Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ibra az meg van? 😀Kickrahimovic
www.youtube.com/watch?v=11NcgGrgMMEJoeyPorter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Néhány gondolat ehhez a Liverpool-Newcastle meccshez.Akkor nem én voltam az egyetlen, aki végignézte. Bosszankodtam most is rendesen, de az Everton ellen rosszabb szájízzel álltam fel a monitor elöl. Ott 2-0-ra vezettünk, a végén a győztes gól is megvolt. Ma valahogy nem éreztem azt, hogy tudunk gólt rúgni, Suarez nélkül nem is jött volna össze. Ha egy kicsit jobban letisztulna a játéka és ezáltal nagyobb százalékban hozna jó döntéseket, akkor ezek a meccsek 3 pontokat jelentenének. A szomorú az, hogy nélküle nullát, mert kapura mindenki veszélytelen Lajoson kívül.
- nehéz ha a csapatnak egyetlen gólérzékeny játékosa van
- még akkor is, ha az az egy valódi zseni
- Gerrard vonuljon vissza, Enrique "monnyonle"
- Coloccini és Gutiérrez úgy paraszt ahogy van
- Taylor [a játékvezető] sem jobb a többinél
Az pedig mindennek a legalja, hogy egy átlag kirúgás 25-27 másodperc. Már a meccs 10. percében is.Mikey
u.i.: Coloccini remélem pihen legalább 5 hetet.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Néhány gondolat ehhez a Liverpool-Newcastle meccshez.- nehéz ha a csapatnak egyetlen gólérzékeny játékosa van
- még akkor is, ha az az egy valódi zseni
- Gerrard vonuljon vissza, Enrique "monnyonle"
- Coloccini és Gutiérrez úgy paraszt ahogy van
- Taylor [a játékvezető] sem jobb a többinél
Az pedig mindennek a legalja, hogy egy átlag kirúgás 25-27 másodperc. Már a meccs 10. percében is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Szeged - Újpest II 3-1azóta sem tudok napirendre térni azon, hogy einful, hogy a vérbe tudott NB1-es meccsen pályára lépni az újpestben, mert még ebből a hót szar ute2ből is lefele lógott ki 😀 az ute csk am. pollák volt 😀
ráadásul a fradi-csomag lőtte a gólokat, vegyes érzéseim vannak 😀Höri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Nem biztos, hogy értem, hogy mire gondolsz... 😊A média pedig egy-két kivételtől eltekintve lelkesen asszisztál ehhez, sőt megélhetést is biztosít ezeknek a nulla embereknek a "színvonalas" közvetítésekkel, és elemzésekkel.SinisaNem fordítva?Sobri Jóska
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Ki írta hogy baj van vele?És ezzel mi baj?empty taxi
Hatalmas gól volt, egyszerűen védhetetlen. Mindig is tudtam, hogy a Pálya ördögei című csodás anime nem kitaláció, hanem léteznek a főszereplők. Ez egy aquila fejes volt!
Stez
több mint 13 éve
És ezzel mi baj?empty taxi
Hatalmas gól volt, egyszerűen védhetetlen. Mindig is tudtam, hogy a Pálya ördögei című csodás anime nem kitaláció, hanem léteznek a főszereplők. Ez egy aquila fejes volt!
több mint 13 éve
A média pedig egy-két kivételtől eltekintve lelkesen asszisztál ehhez, sőt megélhetést is biztosít ezeknek a nulla embereknek a "színvonalas" közvetítésekkel, és elemzésekkel.SinisaNem fordítva?
több mint 13 éve
Ibrakadabra francia földön is varázsol:sportgeza.hu/futball/2012/11/04/zlatan_agyonrugta_a_kapust_kiallitottak/
|
több mint 13 éve
Mondjuk Otten kezd tényleg idegesítően rosszul és pökkhendien játszani...Sinisa, nekem az a bajom, hogy ha ezek a nagy múltú 8-0-ás Boborjánok elvárják a játékvezetőktől, hogy tiszteljék őket, akkor ők is adják meg a tiszteletet, ne fenyegetőzzenek peres eljárással.Ezekben egyetértünk.
