Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
hát én azt mondom az A-ból essen ki mind, és jusson tovább at-large alapon két harmadik 😀
cseheket, görögöket utálom, a lengyelek szimplán kurva rosszak.

B jó lesz, kiesik CR 😀 életemben először fogok drukkolni egy török ööö német csapatnak.

C-ben a talján testvérek előre, spanyolok essenek ki. lehetőleg az írek örömére.

D egyértelmű Zlatan power, tuti 1. hely és gólkirályi cím + MVP. angolok beégnek mint mindig, afrikaiakat értelmes ember nem kedveli, marad Sevcsenko a 2. helyre.Höri
Én örülök az Anak is. 1. A szbornaja simán tovább fog jutni. 2. Ha a németek továbbjutnak, verhető ellenfél jön a negyeddöntőben. 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát én azt mondom az A-ból essen ki mind, és jusson tovább at-large alapon két harmadik 😀
cseheket, görögöket utálom, a lengyelek szimplán kurva rosszak.

B jó lesz, kiesik CR 😀 életemben először fogok drukkolni egy török ööö német csapatnak.

C-ben a talján testvérek előre, spanyolok essenek ki. lehetőleg az írek örömére.

D egyértelmű Zlatan power, tuti 1. hely és gólkirályi cím + MVP. angolok beégnek mint mindig, afrikaiakat értelmes ember nem kedveli, marad Sevcsenko a 2. helyre.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Továbbjutási tippjeim:
Orosz, Görög
Német, Holland
Spanyol, Horvát
Angol, Ukrán.Schleck
Nyilván az ukránok elverik a Franciákat meg a Svédeket is , hö ? 😀Toca
Svédek iszonyat túlértékeltek, a franciák meg úgyis betliznek. Nem is értem miért tartják őket egyébként nagy csapatnak még.,

szerk: Jah, és egy hazai tovább fog jutni szerintem, de ezek a lengyelek annyira szörnyűek, hogy még ebből a csoportból sem fognak szerintem.

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Továbbjutási tippjeim:
Orosz, Görög
Német, Holland
Spanyol, Horvát
Angol, Ukrán.Schleck
Nyilván az ukránok elverik a Franciákat meg a Svédeket is , hö ? 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Továbbjutási tippjeim:
Orosz, Görög
Német, Holland
Spanyol, Horvát
Angol, Ukrán.

több mint 14 éve
Holland,Dán,Német,Portugál szép kis B csoportToca
Ja, de legalább hamar ki fog derülni mennyire jó a német csapat. Remélem Lengyelországban lesznek a csoportmeccseik, mert az pár embernek a németektől félig hazai pálya. 😊iktriad
Így van a németek csak Ukrajnában játszanak csoportmeccset 😀
Német-Portugál
Dán-Portugál
Dán-Német
Lvivben lesz ami Bp-höz képest 600 km és a legközelebbi EB helyszín asszem.
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Kemény lesz. Mindegy, ha megvan a B1, vagy B2, akkor az A-ból könnyebb csapat jön, mint a holland, portugál, dán csoportellenfelek. Remélem Német, Holland továbbjutás lesz. 😛
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
az A csoport vicc, az ukránok megsz*pták, a horvátok sötét lovak, a hollandok megint a halálban szokás szerint 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Holland,Dán,Német,Portugál szép kis B csoportToca
Ja, de legalább hamar ki fog derülni mennyire jó a német csapat. Remélem Lengyelországban lesznek a csoportmeccseik, mert az pár embernek a németektől félig hazai pálya. 😊
több mint 14 éve
Holland,Dán,Német,Portugál szép kis B csoport
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
az A csoportot még selejtezőben is gyenge lenne.... :rolleyes:
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
hátha már volt valaki az ETO Park vendégszektorában, ezért kérdezem:
mennyit lehet onnan látni a meccsből? 😊
több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Lucas Leiva out for the season. Torn ACL.

Csórikám...Mikey
Jó volt ilyen hírt olvasni :S:S Pedig idén is nagyon kellett volna a gépezetbe!!! 😕 (mennyire megszerettem, pedig mennyire az ellentétét éreztem előtte való években!)
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 104
Lucas Leiva out for the season. Torn ACL.

Csórikám...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Nincs még tárgyalás meg semmi ilyesmi, nyomozati szakban van csak az ügy. Semmilyen ok nincs az előzetes letartóztatásra. Aczél is ki fog jönni, aztán majd a tárgyalás után kiderül, hogy mi lesz belőle.

