NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
87
24
19:00-től, NETFLIX
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
mindjárt kapsz egy 6-ost... 😀megint elintézték az Újpestet 😊Hurkanincs semmi baj,majd jövőre 😂Joci
|
több mint 14 éve
megint elintézték az Újpestet 😊Hurkanincs semmi baj,majd jövőre 😂
több mint 14 éve
megint elintézték az Újpestet 😊HurkaLitsingi volt a legnagyobb... 😀
|
több mint 14 éve
megint elintézték az Újpestet 😊Hurkamáris nagyon jól indul ez a hétvége 😊
több mint 14 éve
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/05/Remalom_a_PL_utcaban_-_PL_11Lefáradt az agyam, mire végigolvastam a cikket, de nagyon jó. 😀
😂Bay Area
több mint 14 éve
Hurka
4 103
megint elintézték az Újpestet 😊
több mint 14 éve
Nem értem 😀ha megnézed az összesnél az van 😀 nekem a MU-s a kedvenc részem 😀
"Fulham - Aston Villa 2-1
Ha lenne magyar játékos a hazaiaknál, akkor talán nekik szurkolnánk, így azonban _benito kedvenc angol csapatának szorítunk a hétvégén."
irónia?JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem értem 😀"Fulham - Aston Villa 2-1
Ha lenne magyar játékos a hazaiaknál, akkor talán nekik szurkolnánk, így azonban _benito kedvenc angol csapatának szorítunk a hétvégén."
irónia?
több mint 14 éve
Kiesett a Red Bulls a playoff-ból! 1-0-ra nyerték idegenben az elsőt, aztán most otthon 3-1-re szoptak a San Jose-tól. Reméljük ez is NSO címlap lesz, nem csak az, hogy "Henry tapsolt a kispadon". 😂 Mindig örülök az ekkora divatmajmok betlijének, most ráadásul ez azt jelenti, hogy ha továbbjutunk, akkor a Quakes ellen itthon játszhatnánk a főcsoport-döntőben...
több mint 14 éve
Gerrard megérdemelte véleményem szerint, valamint a 2. félidő alapján a csapat is. Azt nem értem, hogy Roy a kezdetek kezdete óta miért nem meri támadóan felküldeni a csapatot a pályára. Simán, nagyon simán hoznánk a meccseket ilyen kerettel is(bár szerintem egyáltalán nem olyan borzasztó mint ahogy említik néhányan) ha nem hátul akarnánk megváltani a világot hanem elöl. Az ellenfél gólját meg nem Jamie-re húznám rá hanem a sztárigazolásunkra Poulsenre. Onnan hogy lehet hátra fele fejelni? 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 845
A mai meccstől függetlenül tartom, amit írtam. Mert azért olyan nagy dolgot ma se csinált. Egyszer odacsúszott egy szarul hazaadott labdára, berúgott egy tizenegyest, majd egy Lucas által megszerzett szintén szarul hazagurított labdát lőtt a kapuba.Egyébként 70 percig ma sem csináltunk lóf...-t sem, aztán a Napoli megverte saját magát.
Remélem vasárnap a Chelsea lealáz minket, és RH röpül.
több mint 14 éve
azért ott a Gerrard HT 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mikey
18 845
Amúgy megértem a 'Pool fanatikusait, de miért az edző a hibás? Rég volt ilyen hurka kerete a pirosaknak... bár annyira nem vagyok képben, de szerintem egyáltalán nem Roy a hibás.JC6Miért? Ha látnád a Liverpool meccseit, nem kérdeznél ilyet.
NULLA taktika, teljesen esetleges játék, meccsenként max. 3 kapura lövés, hazai pályán lefocizza a Liverpoolt egy WBA, egy Blackpool, egy Sunderland... az Anfielden 60-70 percen át sündisznó állásban játszik a csapat.
Ez szégyen és gyalázat, és mi, ha nem Hodgson hibája?
Lévén, Rafa alatt ilyen soha elő nem fordult. Még tavaly sem, amikor nem volt lényegesen erősebb a csapat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mcnabb: adom 😊Amúgy megértem a 'Pool fanatikusait, de miért az edző a hibás? Rég volt ilyen hurka kerete a pirosaknak... bár annyira nem vagyok képben, de szerintem egyáltalán nem Roy a hibás.
több mint 14 éve
még jó hogy a Sevilla elgyepálta a Karpatyt, a, így nem olyan feltűnően lóg ki a Loki a sorból 😊Ha végre valamelyik debreceni rászánja magát egy sprintre akkor se rúgják elé a labdát. Mit akarnak ez ellen a felállt védelem ellen?Matthew99Természetesen győzni 😀JC6
több mint 14 éve
Mikey
18 845
Aronica, az igen. A labdával nem foglalkozva oldalról rácsúszik Ngogra, és sípcsonton talpalja. A parasztja.
több mint 14 éve
Az nem elfogultság kérdése, hogy Gerrard évek óta szar.Másodikat támogatom de azért na... Gerrard most sem játszik egyáltalán rosszul. Még ha a gólt nem is vesszük.
BTW, Hodgson takarodj.Mikey
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha végre valamelyik debreceni rászánja magát egy sprintre akkor se rúgják elé a labdát. Mit akarnak ez ellen a felállt védelem ellen?Matthew99Természetesen győzni 😀
több mint 14 éve
Ha végre valamelyik debreceni rászánja magát egy sprintre akkor se rúgják elé a labdát. Mit akarnak ez ellen a felállt védelem ellen?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Mikey
18 845
Az nem elfogultság kérdése, hogy Gerrard évek óta szar.BTW, Hodgson takarodj.
több mint 14 éve
Shelvey >>> GerrardElfogultan nézed Steve teljesítményét rossz felé... Nagyon hajt Shelvey, legjobb emberünk lesz ha itt marad és fejlődik de azért amit láttam abból nem lehet így összehasonlítani még őket. N'Gog meg hozza azt amiért nem bízok benne még mindig. Két sima gólja kellett volna hogy legyen.
Egyrészt jobban küzd és hajt, másrészt ő oda is tudja rúgni a szögletet, ahova kell, ellenben Gerrarddal.
Szerk.: újabb strigula került a Carragherről kapott gólok listájába. :rolleyes:Mikey
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Huszti gól! jó tizi, de akkor is 😊eaglesmcnabbRohadtul kellett már neki ez a gól! Örülök 😊
több mint 14 éve
Huszti gól! jó tizi, de akkor is 😊