Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
poland? 😀ja igaz, lekérünk egy Andorra-Észtország-Andorra-Románia (itthon) sorsolást, ha mákunk van nem kapunk ki, és akkor meglehet a szokásos műsor 😊fetomy(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy
Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...Gogo
szerk: lassú vok 😕
|
több mint 14 éve
Lehet, hogy rögeszmés vagyok, de imádott északi szomszédaink megint egy gyengus csoportba kerültek.
több mint 14 éve
ja igaz, lekérünk egy Andorra-Észtország-Andorra-Románia (itthon) sorsolást, ha mákunk van nem kapunk ki, és akkor meglehet a szokásos műsor 😊(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy
Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...Gogo
több mint 14 éve
(...) legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.fetomy
Dehogynem, Andorra legyőzése és egy Észtország elleni döntetlen első két meccs után...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Azért a Szlovákok meg a Szlovének nagy mázlisták naná de a Spanyol Franica meg az Olasz csoport durva
több mint 14 éve
Hollandia, Törökország, Magyarország, Lengyelország, Észtország, Luxemburg.fetomyNa, 3-at eltaláltam az 5-ből nem is rossz 😊 Mellesleg egyenlő azzal, hogy valószínű közünk nem lesz a továbbjutáshoz, de nem is baj, legalább egyszer nem játszuk el a hatalmas vágyakozást majd pofáraesést.
több mint 14 éve
na megyek megnézem a Bukás c. filmet... 😛 Romániának még örültem megmondom őszintén de hogy kihúztunk két olyan válogatottat amelyek ellen a bravúr egyelőre elképzelhetetlen + nem is igazán közönségcsalogatóak(olasz, angol, német, francia esetleg)...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Azért a norvég meg a görög csoport határozottan gyönge.
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Szopóálarc
több mint 14 éve
ez a G csoport mindennek a legalja
több mint 14 éve
A G csoportnál gyengébbet szándékosan sem lehetett volna összeállítani 😂
több mint 14 éve
Románia, Észtország, Andorra, Törökország, Hollandiafos
több mint 14 éve
horvát szerb macedón nyamiHollandia mehetünk az 5.helyért 😀
több mint 14 éve
Most már akkor jöjjenek a németek!
több mint 14 éve
Még a 3. hely sem valószínű a mostani állás szerint. Kemény lesz!
több mint 14 éve
Románia, Észtország, Andorra eddig...Plusz Törökország, nem lesz egy egyszerű csoport.
Első kalapból megint a hollandok.
Szar sorsolás, negyedik helynek tűnik erősen.
több mint 14 éve
Jól áll Ronaldónak a kb 15 kiló plusz. 😊 Mindegy, úgysem erre fogunk emlékezni!Seventh SonLátva a Brazil válogatott szereplését még ilyen formában is odaférne 😀 A padra mindenképp.
több mint 14 éve
Jól áll Ronaldónak a kb 15 kiló plusz. 😊 Mindegy, úgysem erre fogunk emlékezni!
több mint 14 éve
OMG, Újpesten nagy a gond.Én szezon elött is azt mondtam, hogy szerencsés a sorsolásunk és ha ütjük a Halit (ami nehéz meccsen, 10 ember ellen, kis szerencsével sikerült), akkor jön az akkor már láthatóan gyenge Vasas, onnan meg jöhet az önbizalom. Megjegyzem volt is, mert nagyon szép dolgokat csináltak a fiúk és ha Bajzát beüti a két százasát 1-0-nál, akkor a mai teljesen sima lett volna. Most jön a neheze.
Pécsen hogy siránkoztak már a bajnokság előtt, hogy így meg úgy kiesés elkerülése, keret, pénz, stb, most meg vezetik a tabellát 😀 Persze korai még az öröm, de azért meglepő...JC6
Ismét nyert a Pécs. 😀 😀apeszosCsak a Munkás alé... 😀 , jó kis zuhit kaptunk a meccs elött, meg a második félidő elején, viszont király hangulat volt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, Újpesten nagy a gond.Pécsen hogy siránkoztak már a bajnokság előtt, hogy így meg úgy kiesés elkerülése, keret, pénz, stb, most meg vezetik a tabellát 😀 Persze korai még az öröm, de azért meglepő...
több mint 14 éve
egy kis esőtől megint meghalt a tányéros TV,így én ebből sikeresen kimaradok 😕na,visszajött az adás 😊
több mint 14 éve
Ismét nyert a Pécs. 😀 😀
több mint 14 éve
végre visszajött digi...meek isnet stream-en nem nézed?fetomyutálom az ilyet.. Berakom Bujort, és mivel 33. percben állt be, pont nincs meg a 60 perc...én nézném ha a qrva digi engedné...Divat
Egyébként ha valaki nézi a vidi meccset, és jönne chatelni, esetleg röhögni egy jót az úttesten 😛 😀
http://02.chat.mibbit.com/
irc2.hu-s server
#bowlhu channelfetomy
|