NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
130
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
58
15
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem tudom feltűnt-e, de az eddig pályára lépő 12 csapatból eddig a cseh, ír duó produkálta a 2 leggyengébb teljesítményt a mezőnyből. Csak azért jegyzem meg, mert még Egervári is azt mondta a 2 csapat ellen lejátszott válogatott meccs után, hogy közelebb kerültünk az elithez.....iktriadLefárasztottuk őket.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Nem tudom feltűnt-e, de az eddig pályára lépő 12 csapatból eddig a cseh, ír duó produkálta a 2 leggyengébb teljesítményt a mezőnyből. Csak azért jegyzem meg, mert még Egervári is azt mondta a 2 csapat ellen lejátszott válogatott meccs után, hogy közelebb kerültünk az elithez.....
több mint 13 éve
lazán mindkét mai meccset újra kell néznem :mad:Stezaz m1-en most kezdi az ír-horvátot hátha ott játszik samaras

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
kár, hogy nem adta meg a bíró a jogos 11-est az íreknek, akkor még a 2. félidő is jó lehetett volna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
lazán mindkét mai meccset újra kell néznem :mad:
több mint 13 éve
ez a Te legendád 😀Te idióta, facepalm.jön a mesterhármas 😀
Megy a srácnak a harmadik perc.Igor
habár ez inkább Given gyönyörű diving header gólja volt. 😀
ejj kiss megelőztél, viszont fasza az aláírásod 😀fetomy

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Csak, hogy ne legyen bírói hiba mentes a meccs.
több mint 13 éve
Ez a Schildenfeld KIFOGÁSTALANUL védekezik egyelőre.. 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Én a Horvátokat tippeltem a meglepetéscsapatnak Svájc mellett, és a mai kötelezőt úgy néz ki, meg is teszik.Már a Spanyol-Olasz is kellemes csalódás volt, sokkal rosszabb meccset vártam, de ez az Ír-Horvát eddig a legjobb meccs. 😊 Adok-kapokat vártam, azt is kapom. 😊
több mint 13 éve
rutintalan, kapufára nem kell vetődni 😀Te idióta, facepalm.jön a mesterhármas 😀
habár ez inkább Given gyönyörű diving header gólja volt. 😀fetomy
több mint 13 éve
Oroszok után, most egy másik "keleti csapat" az újabb kellemes meglepetés.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Itt van ő is nálam, kapusgól eggyel többet ér... jöhet 😊Te idióta, facepalm.jön a mesterhármas 😀
habár ez inkább Given gyönyörű diving header gólja volt. 😀fetomy
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Te idióta, facepalm.jön a mesterhármas 😀
habár ez inkább Given gyönyörű diving header gólja volt. 😀
ejj kiss megelőztél, viszont fasza az aláírásod 😀
több mint 13 éve
nagy gólt felejt Given

Samaras játszott?
több mint 13 éve
De idióta vagyok, facepalm. Megy a srácnak a harmadik percben... na jó, ez már negyedik volt.
több mint 13 éve
Offside volt vagy a defender csinált egy mistake-et?jjncaaSztem a defender csűrte oda neki.. látszott, hogy nem megpattanó labda volt.
Szóval elvileg jó volt a döntés (pedig baromira lesnek tűnt), de ez csak az én tippem/jogszabályértelmezésem.
több mint 13 éve
Offside volt vagy a defender csinált egy mistake-et?jjncaaSajnos szerintem az utóbbi. 😕
több mint 13 éve
Offside volt vagy a defender csinált egy mistake-et?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Holnap átrakom Youngra úgyhogy angol fanok félhetnek 😀Tudtam 😀 Nem találtam meccsek előtt, hogy hol lehet fantasyban CSK-t változtatni, ezért csak jövő hétre rakta be Jelavicot csk-nak 😀 Biztos voltam benne, hogy be is talál. Zsír.fetomyha beraktad, elvileg alap, hogy minnyá pirosat kap és eltiltják a további meccsekről 😀Stez
Igor: délután akartam még, nem most a meccs előtt 😊 Illetve át is raktam, de csak jövő hétre. Schweinin van, aki meg valami 4 pont, úgyhogy leszophat.
több mint 13 éve
Tudtam 😀 Nem találtam meccsek előtt, hogy hol lehet fantasyban CSK-t változtatni, ezért csak jövő hétre rakta be Jelavicot csk-nak 😀 Biztos voltam benne, hogy be is talál. Zsír.fetomyEgy adott matchday közben nem lehet.. csak a napok között.
Különben én is változtattam volna.. 😕
Nem baj, lesz még itt gól a második félidőben..
több mint 13 éve
Tudtam 😀 Nem találtam meccsek előtt, hogy hol lehet fantasyban CSK-t változtatni, ezért csak jövő hétre rakta be Jelavicot csk-nak 😀 Biztos voltam benne, hogy be is talál. Zsír.fetomyha beraktad, elvileg alap, hogy minnyá pirosat kap és eltiltják a további meccsekről 😀
több mint 13 éve
Tudtam 😀 Nem találtam meccsek előtt, hogy hol lehet fantasyban CSK-t változtatni, ezért csak jövő hétre rakta be Jelavicot csk-nak 😀 Biztos voltam benne, hogy be is talál. Zsír.
több mint 13 éve
Rakitic régi motoros, én már a Schalkéba kinéztem 😀közben góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllll