NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
na ez már valami
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/21/Utmutato_-_Karacsonyi_Magnestabla_az_arra_fogekonyaknak/JJ
Pont olvastam én is ezt. Már ott csücsül a gépemen a Piramis. 😊
Kíváncsi vagyok rá nagyon, meg úgyis fejlesztésre szorul az angolom.Schleck
ajánlottam volna neked inkább amfocis könyveket 😛 na de viccen kívül ha tudod akkor lődd át légyszi valahogy, a piramis még engem is érdekelJJ
Elküldtem a profilos címedre. Nem a legigényesebben van digitalizálva (teljesen az oldal széléig érnek a sorok és néha másik oldalon van a kép, mint az aláírása), de azt hiszem ennyi még belefér.

Ajánlhatsz, ha minden jól megy vizsgaidőszak végén szabad leszek vagy három hétig. 😊

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
na ez már valami
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/21/Utmutato_-_Karacsonyi_Magnestabla_az_arra_fogekonyaknak/JJ
Kíváncsi vagyok rá nagyon, meg úgyis fejlesztésre szorul az angolom.Schleck
ajánlottam volna neked inkább amfocis könyveket 😛 na de viccen kívül ha tudod akkor lődd át légyszi valahogy, a piramis még engem is érdekel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
na ez már valami
Kíváncsi vagyok rá nagyon, meg úgyis fejlesztésre szorul az angolom.

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
na ez már valami
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/21/Utmutato_-_Karacsonyi_Magnestabla_az_arra_fogekonyaknak/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ráadásul a Juve és az Udinese leikszelt egymással, így a Milan telel az élen a Seria A-ban.
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Berbatov... :cool:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nyert a a WBA, juhé!
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Hihetelen Giggs...amit 37 évesen ma is játszik.. :cool:

több mint 14 éve
GIGGS :cool:

Minden PL szezonban lőtt gólt eddig... Előbb nevezik át a sorozatot minthogy ez megszakadjon 😂davemayer
Csak nehogy utólag öngólnak írják be...

Félidőben 3-0, egész jó.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
GIGGS :cool:

Minden PL szezonban lőtt gólt eddig... Előbb nevezik át a sorozatot minthogy ez megszakadjon 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Martin Taylor 3 meccset kapott azért, mert kettétörte Eduardo lábszárát. Suarez 8 meccset kapott, mert leniggerezte Evrát.
Ez csak számomra szégyenteljes??
(Mondom ezt teljesen pártatlan Chelsea szurkolóként.)Schleck
Ez úgy ahogy van szégyenteljes.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
http://www.liverpool-kop.com/2011/12/european-cup-winner-raves-about.html

hm...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
egyébként Terry ellen is hasonló eljárás folyik, ő állítólag Anton Ferdinandra tett rasszista megjegyzéseket, még rendőrségi eljárás is folyik ellene, mert az egyik QPR szurkoló feljelentette mivel minden Rangers játékos hallotta (ez alapból lol, de ha mégis, akkor a bíró miért nem?) kíváncsi vagyok hány meccsre meszelik el. (AVB már készül az eltiltásra, januártól Gary Cahill a Chelsea játékosa 7M Ł ellenében)kristof
ez a Bolton is röpül a 2. osztályba. Minden értelmes ember lassan otthagyja.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként Terry ellen is hasonló eljárás folyik, ő állítólag Anton Ferdinandra tett rasszista megjegyzéseket, még rendőrségi eljárás is folyik ellene, mert az egyik QPR szurkoló feljelentette mivel minden Rangers játékos hallotta (ez alapból lol, de ha mégis, akkor a bíró miért nem?) kíváncsi vagyok hány meccsre meszelik el. (AVB már készül az eltiltásra, januártól Gary Cahill a Chelsea játékosa 7M Ł ellenében)
több mint 14 éve
Igen, és akkor mi a bizonyíték?Schleck
Nyilván találtak más bizonyítékot, vagy Suárez vallott, vagy akármi, de nem hiszem, hogy csak gondoltak egyet az FA-nél, és 8 meccses eltiltást (ill. 40 ezer fontos pénzbüntetést) róttak ki rá.
több mint 14 éve
Az igaz amit a 'Poolosok írnak, hogy egy MU játékos sem hallotta ezt Evrán kívül?Schleck
Akkor biztos úgy mondta, hogy csak Evra hallja.vassadi
Igen, és akkor mi a bizonyíték?

több mint 14 éve
Az igaz amit a 'Poolosok írnak, hogy egy MU játékos sem hallotta ezt Evrán kívül?Schleck
Akkor biztos úgy mondta, hogy csak Evra hallja.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
de ienkor van bizonyíték v vmi? mert ilyen alapon akkor ezt bárki bármikor eljátszhatja....sztem amúgy nem túlzó a 8 meccs, csak akkor ne legyen kettős mérce, és a jövőben is MKIT tiltsanak el legalább ennyire...

|
több mint 14 éve
8 meccs túlzó, de gondolom nem az volt, hogy egyszer elmondta, hogy nigger, hanem egész meccsen... Evra jelezte SAFnak, SAF meg a vezetésnek, aki az FAnak, innentől már a procedúra. Jah tudom, azért 8 mert MU player ellen volt.tüsi91
Az igaz amit a 'Poolosok írnak, hogy egy MU játékos sem hallotta ezt Evrán kívül?

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Amadeus91 Sobri klónja.JC6
küld privátban.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
8 meccs túlzó, de gondolom nem az volt, hogy egyszer elmondta, hogy nigger, hanem egész meccsen... Evra jelezte SAFnak, SAF meg a vezetésnek, aki az FAnak, innentől már a procedúra. Jah tudom, azért 8 mert MU player ellen volt.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
eppen ezert nem kene megsertodnie. ha engem lefehereznek, szaladjak anyuhoz?Mikey
most komolyan, fehéreztek már le valaha? 😀 Gondolom nem. Engem sem, nem is hiszem ez a veszély fennállna.

Tudom, hogy valahol ugyanaz a kettő, de mégsem...Amadeus91
nemis fehéreznek cicám, hanem parasztoznak - ami egyébként ugyanolyan rasszista

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amadeus91 Sobri klónja.
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Faszán ki akarják ejteni a Dortmundot a kupából! :o :o :o :o :o

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Asszem ez lesz az utolsó hsz-em a témában. Nem azt akartam mondani h nem kéne bűntetni a rasszizmust. Csupán azzal van bajom h konkrétan 4x akkora bűntetés jár egy szóbeli megnyilvánulásért, mint egy tettért. Ha mind2-t ugyanolyan arányban büntetnék (kb. nekem mind1 h ez most 2 v 8 meccs) akk azt mondom jéé van igazság. Btw ha itt tartunk a színészkedésért miért nem jár eltiltás? Ugyanúgy vétség a fair play ellen, mint a durvaság v a niggerezés. Helyette csak nagy ritkán adnak sárga lapot meccs közben. Lehet jót tenne a soccernek ha 1-2-t ripacsot eltiltanának utólag pár meccsre, mert a hülyesége komolyan befolyásolta a meccs kimenetelét.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...