Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Én nem tudom. Nem néztem.Hihi. Újabb tasli a vénembernek.Határozottan x meccs volt és olyan 4-4 körüli végeredmény reális is lett volna. Ez van.kristóf17
Kíváncsian várom, most kit fog hibáztatni...Mikey
több mint 14 éve
Hihi. Újabb tasli a vénembernek.Határozottan x meccs volt és olyan 4-4 körüli végeredmény reális is lett volna. Ez van.
Kíváncsian várom, most kit fog hibáztatni...Mikey
több mint 14 éve
Hihi. Újabb tasli a vénembernek.Kíváncsian várom, most kit fog hibáztatni...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
TOTTENHAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 😀
több mint 14 éve
Nem érdemeltünk vereséget ebben biztos vagyok. Abban is biztos vagyok, hogy Konchesky nem Liverpool szintű játékos. És abban is hogy be kell lőni azokat a kurva helyzeteket.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jó ez a győr-úttest hófoci 😀Jociam köcsögök az etosok elbújnak a hóban ebben a fullfehér mezben 😀
több mint 14 éve
jó ez a győr-úttest hófoci 😀
több mint 14 éve
nálunk Eto'o távollétében Stanko nagyszerű megpattanós lövéseivel 5-2 Parma ellen 😊Crespo azért 2* beköszönt excsapatának. 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
faszom, 1-1 a newcastle ellenmár egy ideje kb kínzás nézni a chelsea meccseit a mai se volt sokkal jobb, rég láttam ilyen mély gödörben a csapatot remélem Carlo vmit kitalál sürgősen 😕
több mint 14 éve
sajnos még most hétvégén sem veszi át a helyét a Colo Colo a bajnokságban 😕
@KJuraszik
több mint 14 éve
hát nem..?! 😂na kb ezt várom MINDEN meccsen Berbatovtól 😀davemayerhogyne,minden meccsen career gameNewman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
na kb ezt várom MINDEN meccsen Berbatovtól 😀davemayerhogyne,minden meccsen career game

több mint 14 éve
na kb ezt várom MINDEN meccsen Berbatovtól 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Remélem az MTK bennmarad... tavasszal ez lesz a cél, azt már látom...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nah, alig várom a csalózást 😀fetomydivat felhívta a figyelmem hogy kint van a fővezér is,szerinted így van esélye a Siófoknak? 😊 😊
több mint 14 éve
Nah, alig várom a csalózást 😀
több mint 14 éve
keddre rakták át a Fradi meccset
több mint 14 éve
😀 Sowunmi a vidipálya mellett lakik 😀 lehet leigazoljuk télen 😂
több mint 14 éve
hurrá Elek Bence nagy Pats drukker 😛
több mint 14 éve
így már szinte 100% hogy holnap nincs meccs,nem örülökJocisztem egyedül a Vidi-Siófokot fogják lejátszani, esetleg a Kaposvár-ZTE
több mint 14 éve
így már szinte 100% hogy holnap nincs meccs,nem örülök