A KSE lefocizta az SZTK-t, csakis Kozmának köszönhetik, hogy nem lett kiütés.
Nem értem mit vár a jv-től egy edző, amikor 2 játékosa is szándékosan agyonrúgja hátulról az ellenfelet, mert elborul az agyuk, arról nem is beszélve, hogy egy edzőnek példát kellene mutatnia, nem ezt csinálnia:
"A 3 perces hosszabbítás első percében Várhidi Péter egy alkalommal az ő kezébe kerülő labdát sportszerűtlenül a tőle 10 méterre álló asszisztens irányába dobta, amiért más ítélet nem is születhetett, mint, hogy a játékvezető őt is kiállítsa. Várhidi tovább „fűszerezte” az eseményt, hogy nem a kispad mellett a legrövidebb úton hagyta el a pályát, hanem keresztbe sétált a gyepen."
Ha ezekről lenne felvétel, Petya mindjárt máshogy nyilatkozna 😀 Az a baj, hogy tudják ezek nagyon jól, hogy pár 100 emberen kívül ezt senki nem látta, de elolvassák az NS-ben és egyből neki adnak igazat...
Magyar foci 2012 én így szeretlek 😀 (NB2, nem megye 3) JC6
Az utóbbi időben a magyar edzők az én szememben leírták magukat szinte nullára.
Rengeteg példát fel lehetne sorolni.
A média pedig egy-két kivételtől eltekintve lelkesen asszisztál ehhez, sőt megélhetést is biztosít ezeknek a nulla embereknek a "színvonalas" közvetítésekkel, és elemzésekkel.
Ezeket is érdemes elolvasni:
kepfeltoltes.hu/121024/sp1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/121024/sp2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Üdítő kivétel volt a szombati MTK-FTC után Garami József értékelése a meccsről.
Ő lenne az utolsó úriember a magyar edzők között???Sinisa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve

Madden hates me.
több mint 13 éve
Sinisa, nekem az a bajom, hogy ha ezek a nagy múltú 8-0-ás Boborjánok elvárják a játékvezetőktől, hogy tiszteljék őket, akkor ők is adják meg a tiszteletet, ne fenyegetőzzenek peres eljárással.Ezekben egyetértünk.
A KSE lefocizta az SZTK-t, csakis Kozmának köszönhetik, hogy nem lett kiütés.
Nem értem mit vár a jv-től egy edző, amikor 2 játékosa is szándékosan agyonrúgja hátulról az ellenfelet, mert elborul az agyuk, arról nem is beszélve, hogy egy edzőnek példát kellene mutatnia, nem ezt csinálnia:
"A 3 perces hosszabbítás első percében Várhidi Péter egy alkalommal az ő kezébe kerülő labdát sportszerűtlenül a tőle 10 méterre álló asszisztens irányába dobta, amiért más ítélet nem is születhetett, mint, hogy a játékvezető őt is kiállítsa. Várhidi tovább „fűszerezte” az eseményt, hogy nem a kispad mellett a legrövidebb úton hagyta el a pályát, hanem keresztbe sétált a gyepen."
Ha ezekről lenne felvétel, Petya mindjárt máshogy nyilatkozna 😀 Az a baj, hogy tudják ezek nagyon jól, hogy pár 100 emberen kívül ezt senki nem látta, de elolvassák az NS-ben és egyből neki adnak igazat...
Magyar foci 2012 én így szeretlek 😀 (NB2, nem megye 3) JC6
Az utóbbi időben a magyar edzők az én szememben leírták magukat szinte nullára.
Rengeteg példát fel lehetne sorolni.
A média pedig egy-két kivételtől eltekintve lelkesen asszisztál ehhez, sőt megélhetést is biztosít ezeknek a nulla embereknek a "színvonalas" közvetítésekkel, és elemzésekkel.
Ezeket is érdemes elolvasni:
kepfeltoltes.hu/121024/sp1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/121024/sp2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Üdítő kivétel volt a szombati MTK-FTC után Garami József értékelése a meccsről.
