Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 845
a freiburg kapusa mit muvelt..ohhh.
A man city sem volt kutya.Lencse hozzajuk kepest sehol sincs.
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 253 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
biszem-baszom bundásliga

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pedig a bal szellő hasonlít rálya 😀
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 640 — "Grammar maci"
Divat, itt akkor leszel nagy ember, ha Samaras áll majd melletted a fényképen 😀 Addig csendet! 😀JC6
Ezen a képen nincs rajta Divi.szaba
pedig azt hittem az egyik pókhasú kifogyott a sörkorcsolyából és egyben lenyelte

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 899
Divat, itt akkor leszel nagy ember, ha Samaras áll majd melletted a fényképen 😀 Addig csendet! 😀JC6
Ezen a képen nincs rajta Divi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Divat, itt akkor leszel nagy ember, ha Samaras áll majd melletted a fényképen 😀 Addig csendet! 😀
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
és csakh stílusos legyek:

😛 😀😀😀

|
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
NémethKrinya hogy kilőtte bazdmeg... 4. a góllövőn 😀

static.pixter.hu/embed?id=43265&w=590&h=330&color=268ae2
1.26-tól a (mint az később kiderül Győztes) gól ha valakit érdekel, bár tudom hogy menőbb hogyha Böde jön 😉eaglesmcnabb
már párszor leírtam(uk), h Dani sajnos jó ideje nem jön, ahogy jönnie kéne, már-már Töjpike magasságokban van...egyébként Némónak az aranycipőt! 😉

Szolnoki Dr. Agóner nyomdokaiba lépett, vajon Őt is meg akarják majd lincselni? ezek után pláne szép volt Gomes monológja a játékosok védelméről, amiben amúgy persze teljesen igaza volt! durva h egy sárgával megúszta a Honvéd ezt a meccset!

|
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
annyira jó, hogy győzni járunk a fidesz székházba 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
A PSG-nél egyébként szinte ugyanazt a karácsonyfa alakzatát játszatta, ott nagyon be is jött, itt nem fog.Stez
mondjuk az se mindegy hogy ibra az ék, vagy egy benzema... kíváncsi vagyok, mikor veszi észre, hogy szar ez a "taktika" a realnakkaszo
most akkor majd jöhet megint új edző, új igazolás, stb...

mikor lesz eredmény Madridban? (no offense)Amadeus91
ha nem senkiháziak kezében lesz a popszakma
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 836
A PSG-nél egyébként szinte ugyanazt a karácsonyfa alakzatát játszatta, ott nagyon be is jött, itt nem fog.Stez
mondjuk az se mindegy hogy ibra az ék, vagy egy benzema... kíváncsi vagyok, mikor veszi észre, hogy szar ez a "taktika" a realnakkaszo
most akkor majd jöhet megint új edző, új igazolás, stb...

mikor lesz eredmény Madridban? (no offense)
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
mondjuk az se mindegy hogy ibra az ék, vagy egy benzema... kíváncsi vagyok, mikor veszi észre, hogy szar ez a "taktika" a realnak
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 022 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Imádlak Honvéd! Amilyen szarul indult az idény, 4. W zsinórban. És a Perea gyerek is tudja, hogy kell stílusosan bemutatkozni. 😀😀
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 710 — Csodabogár
Marha jól szervezte meg a HOnvéd a játékát, kalapom emelem Rossi előtt. mondjuk ahogy ránéztem a csapatukra azt hittem Afrika-kupát nézek :cool:

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Roma 9/9, 23-1 😊
Serie A rekordbeállítás, eddig csak a 2005-ös Juve kezdte így a bajnokságot. Jövő héten az utolsó Chievo érkezik az Olimpicoba, előre a rekordért!!!

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 188 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Fidi - meccsen 12 men on the field 😀. 5 yard bünti helyett sárga lap 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 452 — je suis poloska
NémethKrinya hogy kilőtte bazdmeg... 4. a góllövőn 😀

