NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 2 950 — Gràcies Pep!
Ez az UTE - Hali nézhetetlen meccs volt...JC6
Csertőinek így is pont elég lesz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez az UTE - Hali nézhetetlen meccs volt...
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/litvania-az-egervari-csapat-kovetkezo-ellenfele-2048839/
remélem kiadják vidékre
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 844
liverpoolfc.tv:
New England Sports Ventures announces that it has completed the purchase of Liverpool Football Club. NESV wishes to extend its sincere gratitude to the Board of Liverpool FC for their diligence and their efforts on behalf of the Club and its supporters.

The transaction values the Club at £300m and eliminates all of the acquisition debt placed on LFC by its previous owners, reducing the Club's debt servicing obligations from £25m-£30m a year to £2m-£3m.
Végre már!!!
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 352 — Whoops, looks like something went wrong.
bíró sporti megöli, teljesen jogos büntető:
http://www.youtube.com/watch?v=dP5rEffhXfogabtsi
😂
szar a fű!!! 😂 😂

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
bíró sporti megöli, teljesen jogos büntető:
http://www.youtube.com/watch?v=dP5rEffhXfo

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 723 — no es importante
ha nem tudod elviselni, hogy egyesek nem értenek egyet veled, akkor ne írj kommenteket...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi a bajotok? Mi? Feljövök viccelődni meg nevetni, erre nézem ezt a sok "dislike" -ot... lassan odáig fajulnak ebben a világban a dolgok, hogy nem mondjuk meg a másik szemébe, mi nem tetszik. Hanem majd "diszlájkolunk", névtelenül, arctalanul.

Ha nem tetszik, kéretik nem elolvasni. De azért a 35 like-ért megdolgoztam.... mintha számítana ez is valamit ebben a csodás világban... mi van velem... szarok rá..

JJ a nagy foci doktor...

SZGY akkor is jó arc. Tojok én a simulásaira, meg hogy kinek, minek nyal. Igenis rengeteg igazságot olvastam a régebbi írásaiban, és a zuhanyhíradóban is előszeretettel néztem/hallgattam, mert mondott nagyon jó dolgokat. Ennyi. Várom a sok negatív reagálást, meg a dislike-ot...
több mint 14 éve
ez hatalmas mellé, mivel a 4-4-2 egy Orbán érdekeltségébe tartozó cég lapja, szgy-nél undorítóbb bértollnokot pedig még nem hordott a hátán e földJJ Tiller
tökmindegy hogy bértolnok-e vagy nem. ez a cikk egy elbaszott nagy katyvasz ami nem szól semmiről. Ergo szar. Se füle se farkaharomt
Az OK, hogy leírja a frankót, de ez a cikk tényleg eléggé össze van dobálva.
A hozzászólások is jók, főleg amikor SZGY leírja a válogatottját... 😊Sinisa
csak az érdekesség kedvéért, így néz ki az ő válogatottja:
Fülöp - Bodnár, Gyepes, Juhász, Halmosi - Buzsáky, Huszti - Németh N., Gera, Dzsudzsák - Szalai

és ez a szar alak ilyenért pénzt kap, ez ebben is a legfájdalmasabb... persze egy ilyen cikk megint százszor annyi hozzászólást generál, mintha taktikai, posztokra bontott elemzéssel 38 oldalban kivesézte volna a válogatott gyenge pontjait

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Eskü, én bírom SZGY-t 😀 Legalább le meri írni mi nem tetszik neki és hangoztatja is 😀 Ellenben mindenki mással, aki s*gget nyal Orbántól kezdve Egerváriig.

RespectJC6
ez hatalmas mellé, mivel a 4-4-2 egy Orbán érdekeltségébe tartozó cég lapja, szgy-nél undorítóbb bértollnokot pedig még nem hordott a hátán e földJJ Tiller
tökmindegy hogy bértolnok-e vagy nem. ez a cikk egy elbaszott nagy katyvasz ami nem szól semmiről. Ergo szar. Se füle se farkaharomt
Az OK, hogy leírja a frankót, de ez a cikk tényleg eléggé össze van dobálva.
A hozzászólások is jók, főleg amikor SZGY leírja a válogatottját... 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó cikk 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért ez is egy "érdekes" cikk:
http://www.fourfourtwo.hu/fft-blog/szollosi/amatorok-es-oregfiuk-ellen-mar-megySinisa
Eskü, én bírom SZGY-t 😀 Legalább le meri írni mi nem tetszik neki és hangoztatja is 😀 Ellenben mindenki mással, aki s*gget nyal Orbántól kezdve Egerváriig.

