NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
akkor te is sima 2/3-0-át vársz mi? 😀Divat
Sajnos valami olyasmi.
Vagy a szokásos: vezetünk, de a végén fordít a Loki.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ma 16.00-tól Diósgyőr-Kecskemét ne felejtsétek el nézni, az idő elég fos de sztem sokan leszünk, a két tribün valszeg pár száz hely híján tele lesz, ez olyan ~5000 fő + fél órája vettem jegyet az állóba 1300 körüli sorszámmal + vannak még a bérletesek + sokan csak meccs előtt szokták megvenni, én egy olyan 6-7-8 ezer emberre számítok.
ajjj de vároom 😀kristof
sajnos nem tudom nézni, de "Nyitva van a pálya" 😊 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ma 16.00-tól Diósgyőr-Kecskemét ne felejtsétek el nézni, az idő elég fos de sztem sokan leszünk, a két tribün valszeg pár száz hely híján tele lesz, ez olyan ~5000 fő + fél órája vettem jegyet az állóba 1300 körüli sorszámmal + vannak még a bérletesek + sokan csak meccs előtt szokták megvenni, én egy olyan 6-7-8 ezer emberre számítok.
ajjj de vároom 😀
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Nem az a gond, hogy nincs esélyünk. Persze, hogy van. Papíron egy magyar válogatott szintű csapat ebben a csoportban igenis versenyben lehet a 2. helyért. A probléma az, hogy a magyar válogatott az nem csak egy m.v. szintű csapat, hanem az maga. Így mi magunknak fogjuk elbaszni, nem azért nem jutunk ki, mert nincs esélyünk.

Egervári mit mondana? Ő mondta, hogy kivisz a vb-re, meg egyébként is... Mit vártok tőle? Mondja azt a szövkap, hogy bocs srácok, erre sem jutunk ki? Az milyen edző lenne már? El kell hitetni, hogy sikerülhet (mert sikerülhet, csak nem fog), máskülönben soha a büdös életbe nem érünk el semmit.

És igen, a médiától fasság minden selejtezőben eljátszani, hogy nem csak, hogy esélyesek vagyunk, de mi vagyunk a legesélyesebbek. De egy edzőtől nem. Nem tudom ki focizik innen, de mit gondolna az edzőjéről, ha azt hallaná a rádióban pl. hogy azt nyilatkozza, hogy semmi esélyük a győzelemre, vagy bármire is? Nem az a baj az emberekkel, hogy elhiszik, hogy meg lehet, naná, hogy elhiszik, ez a szurkoló dolga, ha nem hisz a győzelemben, akkor az rég rossz, az a baj, hogy amikor nem sikerül, akkor úgy kezelik, mintha nem az lenne a realitás. De az már a szurkoló eszén múlik, hogy külön tudja-e választani a realitást és a szurkolást.

De azért várom azok jelentkezését, akik úgy mennek ki pl. egy Magyar-Hollandra, vagy akár Magyar-Románra, hogy nem bíznak, hisznek abban, hogy megfogjuk őket 😊fetomy
csak jelezném, hogy ez nagyon +1

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Én meg alapból baromságnak tartom az edzőbuktatást...
Viszont attól még, hogy a csapat szar, nem kell edzőbuktatásról beszélni 😂
több mint 14 éve
Idén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.

1998 óta kergetik a bajnoki álmokat a IV.kerületben. Egyelőre úgy fest, hogy idén sem lesznek túl acélosak. A “bomba” igazolásokkal (Kabát stb.) teli Újpest idei mérlege eddig egészen parádés: 0%.

Íme a bámulatos sorozatuk:

ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

A sorozat értékét csak tovább emeli, hogy liláknak még gólt sem sikerült rúgniuk.

További hasonló sorozatot kívánunk a liláknak! Csak így tovább!Joci
Pár héten (napon) belül sztem a holland lesz az edző.
Géza meg megy a Vasashoz...
Valamit csinálni kell,mert ez így nem jó.
Amúgy ha ma kikap a Fradi,akkor ott sem túl sok az a 2pont.Bazzani
Hát akármilyen gáz dolog, én is csak abban reménykedem, hogy ez edzőbuktató meccs volt, és folytatódik a megújúlás (bár Gézát én kedvelem amúgy), mert ha viszont tényleg ennyit tudunk és marad akkor nagyon nagy a baj.zavi27
és mi a szar értelme lenne, ha megbuktatnák Mészölyt? mindig azért izélik az edzőket, hogy túl sok a légiós, nem elég a fiatal, ott meg tényleg elkezdte a fiatalokat beépíteni a csapatba, van 3 szar meccsük, és már edzőbuktatásról beszélünk, ugyanmár
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

1998 óta kergetik a bajnoki álmokat a IV.kerületben. Egyelőre úgy fest, hogy idén sem lesznek túl acélosak. A “bomba” igazolásokkal (Kabát stb.) teli Újpest idei mérlege eddig egészen parádés: 0%.

ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

A sorozat értékét csak tovább emeli, hogy liláknak még gólt sem sikerült rúgniuk.

Hát akármilyen gáz dolog, én is csak abban reménykedem, hogy ez edzőbuktató meccs volt, és folytatódik a megújúlás (bár Gézát én kedvelem amúgy), mert ha viszont tényleg ennyit tudunk és marad akkor nagyon nagy a baj.zavi27
de miért kell minden évbe edzőt buktatni? akkor minek hoztátok vissza? 😀
akkor most majd jön a holland, aztán jövőre megint vissza Géza? rosszabb mint az esmeralda... 😀

|
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója

ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

Hát akármilyen gáz dolog, én is csak abban reménykedem, hogy ez edzőbuktató meccs volt, és folytatódik a megújúlás (bár Gézát én kedvelem amúgy), mert ha viszont tényleg ennyit tudunk és marad akkor nagyon nagy a baj.
több mint 14 éve

ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

még szerencse h mi olyan qrva jók vagyunk...Divat
Nekünk is csodás lesz a 3 meccs/2 pont...de legalább már rúgtunk gólt 😊Bálesz
akkor te is sima 2/3-0-át vársz mi? 😀

|
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló

ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

még szerencse h mi olyan qrva jók vagyunk...Divat
Nekünk is csodás lesz a 3 meccs/2 pont...de legalább már rúgtunk gólt 😊

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
a 2 pont tényleg nem sok,de a mait simán behúzzuk 😛

remélem a beléptetés azért nem fog 1 órán keresztül tartani abba a rohadó tákolmányba..Joci
Majd az új Kósa stadionba pár éven belül.
Olyan szépet fognak felhúzni a kényszermunkások...

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
a 2 pont tényleg nem sok,de a mait simán behúzzuk 😛

remélem a beléptetés azért nem fog 1 órán keresztül tartani abba a rohadó tákolmányba..

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve

ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

Amúgy ha ma kikap a Fradi,akkor ott sem túl sok az a 2pont.

több mint 14 éve

ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

még szerencse h mi olyan qrva jók vagyunk...

|
több mint 14 éve
Teljesen egyet értek Jan kollégával. Nem értem ilyet, hogy lehet nyilatkozni, mint az utóbbi évek jó eredménye alapján van esély a 2. helyre? Ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetett volna mondani. Állítom, hogy a világon egyedül a mi nemzetünk ilyen.JC6
tényleg, azt kellett volna nyilatkozni, hogy biztos 4-7-ek vagyunk..Hurka
Igen, JC6-éknál annál a felfelé tartó szlovák focicsapatnál is úgy viszi ki az edző a csapatot a gyepre, hogy "Gyerekek ma nagyon leszopunk, de nem baj, azért néha rúgjatok labdába ti is", a meccs előtt meg bemondják a hangosba a hazai szurkolóknak, hogy ne szurkoljanak inkább, mert kikapunk mint a szar 😊

Joci: Persze, hogy idén nem, hiszen ők csak majd jövőre lesznek bajnokok 😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach

ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

További hasonló sorozatot kívánunk a liláknak! Csak így tovább!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyet értek Jan kollégával. Nem értem ilyet, hogy lehet nyilatkozni, mint az utóbbi évek jó eredménye alapján van esély a 2. helyre? Ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetett volna mondani. Állítom, hogy a világon egyedül a mi nemzetünk ilyen.JC6
Azt kellett volna nyilatkoznia: " Tipikus sorsolás volt, nem volt kegyes hozzánk a sors. Azt kell, hogy mondjam: Magyarország került a legnehezebb csoportba. Bravúr lenne, ha a végelszámolásnál oda tudnánk érni a 2. helyre. Nem szeretnék ígérgetni, hitegetni, de tavaly elkezdtünk valamit, így eme selejtező sorozatra remélem egy ütőképes és eredményes válogatottat tudunk felépíteni, amelyik sikeresen veszi fel a küzdelmet akár a román, vagy akár a török válogatott ellen. Mindent megteszünk majd. Most viszont az EB sorozatra koncentrálunk. "

