Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
prukner meg össze vissza cserél,lehozza andrezinhot és abdit..behoz 6785hátvédet
Joci
Andrezinho helyett Bence jött, Abdit pedig le kellett hozni, mert pár perc és kiszórja a zseléfejű. Sajnos eléggé elborult az agya.
Elég elképzelés nélkül játszottunk sajnos.

A gólban benne volt Ranilovic, de ez már a második szabadrúgásgól zsinórban, amit elkerülhettünk volna, ha a sorfal méltóztatik felugrani.

Ja és Somalia tragikus. Rá vártunk úgy, mint a messiásra? Újabb hülyítés a vezetőség részéről, köszönjük.Bálesz
másik Somaliat vártunk, de ez jött... 😀

nekem Grúz félidei nyilatkozata tetszett, pár hete van itt, de már rájött h mi a szitu... 😀

Lisztes gyenge? fejbe 800* gyorsabb, mint az ilyen eszetlen Junior félék...és még 2 pontos! passzra is képes, futni 40 évesen persze nem bír 😀

fogadjunk bármibe Simacot úgyse fogják eltiltani utólag, bezzeg Csizit a könyökösért simán...(ja és akkor Otten is kapott egyet elején...)

am ezeknek a 10 perces "márpedig kibaszunk a kormánnyal szurkolásnak" mi értelme van? majd pont ez miatt fogják visszavonni a törvényt... 😊

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha jól emlékszem, ott nem esett el, ha elesik, akkor nem lett volna kérdés a 11-esHurka
ez mondjuk buziság, hisz "elvileg" a szándékot is büntetni kell, 16oson belül pedig nincs előnyszabály.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
iványi egy geci volt.elfogult vagyok.Joci
vszeg a helyszínről nem látszott, de Simac szándékosan tökön rúgta Kvachantiradzet..Hurka
pont most volt az ismétlésben.a kurva anyját.plusz cáfolj meg de Kvachantiradzet pedig valaki lerúgta a tizenhatoson belül,de nem kaptunk tizit,az jogos lett volna ha befújja?Joci
ha jól emlékszem, ott nem esett el, ha elesik, akkor nem lett volna kérdés a 11-es
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
azt mondjuk még nem írta senki se, hogy Simacot simán ki kellett volna állítani úgy a 65. perc körül...Hurka
vszeg a helyszínről nem látszott, de Simac szándékosan tökön rúgta Kvachantiradzet..Hurka
pont most volt az ismétlésben.a kurva anyját.plusz cáfolj meg de Kvachantiradzet pedig valaki lerúgta a tizenhatoson belül,de nem kaptunk tizit,az jogos lett volna ha befújja?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
azt mondjuk még nem írta senki se, hogy Simacot simán ki kellett volna állítani úgy a 65. perc körül...Hurka
vszeg a helyszínről nem látszott, de Simac szándékosan tökön rúgta Kvachantiradzet..
több mint 14 éve
majd végh... 😂 😕

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
prukner meg össze vissza cserél,lehozza andrezinhot és abdit..behoz 6785hátvédet
Joci
Andrezinho helyett Bence jött, Abdit pedig le kellett hozni, mert pár perc és kiszórja a zseléfejű. Sajnos eléggé elborult az agya.
Elég elképzelés nélkül játszottunk sajnos.

A gólban benne volt Ranilovic, de ez már a második szabadrúgásgól zsinórban, amit elkerülhettünk volna, ha a sorfal méltóztatik felugrani.

Ja és Somalia tragikus. Rá vártunk úgy, mint a messiásra? Újabb hülyítés a vezetőség részéről, köszönjük.

több mint 14 éve
iványi egy geci volt.elfogult vagyok.

több mint 14 éve
azt mondjuk még nem írta senki se, hogy Simacot simán ki kellett volna állítani úgy a 65. perc körül...
több mint 14 éve
Tényleg sajnálom azon FTC szurkolókat, akik időt és energiát - na meg pénzt - nem sajnálva utaznak órákat ilyen sz*rért.JC6
köszönöm szépen az együttérzést 😊

nem láttam még bódi guszti gólját tv-ben(bár most megy a meccs s1-en,úgyhgy meglesem),de nekem nem úgy tűnt mint ha Rani hibája lett volna,majd meglássuk.

első félidőben jól fociztunk csak mindig megállt a tudomány a láki kapujánál.a másodikban pedig szerintem helyzetünk sem volt

lisztes no comment,nagyon gyenge

faS(z)omália pedig legalja

annak viszont örülök hogy ennyien kijöttek megnézni a Ferencvárost 😊

a hangulat a vendégben az első félidőben egész jó volt,a második meg egy kalap szar volt

