Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
mit is ?gabtsi
A Honvéd kapuját, Dajic aranylabda várományos
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mit is ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Farkas, Simek és Dajic is két évre a Vasasé

akkor most már biztosan bent maradnak, a Dajic+Simic duó robbantani fog!

|
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://sportgeza.hu/futball/2011/07/25/forlan/
Vazzeg, ezek nem vették észre, hogy Cácáres egyszál faszban van? Legalább egy 18-as karikát kitehettek volna. 😀Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=GBu-cf2JLtIAmadeus91
Rákattintottam, megnéztem a címét, kinyomtam. Bocsi.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
Vazzeg, ezek nem vették észre, hogy Cácáres egyszál faszban van? Legalább egy 18-as karikát kitehettek volna. 😀Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=GBu-cf2JLtI
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, a Milan tárgyal az Arsenallal Fabregasról... 😀
Az első ajánlatunk 30 millió font, de ezt tutira emelni fogjuk, és még játékost is mellécsapunk majd.
Közben ugye a Barca is el akarja vinni, szóval vicces... Nyilván a Barcának sokkal nagyobb a sansza a leigazolására, de azért hátha... A zsici kedvenc játékosa, nem lepődnék meg, ha lazán megemelné 50 millió körülire az ajánlatát majd.. 😊
Próba szerencse, én már az elején mondtam, hogy azért nem lefutott még ez a Fabregas-saga. 😊

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vazzeg, ezek nem vették észre, hogy Cácáres egyszál faszban van? Legalább egy 18-as karikát kitehettek volna. 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A kapitányra és a vice-captain-re dupláz vagy tripláz, vagy mi a jelentőségük?TheMileHighCity
a kapitány dupla pontot kap a vice-captain pedig a helyettes (ha az első nem játszana)
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Leesett már, elsőre érdekes volt 15 ember egyszerre a pályán. Elvileg neveztem, bár nem történt semmi a kód beírása után.
Amit most összeállítottam azon még lehet változtatni ingyen a rajtig? Mert a csatárokra alig maradt pénzem, pedig lehet oda lett volna célszerűbb a legjobbakat választani.TheMileHighCity
Aug. 13.ig annyit változtatgatsz amennyit csak jól esik 😊

Egyébként a felállást is lehet variálni, nem az alapból megadott 4-4-2ben kell feltétlenül lenyomni.

Am jól írtad be a kódot, mert bent vagy a ligában 😊Hanni
Köszi, változtattam is szerény nyolc helyen, de akkor lehet megint, ha a középpályásokat annyira nem éri meg, ill. az is zavar, hogy ennyi csíkos mezesem van. 😀

A kapitányra és a vice-captain-re dupláz vagy tripláz, vagy mi a jelentőségük?

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem nyissunk külön topikot ennek a fantasynak az "egyéb játékok" topikon belül. Ne a soccer topikot offoljuk szét vele.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ja egyértelmű h a kp-k nem érik meg az árukat, én tavaly szinte végig 5-2-3as felállást toltam (ez is engedett felállás 😀)
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ahogy néztem a pontozást, legjobban a védők és a csatárok fizetnek. Lehet erre a kettő csoportra megyek rá anyagilag, pár nem annyira hokival kiegészítve.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Gogo
😂 😂
mondjuk egyébként nem csodálom, és ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg, jobb volt, mint egy vígjáték 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
nem igazán nézem a PL-t, de azért regeltem 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
én is. kár, hogy meg kell venni mind a 15 embert 😀 összehoztam egy egész szimpi csapatot, mondom nem lesz 5. védő leszarom, erre kiderül, hogy muszáj 😀 Kicsit szűk amúgy a keret, egy kiemelkedő játékost veszel, aztán máris necces ha normális csapatot akarsz. Na de meglássuk 😊
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Neveztem én is.... :cool:

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Leesett már, elsőre érdekes volt 15 ember egyszerre a pályán. Elvileg neveztem, bár nem történt semmi a kód beírása után.
Amit most összeállítottam azon még lehet változtatni ingyen a rajtig? Mert a csatárokra alig maradt pénzem, pedig lehet oda lett volna célszerűbb a legjobbakat választani.TheMileHighCity
Aug. 13.ig annyit változtatgatsz amennyit csak jól esik 😊

Egyébként a felállást is lehet variálni, nem az alapból megadott 4-4-2ben kell feltétlenül lenyomni.

Am jól írtad be a kódot, mert bent vagy a ligában 😊
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
valamelyik 0sfradista lecci mondja meg, hogy mennyibe kerulnek a jegyek a mai dvtk elleni meccsre, mivel lehet h kimennenk... koszipeach
“A” kat.: 3.000 Ft
“B” kat.: 2.000 Ft
NY/D kat.: 1.500 Ft
Családi Felnőtt/Gyermek: 1.000Ft/800 Ft

De ahogy Divat is írta, kell a szurkolói kártya.Bálesz

köszi a válaszokat, de így több szempontból is mindegy volt... egy benéztem a meccs napját és nem lett volna kedvem este 11kor beesni a szegedibe, kettő ezzel a kártyával meg amúgy is meghiúsították volna , hogy csóró vidéki szegedi parasztgyerök kíváncsiságból megnézhesse a nagy fradit... 😛 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
én tudtam minusz pontok nélkül változtatni a csapaton, de át kell böngészni majd a pontrendszert, és lehet újra kreálom a rettegett csapatomat 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Amit most összeállítottam azon még lehet változtatni ingyen a rajtig? Mert a csatárokra alig maradt pénzem, pedig lehet oda lett volna célszerűbb a legjobbakat választani.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Először kell összerakni a csapatot, és utána mehetek a ligába? Kicsit furcsa ez nekem, nincs draft se?

Tudtam, hogy az angolok betegek, de nem gondoltam volna, hogy két kapussal, öt-öt védővel és középpályással játszanak. 😀TheMileHighCity
az csak a kereted. annyian lehetnek. csapatot meg az összevásárolt embereidből tudsz választani majd

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Először kell összerakni a csapatot, és utána mehetek a ligába? Kicsit furcsa ez nekem, nincs draft se?

Tudtam, hogy az angolok betegek, de nem gondoltam volna, hogy két kapussal, öt-öt védővel és középpályással játszanak. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
http://fantasy.premierleague.com/Hanni
nagyon menő csapatot hoztam össze 😀
és itt hetenként kell csapatot beállítani ugye? illetve hetente fognak nőni-csökkenni az árak?
köszi az üzenetet btw!Habi
Hetente egy igazolást csinálhatsz büntetőpont nélkül, minden további igazolás -4 pontodba kerül a következő körben.(illetve van egy egyszer használatos funkció, amivel korlátlan mennyiségű igazolást csinálhatsz, ezt általába hatalmas sérüléshullám esetén szokták felhasználni) A játékosok árai pedig a szerint változnak hogy mennyien igazolják vagy adják el őket, de oda kell figyelni mert a vége felé már van olyan hogy 9.8ért tudod eladni, pedig 10.2 az értéke pl.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én is benyújtottam a licenckérvényt a mélyen tisztelt szövetséghez.