Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Sanyi azért vérhólyagot rúg a labdára minden érintésnél...Viszont ez van, ha egy edző fel tudja mérni, hogy mire képesek a játékosai, van elképzelése, hogy mit akar játszani velük, el is tudja magyarázni nekik, a játékosok meg képesek végrehajtani a hozzájuk szabott taktikát. Ugye, Sanyi bá'?
több mint 13 éve
Torghelle tényleg rabonázott? Tényleg? 😀Ne, dehogy. A portugálok leadták a pontot, pontokat 😊
És tényleg, hát ez nálam a meccs jelenete 😀Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Torghelle tényleg rabonázott? Tényleg? 😀És tényleg, hát ez nálam a meccs jelenete 😀

több mint 13 éve
[A lusta naplopója.
Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77
Sousát felfuttattuk, legalább lesz aki befogadja miután tavasszal ikszelnek a Siófok ellen és kirúgják.HöriItthon nincs aki megfizeti a Vidin kívül. Bár ha zaciba vágják a várost, talán Szegeden lesz rá pénz.
Itthon is játszanak még távoli rokonai: Gyagya és Dinka.Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77az unokája portugáliában nyomja most www.transfermarkt.de/en/siaka-bamba/profil/spieler_122498.htmlHöri
több mint 13 éve
Sose voltál normális, de ez most eléggé fájt 😀Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77az unokája portugáliában nyomja most www.transfermarkt.de/en/siaka-bamba/profil/spieler_122498.htmlHöri

több mint 13 éve
Köszönet a konkretizálásért 😊Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77És minél jobban haladunk vissza az időben, annál durvább dolgok voltak mai szemmelén csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Valamelyik nagy öregnél írták, hogy szinte csak álldogált egész meccsen, nem játszott jó
Mondjuk akkor épp valami öt gólt rúgott csak...
Meg gyenge teljesítmény, csak 5-6-tal nyert a csapat (kár, hogy a nevek az istenért nem fognak beugrani)Wyatt

több mint 13 éve
Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77az unokája portugáliában nyomja most www.transfermarkt.de/en/siaka-bamba/profil/spieler_122498.html
több mint 13 éve
De volt csak az USA-ban... 😊És akkoriban még amfoci se volt a tévében!jjncaaAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊És minél jobban haladunk vissza az időben, annál durvább dolgok voltak mai szemmelén csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Valamelyik nagy öregnél írták, hogy szinte csak álldogált egész meccsen, nem játszott jó
Meg gyenge teljesítmény, csak 5-6-tal nyert a csapat (kár, hogy a nevek az istenért nem fognak beugrani)Wyatt
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Sousát felfuttattuk, legalább lesz aki befogadja miután tavasszal ikszelnek a Siófok ellen és kirúgják.
több mint 13 éve
Hát ez kurva nagy voltNa milyen faszán jött ki most Bozsovics, majd elbassza a picsába, ahol még ember sincs véletlenül se, erre kurva nagy csönd 😀

több mint 13 éve
ez a Sporting nem lehet ennyire szar, tuti bunda 😀 csődközelben a klub, Vitya csúsztatott pár eurómilliót 😀JC6Á dehogy. Vagy Souza beszélt a régi spanokkal (vagy befenyegetett mindenkit, hogy körbelefejeli az ottani fejeseket) vagy Renato Neto elmondta hol vannak a csapat gyenge pontjai.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a Sporting nem lehet ennyire szar, tuti bunda 😀 csődközelben a klub, Vitya csúsztatott pár eurómilliót 😀
több mint 13 éve
ha Torghelle lőne egy gólt, tuti nagyobb földrengés lenne mint Lynch futásánál.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vagy tankolni...
több mint 13 éve
Az a rohadt MOL logó nagyon kell oda a képernyőre...JC6Ha nem tetszik, tessék többet ajánlani
Jaja, mint Tebow-val nyer a csapata, Gabbert meg őőőVannak dolgok, amik állandóak maradnak. Pl. hogy San Marino mindig bokszzsák lesz.tudom hogy szarok voltak de ezeket a szavakat egymás mellé írva sose láttam korábban így furcsa volt.én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriJó, 25-30 éve hol voltak a törökök soccerben? A Szöke Szikla akkora császár volt ott edzőként, mint Mourinho manapság, és akkor ezzel mindent elmondtam. iktriad
de majd 20 év múlva azon csodálkoznak, hogy 2012-ben nyerni jártuk San Marino-ba.Höri
Közben moderálom magam. Mészöly Sr. "csak" 2 meccsen volt szöv. kapítány Hasan Saséknál '85ben. Nyerni egyik meccsen se sikerült. iktriad

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az a rohadt MOL logó nagyon kell oda a képernyőre...
több mint 13 éve
Vannak dolgok, amik állandóak maradnak. Pl. hogy San Marino mindig bokszzsák lesz.tudom hogy szarok voltak de ezeket a szavakat egymás mellé írva sose láttam korábban így furcsa volt.én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriJó, 25-30 éve hol voltak a törökök soccerben? A Szöke Szikla akkora császár volt ott edzőként, mint Mourinho manapság, és akkor ezzel mindent elmondtam. iktriad
de majd 20 év múlva azon csodálkoznak, hogy 2012-ben nyerni jártuk San Marino-ba.Höri
Közben moderálom magam. Mészöly Sr. "csak" 2 meccsen volt szöv. kapítány Hasan Saséknál '85ben. Nyerni egyik meccsen se sikerült.
több mint 13 éve
tudom hogy szarok voltak de ezeket a szavakat egymás mellé írva sose láttam korábban így furcsa volt.én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriJó, 25-30 éve hol voltak a törökök soccerben? A Szöke Szikla akkora császár volt ott edzőként, mint Mourinho manapság, és akkor ezzel mindent elmondtam. iktriad
de majd 20 év múlva azon csodálkoznak, hogy 2012-ben nyerni jártuk San Marino-ba.
több mint 13 éve
Jó, 25-30 éve hol voltak a törökök soccerben? A Szöke Szikla a válogatottjuk HCje volt 85ben, és akkor ezzel mindent elmondtam.én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
több mint 13 éve
És minél jobban haladunk vissza az időben, annál durvább dolgok voltak mai szemmelén csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Meg gyenge teljesítmény, csak 5-6-tal nyert a csapat (kár, hogy a nevek az istenért nem fognak beugrani)

több mint 13 éve
én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.Abban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
több mint 13 éve
És akkoriban még amfoci se volt a tévében!Abban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Abban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Hajrá Bad Bones!