NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 352 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a Dinho-Pato-Ibra trió egyszerűen zseniális, nagyon egyben kéne tartani ezt a három játékost.. És akkor már csak védelem kéne és esélyünk is lenne a Real ellen. 😂Stez
Védelmet állítólag a Benficából akarunk erősíteni: mind David Luiz mind Fabio Coentrao téli átigazolási célpont. Ha Coentraot leigazoljuk kérni fogok egy Berlusconi fan rangot 😀empty taxi
jó, én ilyenekre nem alapozok, mindkettőre égető szükség lenne, de az, hogy mi kikkel szemezgetünk és kiket hozunk el, az már egy teljesen más tészta 😀
zsidók vagyunk és Berlu ezt nem is tagadja, védőért nem hajlandó normális pénzt fizetni, szóval tanulva Cissokho esetéből, majd akkor hiszek a pletykáknak, ha az Milan mezben látom az új igazolást 😀 de ha nem jó a foga, akkor tuti nem lesz Milan játékos, kivéve Dinhot 😂

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 451 — Lájkold a zsűrit!
Ez a Dinho-Pato-Ibra trió egyszerűen zseniális, nagyon egyben kéne tartani ezt a három játékost.. És akkor már csak védelem kéne és esélyünk is lenne a Real ellen. 😂Stez
Védelmet állítólag a Benficából akarunk erősíteni: mind David Luiz mind Fabio Coentrao téli átigazolási célpont. Ha Coentraot leigazoljuk kérni fogok egy Berlusconi fan rangot 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=M0SL0ELFX3g

szenzációs, reméljük ezt Khediráékkal is bejátssza párszor Roni 😛
a Barcában a végére kipukkadt, de esküszöm, nem kell neki több, mint hogy élvezze a játékot, hétről-hétre látom Dinhotol a hasonló cseleket, nem alibizik, fut és Ibrával nagyon egymásra találtak, húhú Patoval kiegészülve rettegett egy háromszög ez, holnap meccs, de várom már, a kocsma meg engem 😛Stez
amúgy nem írnám én le a Milannál Robinhot sem, nem véletlenül építi rá Menezes a válogatottat, ahol egyébként elég jól megy neki...eaglesmcnabb
ez nem a Robinho-éra egyelőre, most Dinho milliárdszor jobb és ő a standard kezdőnk is a poszton, ha nincs sérülés, vagy pihentetés, alap ez a Dinho-Pato-Ibra trió a kezdőben, márpedig egy Real ellen holnap tuti ők kezdenek.
Ronbinho számomra egyelőre teljesen jelentéktelen, én nem szeretem az utóbbi 1-2 éves játékát, amit a Realba a jó hónapjaiba játszott, nekem az a nyerő, vagy esetleg amikor az elején a Citybe is elkapta a fonalat.
kifejezetten tetszik ez a mostani Dinho, ugyanolyan szemtelen, sokszor irritáló, brazil játékot játszik továbbra is, ami nagyon beleillik az egyébként dolgos Milanba, míg Robinho az utóbbi időben nagyon hanyagolja a technikát és mindent alárendel a taktikának, ami belőle lassan kiöli az igazi brazil játékát és ez nekem nem jön be
szerettem a régi Robinhot, az újat már nem szeretem, játsszon csak Prince 😛

nem Milan:

http://www.topfoci.hu/index.php?heading_id=3&article_id=49066&title=Hodgson:%20A%20j%F3%20csapatok%20g%F3lokat%20l%F5nek

ennek a csávónak még egy normális nyilatkozata sem volt szerintem, mióta a Poolt irányítja 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

a Barcában a végére kipukkadt, de esküszöm, nem kell neki több, mint hogy élvezze a játékot, hétről-hétre látom Dinhotol a hasonló cseleket, nem alibizik, fut és Ibrával nagyon egymásra találtak, húhú Patoval kiegészülve rettegett egy háromszög ez, holnap meccs, de várom már, a kocsma meg engem 😛Stez
amúgy nem írnám én le a Milannál Robinhot sem, nem véletlenül építi rá Menezes a válogatottat, ahol egyébként elég jól megy neki...

