Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Uraim sztetek a spori mire adta a tizi az Internek? 😀
több mint 13 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Húúúúú, megnyertük!!! 😀 Pazza INTER Amala! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Na úgy érzem ma elveszítjük a veretlenséget ideje lesz ez sem lesz már tovább teher.Így is van de a scudettót akkor is megszerezzük és csak azért is ott lesz a 30. ha tetszik nekik ha nem!
több mint 13 éve
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! 😀😀😀DDDD MiliGól!!!!!!!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Bocs, de Inter szurkoló vagyok, nem pedig Juve antidrukker... 😊Tudtam, hogy így lesz minden elvakult 😀 Barca és Juve ellenes fan esetében azért tettem nektek oda a jelet is.dandeMosolyogtam. Mindkét csapat okán.kaszoBezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???MedvepapaNa ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀dande
több mint 13 éve
Na mi történt közbe az X traktort néztem?
több mint 13 éve
Naaa Barcanak meg sose fujtak a birok vagy ha igen akkor csak kompenzaltak ennyi. Es Messilabda is remelem meglesz!!!!Mosolyogtam. Mindkét csapat okán.kaszoBezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???MedvepapaNa ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀dande
több mint 13 éve
Tudtam, hogy így lesz minden elvakult 😀 Barca és Juve ellenes fan esetében azért tettem nektek oda a jelet is.Mosolyogtam. Mindkét csapat okán.kaszoBezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???MedvepapaNa ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀dande
több mint 13 éve
Mosolyogtam. Mindkét csapat okán.Bezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???MedvepapaNa ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀dande
több mint 13 éve
Ja és Lichtsteiner...mondjuk az olasz játékvezetés régóta kritikán aluli...Bezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???MedvepapaNa ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀dande
több mint 13 éve
Bezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???MedvepapaNa ez ma kivételesen 😛 egy ilyen nap a Barcának is megadnak egy lesgólt igaz az nem volt olyen jelentőségteljes, meg a Juvénak is. Évekig hallgathatom ezeket majd akkor is ha közbe meg nekünk nem adnak meg tiziket meg szabályos gólokat 😀
több mint 13 éve
Sikerült ezt a rendkívül erős Siófokot legyőzni itthon, majdnem 1 éve nem sikerült itthon NB1-es mérkőzést nyerni. Azt hiszem el is megyek ma este bebaszok. 😀 (bár elég vonzó a ma éjjeli NCAA-s kínálat)DubDomináltunk. 😀
több mint 13 éve
Bezzeg ez les...Moggi keze még mindig működik???
több mint 13 éve
30 másodperc után vezet a Juve 😀hihetetlen mennyire dominálják a Serie A-t, igaz ez eléggé nagy les gól volt

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Köcsög Juventus......és les volt...
...és Puzsér baszdmeg...
több mint 13 éve
Megsüvegelendő, hogy a Hungária körúton nem a fradisták távoltartása volt a cél. Mint ismert, az MTK által megküldött 1000 jegy gyorsan elfogyott az Üllői úton. Emellett a helyszínen biztosítottak még belépőket, amik szintén elkeltek, ám ezután is még nagy sorok álltak a vendégpénztáraknál. Ekkor a házigazdák nem bezárták az ablakokat, hogy lehet hazamenni, hanem megoldást kerestek, és találtak. A Videoton elleni bajnokijukról maradt bőven vendégjegy (érthetetlen… – Peti), így azokon az ellenfél nevét áthúzták, majd ráírták, hogy FTC és kiadták. Így mindenki, aki a helyszínen akarta megtekinteni a mérkőzést, bejutott. Köszönjük!ez eléggé korrekt dolog volt Gedeonnék részéről! nem sok ilyet hallani pláne ha rólunk van szó, inkább csak szopatni szoktak minket idegenbe...
|
több mint 13 éve
Szeged - Újpest II 3-1Mi Kaposvárt vertük meg 3-0-ra, persze pont akkor mikor nem megyek ki...
ráadásul a fradi-csomag lőtte a gólokat, vegyes érzéseim vannak 😀Höri
több mint 13 éve
a vereség után Moniz azonnal autóba szállt, és már ott ül a lelátón a Debrecen - Paks meccsen, és jegyzetel, már készül a jövő heti meccsre. ez igen! nagyon bírom a fazontdeyellRemélem a játékosok is átveszik a mentalitását, látok erre utaló jeleket. 😊
több mint 13 éve
a vereség után Moniz azonnal autóba szállt, és már ott ül a lelátón a Debrecen - Paks meccsen, és jegyzetel, már készül a jövő heti meccsre. ez igen! nagyon bírom a fazont
buhloone mindstate
több mint 13 éve
De gyenge ez a Dortmund... JayBKiváló csapatjátékot játszanak, de nincs, aki egy villanással eldöntsön egy meccset. Frenkl Róbertnek volt erről egy remek írása anno, hogy a taktika/fizikai felkészülés ollójának szűkülése miért konzerválja a nagycsapatok dominanciáját. Ennyi év távlatából igaza volt/van.
Atyaisten, a Barca milyen gólt lőtt.....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Szeged - Újpest II 3-1ráadásul a fradi-csomag lőtte a gólokat, vegyes érzéseim vannak 😀
több mint 13 éve
Derby d'Italia!!! Pazza INTER!!! 😛
több mint 13 éve
Sikerült ezt a rendkívül erős Siófokot legyőzni itthon, majdnem 1 éve nem sikerült itthon NB1-es mérkőzést nyerni. Azt hiszem el is megyek ma este bebaszok. 😀 (bár elég vonzó a ma éjjeli NCAA-s kínálat)