NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Mint ismert, egy huligán a pályára berontva rátámadt Esteban Alvaradóra, az alkmaariak játékosa visszarúgott, amiért kiállították, csapata ezután levonult, ám a kapus piros lapját és kiállítását utólag eltörölte a szövetség.

érdekes helyzet, nem ítélem el a szövetség döntését, de innentől akkor tendencia lesz ez a csapatos levonulosdi, ha nem tetszik vmi??Divat
Úgy gondolom max ilyen esetben. Én se szívesen maradnék olyan helyen ahol megtámadnak, majd még én vagyok a szemét ha megvédem magam.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
El Maestro az Újpestben.
Állítólag hatalas tehetség.
Símán jobb lesz mint Messi. 😀Bazzani
Ahhoz képest, hogy minden honnan kitették van arca. Ilyen becenevet. 😂

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
El Maestro az Újpestben.
Állítólag hatalas tehetség.
Símán jobb lesz mint Messi. 😀

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/liverpool-suarez-bemutatott-egymeccses-eltiltassal-bunhodik-2110598

így folytatja sok meccse nem lesz tavasszal 😀

|
több mint 13 éve
Hollandia: újrajátsszák az Ajax és az AZ félbeszakadt kupameccsét

A Holland Labdarúgó-szövetség döntése értelmében január 19-én zárt kapuk mögött újrajátsszák az Ajax és az AZ Alkmaar közötti félbeszakadt kupameccset.

A szövetség indoklása szerint „nem lett volna ésszerű" a 37. perctől folytatni a meccset, ugyanis az AZ így kapusa kiállítása miatt emberhátrányban szerepelt volna.

Mint ismert, egy huligán a pályára berontva rátámadt Esteban Alvaradóra, az alkmaariak játékosa visszarúgott, amiért kiállították, csapata ezután levonult, ám a kapus piros lapját és kiállítását utólag eltörölte a szövetség. A huligánt pedig harminc évre kitiltották az Ajax stadionjából.

A párharc győztese a negyeddöntőben az amatőr GVVV együttesével találkozik.

érdekes helyzet, nem ítélem el a szövetség döntését, de innentől akkor tendencia lesz ez a csapatos levonulosdi, ha nem tetszik vmi?? kiv leszek Ajax fellebbez-e, majd ők is levonulnak 0-1-nél ha kedvük tartja? hmm

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak a SPURS! 😀 Előre a bajnoki címért 😛
YIDS!
több mint 13 éve
Ez a spursös Kyle Walker hihetetlen szörnyű játékos, de legalább nagyon ellenszenves is.

több mint 13 éve
ha már a múltkor a téma volt: Prandelli behívta Di Natalét... kíváncsi leszek hozza-e a "formáját", legyen az akár a klubcsapati v válogatottbeli... 😊

|
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
City-beéréssel teljes a karácsony. :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
WBA!
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Na az Öreg belenyúlt a karácsonyi zsákba..belekotort és kivette belőle Berbatovot... 😂

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Szerintem meg nem marad Rómában és nem csak azért, mert az ügynöke el akarja vinni.. 😊Stez
egyébként már a játékos és a klub között megvan a megállapodás, csak a fasz ügynöknek is alá kell írnia.
Divat, a Fradihoz nem elég béna DDR 😛

JT Daniels fan
több mint 13 éve
sztem jön a Fradiba Lisztes helyére a padra...ki akar fogadni? 😛

|
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem meg nem marad Rómában és nem csak azért, mert az ügynöke el akarja vinni.. 😊

több mint 13 éve
Te Habi,honapokkal ezelott azt irtad, De Rossi hosszabbit, kozben meg azota sem irt ala es nem is fog 😊
Van ra egy fogadasom is akarStez
kurva "vicces" szituáció alakult ki DDR-el kapcsolatban
a csapat és a játékos kizárta DDR ügynökét (Sergio Bertit) az utolsó tárgyalásról és megállapodtak egy 5,8-6 millió eurós éves szerződésről hosszútávra. A szerződést viszont nem tudják aláírni, mert valamiért Berti aláírása is kell a papírokra, amit nem ad meg, mivel a Man Cityhez akarja vinni DDR-t (évi 9 milliót ajánlottak 6 évre) és állítólag nagy pénzt kapna Berti, ha nem írja alá a római szerződést. Sokan már azt mondják, hogy ezt kihasználva a City januárban beajánl 20 millió körüli összeget. Egyébként ha jók a források, rádióban hallottam, 10 millió eurót kap Berti ha a Cityhez viszi DDR-t, de ha a játékos kirúgná az ügynökét akkor is megilleti vmi 4 millió, szóval ez a csicska majom mindenképpen jól fog járni. Nem tartom lehetetlennek az eltűnését.
Egyébként nyáron az exrómai szélsővel Cercivel játszotta el ezt, hogy viszi a Cityhez (a játékos tudta nélkül) és ezért Cercit ki is zárták az edzésekről, azonban nem tudta kirúgni mert neki is sokat kellene fizetnie. #hiéna
Egyébként valahogyan, de DDR a Rómában fog maradni, szóval részemről áll a fogadás, már csak a tétet kell kilőni 😛

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2 perc volt google hasznalattal :

Abban az esetben, ha kettő, vagy több csapat végez azonos pontszámmal és azonos egymás ellen elért eredménnyel, úgy a gólkülönbség, majd a több lőtt gól, végül az idegenben lőtt több gól szolgálja a végső sorrend meghatározásának alapját.
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
vita alakult ki az egyik barátommal a Seria A-ról. az ő állítása szerint az egymás elleni eredmény dönt a helyezésről. tudtommal a gólkülönbség, ami szerint az összes tabellán a Milan az első, az a döntő. melyik az igaz?

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Te Habi,honapokkal ezelott azt irtad, De Rossi hosszabbit, kozben meg azota sem irt ala es nem is fog 😊
Van ra egy fogadasom is akar

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
http://bigloll.blog.hu/2011/12/23/szerinted_van_nalunk_nagyobb_kiraly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Olasz foci fanoknak kötelező:
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/12/24/2815457/all-i-want-for-christmas-is-youth-what-inter-ac-milan

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
poyet for prez!
nem baj, liverpooliakkal lehet ilyet, megszoktuk mar.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Az index is égbekiáltóan rasszista: http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2011/12/23/luis_suarez_lett_a_premier_league_pelikan_elvtarsa/ 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Soccer topikot ritkán olvasom, és nem volt kedvem visszalapozni. Csak felcseszte az agyam amikor olvastam. Bocsesz (de tényleg vicc).diverdoc
Pedig néha még a vicc topic-nál is jobb... 😛 😀Asbee
Az a Broncos topic szokott lenni, 1-1 Tebow mennybemenetel után. 😉Gabesz92
Ez nagy pluszegy 😀 Azért mindenképp örülök Tebow teljesítményeinek, mert utána hatalmas olvasni 1-1 hszt ott 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
"minket nem érhet fiaskó, nálunk játszik a Balaskó" egy igazi gyöngyszemre akadtam 😂
http://www.youtube.com/watch?v=Kte7Q5_QSK4

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pff