😂 http://www.youtube.com/watch?v=7_m701SZJO0

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve

a Barcában a végére kipukkadt, de esküszöm, nem kell neki több, mint hogy élvezze a játékot, hétről-hétre látom Dinhotol a hasonló cseleket, nem alibizik, fut és Ibrával nagyon egymásra találtak, húhú Patoval kiegészülve rettegett egy háromszög ez, holnap meccs, de várom már, a kocsma meg engem 😛

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 844
A jövő szezoni rangadó a Tranmere - liverpool lesz... :cool:

COYBLittle Jarry
Két osztályt jön fel egyszerre a Rovers?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A jövő szezoni rangadó a Tranmere - liverpool lesz... :cool:

COYB
több mint 14 éve
Nyugi a Realt úgyis elveritek,jöhettek akár 4en is Maldinivel vagy Costacurtával a hátvédsorba 😕 😕 😕 Tavaly is csak Dida balfas*kodásával volt egy kis reményünk,de már ő sincs 😕JoeyPorter
szerintem ez nem a tavalyi Real 😊 mondjuk a Milan sem :Seaglesmcnabb
A védelem szar és ez pont elég, hogy benyeljünk 2 gólt.
De kezd kinyílni a vezetőség szeme és már nagyban a védelem erősítésére készülünk a téli átigazolási szezonban.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nyugi a Realt úgyis elveritek,jöhettek akár 4en is Maldinivel vagy Costacurtával a hátvédsorba 😕 😕 😕 Tavaly is csak Dida balfas*kodásával volt egy kis reményünk,de már ő sincs 😕JoeyPorter
szerintem ez nem a tavalyi Real 😊 mondjuk a Milan sem :S

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nyugi a Realt úgyis elveritek,jöhettek akár 4en is Maldinivel vagy Costacurtával a hátvédsorba 😕 😕 😕 Tavaly is csak Dida balfas*kodásával volt egy kis reményünk,de már ő sincs 😕

több mint 14 éve
Ez a Dinho-Pato-Ibra trió egyszerűen zseniális, nagyon egyben kéne tartani ezt a három játékost.. És akkor már csak védelem kéne és esélyünk is lenne a Real ellen. 😂

több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Csak egyet tudok érteni.
több mint 14 éve
Tegnap délelőtt láttam egy interjút a szegény, átvert Tom Hicksszel.
Azt mondta benne, hibás döntésnek tartja, hogy a NESV-nek eladták a klubot, mert csak ők - Hicks és Gillett - tudnának bajnokesélyes Liverpoolt összehozni.
Hát, a tény az, hogy egy majdnem bajnokesélyes csapatot 3 év alatt egy 19. helyezett csapattá tettek.
Amely csak azért nem 20., mert a WHU-nak rosszabb a gólaránya.
Persze, lehet ő arra gondolt, hogy a Championshipben bajnokesélyes csapatot...

Szégyen és gyalázat.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 308 — Giants fan
voltak azért itt korszakos csapatok, Ajax, Milan, Madrid pl.: egyik csapat dream-teamjével sem tudom összehasonlitani a barcát.Mad
Ezeket én mind láttam játszani és én úgy ítélem meg, h ez a Barca jobb azoknál. Persze ez egy szubjektív vélemény, nem kell vele egyet érteni (meg nyilván nehéz is összehasonlítani különböző időszakokban játszó csapatokat), de azért az tuti, h ennyire látványosan egyik sem játszott.Szesze
A zsinórban 5 BEK-et nyerő Madridnál? A Beckenbauer és Gerd Müller által vezetett Bayernnél, a van Bastenes AC Milannál? Nálam nem, esetleg ha egy korszakon át folytatódik a dominanciájuk, akkor lehet összehasonlítani, most még semmi esetre se.

