Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy

Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...Gogo
ja igaz, lekérünk egy Andorra-Észtország-Andorra-Románia (itthon) sorsolást, ha mákunk van nem kapunk ki, és akkor meglehet a szokásos műsor 😊fetomy
poland? 😀

szerk: lassú vok 😕

|
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lehet, hogy rögeszmés vagyok, de imádott északi szomszédaink megint egy gyengus csoportba kerültek.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy

Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...Gogo
ja igaz, lekérünk egy Andorra-Észtország-Andorra-Románia (itthon) sorsolást, ha mákunk van nem kapunk ki, és akkor meglehet a szokásos műsor 😊
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért a Szlovákok meg a Szlovének nagy mázlisták naná de a Spanyol Franica meg az Olasz csoport durva
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hollandia, Törökország, Magyarország, Lengyelország, Észtország, Luxemburg.fetomy
Na, 3-at eltaláltam az 5-ből nem is rossz 😊 Mellesleg egyenlő azzal, hogy valószínű közünk nem lesz a továbbjutáshoz, de nem is baj, legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
na megyek megnézem a Bukás c. filmet... 😛

Romániának még örültem megmondom őszintén de hogy kihúztunk két olyan válogatottat amelyek ellen a bravúr egyelőre elképzelhetetlen + nem is igazán közönségcsalogatóak(olasz, angol, német, francia esetleg)...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Azért a norvég meg a görög csoport határozottan gyönge.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Szopóálarc
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ez a G csoport mindennek a legalja
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
A G csoportnál gyengébbet szándékosan sem lehetett volna összeállítani 😂
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Románia, Észtország, Andorra, Törökország, Hollandia
fos

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
horvát szerb macedón nyami
Hollandia mehetünk az 5.helyért 😀
több mint 14 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
Most már akkor jöjjenek a németek!
több mint 14 éve
Még a 3. hely sem valószínű a mostani állás szerint. Kemény lesz!
több mint 14 éve
törökök,hát nem tudom....

több mint 14 éve
meg is kaptuk a románokat,gyönyörű 😀

több mint 14 éve
Románia, Észtország, Andorra eddig...

Plusz Törökország, nem lesz egy egyszerű csoport.
Első kalapból megint a hollandok.

Szar sorsolás, negyedik helynek tűnik erősen.

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jól áll Ronaldónak a kb 15 kiló plusz. 😊 Mindegy, úgysem erre fogunk emlékezni!Seventh Son
Látva a Brazil válogatott szereplését még ilyen formában is odaférne 😀 A padra mindenképp.
több mint 14 éve
Jól áll Ronaldónak a kb 15 kiló plusz. 😊 Mindegy, úgysem erre fogunk emlékezni!
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 269 — Ajmo Vatreni
OMG, Újpesten nagy a gond.

Pécsen hogy siránkoztak már a bajnokság előtt, hogy így meg úgy kiesés elkerülése, keret, pénz, stb, most meg vezetik a tabellát 😀 Persze korai még az öröm, de azért meglepő...JC6
Én szezon elött is azt mondtam, hogy szerencsés a sorsolásunk és ha ütjük a Halit (ami nehéz meccsen, 10 ember ellen, kis szerencsével sikerült), akkor jön az akkor már láthatóan gyenge Vasas, onnan meg jöhet az önbizalom. Megjegyzem volt is, mert nagyon szép dolgokat csináltak a fiúk és ha Bajzát beüti a két százasát 1-0-nál, akkor a mai teljesen sima lett volna. Most jön a neheze.

Ismét nyert a Pécs. 😀 😀apeszos
Csak a Munkás alé... 😀 , jó kis zuhit kaptunk a meccs elött, meg a második félidő elején, viszont király hangulat volt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, Újpesten nagy a gond.

Pécsen hogy siránkoztak már a bajnokság előtt, hogy így meg úgy kiesés elkerülése, keret, pénz, stb, most meg vezetik a tabellát 😀 Persze korai még az öröm, de azért meglepő...
több mint 14 éve
egy kis esőtől megint meghalt a tányéros TV,így én ebből sikeresen kimaradok 😕
na,visszajött az adás 😊

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ismét nyert a Pécs. 😀 😀
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
utálom az ilyet.. Berakom Bujort, és mivel 33. percben állt be, pont nincs meg a 60 perc...

Egyébként ha valaki nézi a vidi meccset, és jönne chatelni, esetleg röhögni egy jót az úttesten 😛 😀

http://02.chat.mibbit.com/
irc2.hu-s server
#bowlhu channelfetomy
én nézném ha a qrva digi engedné...Divat
net stream-en nem nézed?fetomy
végre visszajött digi...meek is

|