Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Pippo duplaaaaaaaaaa! :cool:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
lol beszarás 😀
több mint 14 éve
Pippo hihetetlen 😊Divatazért ez Ibra gólja volt vastagon... na meg a Pepe-Iker duó is benne volt rendesen...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hát elég undorító meccs mind a két csapat odapakol rendesen CR meg csak a szokásos. Csodálkozni fogok ha nem lesz piros.
több mint 14 éve
Hát mi se akarunk nyerni: 1-1-nél Pato helyén Ambrosini :o
Madden hates me.
több mint 14 éve
elkésett egy becsúszást erre azt mondom része a játéknak (mondjuk tényleg nem volt szép), de ez az "arcon csaptak" ripacskodása ez nem kellene h szükséges velejárója legyen minden Real-meccsnek...CR megint bizonyítja h egy undorító alakempty taxiahogyan Boateng is...eaglesmcnabb
Madden hates me.
több mint 14 éve
CR megint bizonyítja h egy undorító alakempty taxiahogyan Boateng is...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
CR megint bizonyítja h egy undorító alak
Madden hates me.
több mint 14 éve
Super-Mario be is talált 😀
több mint 14 éve
Elkészítettem az összefoglalót az MLS playoff első köréről, benne a Rapids nagyszerű győzelméről:Na ha éppen itthon fogok tartózkodni akkor meglesem 😀
http://denversports.blog.hu/2010/11/03/mls_playoff_elonybe_kerultunk
Visszavágó: szombat este 9-től, kihagyhatatlan program. 😊TheMileHighCity
több mint 14 éve
Hurka
4 103
Elkészítettem az összefoglalót az MLS playoff első köréről, benne a Rapids nagyszerű győzelméről:de hiszen akkor NCAA van, szal nagyon is kihagyható 😛
http://denversports.blog.hu/2010/11/03/mls_playoff_elonybe_kerultunk
Visszavágó: szombat este 9-től, kihagyhatatlan program. 😊TheMileHighCity
több mint 14 éve
Elkészítettem az összefoglalót az MLS playoff első köréről, benne a Rapids nagyszerű győzelméről:http://denversports.blog.hu/2010/11/03/mls_playoff_elonybe_kerultunk
Visszavágó: szombat este 9-től, kihagyhatatlan program. 😊
több mint 14 éve
Eddig se vettem sok Sportot de most egy ideig tuti nem fogom. Tegnap két oldalon elemezték, hogy Messi már 99 gólt rúgott a Pep érában. Ma szintén a főoldalon, hogy megvan a 100. Én elhiszem, hogy jó játékos csak nekem kicsit sok a hype körülötte. Még kisírják neki az Aranylabdát is...Nem vagyok benne biztos hogy az 1 pontot is megérdemeltül. Valdes utólag 2 meccs eltiltás minimum vsz.BleviÉs holnap 3 oldalas cikk fog megjelenni róla a Sportban mert megint gólt rúgott.Matthew99Hát a mai teljesítményünk fél sorban elférne, mintha nem is akartunk volna játszani. Na a két kedvencemből pont az elvileg gyengébb játszott ma jobban. Remélem a Spurs tovább viszi ezt a lendületet a Barca meg jobb ha elfelejti ezt a mai mecset. a dánok úgy örülnek mintha megnyerték volna. Megérdemelték.dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
😂átlagember nem láthat a dolgok mögé 😛néger gyerektől ne várj mást 😊bale mióta néger?😀Bay Area
csak ne lenne üvegbőlStez
ő a néger Donkey KongStez
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezért a frenetikus hangulatért szerettem meg a Spurst 22 éve!!!Nagyon nagy gratula a csapatnak, de ezzel a hozzáállással kéne nekiállni a bajnokiknak is!!! :cool:
több mint 14 éve
átlagember nem láthat a dolgok mögé 😛bale mióta néger?😀Bay AreaBALE, úgy fut, mint a meccs elején, hihetetlen a srác...Vrijbloednéger gyerektől ne várj mást 😊
ő a néger Donkey Kong
több mint 14 éve
bale mióta néger?😀BALE, úgy fut, mint a meccs elején, hihetetlen a srác...Vrijbloednéger gyerektől ne várj mást 😊
több mint 14 éve
BALE, úgy fut, mint a meccs elején, hihetetlen a srác...Vrijbloednéger gyerektől ne várj mást 😊
csak ne lenne üvegből
több mint 14 éve
Jupíííííííí!!! TOTTENHAM!!!!! EZ AZ! Szép volt gyerekek!azért amellett ne menjünk el szó nélkül, h fontos játékosok sérültek...de ettől függetlenül jó volt a Spurs.
Bale játékára nincs szó, 3 éve figyelem, szinte hétről - hétre újat mutat!
Nagyon nagy és szép győzelem volt, jó lenne ezt a formát általánosítani a PL-ben is, persze tudom, hogy nem egyszerű. De ma 2 fokozattal gyorsabb volt a csapat a címvédőnél 😊JC6
|
több mint 14 éve
Ja és túl vagyok az 1000. hsz-n :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jupíííííííí!!! TOTTENHAM!!!!! EZ AZ! Szép volt gyerekek!Bale játékára nincs szó, 3 éve figyelem, szinte hétről - hétre újat mutat!
Nagyon nagy és szép győzelem volt, jó lenne ezt a formát általánosítani a PL-ben is, persze tudom, hogy nem egyszerű. De ma 2 fokozattal gyorsabb volt a csapat a címvédőnél 😊
több mint 14 éve
Némá egy Cowboys meg egy Eagles fan kb egy véleményen van, hová süllyed ez a világ 😀Nem vagyok benne biztos hogy az 1 pontot is megérdemeltül. Valdes utólag 2 meccs eltiltás minimum vsz.BleviÉs holnap 3 oldalas cikk fog megjelenni róla a Sportban mert megint gólt rúgott.Matthew99Hát a mai teljesítményünk fél sorban elférne, mintha nem is akartunk volna játszani. Na a két kedvencemből pont az elvileg gyengébb játszott ma jobban. Remélem a Spurs tovább viszi ezt a lendületet a Barca meg jobb ha elfelejti ezt a mai mecset. a dánok úgy örülnek mintha megnyerték volna. Megérdemelték.dande
több mint 14 éve
Nem vagyok benne biztos hogy az 1 pontot is megérdemeltül. Valdes utólag 2 meccs eltiltás minimum vsz.Hát a mai teljesítményünk fél sorban elférne, mintha nem is akartunk volna játszani. Na a két kedvencemből pont az elvileg gyengébb játszott ma jobban. Remélem a Spurs tovább viszi ezt a lendületet a Barca meg jobb ha elfelejti ezt a mai mecset. a dánok úgy örülnek mintha megnyerték volna. Megérdemelték.dandehát ja... az a vicc, hogyha Messit bokán merik rúgni, akkor egyből hogy tiltsuk el a tettest tizenX meccsre stb, óriási közfelháborodás, hogy hogyan mernek ilyet tenni, de itt meg semmi, még lap sincs... Szánalom a köbön...eaglesmcnabbÉs holnap 3 oldalas cikk fog megjelenni róla a Sportban mert megint gólt rúgott.Matthew99