NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
242
26
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
nem, ez a szokásos túltaktikázás, az edző szépen visszafogja a maximális fordulatszámon pörgő csapatát, mert már csak egy gól kell és nem szabad túl sokat kockáztatni, aminek mindig, kivétel nélkül a felsülés a végevagy csak a szünet a lehető legrosszabbkor jött az egyik csapatnak, míg a másiknak ugye volt ideje összekapnia magát, így egy unalmas második félidő lett a vége 😊Stezvicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgniannyira tipikus soccermeccs volt ez, hogy csak najjncaa
visszavettek teljes mértékig:Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
így van, itt mindent be kellett volna vetni, szerintem is inkább elfáradtak. ezért nem tudták beszorítani úgy a Milant mint kellett volna. Nem baj, az Arsenal mindig szépen hal meg, bár gondolom ezt elcserélnék már a szurkolóik egy izzadt kupagyőzelemért...Nagyon nem kedvelem a Milant, de ezzel a második félidővel az Arsenal nem érdemelt továbbjutást.zinedine5Ez az Arsenal, hogyan rugott itt 3 gólt. :rolleyes:vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgni
Egy helyzetük volt a második félidőben.
Gyakorlatilag az utolsó 25 percben 75-25 lehet a labdabirtoklás a Milannak.zinedine5
visszavettek teljes mértékig
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
vagy csak a szünet a lehető legrosszabbkor jött az egyik csapatnak, míg a másiknak ugye volt ideje összekapnia magát, így egy unalmas második félidő lett a vége 😊vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgniannyira tipikus soccermeccs volt ez, hogy csak najjncaa
több mint 13 éve
Nagyon nem kedvelem a Milant, de ezzel a második félidővel az Arsenal nem érdemelt továbbjutást.Ez az Arsenal, hogyan rugott itt 3 gólt. :rolleyes:vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgni
Gyakorlatilag az utolsó 25 percben 75-25 lehet a labdabirtoklás a Milannak.zinedine5
Stez
több mint 13 éve
vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgniannyira tipikus soccermeccs volt ez, hogy csak na

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez az Arsenal, hogyan rugott itt 3 gólt. :rolleyes:vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgni
Bonera bazdmeg, mikor bejött 😂
azt se tudta hol van, mint ha 3 órás alvásból keltették volna fel épp 😀
de komoly volt az a fej 😂
több mint 13 éve
Ez az Arsenal, hogyan rugott itt 3 gólt. :rolleyes: Egy helyzetük volt a második félidőben.
Gyakorlatilag az utolsó 25 percben 75-25 lehet a labdabirtoklás a Milannak.
több mint 13 éve
jó, ez a legaljaNocerino mit hagyott?
van Persie és Ő kapják a mai citrom díjat
vicc
és emiatt esünk majd ki
több mint 13 éve
Gervinho-t kellett volna levinni..
több mint 13 éve
Na nem hinném hogy mégegy gólt fog rúgni az Arsenal ma
több mint 13 éve
fárad az Arsenal, mi pedig ráálltunk a kontrákra, amit nem tolunk rosszul, de nem fogjuk kihúzni kapott gól/gólok nélkül a meccs végéigközben Aquilani be, Sharaawy le
kis szerkezeti átalakulás, ideje volt
több mint 13 éve
van Persie 😂 😂 azt a faszkalapot
több mint 13 éve
Azt hiszem 39 perc alatt megtudtuk, melyik csapat az, amelyik a szarhalmaznál is gyengébb.Ez a Robinho-Sharaawy-Emanuelson trió elől fos, meg kell bontani, minél előbb.
több mint 13 éve
ez hihetetlen..COME ON YOU GUNNERS!!
több mint 13 éve
Lol, el is felejtettem, hogy ma van a meccs, erre hív haverom hogy nézem-e mert 3-0. Mondom wtf. Akármi lesz ma, megemelem a kalapom.
több mint 13 éve
Amúgy ez a Mesbah gyerek mekkora foshalmaz. Mit keres itt?DuffUgyanazt amit korábban Antonini és Taiwo...ennél amúgy Vilá sem lehetne rosszabb

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
És kit tennétek be?? A padon ül két kapus, 3 védő, egy épp visszatérő középpályás és egy 18 éves csatár aki még soha nem játszott tétmeccsenSzerintem meg a Robinho-Emanuelson kettőst a szünetben le kellene hozni. De a középpályánk is átjáróház, na pont emiatt kell Montolivo. És elől pont ennyit ér Boateng.Én Shaarawyt hoznám le, Emanuelson hasznosabb védekezésben.Duff
Éééés tizi
3-0Stez

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Jelenleg semelyik sem hasznos semmiben.Szerintem meg a Robinho-Emanuelson kettőst a szünetben le kellene hozni. De a középpályánk is átjáróház, na pont emiatt kell Montolivo. És elől pont ennyit ér Boateng.Én Shaarawyt hoznám le, Emanuelson hasznosabb védekezésben.Duff
Éééés tizi
3-0Stez
Emanuelson is hót gyenge, Robinho is, Sharaawy is, Ibra meg szopja a faszt, egyetlen használható labdát sem kap,nem is volt egy értelmes megmozdulása sem.
több mint 13 éve
Amúgy ez a Mesbah gyerek mekkora foshalmaz. Mit keres itt?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az év meccse 😀 Spurs fan vagyok 7 éve, de ma GO GUNNERS!!! 😀 Hihetetlen... A világ legkétarcúbb csapata az Arsenal. Otthon bárkit megvernek, idegenben meg szarnak bele, szinte 😀
több mint 13 éve
visszavágót az NFL-be!

---
több mint 13 éve
Bunda 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Szerintem meg a Robinho-Emanuelson kettőst a szünetben le kellene hozni. De a középpályánk is átjáróház, na pont emiatt kell Montolivo. És elől pont ennyit ér Boateng.Én Shaarawyt hoznám le, Emanuelson hasznosabb védekezésben.
Éééés tizi
3-0Stez
|