NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Az igaz amit a 'Poolosok írnak, hogy egy MU játékos sem hallotta ezt Evrán kívül?SchleckAkkor biztos úgy mondta, hogy csak Evra hallja.
több mint 14 éve
de ienkor van bizonyíték v vmi? mert ilyen alapon akkor ezt bárki bármikor eljátszhatja....sztem amúgy nem túlzó a 8 meccs, csak akkor ne legyen kettős mérce, és a jövőben is MKIT tiltsanak el legalább ennyire...
|
több mint 14 éve
8 meccs túlzó, de gondolom nem az volt, hogy egyszer elmondta, hogy nigger, hanem egész meccsen... Evra jelezte SAFnak, SAF meg a vezetésnek, aki az FAnak, innentől már a procedúra. Jah tudom, azért 8 mert MU player ellen volt.tüsi91Az igaz amit a 'Poolosok írnak, hogy egy MU játékos sem hallotta ezt Evrán kívül?
több mint 14 éve
8 meccs túlzó, de gondolom nem az volt, hogy egyszer elmondta, hogy nigger, hanem egész meccsen... Evra jelezte SAFnak, SAF meg a vezetésnek, aki az FAnak, innentől már a procedúra. Jah tudom, azért 8 mert MU player ellen volt.
több mint 14 éve
nemis fehéreznek cicám, hanem parasztoznak - ami egyébként ugyanolyan rasszistaeppen ezert nem kene megsertodnie. ha engem lefehereznek, szaladjak anyuhoz?Mikeymost komolyan, fehéreztek már le valaha? 😀 Gondolom nem. Engem sem, nem is hiszem ez a veszély fennállna.
Tudom, hogy valahol ugyanaz a kettő, de mégsem...Amadeus91

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amadeus91 Sobri klónja.
több mint 14 éve
Asszem ez lesz az utolsó hsz-em a témában. Nem azt akartam mondani h nem kéne bűntetni a rasszizmust. Csupán azzal van bajom h konkrétan 4x akkora bűntetés jár egy szóbeli megnyilvánulásért, mint egy tettért. Ha mind2-t ugyanolyan arányban büntetnék (kb. nekem mind1 h ez most 2 v 8 meccs) akk azt mondom jéé van igazság. Btw ha itt tartunk a színészkedésért miért nem jár eltiltás? Ugyanúgy vétség a fair play ellen, mint a durvaság v a niggerezés. Helyette csak nagy ritkán adnak sárga lapot meccs közben. Lehet jót tenne a soccernek ha 1-2-t ripacsot eltiltanának utólag pár meccsre, mert a hülyesége komolyan befolyásolta a meccs kimenetelét.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
8 meccs????? ez komoly?minimum egy életre el kellett volna tiltani azt a tetves rohadékot, amiért nem az ellenfél kurva anyját szidta, hanem elmondta, hogy hogy néz ki. felháborító. remélem suarez barátunk tanul az esetből és már ma szögre akasztja a cipőjét, és élete végéig kártérítést fizet evrának, azért, mert ilyennek született. (esetleg a jackos műtétek költségét állhatná, hogy soha többé ne törhessék össze a pici fekete szívecskéje ily' csúnya és megalázó módon)
több mint 14 éve
Ha az emberiség, azok akik a rasszizmus elkerüléséért harcolnak valóban szeretnének egyenlőséget, már rég nem lenne szó rasszizmusról. Már az óvodában elmondják az óvónénik, hogy ha valaki piszkál azzal, hogy göndör a hajad, akkor ne vegyél róla tudomást, mert minél inkább pattogsz érte, annál inkább csinálja. És láss csodát,tényleg így működik. Tanulság: Az óvónénik tudják a rasszizmus eltüntetésének tökéletes módszerét 😛😀And the winner iiis.....
"de valahogy nem sertodtem meg, mert az vagyok." 😊
több mint 14 éve
komolyan? igen.eppen ezert nem kene megsertodnie. ha engem lefehereznek, szaladjak anyuhoz?Mikeymost komolyan, fehéreztek már le valaha? 😀 Gondolom nem. Engem sem, nem is hiszem ez a veszély fennállna.
