Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
szintén Abdit, az mondjuk elég vicces volt 😊 azt viszont nem értem, hogy nem hallotta, hát a közelben nem volt diósgyőri játékosÉrtem, az elsőt nem láttam, azt elhiszem, hogy kérdéses volt.Az mondjuk nyilvánvaló piros volt. De amúgy én is úgy éreztem, hogy a Diósgyőr felé húz inkább a szerencsétlen. De ennek a csapatnak ma mindegy volt, elképesztően szarul játszottak.SchleckA 2. igen.
A 1. meg szerintem kérdéses.
Az más kérdés, hogy nem volt les, ill. hogy mennyire lehetett hallani.
De Jovanovic sárgája mega LOL volt, ahogy Pölő-é is.
Arról nem is beszélve, hogy a D'győr lehozta a meccset egy sárgával.
Solymositól én másra nem is számítottam, ill. én meccs előtt egy tizit és egy pirosat jósoltam magunknak.
Ehhez képest még jó is volt. 😀Sinisa
Egyébként az is vicces volt, ahogy Takács Peti letarolta valamelyik fradis fekát, és még szabadrúgást sem kaptak érte. 😀Schleck
a mi sztárunk, Présinger pedig 17 méterről lőtt öngólt, bravúros 😀 😀
több mint 14 éve
Értem, az elsőt nem láttam, azt elhiszem, hogy kérdéses volt.A 2. igen.100%-ig biztos voltam benne, hogy Solymosi valakinek pirosat fog adni a Fradiból.Az mondjuk nyilvánvaló piros volt. De amúgy én is úgy éreztem, hogy a Diósgyőr felé húz inkább a szerencsétlen. De ennek a csapatnak ma mindegy volt, elképesztően szarul játszottak.Schleck
Nem baj, holnap majd úgyis 8-ast kap az NS-ben...
De a lényeg, a győzelem a "diósgyőri katlanban".
(Bármit is jelentsen ez a hangzatos idézet az NSO-ról 😊 )Sinisa
Solymositól én másra nem is számítottam, ill. én meccs előtt egy tizit és egy pirosat jósoltam magunknak.
Ehhez képest még jó is volt. 😀Sinisa
Egyébként az is vicces volt, ahogy Takács Peti letarolta valamelyik fradis fekát, és még szabadrúgást sem kaptak érte. 😀
több mint 14 éve
A 2. igen.Az mondjuk nyilvánvaló piros volt. De amúgy én is úgy éreztem, hogy a Diósgyőr felé húz inkább a szerencsétlen. De ennek a csapatnak ma mindegy volt, elképesztően szarul játszottak.SchleckÚgy sem fog egyenlíteni ez a mai DVTK, ebben biztos vagyok sajnos.Schleck100%-ig biztos voltam benne, hogy Solymosi valakinek pirosat fog adni a Fradiból.
Ehhez képest még jó is volt. 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
remélem most kicsit lecsendesül ez a hihetetlen médiahiszti a dvtk körülhajrá fradi!
több mint 14 éve
Vicces meccs volt, amikor Luque feldobta magát, nagyon nevettem 😀az igazán priceless volt, és még Jovanovic kapott érte sárgát... 😀
Abdi: de hát süket vagyok spori!!! 😂JC6
|
több mint 14 éve
Az mondjuk nyilvánvaló piros volt. De amúgy én is úgy éreztem, hogy a Diósgyőr felé húz inkább a szerencsétlen. De ennek a csapatnak ma mindegy volt, elképesztően szarul játszottak.100%-ig biztos voltam benne, hogy Solymosi valakinek pirosat fog adni a Fradiból.hülye Abdi, basszameggamerkrÚgy sem fog egyenlíteni ez a mai DVTK, ebben biztos vagyok sajnos.Schleck
több mint 14 éve
hát, ha már a Bayern kitudott kapni 3-2-re(van Buyten az utolsó percben megszerezhette volna a 3.(!) gólját a meccsen...), legalább a Fradi hozta a meccset :cool:
több mint 14 éve
Hát, hogy őszinte legyek. Elég szánalmas ez az egész meccs eddig. Mind a szurkolás, mind a játék, mind a spori teljesítménye, egyszerűen minden.Schleckszurkolást leszámítva én ezt már megszoktam idén, viszont sztem le kalappal, mert ahogy hallotam végigszurkoltuk megint a meccset...mér hülye Abdi?? nem volt lesen, buzi solymósi meg tanuljon meg belefújni a sípba, mert csomoszór alig lehetett hallani, és nem a frenetikus hazai szurkolás miatt...