Annyi történt, hogy előállították, kihallgatták gyanúsítottként gondolom, majd pár nap múlva mehet Isten hírével.
Attól hogy a többieket most még kiengedték, simán lehet hogy a tárgyalás végeztével bevarrják őket mondjuk két évre.gabokocka
Pedig Kugyela biztos bent van már vagy 3 hete és a tárgyalásig minimum bent is lesz,ezt elég biztos forrásból tudom 😉JoeyPorter
Gondolom nem tett vallomást, a nyomozók meg kérték az ügyészségtől a előzetes meghosszabbítását. Ha tett volna, nem kérték volna. De pusztán emiatt a jogerős döntése nem fog különbözni a többiekétől, ha ugyanaz volt a szerepe, mint másoknak, sőt abból ő már leült x napot. Ha ártatlan lesz akkor meg kártérítés.gabokocka
Persze,azért mondtam,hogy Andruskó is azért van még bent,mert nem tett beismerőt és az ns alapján a tárgyalásig bent is marad mind2

több mint 14 éve
nem vágom az nb1-et, de van rá esély, hogy a Sütit valaha még leigazolja egy csapat?Zsoca
Nem hiszem,hogy ha a tárgyalás után kiderül,hogy ő is ténylegesen benne volt,hogy az MLSZ visszavonja az igazolásának a felfüggesztését...

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
nem vágom az nb1-et, de van rá esély, hogy a Sütit valaha még leigazolja egy csapat?Zsoca
ha lesz rá mód mi tuti visszahívjuk, ha nem akkor marad a Kemenes-Kanta féle rockbanda 😀 valamiből meg kell élni 😀eaglesmcnabb
kíváncsi leszek rá. volt csajom utánam vele járt egy jó ideig és azért fura ember...nála egy vagyonellenőrzés tuti még jobban bebaszna. irreális volt, hogy ez a gyerek hogy tele van.Zsoca
mindegyik tele van. Na jó Pollákon kívül 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
ha lesz rá mód mi tuti visszahívjuk, ha nem akkor marad a Kemenes-Kanta féle rockbanda 😀 valamiből meg kell élni 😀eaglesmcnabb
kíváncsi leszek rá. volt csajom utánam vele járt egy jó ideig és azért fura ember...nála egy vagyonellenőrzés tuti még jobban bebaszna. irreális volt, hogy ez a gyerek hogy tele van.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
ha lesz rá mód mi tuti visszahívjuk, ha nem akkor marad a Kemenes-Kanta féle rockbanda 😀 valamiből meg kell élni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
nem vágom az nb1-et, de van rá esély, hogy a Sütit valaha még leigazolja egy csapat?

több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 233 — Keep pounding
Nincs még tárgyalás meg semmi ilyesmi, nyomozati szakban van csak az ügy. Semmilyen ok nincs az előzetes letartóztatásra. Aczél is ki fog jönni, aztán majd a tárgyalás után kiderül, hogy mi lesz belőle.

Annyi történt, hogy előállították, kihallgatták gyanúsítottként gondolom, majd pár nap múlva mehet Isten hírével.
Attól hogy a többieket most még kiengedték, simán lehet hogy a tárgyalás végeztével bevarrják őket mondjuk két évre.gabokocka
Pedig Kugyela biztos bent van már vagy 3 hete és a tárgyalásig minimum bent is lesz,ezt elég biztos forrásból tudom 😉JoeyPorter
Gondolom nem tett vallomást, a nyomozók meg kérték az ügyészségtől a előzetes meghosszabbítását. Ha tett volna, nem kérték volna. De pusztán emiatt a jogerős döntése nem fog különbözni a többiekétől, ha ugyanaz volt a szerepe, mint másoknak, sőt abból ő már leült x napot. Ha ártatlan lesz akkor meg kártérítés.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sütő cutolva 😕

több mint 14 éve

Pedig Kugyela biztos bent van már vagy 3 hete és a tárgyalásig minimum bent is lesz,ezt elég biztos forrásból tudom 😉

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
jó, engem nem érdekel, én élvezem a meccseket itthon, csont nem érdekel utána, hogy melyik volt bunda, ha nem a kedvenc csapatom játszott
Nem tudom, miért esik jól az embereknek minden 2. meccsre mondani, hogy bunda...
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
itthon az összes 30+ - os játékos bundás...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...