NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
akkor te is sima 2/3-0-át vársz mi? 😀DivatSajnos valami olyasmi.
Vagy a szokásos: vezetünk, de a végén fordít a Loki.

több mint 14 éve
ma 16.00-tól Diósgyőr-Kecskemét ne felejtsétek el nézni, az idő elég fos de sztem sokan leszünk, a két tribün valszeg pár száz hely híján tele lesz, ez olyan ~5000 fő + fél órája vettem jegyet az állóba 1300 körüli sorszámmal + vannak még a bérletesek + sokan csak meccs előtt szokták megvenni, én egy olyan 6-7-8 ezer emberre számítok.sajnos nem tudom nézni, de "Nyitva van a pálya" 😊 😊
ajjj de vároom 😀kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ma 16.00-tól Diósgyőr-Kecskemét ne felejtsétek el nézni, az idő elég fos de sztem sokan leszünk, a két tribün valszeg pár száz hely híján tele lesz, ez olyan ~5000 fő + fél órája vettem jegyet az állóba 1300 körüli sorszámmal + vannak még a bérletesek + sokan csak meccs előtt szokták megvenni, én egy olyan 6-7-8 ezer emberre számítok.ajjj de vároom 😀
több mint 14 éve
Nem az a gond, hogy nincs esélyünk. Persze, hogy van. Papíron egy magyar válogatott szintű csapat ebben a csoportban igenis versenyben lehet a 2. helyért. A probléma az, hogy a magyar válogatott az nem csak egy m.v. szintű csapat, hanem az maga. Így mi magunknak fogjuk elbaszni, nem azért nem jutunk ki, mert nincs esélyünk.csak jelezném, hogy ez nagyon +1
Egervári mit mondana? Ő mondta, hogy kivisz a vb-re, meg egyébként is... Mit vártok tőle? Mondja azt a szövkap, hogy bocs srácok, erre sem jutunk ki? Az milyen edző lenne már? El kell hitetni, hogy sikerülhet (mert sikerülhet, csak nem fog), máskülönben soha a büdös életbe nem érünk el semmit.
És igen, a médiától fasság minden selejtezőben eljátszani, hogy nem csak, hogy esélyesek vagyunk, de mi vagyunk a legesélyesebbek. De egy edzőtől nem. Nem tudom ki focizik innen, de mit gondolna az edzőjéről, ha azt hallaná a rádióban pl. hogy azt nyilatkozza, hogy semmi esélyük a győzelemre, vagy bármire is? Nem az a baj az emberekkel, hogy elhiszik, hogy meg lehet, naná, hogy elhiszik, ez a szurkoló dolga, ha nem hisz a győzelemben, akkor az rég rossz, az a baj, hogy amikor nem sikerül, akkor úgy kezelik, mintha nem az lenne a realitás. De az már a szurkoló eszén múlik, hogy külön tudja-e választani a realitást és a szurkolást.
De azért várom azok jelentkezését, akik úgy mennek ki pl. egy Magyar-Hollandra, vagy akár Magyar-Románra, hogy nem bíznak, hisznek abban, hogy megfogjuk őket 😊fetomy

több mint 14 éve
Én meg alapból baromságnak tartom az edzőbuktatást...Viszont attól még, hogy a csapat szar, nem kell edzőbuktatásról beszélni 😂
több mint 14 éve
és mi a szar értelme lenne, ha megbuktatnák Mészölyt? mindig azért izélik az edzőket, hogy túl sok a légiós, nem elég a fiatal, ott meg tényleg elkezdte a fiatalokat beépíteni a csapatba, van 3 szar meccsük, és már edzőbuktatásról beszélünk, ugyanmárHát akármilyen gáz dolog, én is csak abban reménykedem, hogy ez edzőbuktató meccs volt, és folytatódik a megújúlás (bár Gézát én kedvelem amúgy), mert ha viszont tényleg ennyit tudunk és marad akkor nagyon nagy a baj.zavi27Idén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.Pár héten (napon) belül sztem a holland lesz az edző.
1998 óta kergetik a bajnoki álmokat a IV.kerületben. Egyelőre úgy fest, hogy idén sem lesznek túl acélosak. A “bomba” igazolásokkal (Kabát stb.) teli Újpest idei mérlege eddig egészen parádés: 0%.
Íme a bámulatos sorozatuk:
ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0
A sorozat értékét csak tovább emeli, hogy liláknak még gólt sem sikerült rúgniuk.
További hasonló sorozatot kívánunk a liláknak! Csak így tovább!Joci
Géza meg megy a Vasashoz...
Valamit csinálni kell,mert ez így nem jó.
Amúgy ha ma kikap a Fradi,akkor ott sem túl sok az a 2pont.Bazzani
több mint 14 éve
de miért kell minden évbe edzőt buktatni? akkor minek hoztátok vissza? 😀Hát akármilyen gáz dolog, én is csak abban reménykedem, hogy ez edzőbuktató meccs volt, és folytatódik a megújúlás (bár Gézát én kedvelem amúgy), mert ha viszont tényleg ennyit tudunk és marad akkor nagyon nagy a baj.zavi27Idén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.Pár héten (napon) belül sztem a holland lesz az edző.