folyt. köv. jövőhéten,ott már nyerni kell a Pécs ellen

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
rég voltam ilyen szomorú meccsen :\ elég langyi kezdés volt, mert hiába voltunk kint (megint) sokan az ultrák az első 10 percben tiltakoztak, és így a csapatok se pörögtek fel. 10 perc után rákezdett a stadion a csapat is beindult, amikor Seydi fölévágta a kipattanót, úgy éreztem, hogy "csak" meg kell törni a jeget és meglehet a meccs. jött Budo mester, egy gecinagy szabadrúgásgóllal (mindenki arra számított, hogy luque lövi, be is szopta a kecsó) de ahelyett, h lőttünk volna még egyet megváltozott minden. a gólöröm közben az egyik ultra meggyújtott egy görögtüzet, biztonságiak be, megpróbálták elvezetni, persze fél szektor ment utána, h ezt mégis miért, stadion kb csönd, legtöbben ezeket a képsorokat nézték közben töki villant egyet és jött is az egyenlítés, ahelyett, hogy a félelmetes hangulat közepette összefosta volna magát a kecsó és lövünk mégegyet ... csávót a sünök kezére adták akik elvitték, ultrák elkezdtek durcizni és a továbbiakban békésen szotyizva, sörözve, beszélgetve nézték a meccset. félidő végén jött a "szoksásos" kamu kiállítás, szal szar hangulattal mentünk öltözőbe. 2. félidőre a kecsó úgy jött ki, h nagyon nyerni akarnak, volt, h kb öt csatárral rohamoztak de mi hősiesen álltuk a sarat, foxi kapufáját leszámítva pedig helyzetet se nagyon tudtak kidolgozni. 87. percben a kezünkben volt a meccs, de sajnos mentettek aztán meg rados hibája miatt az egy pont se lett meg. de am nem is ez volt a legrosszabb, hanem kajak a hangulat, mert a 60. perc közepén a napos oldalról néhány vén részeg fasz átugatott az ultráknak, h szurkoljanak már, és amikor a fél szektor megindult arra, h számonkérjék megjelentek a biztonságiak a sünökkel, elcsattant pár pofon, könnygáz is volt, meg még pár embert elvittek a rendőrök. szal a vége felé kb temetés érzetem volt :/

jövőhéten nyerni kell a Sóstóiban :cool:
több mint 14 éve
A kétgólos Vanczák volt a Sion vezére

uram atyám...Sanyi Bá látta? tuti kezdő lesz válogatottba... 😀

|
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 852
Én kint voltam a loki-fradin, hát nem volt valami színvonalas meccs, de legalább a hangulat jó volt és az eső is megkímélt minket.
több mint 14 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan
Tényleg sajnálom azon FTC szurkolókat, akik időt és energiát - na meg pénzt - nem sajnálva utaznak órákat ilyen sz*rért.JC6
Hullagyenge volt mindkét csapat tipikus 0-0s meccs volt, idénre nekem elég is volt az NB1 ismét....
több mint 14 éve
1-1-et játszottunk a Paks ellen, megint Maric lőtte a gólunkat, tudósítás alapján igazságosnak tűnik az x
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg sajnálom azon FTC szurkolókat, akik időt és energiát - na meg pénzt - nem sajnálva utaznak órákat ilyen sz*rért.
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
ZTE is elég acélosan kezdett. Bár ez általában így van, és Csank mester úgyis az asztalra csap! 😉

több mint 14 éve
köszi ranilovic ismét...megh 0 azaz pontosan 0 db helyzetünk volt...

|
több mint 14 éve
ez mindent alulmúl sztem: (Paks-Pápa)
nb1. hus tudosítás: A Pápa kezdte a mérkőzést
nso: Böcskei játékvezető sípszavára a hazaiak kezdték a találkozót.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
cset?Hurka
én jövök jövök 😊

ha más is: irc2-re és #bowlhu
több mint 14 éve
cset?
több mint 14 éve
ma 16.00-tól Diósgyőr-Kecskemét ne felejtsétek el nézni, az idő elég fos de sztem sokan leszünk, a két tribün valszeg pár száz hely híján tele lesz, ez olyan ~5000 fő + fél órája vettem jegyet az állóba 1300 körüli sorszámmal + vannak még a bérletesek + sokan csak meccs előtt szokták megvenni, én egy olyan 6-7-8 ezer emberre számítok.
ajjj de vároom 😀kristof
sajnos nem tudom nézni, de "Nyitva van a pálya" 😊 😊Hurka
És már be is zárt 😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
NSO:

" A KTE egy győzelmével és egy döntetlenjével történelme legjobb legjobb bajnoki rajtját produkálta az élvonalban"

😂
több mint 14 éve
akkor te is sima 2/3-0-át vársz mi? 😀Divat
Sajnos valami olyasmi.
Vagy a szokásos: vezetünk, de a végén fordít a Loki.

több mint 14 éve
ma 16.00-tól Diósgyőr-Kecskemét ne felejtsétek el nézni, az idő elég fos de sztem sokan leszünk, a két tribün valszeg pár száz hely híján tele lesz, ez olyan ~5000 fő + fél órája vettem jegyet az állóba 1300 körüli sorszámmal + vannak még a bérletesek + sokan csak meccs előtt szokták megvenni, én egy olyan 6-7-8 ezer emberre számítok.
ajjj de vároom 😀kristof
sajnos nem tudom nézni, de "Nyitva van a pálya" 😊 😊