Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem kell nekem Nikoliccsal jönni, mert én örülnék a legjobban ha kezdene és szerintem én is írtam legtöbbször, hogy rakja be. Arra akartam utalni, hogy a 4-5-1-el is lehet szarni a gólokat, ha a ziccereket belövik. Szinte minden meccsünk végződhetett volna így, ha a gyökerek belövik a 200 helyzetet. Végre láthattuk, hogy a 451 is bőven működik helyzetkihasználással, de igen, 7-0 után is lehet még belekötni a dolgokba.Tessék gyerekek, ki hiányolja még a fiesztát? 😛 pont a fokot így megtömni 😀 mekkora meccs, és NYENYANYAAAA elképesztő ez a fazon, de komolyan 😊 Igaz itt már mindenki talált gólt de akkor is 😊 Már csak azt nem tudom, hogy ha ugyebár mi tulajdonképpen annyira megijedtünk a siófoktól, hogy 4-5-1-el álltunk ki, mi lett volna, ha nem félünk és 4-4-2? 15-0? 😀fetomynem, jó ez a 4-5-1-es felállás a Vidinek teljesen 😀 Nikolicot legközelebb a keretbe sem tennémHurka
És egyébként azt mégegyszer elmondom, hogy érdekes módon Nikolics akkor játszik igazán jól, ha csereként jön be, kezdőként jóval kevésbé veszélyes.
több mint 14 éve
Tessék gyerekek, ki hiányolja még a fiesztát? 😛 pont a fokot így megtömni 😀 mekkora meccs, és NYENYANYAAAA elképesztő ez a fazon, de komolyan 😊 Igaz itt már mindenki talált gólt de akkor is 😊 Már csak azt nem tudom, hogy ha ugyebár mi tulajdonképpen annyira megijedtünk a siófoktól, hogy 4-5-1-el álltunk ki, mi lett volna, ha nem félünk és 4-4-2? 15-0? 😀fetomynem, jó ez a 4-5-1-es felállás a Vidinek teljesen 😀 Nikolicot legközelebb a keretbe sem tenném
több mint 14 éve
Tessék gyerekek, ki hiányolja még a fiesztát? 😛 pont a fokot így megtömni 😀 mekkora meccs, és NYENYANYAAAA elképesztő ez a fazon, de komolyan 😊 Igaz itt már mindenki talált gólt de akkor is 😊 Már csak azt nem tudom, hogy ha ugyebár mi tulajdonképpen annyira megijedtünk a siófoktól, hogy 4-5-1-el álltunk ki, mi lett volna, ha nem félünk és 4-4-2? 15-0? 😀
több mint 14 éve

kemény...öngyilkosságot kísérelt meg a játékvezető, elmarad a Köln-Mainz...
több mint 14 éve
Hát ez újabb, látványos Vidi gála volt. Lehet végül mégis összeáll ez a csapat, és látványosan fog nyeregetni?
több mint 14 éve
Zomborinál semmi sem irritál jobban a Sport Tv-n. Minden meccsünk előtt, után elmondja, h igazából csak szerencsével nyertünk, vagy hogy éppen az UTE ellen csak a végén rúgtunk 3-at, és különben is szarul játszottunk... ja ment az egykapuzás... most is mit fog mondani a végén? 5-0 után? Tulajdonképpen a Siófok szintjén nyomtuk, de találtunk 5 gól vhogy... rühellem ezt a fazont...egyértelmű. És a Nagy Dani-Gosztonyi párosnál is jobb a Walter-Oliveira páros. Danikát be lehet hozni csereként, de kezdőnek nagyon kevés, Gosztó meg egy pöcs 😀 Walter lehet hogy hibázgat, de még mindig több hasznos megmozdulása vanJó persze Zomborinak is elmentek már a nagy külföldizésben... Persze, majd pont Nagy Dani, Gosztonyi meg Vaskó kéne a kezdőbe.. LOL A 4-5-1-et meg nem félelemből alkalmazzuk egyébként... Komolyan miért nem lehet az m1-en a meccs? :/ Annyira idegesítenek már ezek a baromságok..fetomyZomborit egyébként nagyon bírom, de most azért ezzel a 3 névvel tényleg hülyeséget beszél
pl. Vinicius sztem az egyik legjobb Vidi játékos, sokkal többet ér VaskónálHurka
Egyébként ez a Sousás angol... hihetetlen még mindig 😀fetomy
több mint 14 éve
2-0 a félidőben a fok ellen. Gondolom 4-4-2-vel már 6-0 lenne, mert így nincs offense :/:/fetomyMilinte és Nyári a gólpasszosok 😛
bunda meccs.