1998 óta kergetik a bajnoki álmokat a IV.kerületben. Egyelőre úgy fest, hogy idén sem lesznek túl acélosak. A “bomba” igazolásokkal (Kabát stb.) teli Újpest idei mérlege eddig egészen parádés: 0%.
ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0
A sorozat értékét csak tovább emeli, hogy liláknak még gólt sem sikerült rúgniuk.
akkor most majd jön a holland, aztán jövőre megint vissza Géza? rosszabb mint az esmeralda... 😀
|
több mint 14 éve
Hát akármilyen gáz dolog, én is csak abban reménykedem, hogy ez edzőbuktató meccs volt, és folytatódik a megújúlás (bár Gézát én kedvelem amúgy), mert ha viszont tényleg ennyit tudunk és marad akkor nagyon nagy a baj.Idén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.Pár héten (napon) belül sztem a holland lesz az edző.
ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0
több mint 14 éve
akkor te is sima 2/3-0-át vársz mi? 😀Nekünk is csodás lesz a 3 meccs/2 pont...de legalább már rúgtunk gólt 😊BáleszIdén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.még szerencse h mi olyan qrva jók vagyunk...Divat
ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0
|
több mint 14 éve
Nekünk is csodás lesz a 3 meccs/2 pont...de legalább már rúgtunk gólt 😊Idén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.még szerencse h mi olyan qrva jók vagyunk...Divat
ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0

több mint 14 éve
a 2 pont tényleg nem sok,de a mait simán behúzzuk 😛Majd az új Kósa stadionba pár éven belül.
remélem a beléptetés azért nem fog 1 órán keresztül tartani abba a rohadó tákolmányba..Joci
Olyan szépet fognak felhúzni a kényszermunkások...
több mint 14 éve
a 2 pont tényleg nem sok,de a mait simán behúzzuk 😛 remélem a beléptetés azért nem fog 1 órán keresztül tartani abba a rohadó tákolmányba..
több mint 14 éve
Idén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.Pár héten (napon) belül sztem a holland lesz az edző.
ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0
Amúgy ha ma kikap a Fradi,akkor ott sem túl sok az a 2pont.
több mint 14 éve
Idén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.még szerencse h mi olyan qrva jók vagyunk...
ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0
|
több mint 14 éve
Igen, JC6-éknál annál a felfelé tartó szlovák focicsapatnál is úgy viszi ki az edző a csapatot a gyepre, hogy "Gyerekek ma nagyon leszopunk, de nem baj, azért néha rúgjatok labdába ti is", a meccs előtt meg bemondják a hangosba a hazai szurkolóknak, hogy ne szurkoljanak inkább, mert kikapunk mint a szar 😊Teljesen egyet értek Jan kollégával. Nem értem ilyet, hogy lehet nyilatkozni, mint az utóbbi évek jó eredménye alapján van esély a 2. helyre? Ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetett volna mondani. Állítom, hogy a világon egyedül a mi nemzetünk ilyen.JC6tényleg, azt kellett volna nyilatkozni, hogy biztos 4-7-ek vagyunk..Hurka
Joci: Persze, hogy idén nem, hiszen ők csak majd jövőre lesznek bajnokok 😀
több mint 14 éve
Idén is parádés menetelésbe kezdtek a lilák.1998 óta kergetik a bajnoki álmokat a IV.kerületben. Egyelőre úgy fest, hogy idén sem lesznek túl acélosak. A “bomba” igazolásokkal (Kabát stb.) teli Újpest idei mérlege eddig egészen parádés: 0%.
ÚFC – Pápa 0-1
Győr – ÚFC 1-0
Siófok – ÚFC 2-0
További hasonló sorozatot kívánunk a liláknak! Csak így tovább!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt kellett volna nyilatkoznia: " Tipikus sorsolás volt, nem volt kegyes hozzánk a sors. Azt kell, hogy mondjam: Magyarország került a legnehezebb csoportba. Bravúr lenne, ha a végelszámolásnál oda tudnánk érni a 2. helyre. Nem szeretnék ígérgetni, hitegetni, de tavaly elkezdtünk valamit, így eme selejtező sorozatra remélem egy ütőképes és eredményes válogatottat tudunk felépíteni, amelyik sikeresen veszi fel a küzdelmet akár a román, vagy akár a török válogatott ellen. Mindent megteszünk majd. Most viszont az EB sorozatra koncentrálunk. "Teljesen egyet értek Jan kollégával. Nem értem ilyet, hogy lehet nyilatkozni, mint az utóbbi évek jó eredménye alapján van esély a 2. helyre? Ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetett volna mondani. Állítom, hogy a világon egyedül a mi nemzetünk ilyen.JC6tényleg, azt kellett volna nyilatkozni, hogy biztos 4-7-ek vagyunk..Hurka
Sokkal korrektebb.
több mint 14 éve
ebben a csoportban 2.-5. helyig tényleg bármi benne van....Hollandok ellen, reálisan 0 pont.
