Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
De csak ha beválogatja őt:észtek ellen idegenben egy X talán, törököktől szopó itthon is, ők jobban akarják és van olyan játékosuk aki képes nekik megnyerni a meccset (meccset ilyenkor vagy mecset? nem tudom 😀 ) davemayeramíg EGER VÁRI a HC addig nem fosok a törököktől 😀eaglesmcnabb
www.transfermarkt.co.uk/en/istvan-bornemissza/leistungsdaten-vereindetail/spieler_168351_29769.html
Meg őt:
www.transfermarkt.co.uk/en/robert-dobo/profil/spieler_141532.html
több mint 13 éve
Na vannak gondolatok az észt és török meccsek előtt? 4 v. 6 pont? 😀 Huszti nem lesz kerettag Sanyibánál, hamarabb fogja behívni Tökölit balösszekötőbe! 😀Medvepapahát nagyon remélem hogy 6, de már ment a kapálózás előre, hogy "legalább négyet kell szereznünk, hogy maradjon esélyünk"...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stez! Ez nem ér! 😀
több mint 13 éve
észtek ellen idegenben egy X talán, törököktől szopó itthon is, ők jobban akarják és van olyan játékosuk aki képes nekik megnyerni a meccset (meccset ilyenkor vagy mecset? nem tudom 😀 ) davemayeramíg EGER VÁRI a HC addig nem fosok a törököktől 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
és ebből a fele fehérvári 😀 akik a leghangosabban cigányoztak :/
😛Divat
több mint 13 éve
hiába lerágott csont, akkor is mindennél jobban irritál a pofára történő beválogatási elv. a legjobb formában lévő játékosok alkossák már azt a kur*va keretet!!!szakály p. , a szerethető:
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-mostanaban-nem-ugy-megy-a-jatek-szakaly-p-2181139
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
"Egervári Sándor a pénteki ellenféllel kapcsolatban elmondta: az észtek tavaszi mérkőzésén Bozsik Péter, a Románia elleni találkozón Bognár György „kémkedett"."ezt már sajnos olvastam... annyira lefagytam, hogy inkább megkíméltem a fórum közösségét! 😊 eltudom képzelni, ahogy kielemezték, hogy az észtek a védekezésüket megszervezik, a konktrajátékuk meg jön magától... (megunhatatlan)
NA, akkor most fogadok az észtekre valami jelentősebb összeggel szerintem. 😀somoskovig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Tulajdonképpen az történt ami már oly sokszor. A 28-szoros bajnok nyert a lelkes, szimpatikusan küzdő vidéki kiscsapat ellen.a Fradi szív nagynehezen legyűrte egy megpattanó labdával a Vidi ZS-t 😀
“Paulo Sousa:Gratulálok a Ferencvárosnak, a mai meccsen jobbak voltak nálunk, megérdemelték a győzelmet.”
iványi se volt a helyzet magaslatán, pedig az egyik legjobb bíró mo-on...Divat
Moniz azért ha játszani még nem is, de arra megtanította a Fradit hogy kell egymáshoz passzolni kettőt, így 26 évesen 😊
több mint 13 éve
"Egervári Sándor a pénteki ellenféllel kapcsolatban elmondta: az észtek tavaszi mérkőzésén Bozsik Péter, a Románia elleni találkozón Bognár György „kémkedett"."NA, akkor most fogadok az észtekre valami jelentősebb összeggel szerintem. 😀
több mint 13 éve
1,3,4 pontra nem jönnek fogadások? gyáva nyulak!!!DivatDe, ha minimum 1 pontot szerzünk a következő két meccsen, akkor meg fél évig nem fórumozik JC6.
több mint 13 éve
emelem egy Bibliával, all in 😊Ha 6 pontot szerez a magyar válogatott a következő két meccsen, egy hétig nem fórumozok 😀JC6Legyen egy év, +többé nem ejted ki Tebow és Gera nevét a fórumon.Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ha 6 pontot szerez a magyar válogatott a következő két meccsen, egy hétig nem fórumozok 😀JC6Legyen egy év, +többé nem ejted ki Tebow és Gera nevét a fórumon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha 6 pontot szerez a magyar válogatott a következő két meccsen, egy hétig nem fórumozok 😀
több mint 13 éve
CR vagy Messi... én meg már hányok...JC6Ezért jó Inter szurkolónak lenni, nálunk a triplázás is kevés a jelöléshez, így nem fáj tőle a fejem... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
A fogadalmas hsz-eket mentettem. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
CR vagy Messi... én meg már hányok...
több mint 13 éve
a mi Vilink mégis szerethető maszkban! és halmosi kikerült a keretből... 😕
|
több mint 13 éve
ilyen fogadalmat én is szívesen vállalok! csak legyen sig! 😀
|
több mint 13 éve
Ha 6 pont lesz ebből a 2 meccsből egy hónapig viselek egy Szerethető Sándoros siget.Remélem az ilyen felajánlásokat jegyzi valaki 😊 Ha 6 pontunk lesz én vállalom, hogy nem csinálok ilyen siget senkinek 😀
tüsi91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ha 6 pont lesz ebből a 2 meccsből egy hónapig viselek egy Szerethető Sándoros siget. Élvezzük ki ezt a maradék pár napot, ugyanis mi most a 2014es VBre akarunk kijutni. Jövő hét közepétől már 2016-os EB lesz a cél Sanyi bánál.
több mint 13 éve
észtek ellen idegenben egy X talán, törököktől szopó itthon is, ők jobban akarják és van olyan játékosuk aki képes nekik megnyerni a meccset (meccset ilyenkor vagy mecset? nem tudom 😀 ) davemayerLegyen dzsámi, azt kész. 😀
több mint 13 éve
észtek ellen idegenben egy X talán, törököktől szopó itthon is, ők jobban akarják és van olyan játékosuk aki képes nekik megnyerni a meccset (meccset ilyenkor vagy mecset? nem tudom 😀 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem 1 pont. És remélem utána repül is egérke. Múltkor még 6 pontot mondott, most jó a 4? Pedig ahhoz, hogy VERSENYBEN legyünk mind a 6 pont kell... de Liktáppal nem lehet...