Tudom, hogy valahol ugyanaz a kettő, de mégsem...Amadeus91
hogy politikailag korrekt legyek, roma ember mondta ram.
de valahogy nem sertodtem meg, mert az vagyok.
legalabb erted, amit mondani akarok, szoval reszemrol be is fejeztem.
nevetseges a 8 meccs egy ilyenert. arra leszek kivancsi, hogy a sorban kovetkezok is megkapjak-e majd a maguk 8 meccset. teszem azt valami manc vagy dynamo jatekos...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Szerintem történelmileg alakult így. Csak a fehér ember gyarmatosította a feketét és nem fordítva. A fehér ember tartotta a fekete rabszolgát és nem fordítva. Szóval szerintem azért nem alakult ilyen "fehérezés" mert nem volt aki a fehér embert elnyomja, lenézze stb..talán csak saját maga.eppen ezert nem kene megsertodnie. ha engem lefehereznek, szaladjak anyuhoz?MikeyNem. A társadalmi szabályok úgy vannak kialakítva, hogy a rasszizmus elkerőlésének álarca alatt azok a legrasszistábbak. Ugyebár fehérezésért semmi nincs, de sárgázni, cigányozni, niggerezni, stb... nem szabad. Mert a fehér ember kemény, erős és felette áll annyira a többinek, hogy őt származásával nem lehet megsérteni, de a KISEBBSÉGEKET védeni kell, nehogy a pici lelkük megtörjön e nehéz terhet jelentő szavak alatt.
fetomy
off
több mint 14 éve
eppen ezert nem kene megsertodnie. ha engem lefehereznek, szaladjak anyuhoz?MikeyNem. A társadalmi szabályok úgy vannak kialakítva, hogy a rasszizmus elkerőlésének álarca alatt azok a legrasszistábbak. Ugyebár fehérezésért semmi nincs, de sárgázni, cigányozni, niggerezni, stb... nem szabad. Mert a fehér ember kemény, erős és felette áll annyira a többinek, hogy őt származásával nem lehet megsérteni, de a KISEBBSÉGEKET védeni kell, nehogy a pici lelkük megtörjön e nehéz terhet jelentő szavak alatt.
Továbbra is tartom, hogy nevetséges, ha valakinek egy kurvaanyád lepereg, de egy nigger már elképesztően sértő. És egyébként tehet ellene Evra. Ne menjen focistának, valószínű millió sértéstől óvja meg gyermekded érzelemvilágát. Pl. ha a szobájában éli le az életét, senki nem fogja leniggerezni.
több mint 14 éve
eppen ezert nem kene megsertodnie. ha engem lefehereznek, szaladjak anyuhoz?Mikeymost komolyan, fehéreztek már le valaha? 😀 Gondolom nem. Engem sem, nem is hiszem ez a veszély fennállna.
Tudom, hogy valahol ugyanaz a kettő, de mégsem...
több mint 14 éve
eppen ezert nem kene megsertodnie. ha engem lefehereznek, szaladjak anyuhoz?
több mint 14 éve
Élsportolók. Ezért fizetik őket, hogy küzdjenek, győzzenek, szórakoztassanak. Ebben benne van, hogy minden meccsen a testi épségüket kockáztatják azért, hogy te, én és a többiek jót szórakozzunk. Nem kötelező élsportolónak lenni. Viszont a másik, ami "csak" sértegetés, annak az oka ellen egy néger mit tud tenni? Moshatja a bőrét éjjel-nappal akkor is néger marad.Ez mind szép és jó. Csak az egyikkel pusztán sértegetsz a másikkal meg karriert tehetsz tönkre.empty taxiUgyanez a véleményed ha teszem azt Schalke ellen játszik a Bayern és Schweini leniggerezi Farfánt, Papadopoulos meg teszem azt eltöri Kroos lábát?empty taxiugyanez. Sőt, ha Schweini leniggerezné Farfánt, akkor elég valószínű, hogy a saját klubja tiltaná el. Arról nem beszélve, hogy nagyon nagy botrány lenne belőle, mert csak egy ismert élsportolóról beszélünk.
A lábtörés meg benne van. Most utálnom kéne Gökhan Inler-t mert mikor vele ütközött Schweini akkor eltört a kulcscsontja? Valahol ezzel jár, ezért kapnak milliókat.Amadeus91
Ettől független a szándékos sérülés okozást büntetni kell persze, az sem a pályára való dolog.
több mint 14 éve
egy del-amerikaitol (foleg) ne vard, hogy sok esze legyen.hát nem is játszhatsz a következő 8 premier league meccsen... 😛
most tiltsunk el engem is 8 meccsre. 😀Mikey
btw totálisan ellene vagyok ennek a "jujj azt mondta, hogy nigger" jellegű témának minden tekintetben (főleg mert egy kurva anyád, vagy főleg egy baszd meg az lepereg, de jujj a nigger az már ocsmány), viszont magára vessen Suárez, mivel nyilván ő is tudja, hogy ma már kb. nincs soccermeccs "Say no to racism" felirat nélkül...