Törökök már régen nem vb bronz formában vannak , Románok is lefelé tartanak, mi ugye felfelé( 😉 )
észtek fekete ló....
egyelőre optimistán gondoljunk a 2.-ra aztán majd engedünk ha úgy alakul.... 😉yooker
Törökök már nem abban a formában vannak, ezért nem vernek oda-vissza, 1 pont.
Románok valóban lefelé tartanak, de még nem értek le oda, ahol mi vagyunk, 1pont.
Észtek és Andorra ellen össz 10 pont. (és akkor jófej voltam)
Össz: 12 pont.
Esetlegesen behúzhatjuk a török v román hazait, meg nagyon optimális esetben az észt-andorra oda-vissza meglehet, és akkor össz 16 pont. (de ez már a hollywoodi forgatókönyv)
Hollandok 25 pont fölött lesznek, a második helyezett is 20 pont fölött. Szvsz mi a harmadik helyért leszünk partiban.
több mint 14 éve
Teljesen min degy,hogy mit nyilatkozik.Teljesen egyet értek Jan kollégával. Nem értem ilyet, hogy lehet nyilatkozni, mint az utóbbi évek jó eredménye alapján van esély a 2. helyre? Ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetett volna mondani. Állítom, hogy a világon egyedül a mi nemzetünk ilyen.JC6tényleg, azt kellett volna nyilatkozni, hogy biztos 4-7-ek vagyunk..Hurka
Az 1.-2. kalapból akárkit kapunk,nagyjából oda-vissza zakó.
A román és török meccsnek legalább szurkolói szempontból lesz egy kis pikantériája.
több mint 14 éve
Teljesen egyet értek Jan kollégával. Nem értem ilyet, hogy lehet nyilatkozni, mint az utóbbi évek jó eredménye alapján van esély a 2. helyre? Ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetett volna mondani. Állítom, hogy a világon egyedül a mi nemzetünk ilyen.JC6tényleg, azt kellett volna nyilatkozni, hogy biztos 4-7-ek vagyunk..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyet értek Jan kollégával. Nem értem ilyet, hogy lehet nyilatkozni, mint az utóbbi évek jó eredménye alapján van esély a 2. helyre? Ennél nagyobb hülyeséget nem is lehetett volna mondani. Állítom, hogy a világon egyedül a mi nemzetünk ilyen.
több mint 14 éve
Nem az a gond, hogy nincs esélyünk. Persze, hogy van. Papíron egy magyar válogatott szintű csapat ebben a csoportban igenis versenyben lehet a 2. helyért. A probléma az, hogy a magyar válogatott az nem csak egy m.v. szintű csapat, hanem az maga. Így mi magunknak fogjuk elbaszni, nem azért nem jutunk ki, mert nincs esélyünk.Egervári mit mondana? Ő mondta, hogy kivisz a vb-re, meg egyébként is... Mit vártok tőle? Mondja azt a szövkap, hogy bocs srácok, erre sem jutunk ki? Az milyen edző lenne már? El kell hitetni, hogy sikerülhet (mert sikerülhet, csak nem fog), máskülönben soha a büdös életbe nem érünk el semmit.
És igen, a médiától fasság minden selejtezőben eljátszani, hogy nem csak, hogy esélyesek vagyunk, de mi vagyunk a legesélyesebbek. De egy edzőtől nem. Nem tudom ki focizik innen, de mit gondolna az edzőjéről, ha azt hallaná a rádióban pl. hogy azt nyilatkozza, hogy semmi esélyük a győzelemre, vagy bármire is? Nem az a baj az emberekkel, hogy elhiszik, hogy meg lehet, naná, hogy elhiszik, ez a szurkoló dolga, ha nem hisz a győzelemben, akkor az rég rossz, az a baj, hogy amikor nem sikerül, akkor úgy kezelik, mintha nem az lenne a realitás. De az már a szurkoló eszén múlik, hogy külön tudja-e választani a realitást és a szurkolást.
De azért várom azok jelentkezését, akik úgy mennek ki pl. egy Magyar-Hollandra, vagy akár Magyar-Románra, hogy nem bíznak, hisznek abban, hogy megfogjuk őket 😊
több mint 14 éve
ebben a csoportban 2.-5. helyig tényleg bármi benne van....Örüljünk ha törököktől itthon nem kapunk egy hármast, még mindig klasszisokkal vannak előttünk.
Törökök már régen nem vb bronz formában vannak , Románok is lefelé tartanak, mi ugye felfelé( 😉 )
észtek fekete ló....
egyelőre optimistán gondoljunk a 2.-ra aztán majd engedünk ha úgy alakul.... 😉yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
legalább mindegyik ellenfél ellen lesz motiváció: észtek, andorraiak kötelező győzelem, románokat nem kell részletezni, törököknek vissza kell adni ezt a mocskos csalást: http://www.youtube.com/watch?v=qfdXILGSFT0 , míg a hollandok most ütöttek bennünket 2-szer is, hátha 😊