RespectJC6
tökmindegy hogy bértolnok-e vagy nem. ez a cikk egy elbaszott nagy katyvasz ami nem szól semmiről. Ergo szar. Se füle se farka
több mint 14 éve
http://www.fourfourtwo.hu/fft-blog/szollosi/amatorok-es-oregfiuk-ellen-mar-megySinisa

RespectJC6
ez hatalmas mellé, mivel a 4-4-2 egy Orbán érdekeltségébe tartozó cég lapja, szgy-nél undorítóbb bértollnokot pedig még nem hordott a hátán e föld

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Respect
több mint 14 éve
http://www.fourfourtwo.hu/fft-blog/szollosi/amatorok-es-oregfiuk-ellen-mar-megy

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 14 éve
tüsi!
Lotharral, akinek fogalma sem volt a magyar fociról, fél - egy év alatt olyan szintre jutottunk el, főleg mentálisan, hogy oda - vissza vertül Máltát (kötelező), Izlandot (kötelező? - jut eszembe, vesztett állásból fordítottunk 3x is), itthon x-eltünk sokkal előrébb jegyzett válogatottakkal (horvát, bulgár), idegenben bírói hibák miatt (is) kaptunk ki Horvátországban, de az itthoni svéd meccset sosem felejtem el (faking goal ) 😊

Viszont most untam meg a zuhanyhíradót. Ekkora s*ggnyalást, édes Istenem, rossz hallani - nézni... Csontig benyalnak, csontig! Ráadásul Egervári mintha mesét mondana, 2x is majdnem bealudtam, pedig nincs olyan késő... sajnos nem tudom nap mint nap figyelmen kívül hagyni a médiát. Sajnos..

Mi lesz itt tavasszal, már most félek...

szerk.: várhidi meg zombori is bekaphatja...JC6
ezzel egyetértek. az az itthoni svéd meccs volt az évtized legjobb magyar meccse szvsz (tétmeccsre gondolok)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tüsi!
Lotharral, akinek fogalma sem volt a magyar fociról, fél - egy év alatt olyan szintre jutottunk el, főleg mentálisan, hogy oda - vissza vertül Máltát (kötelező), Izlandot (kötelező? - jut eszembe, vesztett állásból fordítottunk 3x is), itthon x-eltünk sokkal előrébb jegyzett válogatottakkal (horvát, bulgár), idegenben bírói hibák miatt (is) kaptunk ki Horvátországban, de az itthoni svéd meccset sosem felejtem el (faking goal ) 😊

Viszont most untam meg a zuhanyhíradót. Ekkora s*ggnyalást, édes Istenem, rossz hallani - nézni... Csontig benyalnak, csontig! Ráadásul Egervári mintha mesét mondana, 2x is majdnem bealudtam, pedig nincs olyan késő... sajnos nem tudom nap mint nap figyelmen kívül hagyni a médiát. Sajnos..

Mi lesz itt tavasszal, már most félek...

szerk.: várhidi meg zombori is bekaphatja...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
de jó fej Eto'o: http://www.pixter.hu/video?id=23052 😊

|
több mint 14 éve
Valahol azt olvastam, hogy eddig hoztuk a kötelezőket, mint Qmannal és sehol sem vagyunk...

Hát, nekem erről csak az a véleményem, hogy papíron a finneknek kellett volna nyerni, vagyis a felettük aratott győzelem nem éppen a "kötelező győzelmek" közé sorolandó, legalábbis az én olvasatomban.
JC6
Koemannal oda-vissza vertük az albánokat. (ez csak nekünk sikerült). Előtte Bozsikkal idegenben vertük a bosnyákokat. Ezen említett csapatok minimum egy szinten vannak a finnekkel, akik most mélyponton vannak és csak annak köszönhetik a 3. kalap végét, hogy az utóbbi 10 évben ált mindig 3-4. voltak, de ezen finn válogatott még a moldávnál is gyengébb. Bár a moldávok minket is megfirkálhattak volna.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 352 — Whoops, looks like something went wrong.
mindenesetre ha egyszer kijutnánk bárhova, onnantól kenyér víz ha kell, de a helyszínen fogom végigküldeni.

