Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Mondjuk nekem Lucas Vazquez evek ota az egyik teljesen erthetetlen olyan jatekos, aki ott lehet egy ilyen csapatban.Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.Ha valverde, bellingham, meg ceballos nem tudja kihozni a labdat, akkor az kurvanagy edzői hiba. 3 meccs utan olyan szinten vakon van ancelotti, hogyha még idén tízszer játszanának, akkor is tízszer nyerne a Barca. Olyan nincs hogy mindenki elfelejtett focizni, sérültek ide vagy oda. Annyi a játék hogy az első ember felbikázza, viniciustol visszapattan a barcához és nyomozzuk a labdát🤣
Stez
De ne kritizáljuk ancelottit. Kurvanehéz. Vaszkez és Vini folyamat kezd, akkor is ha minden meccsen emberhátrány mind a kettő.
eaglesmcnabb
7 hónapja
Nekem akkor is fura, hogy kb 3 játékos ennyit számít. Bár az tény, hogy Vini élete évét hozta.Nem ebben az osszeallitasban nyertek.Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
Stez
szaba
Stez
7 hónapja
Vini kioltja magát önként, nem kell hozzá Mbappe. Kroos baromira alulértékelt volt mindig is, de ő volt az egyetlen aki nyomas alatt meg tudta tartani a labdát, és kijátszotta üresre, amióta nincs egy kis nyomas után basszuk is fel ész nélkül.Voltak egészséges védők, szar volt a Barca + mákEbbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
Stez
szaba
Meg nem oltotta ki egymást Vini meg Mbappe, volt center aki nehá bebaszta amikor kellett.
zacknorb
Hozzáteszem a real is pressonhelhetne, csak ahhoz 10 km-vel többet kéne futni, az meg nem akaródzik.
Vége lehetne már ennek a szezonnak.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Nem ebben az osszeallitasban nyertek.Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
Stez
szaba
7 hónapja
Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.Ha valverde, bellingham, meg ceballos nem tudja kihozni a labdat, akkor az kurvanagy edzői hiba. 3 meccs utan olyan szinten vakon van ancelotti, hogyha még idén tízszer játszanának, akkor is tízszer nyerne a Barca. Olyan nincs hogy mindenki elfelejtett focizni, sérültek ide vagy oda. Annyi a játék hogy az első ember felbikázza, viniciustol visszapattan a barcához és nyomozzuk a labdát🤣
Stez
De ne kritizáljuk ancelottit. Kurvanehéz. Vaszkez és Vini folyamat kezd, akkor is ha minden meccsen emberhátrány mind a kettő.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Toni KroosEbbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
Stez
szaba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Voltak egészséges védők, szar volt a Barca + mákEbbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
Stez
szaba
Meg nem oltotta ki egymást Vini meg Mbappe, volt center aki nehá bebaszta amikor kellett.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.De akkor miként nyertek meg mindent egy éve?
Stez
7 hónapja
Hetek óta ezen gondolkodom, hogy tényleg azt csinálja a Barcával, amit itt kicsiben Gyuri.Hansi az utóbbi időben sokat tanulmányozza Bogesz munkásságát…Ki gondolta volna, hogy a Barca 0-2ről megint fordítani fog ...mindenki? 😀
Sixo
Klaci79
Sinisa
7 hónapja
Akkor tehat Cubarsi 2.0 🤣Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.Raul Asencio olyan szinten overrated amúgy, ha nem a Realban lenne semmit nem hallanál róla
Stez
zacknorb
De hat itt egytol egyig azt sem tudja egyik sem, merre van az elore. Felelmetes, hogy ezek egy Realban jatszhatnak.
7 hónapja
ez a fasz sípos geci mindent befúj nekik?!!!!!
7 hónapja
Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.Raul Asencio olyan szinten overrated amúgy, ha nem a Realban lenne semmit nem hallanál róla
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.
7 hónapja
Vazze a Forest is chokerkedik?
7 hónapja
Hansi az utóbbi időben sokat tanulmányozza Bogesz munkásságát…Ki gondolta volna, hogy a Barca 0-2ről megint fordítani fog ...mindenki? 😀
Sixo
Klaci79
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Hihetetlen a Barca idei támadójátéka, ráadásul ezzel a rengeteg fiatal spanyollal, brutál meccsenkénti gólátlaggal.
7 hónapja
Ha Raphinha nem overlapben hanem underlapben próbál elmenni ez piros már
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ki gondolta volna, hogy a Barca 0-2ről megint fordítani fog ...mindenki? 😀
Sixo
7 hónapja
Ki gondolta volna, hogy a Barca 0-2ről megint fordítani fog ...Én, 15x pénzért.
Sixo
7 hónapja
Még egy Barca gól és vegason egy félidő alatt bárkire fogadtál hogy nyer, nyertél
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ancelotti semmiből sem tanul. Kurvara nem vagja mit kéne csinalni.
7 hónapja
Takarodjon mindenki el a fehér meztől jó távolra.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!