Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Gera pedig immár hivatalosan is visszatért a WBA-hoz!

|
több mint 14 éve
Újpest FC: a rendőrség őrizetbe vette T. Sándort, a klub tulajdonosát

hmm...

|
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Az utóbbi napokban megint egyre többet lehet olvasni Sneijder átigazolásáról. A legújabb, hogy az Inter állítólag elfogadta a United ajánlatát, már csak a játékossal kell megegyezni a fizetéséről, és a héten megtörténhet a hivatalos bejelentés. (Ilyen hírek persze már korábban is jelentek meg a médiában.)
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/menesztettek-a-paks-el-ellenfelenek-menedzseret-2088781
Jó előjel a visszavágóra.
több mint 14 éve
Vucinic--->Juve

igazoljunk már mi isssssssssssssssssssssssssssss...komolyan nem hiszem el

|
több mint 14 éve
Mindenki átesik ezen a szakaszon 😊 Eleinte én is felkaptam a vizet a fideszotonon, de igazából nem kell vele foglalkozni. Nyilván nem Kovács Elemér, debreceni péket kondázta le, hanem a focicsapatot. Mindenkinek van egy gúnyneve, ez van, nem kell kiakadni. 😊fetomy
nem mki kedves TV-s kollega...Hurka még mindig nem,de sztem vannak mások is, a lényeg h mi jókat derülünk! 😊

|
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mindenki átesik ezen a szakaszon 😊 Eleinte én is felkaptam a vizet a fideszotonon, de igazából nem kell vele foglalkozni. Nyilván nem Kovács Elemér, debreceni péket kondázta le, hanem a focicsapatot. Mindenkinek van egy gúnyneve, ez van, nem kell kiakadni. 😊
több mint 14 éve
Ottenek eltört az orra...köszi te csigazabáló targoncás g.ci, Ranilovicra, is h rálökte Grúzt...és akkor még a konda szája sírt, h mi faragtuk őket.Divat
Elnézést, Uram, remélem nem sértődsz meg, ha az Uram kifejezést használom. Kicsit több, mint tíz évvel ezelőtt, 18 évesen költöztem Debrecenbe, diplomáztam, munkát vállaltam, adót fizettem, nem köptem a járdára, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, minden kedden adok száz forintot egy tetszőleges csövesnek. Engedtessék már meg a kérdésem, milyen jogon kondázod le a debrecenieket? Annyival különb ember vagy nálam, mert a Fradinak drukkolsz? Válaszodat előre is köszönöm.füligjimmy
Kondás Úr szavai alapján bátorkodtam a csapatát lekondázni Uram, netán valami problémája van vele? vagy az irományom tartalmi részével van?
az eddigi debreceni életéhez pedig csak őszintén gratulálni tudok...engem/minket is nyugodtan lehet fagyistázni, egy mosolyra elegendő, másra nem nagyon... 😉

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az a baj ezzel fék, hogy ti már azt se tudjátok mondani, hogy jövőre...gabtsi
ezt mar tavaly is csak a joakaroink visszhangoztak. nekem is volt egy posztom itt - mar nemtom egy par honapja kb - amikor eleg reszletesen kb egy oldalban mereszeltem leirni h ez miert hatalmas faszsag es megmondom oszinten ha ilyen keretunk ( minusz rajczi ha tenyleg van vaj a fule mogott, minusz orbodes peter, balajczanak ideiglenesen megbocsajtottam mivel eddig o nem annyira szar ) van akkor nekem nem is kell bajnoki cim csak ne legyunk ilyen vallalhatatlanul fosok es hadd remenykedhessek egy szaros kupagyozelemben ...
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Szolgálati közlemény!!

A 19 órakor kezdődő Vålerenga-Liverpool meccset élőben közvetíti a DigiSport.
A Liverpool a lehető legerősebb keretével utazott Oslóba, szóval scousereknek kötelező program így 2+ héttel a PL opening day előtt.

+ ide tartozó hír, hogy John W. Henry azt nyilatkozta, a cél a PL-ben a Top4 helyezés elérése.

OFF vége, lehet tovább írni a magyar labdakergetőkről. 😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Elnézést, Uram, remélem nem sértődsz meg, ha az Uram kifejezést használom. Kicsit több, mint tíz évvel ezelőtt, 18 évesen költöztem Debrecenbe, diplomáztam, munkát vállaltam, adót fizettem, nem köptem a járdára, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, minden kedden adok száz forintot egy tetszőleges csövesnek. Engedtessék már meg a kérdésem, milyen jogon kondázod le a debrecenieket? Annyival különb ember vagy nálam, mert a Fradinak drukkolsz? Válaszodat előre is köszönöm.füligjimmy
A konda az edzőre Kondás Elemérre vonatkozott szerintem. Ő nyilatkozta, hogy a Fradi játékosok faragták az övéit. Szerintem semmi sértő nem volt benn.visi_b
nem vagy naív 😊Hurka
Lehet az vagyok. De nekem ebből ez jön le. Nem kell mindig a rosszat meglátni 😉