static.pixter.hu/embed?id=43265&w=590&h=330&color=268ae2
1.26-tól a (mint az később kiderül Győztes) gól ha valakit érdekel, bár tudom hogy menőbb hogyha Böde jön 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát ez tuti, hogy nem az a Barca, ami volt 1-2 éve... simán, könnyen meglehet ölni a játékukat, Mou ma feszítene ezerrel...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 723 — Vikings fan
Megmutatta a bayern, megmutatta mourinho tavaly hogy mit kell csinálni a barca ellen, csak ugyanazt kellett volna csinálni de annyi esze nincs. Kéne még vagy 2 bukó hogy lemondjon önszántából.eaglesmcnabb
Jah, mert a Barca még véletlen sem fejlődhetett tavaly óta.Eazzy
Nem fejlődött, ezt a meccset a Realnak minimum X-re kellett volna hozni, most a tizenegyes volt / nem volt tizi esetet félretéve is. Ez a Barca közepes volt max, mondjuk akkor a Real meg nem is tudom mi. Botrány.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 022 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.origo.hu/sport/focivilag/20131025-a-bayern-munchen-250-millio-eurot-ajanlhat-lionel-messiert.html?sec-1

Messi-Götze-Müller 3-s azért ütős lenne.....Amadeus91
Ha az Origón leírnák, hogy van mikulás, szerintem azt is elhinnédAsbee
Nem, csak ha a Bild tenné ugyanezt. 😀😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 279 — No one likes us, cause no one like us
Megmutatta a bayern, megmutatta mourinho tavaly hogy mit kell csinálni a barca ellen, csak ugyanazt kellett volna csinálni de annyi esze nincs. Kéne még vagy 2 bukó hogy lemondjon önszántából.eaglesmcnabb
Jah, mert a Barca még véletlen sem fejlődhetett tavaly óta.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 083 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem Bale szar hanem Ancelotti. Mourinho taktikájában pontosan illene, Ancelottiéba nem... vagy várjál milyen taktika? Ancelottinál az nincs.

A másik fórumon már kifejtettem, hogy Ancelotti karácsonyfájába nem illik bele Bale és nem tudom, hol találják meg a helyét, nem hittetek nekem. 😊
Pedig pont ezt látom most is. Főleg, hogy Isco király és azért én helyette biztosan nem játszatnám Balet, de akkor megint ott a gond, hogy 2-3-4 játékos elveszi a területet egymástól. Ezt Kriszti fogja a legjobban megsínyleni, mert hiába mondja Ancelotti, hogy szabad szerepkörben van Kriszti, azért helye nem így nem lesz elegendő.

Az meg tökre mindegy, hogy Bale nem szar.
Mourinho elbúcsúzott a Realtól, kinevezték Ancelottit, erre mi volt Pérez szinte legelső húzása? Elhozza Balet 90+ milliórt. WHAT? 😮
Ezzel neki kellett volna tisztában lennie, hogy az edző mit akar játszatni a csapattal, de gondolom Ancelottinak sem nagyon volt beleszólása, ha azt mondta volna, hogy nincs szüksége Balere, akkor is le lett volna tojva. És Ancelotti nem is a Mou féle erőszakos csávó sajnos.
De hát ez van.
Csak egy kicsit most öngólnak érzem a Real nyári húzását és lassan szerintem jön a kérdés, hogy Bale vagy Ancelotti? Mert a kettő együtt nem megy. Gondolom nem is a 90 milliós játékosod fogod elküldeni, hanem Carlot, akkor ismét új edző, ismét új taktika.
De Carlo nem egy olyan rugalmas csávó, aki elkezdi átvariálni a terveit, hogy ezáltal akkor Bale jobb lehessen. Carlo makacs, ragaszkodik az elképzeléseihez.
Ilyen volt mindig is, ez sok évig be is jött a Milannál, de az utolsó éveiben pont ebbe a makacsságába is bukott bele amúgy.
A PSG-nél egyébként szinte ugyanazt a karácsonyfa alakzatát játszatta, ott nagyon be is jött, itt nem fog.
És sikerül is megölnie a Real támadófociját, ezért pedig ki fogja csinálni a média és a szurkolók, elég hamar.
Nem lesz hosszú életű edzősködése szerintem. 😊
Én a helyébe egyébként maradtam volna a PSG-ben, ott félelmetes csapatot rakott össze elég rövid idő alatt.

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 845
jo latni h a BBC match of the day introjaban meg mindig szerepel Gera Z golja amit aLiverpoolnak vagott.
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 827
Hosszú idő után végre élvezet nézni a meccseket 😊gdavid
Azért ezzel nem feltétlen értek egyet. A Newcastle ellenivel vallatni lehetett volna. Persze a mait nem láttam.

Sturridge 9/8, Suárez 4/6. (Y)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

muhahaha 😀