NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Elküldtem a profilos címedre. Nem a legigényesebben van digitalizálva (teljesen az oldal széléig érnek a sorok és néha másik oldalon van a kép, mint az aláírása), de azt hiszem ennyi még belefér.ajánlottam volna neked inkább amfocis könyveket 😛 na de viccen kívül ha tudod akkor lődd át légyszi valahogy, a piramis még engem is érdekelJJna ez már valamiPont olvastam én is ezt. Már ott csücsül a gépemen a Piramis. 😊
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/21/Utmutato_-_Karacsonyi_Magnestabla_az_arra_fogekonyaknak/JJ
Kíváncsi vagyok rá nagyon, meg úgyis fejlesztésre szorul az angolom.Schleck
Ajánlhatsz, ha minden jól megy vizsgaidőszak végén szabad leszek vagy három hétig. 😊
több mint 14 éve
ajánlottam volna neked inkább amfocis könyveket 😛 na de viccen kívül ha tudod akkor lődd át légyszi valahogy, a piramis még engem is érdekelna ez már valamiPont olvastam én is ezt. Már ott csücsül a gépemen a Piramis. 😊
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/21/Utmutato_-_Karacsonyi_Magnestabla_az_arra_fogekonyaknak/JJ
Kíváncsi vagyok rá nagyon, meg úgyis fejlesztésre szorul az angolom.Schleck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
na ez már valamiPont olvastam én is ezt. Már ott csücsül a gépemen a Piramis. 😊
Kíváncsi vagyok rá nagyon, meg úgyis fejlesztésre szorul az angolom.
több mint 14 éve
na ez már valamihttp://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/21/Utmutato_-_Karacsonyi_Magnestabla_az_arra_fogekonyaknak/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ráadásul a Juve és az Udinese leikszelt egymással, így a Milan telel az élen a Seria A-ban.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nyert a a WBA, juhé!
több mint 14 éve
GIGGS :cool:Csak nehogy utólag öngólnak írják be...
Minden PL szezonban lőtt gólt eddig... Előbb nevezik át a sorozatot minthogy ez megszakadjon 😂davemayer
Félidőben 3-0, egész jó.
több mint 14 éve
GIGGS :cool: Minden PL szezonban lőtt gólt eddig... Előbb nevezik át a sorozatot minthogy ez megszakadjon 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Martin Taylor 3 meccset kapott azért, mert kettétörte Eduardo lábszárát. Suarez 8 meccset kapott, mert leniggerezte Evrát.Ez úgy ahogy van szégyenteljes.
Ez csak számomra szégyenteljes??
(Mondom ezt teljesen pártatlan Chelsea szurkolóként.)Schleck
több mint 14 éve
http://www.liverpool-kop.com/2011/12/european-cup-winner-raves-about.htmlhm...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
egyébként Terry ellen is hasonló eljárás folyik, ő állítólag Anton Ferdinandra tett rasszista megjegyzéseket, még rendőrségi eljárás is folyik ellene, mert az egyik QPR szurkoló feljelentette mivel minden Rangers játékos hallotta (ez alapból lol, de ha mégis, akkor a bíró miért nem?) kíváncsi vagyok hány meccsre meszelik el. (AVB már készül az eltiltásra, januártól Gary Cahill a Chelsea játékosa 7M Ł ellenében)kristofez a Bolton is röpül a 2. osztályba. Minden értelmes ember lassan otthagyja.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként Terry ellen is hasonló eljárás folyik, ő állítólag Anton Ferdinandra tett rasszista megjegyzéseket, még rendőrségi eljárás is folyik ellene, mert az egyik QPR szurkoló feljelentette mivel minden Rangers játékos hallotta (ez alapból lol, de ha mégis, akkor a bíró miért nem?) kíváncsi vagyok hány meccsre meszelik el. (AVB már készül az eltiltásra, januártól Gary Cahill a Chelsea játékosa 7M Ł ellenében)
több mint 14 éve
Igen, és akkor mi a bizonyíték?SchleckNyilván találtak más bizonyítékot, vagy Suárez vallott, vagy akármi, de nem hiszem, hogy csak gondoltak egyet az FA-nél, és 8 meccses eltiltást (ill. 40 ezer fontos pénzbüntetést) róttak ki rá.
több mint 14 éve
Igen, és akkor mi a bizonyíték?Az igaz amit a 'Poolosok írnak, hogy egy MU játékos sem hallotta ezt Evrán kívül?SchleckAkkor biztos úgy mondta, hogy csak Evra hallja.vassadi
több mint 14 éve
Az igaz amit a 'Poolosok írnak, hogy egy MU játékos sem hallotta ezt Evrán kívül?SchleckAkkor biztos úgy mondta, hogy csak Evra hallja.
több mint 14 éve
de ienkor van bizonyíték v vmi? mert ilyen alapon akkor ezt bárki bármikor eljátszhatja....sztem amúgy nem túlzó a 8 meccs, csak akkor ne legyen kettős mérce, és a jövőben is MKIT tiltsanak el legalább ennyire...
|
több mint 14 éve
8 meccs túlzó, de gondolom nem az volt, hogy egyszer elmondta, hogy nigger, hanem egész meccsen... Evra jelezte SAFnak, SAF meg a vezetésnek, aki az FAnak, innentől már a procedúra. Jah tudom, azért 8 mert MU player ellen volt.tüsi91Az igaz amit a 'Poolosok írnak, hogy egy MU játékos sem hallotta ezt Evrán kívül?
több mint 14 éve
8 meccs túlzó, de gondolom nem az volt, hogy egyszer elmondta, hogy nigger, hanem egész meccsen... Evra jelezte SAFnak, SAF meg a vezetésnek, aki az FAnak, innentől már a procedúra. Jah tudom, azért 8 mert MU player ellen volt.
több mint 14 éve
nemis fehéreznek cicám, hanem parasztoznak - ami egyébként ugyanolyan rasszistaeppen ezert nem kene megsertodnie. ha engem lefehereznek, szaladjak anyuhoz?Mikeymost komolyan, fehéreztek már le valaha? 😀 Gondolom nem. Engem sem, nem is hiszem ez a veszély fennállna.
Tudom, hogy valahol ugyanaz a kettő, de mégsem...Amadeus91

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amadeus91 Sobri klónja.
több mint 14 éve
Asszem ez lesz az utolsó hsz-em a témában. Nem azt akartam mondani h nem kéne bűntetni a rasszizmust. Csupán azzal van bajom h konkrétan 4x akkora bűntetés jár egy szóbeli megnyilvánulásért, mint egy tettért. Ha mind2-t ugyanolyan arányban büntetnék (kb. nekem mind1 h ez most 2 v 8 meccs) akk azt mondom jéé van igazság. Btw ha itt tartunk a színészkedésért miért nem jár eltiltás? Ugyanúgy vétség a fair play ellen, mint a durvaság v a niggerezés. Helyette csak nagy ritkán adnak sárga lapot meccs közben. Lehet jót tenne a soccernek ha 1-2-t ripacsot eltiltanának utólag pár meccsre, mert a hülyesége komolyan befolyásolta a meccs kimenetelét.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...