Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
hozzá képest persze, de egyáltalán nem tartom nagy focistának, sőt, tök átlagos, eladta magát a botrányaival.Cassano legalább profi volt a pályán is.
több mint 13 éve
azért mert pénze van, nem jelenti azt, h bárki is lett volna belőle..lolMondjuk futball EB ezüstérmes, Premier League bajnok... Lehet, hogy buta, mint a segg, de azért valamit elért.
több mint 13 éve
azért mert pénze van, nem jelenti azt, h bárki is lett volna belőle..lolceleb, profi válogatott labdarúgó, sokak kedvence, még többen utálják...sztem azért lett belőle vki, pl ahhoz az évfolyamtársához képest...
|
több mint 13 éve
azért mert pénze van, nem jelenti azt, h bárki is lett volna belőle..
több mint 13 éve
Nem tudom ezek igazak-e, de hogy hatalmas, azt biztos 😀Mario Balotelli :
" Azért mondják a focistákra, hogy csicska focisták meg stb. mert délutánonként a futballpályán töltik az idejüket nem a gettónegyedbe cigiznek és füveznek. Mikor én gyerekkoromban mindig fociztam, egyik évfolyamtársam mindig leszólt hogy úgyse lesz belőlem semmi. Most a napokban találkoztam vele. Ledobtam elé egy köteg pénzt majd mondtam neki hogy igazad volt nem lett belőlem semmi, na vedd fel a pénzt te kutya, majd továbbhajtottam a Ferrarimmal"
több mint 13 éve
Nem lenne baj ha Dortmund nyerne, csak fogadásom vinné el...Mondjuk az egyetlen bajuk, hogy egyszerre csak egy fronton tudnak helytállni. Vagy hazai vagy nemzetközi kupa.
több mint 13 éve
Ez a Götze gyerek nagyon tud focizni, az látszott mindig, hogy ügyes. de nem gondoltam, hogy ekkora ász lesz.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
az meg pláne, külön öröm! 😀BVB nagyon állat! kezdem egyre jobban kedvelni őket...Divathihetetlen hogy szopatják a Madridot 😊gamerkr
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
viszont ez a Klopp ritka ellenszenves edző...
több mint 13 éve
BVB nagyon állat! kezdem egyre jobban kedvelni őket...Divathihetetlen hogy szopatják a Madridot 😊
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, h ezt leírhatom, de Bojan jó igazolás volt.empty taxiIgaz, de az a baj, h ez a csapatot jellemzi
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, h ezt leírhatom, de Bojan jó igazolás volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
pápá Mancini.Walcott beköszönt 😀
több mint 13 éve
már azt hittem borotválkozáskor megvágta magátNem, csak fürdés közben csúszott meg egy apró combizomhúzódás erejéig de pár hét alatt kiheveri, úgyhogy semmi komoly. Közben tudja folytatni a tárgyalásokat a béremeléséről 😊Matthew99de tegnap már ott volt az első edzésén!kristofnem sérült meg bemelegítés közbe? 😮Divat
több mint 13 éve
Nem, csak fürdés közben csúszott meg egy apró combizomhúzódás erejéig de pár hét alatt kiheveri, úgyhogy semmi komoly. Közben tudja folytatni a tárgyalásokat a béremeléséről 😊de tegnap már ott volt az első edzésén!kristofnem sérült meg bemelegítés közbe? 😮Divat

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
de tegnap már ott volt az első edzésén!kristofnem sérült meg bemelegítés közbe? 😮
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de tegnap már ott volt az első edzésén!
több mint 13 éve
tessék ennyit arról, h miskolcon tudják a dolgukat, és jó szerződést kötöttek:Mi történik az NB I-es futballistával, ha megsérül? Tudunk olyan játékosról, aki sérülten pizzafutárként dolgozik, hogy meg tudjon élni. Miközben a diósgyőri Rudolf Gergely klubja tájékoztatása szerint annak ellenére megkapja a teljes juttatását, hogy még nem játszhatott új csapatában.
|
több mint 13 éve
Abból hány lélegeztetőgépet lehetne venni?ez az eninful havi 450 ropogót keres 😀eaglesmcnabbSzeged - Újpest II 3-1azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy einful, hogy a vérbe tudott NB1-es meccsen pályára lépni az újpestben, mert még ebből a hót szar ute2ből is lefele lógott ki 😀 az ute csk am. pollák volt 😀
ráadásul a fradi-csomag lőtte a gólokat, vegyes érzéseim vannak 😀Höri
peach
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
ez a baj. nem lennének ilyem szemetekkel tele a csapatok kukái, ha ezt a bért attól az embertől vonnák lefele, akik leszerződtette és ezt a fizetést ejánlotta neki. ha mindenhol ezt alkalmaznák nem lenne probléma...ez az eninful havi 450 ropogót keres 😀eaglesmcnabbSzeged - Újpest II 3-1azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy einful, hogy a vérbe tudott NB1-es meccsen pályára lépni az újpestben, mert még ebből a hót szar ute2ből is lefele lógott ki 😀 az ute csk am. pollák volt 😀
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
ez az eninful havi 450 ropogót keres 😀Szeged - Újpest II 3-1azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy einful, hogy a vérbe tudott NB1-es meccsen pályára lépni az újpestben, mert még ebből a hót szar ute2ből is lefele lógott ki 😀 az ute csk am. pollák volt 😀
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát ez cumi: www.sport1tv.hu/Hirek/2012/11/05/lab_messi_cumi4

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ibra az meg van? 😀csak 6-al lejjebb írtam...de sebaj 😀
www.youtube.com/watch?v=11NcgGrgMMEJoeyPorter
|