szerk: dögöljek meg ha értem ezt a hollandokat, tegnap olyan joga bonitot toltak a svédek ellen, hogy a szám tátva maradt. egyszerűen nem tudom mire vélni a vb-n mutatott játékot. tegnap megint igazi totalis foci volt. remélem olcsón megússzuk.gabtsi
Csodálkozol? De Jongot kivágták a válogatottból, van Bommel meg megsérült. 😀

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
engem ez csak jobban ráfeszít. ott voltam svájcban az A csoportos VB-n. csak hogy ezt a mondatot leírtam kirázott a hideg olyan volt, és utána csak az járt a fejemben, hogy ezt fociban is de átélném. 20x ennyi magyarral.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 523 — Steelers fan
őrület és fieszta.

de megfordítom a dolgot, mert én kimondottan csalódott vagyok azért, hogy nekem itt nem adatik meg, hogy hétvégente elvillamosozzak a stadionba és megnézzek egy kurva jó - akár magyar bajnoki - meccset.

sose felejtem el az u20-as vb-n mikor az olasz meccset neztuk, 13 spanommal egy nappaliban. mi őrület volt a gólnál...gabtsi
Jaja dettó, énis megfosztva érzem magamat az eufórikus sportélményektől. Valszeg soha nem fogok utcán énekelni mert vb-t nyert a csapatom vagy egy ismeretlen ember nyakába ugrani egy gól után.JayB
Azért vannak sportok, amikben nagy sikereink vannak. Legutóbb amikor divízió I-es VB-t nyert a hoki válogatottunk, vagy az olimpiai bajnoki címekkor, stb...

Ja és amikor Erdei világbajnok lett, voltaz utcán énekléshez hasonló 😀:
http://www.youtube.com/watch?v=P3UNp9dV85o

Fociban valóban szarok vagyunk, eufórikus fociélményektől valóban meg vagyunk fosztva, de eufórikus sportélmények érhetik a magyar embert is, csak magyar sikersportot kell hozzá nézni. Azért abból is van egy pár...Black_Adder
Jah, igen, el kell menni Szegedre kajak-kenut ézni pl., vízilabda meccsre menni, hasonlók😀
Életem egyik legnagyobb élménye szegedi Kajak-Kenu VB-hez fűződik. Ott sosincs kevés ember.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 996 — we almost always almost win
őrület és fieszta.

de megfordítom a dolgot, mert én kimondottan csalódott vagyok azért, hogy nekem itt nem adatik meg, hogy hétvégente elvillamosozzak a stadionba és megnézzek egy kurva jó - akár magyar bajnoki - meccset.

sose felejtem el az u20-as vb-n mikor az olasz meccset neztuk, 13 spanommal egy nappaliban. mi őrület volt a gólnál...gabtsi
Jaja dettó, énis megfosztva érzem magamat az eufórikus sportélményektől. Valszeg soha nem fogok utcán énekelni mert vb-t nyert a csapatom vagy egy ismeretlen ember nyakába ugrani egy gól után.JayB
Azért vannak sportok, amikben nagy sikereink vannak. Legutóbb amikor divízió I-es VB-t nyert a hoki válogatottunk, vagy az olimpiai bajnoki címekkor, stb...

Ja és amikor Erdei világbajnok lett, voltaz utcán énekléshez hasonló 😀:
http://www.youtube.com/watch?v=P3UNp9dV85o

Fociban valóban szarok vagyunk, eufórikus fociélményektől valóban meg vagyunk fosztva, de eufórikus sportélmények érhetik a magyar embert is, csak magyar sikersportot kell hozzá nézni. Azért abból is van egy pár...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valahol azt olvastam, hogy eddig hoztuk a kötelezőket, mint Qmannal és sehol sem vagyunk...

Hát, nekem erről csak az a véleményem, hogy papíron a finneknek kellett volna nyerni, vagyis a felettük aratott győzelem nem éppen a "kötelező győzelmek" közé sorolandó, legalábbis az én olvasatomban.

A másik meg az, hogy, ha 1-2 embert majd kiveszünk az u-21-ből, aztán bedobjuk a mélyvízbe Kádárt, Stiebert és a többieket, szerintem egy nagyon szerethető csapatot kapunk. És még Buzsákyt sem írnám le...

Viszont van pár ember, akit nem szívesen látnék címeres mezben, pl: Fülöp, Laczkó, Vermes, Vanczák, stb. 😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szerb játékosok is ugyanannyira suttyók mint a hooljaik
http://fradimob.hu/?p=5495

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/