de jobbat sem talalsz nala jelenleg.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
7 hónapja
Ilyen a leszorított kéz reál módra 😂
7 hónapja
Nem tudtok. De mással sem.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Így felesleges kirúgni.
7 hónapja
Ennèk bmeg mi kell tisztább 11-esv😔😔😔😔😲😲
7 hónapja
Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Teljesen agyabeteg faszság lenne kibaszni Artetat, meg emiatt a hét miatt fullba tolni a szarok vagyunk adjuk el mindenkit, basszunk ki mindenkit mentalitást.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
7 hónapja
Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
Poloska vagyok.
7 hónapja
Barom
7 hónapja
Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.
7 hónapja
Haha, egy perc alatt két gól. ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Coubarsi, te vagy az? 😂
7 hónapja
Tudtam hogy mèg leaglább kèt gól mèg kelleni fog 😡😡😡😡😡
7 hónapja
Az igen, a 18. percben már húzzák az időt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Nem tudtam hogy nyakánál lerántani a másikat még csak nem is szabadrúgás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz