Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
NB3 csoportbeosztás.... Nagykanizsa Bakony-csoport.... Utazunk annyit, mint a szemét. :/
több mint 14 éve
Menjen ki inkább Ausztriába, azért többet kap... 😀 (Környékünkön nem egy játékos meghúzta ezt :rolleyes: )nem vonult vissza, a Jászapátiban penget majd.HöriEz az F1-es gálameccs egész élvezhető ..A pár hónapja visszavonult Dragit szanaszét szopatta Petrov meg Bianchi ez tény 😀JayB
A második félidőben tele voltunk nemrég még
válogatott játékosokkal ( akartak is nyerni ) és mégis simán kikaptunk!
Dragoneren különösen nagyokat lehetett nevetni...
Bocs ha OFF a téma de azért mégiscsak foci... 😉yooker
több mint 14 éve
Aki látta, a második félidő jobb volt? Csak mert a fantasztikus kiszolgáló személyzetnek köszönhetően mintegy 35 percet sorban álltunk 😀Wyattha erre a pilóta -all stars-ra gondolsz akkor igen!
Tetszett hogy komolyan vették , és nyomult mindenki rendesen!
Szíjjártót és Erdei Madár Zsoltot mindenképp kipróbálnám
Egervári helyében Izland ellen ! 😉
több mint 14 éve
4-0-ra nyert a Manchester, pedig az első félidőben sokkal többet támadott az MLS Team, de nagyon impotensek voltak. Cummings kezdő volt, kb annyiszor találkozott a labdával, mint én itthonról, egyfolytában azt a fogalmatlan andrit erőltették, aki egy darab passzt nem tudott átvenni, egyszer bontakozhatott volna ki Omar, akkor meg faszán lerúgták, hiába az angolok még egy gálameccsen is favágók. 😛
több mint 14 éve
ez csak szerintem durva?1. a játékos se ér ennyit ( 30 körül van sztem a realitás)
2. oké hogy azt mondták hogy 100M a kivásárlási ára, de azért ők se gondolják komolyan hogy bárki is fizetni fog Hulk-ért annyit. adtak érte 80-at és nem kell nekik?
http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2011/07/27/2593630/agent-porto-has-rejected-80-million-euro-bid-for-chelsea
több mint 14 éve
Aki látta, a második félidő jobb volt? Csak mert a fantasztikus kiszolgáló személyzetnek köszönhetően mintegy 35 percet sorban álltunk 😀

több mint 14 éve
nem vonult vissza, a Jászapátiban penget majd.Ez az F1-es gálameccs egész élvezhető ..A pár hónapja visszavonult Dragit szanaszét szopatta Petrov meg Bianchi ez tény 😀JayB
több mint 14 éve
Ez az F1-es gálameccs egész élvezhető ..A pár hónapja visszavonult Dragit szanaszét szopatta Petrov meg Bianchi ez tény 😀
több mint 14 éve
Ez az F1-es gálameccs egész élvezhető ..A második félidőben tele voltunk nemrég még
Bocs ha OFF a téma de azért mégiscsak foci... 😉
több mint 14 éve
nem értetek hozzá, sanyinak bizalom kell, hogy hatékony tudjon lenni... az sem baj ha nincsen csapata, akárhol is megkapja a bizalmat cserébe futószalagon szállítja a gólokat és a közönség szórakoztató megmozdulásokat!!! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Bianchi (gp2) lazán beférne egy szar nb1-es csapatba.
több mint 14 éve
nanáhogyvan! Düsszdorfban játszik, és fantasztikus formában szúrja, még mindig több a sárgája mint a gólja 😀
több mint 14 éve
saaaanyi? van egyáltalán klubcsapata? 😀DivatMinek? Ő maga felér egy klubcsapattal :cool:
több mint 14 éve
saaaanyi? van egyáltalán klubcsapata? 😀+1000, koltai is sajnos előrébb tart... stieber és tőzsér sem elég jók, megmondta már egervári 😀Reméljük Bogdán véd majd, de N. Krisztián mit keres még itt ,.. tényleg nem értem.gamerkrZolika 😊 Halmosi mondjuk megint csodás lesz ha balbekket játszatnak vele.
Németh helyett Böde kéne, egy éve mondom.Höri
és persze akkor még sanyi sincsen sehol 😕 😕peach
|
több mint 14 éve
+1000, koltai is sajnos előrébb tart... stieber és tőzsér sem elég jók, megmondta már egervári 😀Zolika 😊 Halmosi mondjuk megint csodás lesz ha balbekket játszatnak vele.Az Izland ellen készülő válogatott keret:Reméljük Bogdán véd majd, de N. Krisztián mit keres még itt ,.. tényleg nem értem.gamerkr
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/keret-izland-ellen-csernyanszki-halmosi-feher-z-korcsmar-a-valogatottban-2087949
Tőzsér, Stieber, Vass továbbra is sehol...vassadi
Németh helyett Böde kéne, egy éve mondom.Höri
és persze akkor még sanyi sincsen sehol 😕 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Agüero orvosin a Citynél, csak az aláírás kell még
több mint 14 éve
Németh helyett Böde kéne, egy éve mondom.HöriSanyi bá' előrelátóan gondolkodott, tudta, hogy a Paksra azidőtájt még fontos feladatok várnak a nemzetközi kupában, ezért most csak egy kapust hívott be tőlük.
több mint 14 éve
Zolika 😊 Halmosi mondjuk megint csodás lesz ha balbekket játszatnak vele.Az Izland ellen készülő válogatott keret:Reméljük Bogdán véd majd, de N. Krisztián mit keres még itt ,.. tényleg nem értem.gamerkr
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/keret-izland-ellen-csernyanszki-halmosi-feher-z-korcsmar-a-valogatottban-2087949
Németh helyett Böde kéne, egy éve mondom.
több mint 14 éve
Az Izland ellen készülő válogatott keret:Reméljük Bogdán véd majd, de N. Krisztián mit keres még itt ,.. tényleg nem értem.
több mint 14 éve
Az Izland ellen készülő válogatott keret:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/keret-izland-ellen-csernyanszki-halmosi-feher-z-korcsmar-a-valogatottban-2087949
Tőzsér, Stieber, Vass továbbra is sehol...
több mint 14 éve
Reménykedni lehet 😀Ne légy telhetetlen, nehogy a végén még Spanyolország, Franciaország, Skócia, Finnország, Kazahsztán legyen belőle. 😊vassadiMegvan az a hőn áhított harmadik kalap. 😛vassadiKérek egy görög, szlovén/montenegrói, észak-ír, feröeri, san marinoi csoportot pls 😛Gergőbácsi
Hogy még kínosabb legyen a ki nem jutás? 😀Hanniha már a remény sem jön be, lehet hogy a nehezebb sorsolás jobb eredményre sarkallja majd a trikolort 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Nem nagyon figyeltem eddig az eseményeket, de egy Montenegro hogy lehet a 2. kalapban?JC6Nagyon megy nekik az utóbbi időben, az EB-selejtezős csoportjukban csak rosszabb gólkülönbség miatt szorulnak a második helyre Anglia mögött.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon figyeltem eddig az eseményeket, de egy Montenegro hogy lehet a 2. kalapban?
több mint 14 éve
Én meg kérek Egervári helyett valakit..... :cool:Megvan az a hőn áhított harmadik kalap. 😛vassadiKérek egy görög, szlovén/montenegrói, észak-ír, feröeri, san marinoi csoportot pls 😛Gergőbácsi