Ja egyébként Amadeus: Az benne van, hogy eltörik a lábát, fogadja el, de az már nincs benne egy meccsbe, hogy lendületből leniggereznek? Hát ha valaki annyira sérülékeny, hogy ha ránézek eltörik a lába, vagy más szemszögből annyira sérülékeny, hogy ha kimondok egy szót, összetörik a pici szíve, akkor ne focipályára menjen, mert a nigger lesz a legkedvesebb szó, amit hallani fog valószínűleg...
több mint 14 éve
Ez mind szép és jó. Csak az egyikkel pusztán sértegetsz a másikkal meg karriert tehetsz tönkre.ugyanez. Sőt, ha Schweini leniggerezné Farfánt, akkor elég valószínű, hogy a saját klubja tiltaná el. Arról nem beszélve, hogy nagyon nagy botrány lenne belőle, mert csak egy ismert élsportolóról beszélünk.és mi van ha az? Akkor leniggerezzük és csókolom?Ugyanez a véleményed ha teszem azt Schalke ellen játszik a Bayern és Schweini leniggerezi Farfánt, Papadopoulos meg teszem azt eltöri Kroos lábát?empty taxi
Teljesen jogos az a 8 meccs.Amadeus91
A lábtörés meg benne van. Most utálnom kéne Gökhan Inler-t mert mikor vele ütközött Schweini akkor eltört a kulcscsontja? Valahol ezzel jár, ezért kapnak milliókat.Amadeus91

Madden hates me.
több mint 14 éve
ugyanez. Sőt, ha Schweini leniggerezné Farfánt, akkor elég valószínű, hogy a saját klubja tiltaná el. Arról nem beszélve, hogy nagyon nagy botrány lenne belőle, mert csak egy ismert élsportolóról beszélünk.Ugyanez a véleményed ha teszem azt Schalke ellen játszik a Bayern és Schweini leniggerezi Farfánt, Papadopoulos meg teszem azt eltöri Kroos lábát?empty taximert evra talan nem neger?Mikeyés mi van ha az? Akkor leniggerezzük és csókolom?
A lábtörés meg benne van. Most utálnom kéne Gökhan Inler-t mert mikor vele ütközött Schweini akkor eltört a kulcscsontja? Valahol ezzel jár, ezért kapnak milliókat.
több mint 14 éve
Hogy konkrétan a 8 meccs túlzás-e, azon lehet vitatkozni, de a huzamosabb eltiltás jogosságát szerintem se lehet megkérdőjelezni. (A 'Pool egyébként fellebbezni fog.)Az meg, hogy a sértett nem veszi komolyan... Ne szórakozzunk már.
több mint 14 éve
egy del-amerikaitol (foleg) ne vard, hogy sok esze legyen.most tiltsunk el engem is 8 meccsre. 😀
több mint 14 éve
Ugyanez a véleményed ha teszem azt Schalke ellen játszik a Bayern és Schweini leniggerezi Farfánt, Papadopoulos meg teszem azt eltöri Kroos lábát?és mi van ha az? Akkor leniggerezzük és csókolom?mert a rasszizmusnak van helye a pályán?Amadeus91mert evra talan nem neger?Mikey

Madden hates me.
több mint 14 éve
ha nem tud uralkodni magán akkor nem való profi sportolónak. Egy világszinten ismert élsportolónak -aki egy olyan sportágat játszik amelynek a fő mottója pont a rasszizmus ellen szólít fel - több esze is lehetne.Hát szvsz nagy különbség valakinek dühből olyat mondani amit a sértett nem vesz komolyan és más valakinek kettétörni a lábát.FViktor93Martin Taylor 3 meccset kapott azért, mert kettétörte Eduardo lábszárát. Suarez 8 meccset kapott, mert leniggerezte Evrát.mert a rasszizmusnak van helye a pályán?Amadeus91
Ez csak számomra szégyenteljes??
(Mondom ezt teljesen pártatlan Chelsea szurkolóként.)Schleck
több mint 14 éve
és mi van ha az? Akkor leniggerezzük és csókolom?mert evra talan nem neger?MikeyMartin Taylor 3 meccset kapott azért, mert kettétörte Eduardo lábszárát. Suarez 8 meccset kapott, mert leniggerezte Evrát.mert a rasszizmusnak van helye a pályán?Amadeus91
Ez csak számomra szégyenteljes??Schleck
Teljesen jogos az a 8 meccs.