Sokkal korrektebb.
több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 408 — Steelers fan
ebben a csoportban 2.-5. helyig tényleg bármi benne van....
Törökök már régen nem vb bronz formában vannak , Románok is lefelé tartanak, mi ugye felfelé( 😉 )
észtek fekete ló....
egyelőre optimistán gondoljunk a 2.-ra aztán majd engedünk ha úgy alakul.... 😉yooker
Hollandok ellen, reálisan 0 pont.
Törökök már nem abban a formában vannak, ezért nem vernek oda-vissza, 1 pont.
Románok valóban lefelé tartanak, de még nem értek le oda, ahol mi vagyunk, 1pont.
Észtek és Andorra ellen össz 10 pont. (és akkor jófej voltam)
Össz: 12 pont.

Esetlegesen behúzhatjuk a török v román hazait, meg nagyon optimális esetben az észt-andorra oda-vissza meglehet, és akkor össz 16 pont. (de ez már a hollywoodi forgatókönyv)

Hollandok 25 pont fölött lesznek, a második helyezett is 20 pont fölött. Szvsz mi a harmadik helyért leszünk partiban.
több mint 14 éve
Teljesen min degy,hogy mit nyilatkozik.
Az 1.-2. kalapból akárkit kapunk,nagyjából oda-vissza zakó.
A román és török meccsnek legalább szurkolói szempontból lesz egy kis pikantériája.

több mint 14 éve
tényleg, azt kellett volna nyilatkozni, hogy biztos 4-7-ek vagyunk..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyet értek Jan kollégával. Nem értem ilyet, hogy lehet nyilatkozni, mint az utóbbi évek jó eredménye alapján van esély a 2. helyre? Ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetett volna mondani. Állítom, hogy a világon egyedül a mi nemzetünk ilyen.
több mint 14 éve
Nem az a gond, hogy nincs esélyünk. Persze, hogy van. Papíron egy magyar válogatott szintű csapat ebben a csoportban igenis versenyben lehet a 2. helyért. A probléma az, hogy a magyar válogatott az nem csak egy m.v. szintű csapat, hanem az maga. Így mi magunknak fogjuk elbaszni, nem azért nem jutunk ki, mert nincs esélyünk.

Egervári mit mondana? Ő mondta, hogy kivisz a vb-re, meg egyébként is... Mit vártok tőle? Mondja azt a szövkap, hogy bocs srácok, erre sem jutunk ki? Az milyen edző lenne már? El kell hitetni, hogy sikerülhet (mert sikerülhet, csak nem fog), máskülönben soha a büdös életbe nem érünk el semmit.

És igen, a médiától fasság minden selejtezőben eljátszani, hogy nem csak, hogy esélyesek vagyunk, de mi vagyunk a legesélyesebbek. De egy edzőtől nem. Nem tudom ki focizik innen, de mit gondolna az edzőjéről, ha azt hallaná a rádióban pl. hogy azt nyilatkozza, hogy semmi esélyük a győzelemre, vagy bármire is? Nem az a baj az emberekkel, hogy elhiszik, hogy meg lehet, naná, hogy elhiszik, ez a szurkoló dolga, ha nem hisz a győzelemben, akkor az rég rossz, az a baj, hogy amikor nem sikerül, akkor úgy kezelik, mintha nem az lenne a realitás. De az már a szurkoló eszén múlik, hogy külön tudja-e választani a realitást és a szurkolást.

De azért várom azok jelentkezését, akik úgy mennek ki pl. egy Magyar-Hollandra, vagy akár Magyar-Románra, hogy nem bíznak, hisznek abban, hogy megfogjuk őket 😊
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=YhxXEfM5yJk&feature=player_embedded

síírok... 😀😀😀

|
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
ebben a csoportban 2.-5. helyig tényleg bármi benne van....
Törökök már régen nem vb bronz formában vannak , Románok is lefelé tartanak, mi ugye felfelé( 😉 )
észtek fekete ló....
egyelőre optimistán gondoljunk a 2.-ra aztán majd engedünk ha úgy alakul.... 😉yooker
Örüljünk ha törököktől itthon nem kapunk egy hármast, még mindig klasszisokkal vannak előttünk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
legalább mindegyik ellenfél ellen lesz motiváció: észtek, andorraiak kötelező győzelem, románokat nem kell részletezni, törököknek vissza kell adni ezt a mocskos csalást: http://www.youtube.com/watch?v=qfdXILGSFT0 , míg a hollandok most ütöttek bennünket 2-szer is, hátha 😊