és akkor immár 30 éve... 😀
|
több mint 14 éve
100%-ig biztos voltam benne, hogy Solymosi valakinek pirosat fog adni a Fradiból.hülye Abdi, basszameggamerkrÚgy sem fog egyenlíteni ez a mai DVTK, ebben biztos vagyok sajnos.Schleck
(Bármit is jelentsen ez a hangzatos idézet az NSO-ról 😊 )
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vicces meccs volt, amikor Luque feldobta magát, nagyon nevettem 😀Abdi: de hát süket vagyok spori!!! 😂
több mint 14 éve
Pölöskey kezd csatárhoz hasonló játékot produkálni.
több mint 14 éve
hülye Abdi, basszameggamerkrÚgy sem fog egyenlíteni ez a mai DVTK, ebben biztos vagyok sajnos.
több mint 14 éve
hülye Abdi, basszameg
több mint 14 éve
Hát, hogy őszinte legyek. Elég szánalmas ez az egész meccs eddig. Mind a szurkolás, mind a játék, mind a spori teljesítménye, egyszerűen minden.
több mint 14 éve
egy diósgyőri játékos sem közelíti meg tudása 50 %-át se... így azért elég nehéz...HurkaIszonyúan görcsösen játszanak, de szerintem erről azért Benczés is tehet. Valami oka van annak, hogy lényegében a két legjobban várt idei meccs, a debreceni és ez is óriási betlibe fulladhat.
több mint 14 éve
egy diósgyőri játékos sem közelíti meg tudása 50 %-át se... így azért elég nehéz... főleg Arze botrány ma
több mint 14 éve
Huh, de rettenetesen szarul játszik a Diósgyőr. Azt a kurva eget....
több mint 14 éve
csak nekem csalódás a hangulat eddig? 😕 (mennyi divatdrukker lehet ott...)HurkaSzerintem teljesen várható volt, hogy ilyen közepes hangulat lesz.
több mint 14 éve
nem érdemelte meg a city az ixet, de mi is csak nyomtunk sajnos. mindegy jó volt ez, csak kenny megtanulhatná már, h van csere is
több mint 14 éve
Tényleg jó meccs volt!! 😊mekkora jó arc Balotelli 😀a meccs amúgy nagyon jó 😊
megint kiállítatta magát 20 perc alatt 😀Stez
Balotellinek az a hajszerkezet omg.. 😀Blevi
több mint 14 éve
mekkora jó arc Balotelli 😀a meccs amúgy nagyon jó 😊
megint kiállítatta magát 20 perc alatt 😀Stez
Balotellinek az a hajszerkezet omg.. 😀
több mint 14 éve
fetomy: egy apostol hogy kerül a vidibe? 😂JC6Hát, Sousa az isten, a játékosok pedig az apostolai 😀 Kivéve Nyenyanyát, ő egy másik isten és egyben önmaga apostola is.
több mint 14 éve
A milannews.it szerint (ami nem szokott hülyeségeket írni) már csak az orvosija van hátra Teveznek, valamint pszichológiai tesztet is csináltatunk vele. 😀óvatosan a fogászaton 😀 😀 😀 😀
De ha minden oké, akkor elvileg jönni fog biztosan, bár gondolom gondjaink lesznek a fogával, ezért nem jön majd mégse az utolsó pillanatokban. 😀Stez
több mint 14 éve
mekkora jó arc Balotelli 😀megint kiállítatta magát 20 perc alatt 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy: egy apostol hogy kerül a vidibe? 😂