több mint 14 éve
2-0 a félidőben a fok ellen. Gondolom 4-4-2-vel már 6-0 lenne, mert így nincs offense :/:/
több mint 14 éve
Kiírják Alves góljánál hogy sárgát kapott, akkora kép volt hogy ott ölelgették meg gratuláltak neki- a sárgához 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
egyértelmű. És a Nagy Dani-Gosztonyi párosnál is jobb a Walter-Oliveira páros. Danikát be lehet hozni csereként, de kezdőnek nagyon kevés, Gosztó meg egy pöcs 😀 Walter lehet hogy hibázgat, de még mindig több hasznos megmozdulása vanJó persze Zomborinak is elmentek már a nagy külföldizésben... Persze, majd pont Nagy Dani, Gosztonyi meg Vaskó kéne a kezdőbe.. LOL A 4-5-1-et meg nem félelemből alkalmazzuk egyébként... Komolyan miért nem lehet az m1-en a meccs? :/ Annyira idegesítenek már ezek a baromságok..fetomyZomborit egyébként nagyon bírom, de most azért ezzel a 3 névvel tényleg hülyeséget beszél
pl. Vinicius sztem az egyik legjobb Vidi játékos, sokkal többet ér VaskónálHurka
Egyébként ez a Sousás angol... hihetetlen még mindig 😀
több mint 14 éve
Jó persze Zomborinak is elmentek már a nagy külföldizésben... Persze, majd pont Nagy Dani, Gosztonyi meg Vaskó kéne a kezdőbe.. LOL A 4-5-1-et meg nem félelemből alkalmazzuk egyébként... Komolyan miért nem lehet az m1-en a meccs? :/ Annyira idegesítenek már ezek a baromságok..fetomyZomborit egyébként nagyon bírom, de most azért ezzel a 3 névvel tényleg hülyeséget beszél
pl. Vinicius sztem az egyik legjobb Vidi játékos, sokkal többet ér Vaskónál
csetre nem tudok menni, 3-kor megyek el itthonról
több mint 14 éve
Jó persze Zomborinak is elmentek már a nagy külföldizésben... Persze, majd pont Nagy Dani, Gosztonyi meg Vaskó kéne a kezdőbe.. LOL A 4-5-1-et meg nem félelemből alkalmazzuk egyébként... Komolyan miért nem lehet az m1-en a meccs? :/ Annyira idegesítenek már ezek a baromságok..
több mint 14 éve
Nálunk "fájós lábbal" is játszhat.a Vidi honlapja szerint "fájlalja a lábát"hoppá bozsó véd 😮Elek a keretben sincs?
Ja félreértettem, Nyenyanya nem kezd. Bár hozzáteszem nem feltétlen probléma, mikor kezdett nem volt olyan jó, mint csereként, de kétségkívül szeretném ha berakná végre. Mondjuk a Fok ellen pont lehetne, mert ellenük nem akkora gáz, ha kevésbé király avédelem.fetomy
Tán nem tanult meg portugálul?
Jöhet Újpestre ő is.Bazzani
hát igenHurka
Legjobb gyógymód amúgy a pénz. Újpesten mindenki felépült hirtelen az új tulajdonos érkezésének hírére. Takácsnak nem fáj a lába, Lázárnak a dereka és még sorolhatnám.
Tuti véletlen ugye?
több mint 14 éve
lehet, hogy a válogatott meccs miatt pihen egyet, vagy ott sérült meg. Vagy nem illik a rencerbe 😂hoppá bozsó véd 😮Elek a keretben sincs?
Ja félreértettem, Nyenyanya nem kezd. Bár hozzáteszem nem feltétlen probléma, mikor kezdett nem volt olyan jó, mint csereként, de kétségkívül szeretném ha berakná végre. Mondjuk a Fok ellen pont lehetne, mert ellenük nem akkora gáz, ha kevésbé király avédelem.fetomy
Hurka: Ja nagyon király.. De sebaj, 1 gólt még kaphatunk, és hátha majd Bozsó korrigálja 😊
btw nem jöttök csetre?
több mint 14 éve
a Vidi honlapja szerint "fájlalja a lábát"hoppá bozsó véd 😮Elek a keretben sincs?
hát igen
több mint 14 éve
hoppá bozsó véd 😮Elek a keretben sincs?
Jöhet Újpestre ő is.
több mint 14 éve
hoppá bozsó véd 😮és örülhetsz, Hector is kezd 😀 😀
több mint 14 éve
hoppá bozsó véd 😮Ja félreértettem, Nyenyanya nem kezd. Bár hozzáteszem nem feltétlen probléma, mikor kezdett nem volt olyan jó, mint csereként, de kétségkívül szeretném ha berakná végre. Mondjuk a Fok ellen pont lehetne, mert ellenük nem akkora gáz, ha kevésbé király avédelem.
több mint 14 éve
nincsen, ők is kérdésként tették felNikolic megint csere lesz a Vidinél, de szánalmas 😀 (adatbank.mlsz szerint)most mondták el a sport1-en, hogy kezdőben van 😛fetomy
ennek az embernek 10-et kell rúgnia egy meccsen, hogy bekerüljön?Hurka
tessék, Matuz meg is erősítette: http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=528498
több mint 14 éve
Nikolic megint csere lesz a Vidinél, de szánalmas 😀 (adatbank.mlsz szerint)most mondták el a sport1-en, hogy kezdőben van 😛
ennek az embernek 10-et kell rúgnia egy meccsen, hogy bekerüljön?Hurka
több mint 14 éve
Nikolic megint csere lesz a Vidinél, de szánalmas 😀 (adatbank.mlsz szerint)ennek az embernek 10-et kell rúgnia egy meccsen, hogy bekerüljön?
több mint 14 éve
Még össze kellett szoknia a társakkal. 😊 Amúgy ott is emberhátrányban a 78.ik percig 0 kapott gól volt, igaz Szabi atombravúrjainak köszönhetően de akkor is....Hiába Lipi itt van, egyból shootout! 😊 ... zavi27A Vidi ellen is ott volt 😀 😀 😀JC6
több mint 14 éve
Lovrencsics sztem maradni fog tavasszal, ellenben Maric tuti elmegy (már most nyáron is le akart lépni, csak nem tudott, ráadásul ugye most süllyed a hajó is...) szal sztem ez volt az utolsó meccse pápai színekben, hiszen Siófok ellen nem játszhat 5 sárgája miattszánalmas (természetesen a Pápa meccsre írom..)Hurkaszted van rá esély, hogy Lovrencsics lelép tőletek? (mondjuk Diósgyőrbe? 😀)
meddig van szerződése?kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...Hiába Lipi itt van, egyból shootout! 😊 ... zavi27A Vidi ellen is ott volt 😀 😀 😀