Ő lenne az utolsó úriember a magyar edzők között???
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sinisa, nekem az a bajom, hogy ha ezek a nagy múltú 8-0-ás Boborjánok elvárják a játékvezetőktől, hogy tiszteljék őket, akkor ők is adják meg a tiszteletet, ne fenyegetőzzenek peres eljárással.A KSE lefocizta az SZTK-t, csakis Kozmának köszönhetik, hogy nem lett kiütés.
Magyar foci 2012 én így szeretlek 😀 (NB2, nem megye 3)
több mint 13 éve

holding, az már biztos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Szivics: Mikor látta Tököli Attilát ennyit sprintelni?Én inkább úgy kérdezném: Ki látta Tököli Attilát egyeltalán sprintelni? 😀
több mint 13 éve
Gyerekek, sírok 😀Érdekes dolgok ezek... 😊
KOZÁRMISLENY–SZIGETSZENTMIKLÓSI TK 2–1 (1–0)
Kiállítva: Barna (utánrúgásért) a 82., Basztovanov (rúgásért) a 84., Kornis (második sárga lap miatt) a 90. percben (mindhárom SZTK)
Várhidi Péter (SZTK): – Elég volt! A Potoczki Tamás ügyvezető igazgató úrral történt megbeszélés alapján meg fogjuk vizsgálni, milyen jogi lépéseket tehetünk a játékvezető ellen polgári peres eljárás keretei között.
Ilyen nincs a mesében Petyaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀JC6
Amikor Sousa mond valamit a bírókra, akkor persze a bírókat védik egységesen.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Nem te vezetted a meccset? 😀Gyerekek, sírok 😀Mondjuk beperelhetik.
Kiállítva: Barna (utánrúgásért) a 82., Basztovanov (rúgásért) a 84., Kornis (második sárga lap miatt) a 90. percben (mindhárom SZTK)
Várhidi Péter (SZTK): – Elég volt! A Potoczki Tamás ügyvezető igazgató úrral történt megbeszélés alapján meg fogjuk vizsgálni, milyen jogi lépéseket tehetünk a játékvezető ellen polgári peres eljárás keretei között.
Ha be tudják bizonyítani, hogy a játékvezető előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel állította ki a három említett urat, akkor meg is lesz a játékvezető büntetése: 30 fekvőtámasz!
Sobri Jóska
több mint 13 éve
5-1 a Chievo ellen, ennek annyi a hátránya h kopaszék mindjárt kitalálják h mekkora istencsászár ez a keret...

Madden hates me.
több mint 13 éve
Gyerekek, sírok 😀Mondjuk beperelhetik.
Ha be tudják bizonyítani, hogy a játékvezető előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel állította ki a három említett urat, akkor meg is lesz a játékvezető büntetése: 30 fekvőtámasz!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek, sírok 😀KOZÁRMISLENY–SZIGETSZENTMIKLÓSI TK 2–1 (1–0)
Ilyen nincs a mesében Petyaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Igen, a Juvénak egy szava sem lehet, megérdemelten győztünk.Egy negyvencentit nyújtott a mezin, de ögyébként mindegy mermég rúgtunk kettőt ezen kívül is. Persze az irdatlan elsőperces les nem törte meg a gyenge juventust.sutianapSztem meg a nagy büdös semmire. 😀BekiUraim sztetek a spori mire adta a tizi az Internek? 😀Bekiholdingrasutianap
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Egy negyvencentit nyújtott a mezin, de ögyébként mindegy mermég rúgtunk kettőt ezen kívül is. Persze az irdatlan elsőperces les nem törte meg a gyenge juventust.Sztem meg a nagy büdös semmire. 😀BekiUraim sztetek a spori mire adta a tizi az Internek? 😀Bekiholdingrasutianap

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sztem meg a nagy büdös semmire. 😀Uraim sztetek a spori mire adta a tizi az Internek? 😀Bekiholdingrasutianap
több mint 13 éve
Uraim sztetek a spori mire adta a tizi az Internek? 😀Bekiholdingra