szerk: + A Benfica Eusebioval kimaradt a sorbólBlack_Adder
Nem elsősorban az eredményekre értem, h kuriózum, hanem a mutatott játékra. A régi idők fociját kár ehhez hasonlítani, óriási a sebességkülönbség. Eredményekben ma már nem igazán lehet akkora dominanciára szert tenni, mint régebben, így ezen a téren vszínű nem fogják beérni a fent említett csapatokat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ARTETAAA SZEDD KI! _O_ :cool:
több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Azért valahol vicces, hogy a 2 óra múlva kezdődő Merseyside Derby egyik résztvevője a 17. helyen áll, a másik pedig a 18.-on.

Hol vannak már azok a régi szép idők, mikor ez a két csapat a bajnoki címért harcolt egymással...Mikey
És ráadásul szopunk 1-0-ra úgy, hogy csak akkor volt játékunk valami amikor az Everton a gól után visszaállt és csak rugdosta el a lasztikat. Hajjaj.
több mint 14 éve
Hodgson helyében a meccs után gondolkodás nélkül lemondanék.
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
tavaly Milito, idén Eto'o van csúcsformában, de a játék még mindig egyenlő egy kalap szarral...Divat
a játék ugyanaz a fos mint tavaly....nézhetetlen ócska tesco gazdaságos foci....Mad
giga dislike... 😊Divat

A mourinho "korszak" előtt csiptem az Intert, Lazio után a második legszimpatikusabb csapat volt olaszországban....de a tavalyi szezon miatt egy életre megutáltam őket.... 😊

@KJuraszik
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
tavaly Milito, idén Eto'o van csúcsformában, de a játék még mindig egyenlő egy kalap szarral...Divat
a játék ugyanaz a fos mint tavaly....nézhetetlen ócska tesco gazdaságos foci....Mad
giga dislike... 😊

|
több mint 14 éve
a játék ugyanaz a fos mint tavaly....nézhetetlen ócska tesco gazdaságos foci....

@KJuraszik
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
tavaly Milito, idén Eto'o van csúcsformában, de a játék még mindig egyenlő egy kalap szarral...

|
több mint 14 éve
voltak azért itt korszakos csapatok, Ajax, Milan, Madrid pl.: egyik csapat dream-teamjével sem tudom összehasonlitani a barcát.Mad
Ezeket én mind láttam játszani és én úgy ítélem meg, h ez a Barca jobb azoknál. Persze ez egy szubjektív vélemény, nem kell vele egyet érteni (meg nyilván nehéz is összehasonlítani különböző időszakokban játszó csapatokat), de azért az tuti, h ennyire látványosan egyik sem játszott.Szesze
A zsinórban 5 BEK-et nyerő Madridnál? A Beckenbauer és Gerd Müller által vezetett Bayernnél, a van Bastenes AC Milannál? Nálam nem, esetleg ha egy korszakon át folytatódik a dominanciájuk, akkor lehet összehasonlítani, most még semmi esetre se.

szerk: + A Benfica Eusebioval kimaradt a sorbólBlack_Adder
Lehetne még sorolni a csapatokat, volt több olyan csapat akivel a sikerek alapján egy lapon lehet emlegetni a jelenlegi barcát. Az viszont tuti, hogy ilyen csapat egységet én még nem láttam sehol...!!

@KJuraszik
több mint 14 éve
Azért valahol vicces, hogy a 2 óra múlva kezdődő Merseyside Derby egyik résztvevője a 17. helyen áll, a másik pedig a 18.-on.

Hol vannak már azok a régi szép idők, mikor ez a két csapat a bajnoki címért harcolt egymással...
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 996 — we almost always almost win

szerk: + A Benfica Eusebioval kimaradt a sorból

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve

Gondolom nem láttad focizni a Pelé ill. a Zico féle Brazil válogatottat 😊...
nekem amúgy a 2000-es Real-Valencia BL-döntő mindennek a csúcsa...azt a meccset is érdemes végignézni 😉