Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Uraim sztetek a spori mire adta a tizi az Internek? 😀
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Húúúúú, megnyertük!!! 😀 Pazza INTER Amala! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 068 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na úgy érzem ma elveszítjük a veretlenséget ideje lesz ez sem lesz már tovább teher.

Így is van de a scudettót akkor is megszerezzük és csak azért is ott lesz a 30. ha tetszik nekik ha nem!
több mint 13 éve
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! 😀😀😀DDDD MiliGól!!!!!!!

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Bezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???Medvepapa
Na ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀dande
Mosolyogtam. Mindkét csapat okán.kaszo
Tudtam, hogy így lesz minden elvakult 😀 Barca és Juve ellenes fan esetében azért tettem nektek oda a jelet is.dande
Bocs, de Inter szurkoló vagyok, nem pedig Juve antidrukker... 😊

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 068 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na mi történt közbe az X traktort néztem?
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Na ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀dande
Naaa Barcanak meg sose fujtak a birok vagy ha igen akkor csak kompenzaltak ennyi. Es Messilabda is remelem meglesz!!!!
több mint 13 éve
Tudtam, hogy így lesz minden elvakult 😀 Barca és Juve ellenes fan esetében azért tettem nektek oda a jelet is.
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mosolyogtam. Mindkét csapat okán.
több mint 13 éve
Ja és Lichtsteiner...mondjuk az olasz játékvezetés régóta kritikán aluli...

több mint 13 éve
Na ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 232 — Ajmo Vatreni
Sikerült ezt a rendkívül erős Siófokot legyőzni itthon, majdnem 1 éve nem sikerült itthon NB1-es mérkőzést nyerni. Azt hiszem el is megyek ma este bebaszok. 😀 (bár elég vonzó a ma éjjeli NCAA-s kínálat)Dub
Domináltunk. 😀
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Baja-Veszprém 1-9 😮 😮 😮

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
30 másodperc után vezet a Juve 😀
hihetetlen mennyire dominálják a Serie A-t, igaz ez eléggé nagy les gól volt

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Köcsög Juventus...
...és les volt...
...és Puzsér baszdmeg...

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Megsüvegelendő, hogy a Hungária körúton nem a fradisták távoltartása volt a cél. Mint ismert, az MTK által megküldött 1000 jegy gyorsan elfogyott az Üllői úton. Emellett a helyszínen biztosítottak még belépőket, amik szintén elkeltek, ám ezután is még nagy sorok álltak a vendégpénztáraknál. Ekkor a házigazdák nem bezárták az ablakokat, hogy lehet hazamenni, hanem megoldást kerestek, és találtak. A Videoton elleni bajnokijukról maradt bőven vendégjegy (érthetetlen… – Peti), így azokon az ellenfél nevét áthúzták, majd ráírták, hogy FTC és kiadták. Így mindenki, aki a helyszínen akarta megtekinteni a mérkőzést, bejutott. Köszönjük!

ez eléggé korrekt dolog volt Gedeonnék részéről! nem sok ilyet hallani pláne ha rólunk van szó, inkább csak szopatni szoktak minket idegenbe...

|
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szeged - Újpest II 3-1

ráadásul a fradi-csomag lőtte a gólokat, vegyes érzéseim vannak 😀Höri
Mi Kaposvárt vertük meg 3-0-ra, persze pont akkor mikor nem megyek ki...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
a vereség után Moniz azonnal autóba szállt, és már ott ül a lelátón a Debrecen - Paks meccsen, és jegyzetel, már készül a jövő heti meccsre. ez igen! nagyon bírom a fazontdeyell
Remélem a játékosok is átveszik a mentalitását, látok erre utaló jeleket. 😊

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
a vereség után Moniz azonnal autóba szállt, és már ott ül a lelátón a Debrecen - Paks meccsen, és jegyzetel, már készül a jövő heti meccsre. ez igen! nagyon bírom a fazont

buhloone mindstate

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
De gyenge ez a Dortmund... JayB
Kiváló csapatjátékot játszanak, de nincs, aki egy villanással eldöntsön egy meccset. Frenkl Róbertnek volt erről egy remek írása anno, hogy a taktika/fizikai felkészülés ollójának szűkülése miért konzerválja a nagycsapatok dominanciáját. Ennyi év távlatából igaza volt/van.

Atyaisten, a Barca milyen gólt lőtt.....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szeged - Újpest II 3-1

ráadásul a fradi-csomag lőtte a gólokat, vegyes érzéseim vannak 😀

több mint 13 éve
Derby d'Italia!!! Pazza INTER!!! 😛

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Sikerült ezt a rendkívül erős Siófokot legyőzni itthon, majdnem 1 éve nem sikerült itthon NB1-es mérkőzést nyerni. Azt hiszem el is megyek ma este bebaszok. 😀 (bár elég vonzó a ma éjjeli NCAA-s kínálat)