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Ottenek eltört az orra...köszi te csigazabáló targoncás g.ci, Ranilovicra, is h rálökte Grúzt...és akkor még a konda szája sírt, h mi faragtuk őket.Divat
A konda az edzőre Kondás Elemérre vonatkozott szerintem. Ő nyilatkozta, hogy a Fradi játékosok faragták az övéit. Szerintem semmi sértő nem volt benn.visi_b
nem vagy naív 😊
több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
A konda az edzőre Kondás Elemérre vonatkozott szerintem. Ő nyilatkozta, hogy a Fradi játékosok faragták az övéit. Szerintem semmi sértő nem volt benn.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az a baj ezzel fék, hogy ti már azt se tudjátok mondani, hogy jövőre...

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ti kondasok ok ciganyok mi meg a mindig jovore fc. nem kell ezt sztem igy magadravenni.
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Elnézést, Uram, remélem nem sértődsz meg, ha az Uram kifejezést használom. Kicsit több, mint tíz évvel ezelőtt, 18 évesen költöztem Debrecenbe, diplomáztam, munkát vállaltam, adót fizettem, nem köptem a járdára, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, minden kedden adok száz forintot egy tetszőleges csövesnek. Engedtessék már meg a kérdésem, milyen jogon kondázod le a debrecenieket? Annyival különb ember vagy nálam, mert a Fradinak drukkolsz? Válaszodat előre is köszönöm.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ottenek eltört az orra...köszi te csigazabáló targoncás g.ci, Ranilovicra, is h rálökte Grúzt...és akkor még a konda szája sírt, h mi faragtuk őket.

|
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 427 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Figyeljétek meg h Stieber vezéregyéniség lesz a Mainzba is...empty taxi
Hát ott könnyű...de a válogatott rendszerébe mégse lehet beleilleni olyan egyszerűen. :mad:Gabesz92
Stieber mellőzése tényleg nagy rejtély. Folyamatosan jól teljesít, mióta Németországba került, fiatal, de úgy látszik ez kevés 'Sanyi bá'nak...
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Figyeljétek meg h Stieber vezéregyéniség lesz a Mainzba is...empty taxi
Hát ott könnyű...de a válogatott rendszerébe mégse lehet beleilleni olyan egyszerűen. :mad:

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Figyeljétek meg h Stieber vezéregyéniség lesz a Mainzba is...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
Megnyugodtam, hogy Tőzsér és Stieber mégse szar, csak a mi válogatottunk formációjába nem illik bele. Nem tudnám feldolgozni ha behívnák őket és ezért szakadna meg a veretlenségi sorozatunk.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
rendszer: kapunk egy gólt az elején, aztán rúgd előre fuss utána - na akkor Tőzsér és Stieber vagy nem tud úgy rúgni mint a többiek vagy futni nem futnak olyan "jól". Mi a magyar válogatott rendszere amúgy? a felállásra gondolt? szánalom, tényleg el vagyunk eresztve külföldi klubok játékosaival de az aktuális belga bajnok meghatározó középpályása meghívót sem kap hogy legalább meg lehessen nézni hogy fejlődött-e. Ha kipróbálná 2 barátságos meccsen és szar azt mondom még igaza is lehet de így...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
A mai sportban nekiszegezték Egervárinak a kérdést, hogy pl a belga bajnok meghatározó játékosa Tőzsér vagy Stieber miért nem válogatott. Erre csak annyi a válasz, hogy figyeli őket. Ugyan a friss keretnek nem tagjai de ez változhat és most is van pár új név a csapatban. Ezek után pedig a kedvencem: "Közös érdek, hogy a magyar válogatott mindig a lehető legjobb összeállításban szerepeljen, és ha a sérültjeink felépülnek, meggyőződésem, hogy ismét előrébb tudunk lépni." Hát ez mi ez???Matthew99
Már tavasszal is volt a 3. félidőben,egy ilyen nyilatkozata,akkor azt mondta,hogy akik helyettük a válogatottban vannak,azok jobban illenek a "rendszerbe" :/

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hát ez mi ez???Matthew99
Bullshit.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
A mai sportban nekiszegezték Egervárinak a kérdést, hogy pl a belga bajnok meghatározó játékosa Tőzsér vagy Stieber miért nem válogatott. Erre csak annyi a válasz, hogy figyeli őket. Ugyan a friss keretnek nem tagjai de ez változhat és most is van pár új név a csapatban. Ezek után pedig a kedvencem: "Közös érdek, hogy a magyar válogatott mindig a lehető legjobb összeállításban szerepeljen, és ha a sérültjeink felépülnek, meggyőződésem, hogy ismét előrébb tudunk lépni." Hát ez mi ez???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.