Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
szarrá áztam mint a szemét és még 9 ember ellen sem tudtunk gólt rúgni ennek a hulladék brigádnak..hogy lehetünk ekkora retardáltak azt nem tudom,de ez így nullaaz meg gigalol röhögés kategória hogy azt éneklik hogy Fradista cigányok.. 😂 😂 😂
jövőhéten on tour konda :cool:
diósgyőri kapus meg az anyját húzza ne az időt 😛
több mint 14 éve
kristof: Azt te ugye vágod, hogy a most Siófokon kezdőcsatár Huszák is hermanos volt?SchleckÉvfolyamtársam volt míg el nem ment Debrecenbe játszani, de emlékszem hogy annyira azért nem volt jó. Sőt néha botrányos dolgokat tudott csinálni viszont az arca nah az...
Rég fantasystem bár de ideje elkezdeni én beszállnék PL-be meg főleg spanyol ligásba. 😀
több mint 14 éve
Ha lenne rá érdeklődés, akkor gondoltam csinálhatnánk Premier League fantasyben egy Bowl.hu ligát, 2 féle pontszámítási módból lehet választani, az egyik egy hagyományos, fordulóról fordulóra összeadja a megszerzett pontokat és az alapján megy a verseny, a másik a Head-to-Head összesorsol minden fordulóban egy másik játékossal és az adott fordulóban aki a több pontot szerzi megkapja a 3 pontot és ez alapján van egy tabella. Nem is macerás, nem kell folyamatosan figyelni, gondoltam megkérdezem érdekel-e elég embert. (Head-to-headre gondoltam, mert haláli érzés hétről hétre befejelni a monitort idegességembe 😀, csak azt nincs értelme ilyen 6-7 emberrel elkezdeni.) Szal várom akit érdekel 😊
több mint 14 éve
kristof: Azt te ugye vágod, hogy a most Siófokon kezdőcsatár Huszák is hermanos volt?
több mint 14 éve
félelmetes hallgatni, hogy még a vezetőedzők nyilatkozatai közben is hogy énekelnek a miskolciak 😊
több mint 14 éve
Fradi ellen idegenben jó az X. Pláne a körülmények tudatában...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
örülök, h sikerült kiharcolni a döntetlent de a játékvezetés kritikán aluli volt, Abdout ki kellett volna szórni legalább kétszer, Gallardo meg Pál kiállítása ellenben nevetséges volt, épp, hogy sárgát értek.
több mint 14 éve
tök mind1 úgyse akartak ezek ma még1 gólt rúgni...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMGezt a bírót hazazavarni olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet...
sima sárga volt..
több mint 14 éve
na ez megint hol volt piros? 😀 egyszerű sárgaés közben rájöttem, hogy a Bathásért is sárgát kellett volna adni, így még 1-szer visszanézve
több mint 14 éve
http://videa.hu/videok/sport/tomegbunyo-a-meccsen-foci-L8E4UpW05JxK90Rydiverdocgeccciii h hátbarúgta kezdésnek... 😊
|
több mint 14 éve
Ki ez a chilei spori és mit keres itt? Nevetséges ítéletei vannak...JC6tavaly is ekkora fasz volt amúgy, de úgy látszik Vágner Úréknak elég ez a "teljesítmény"
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ki ez a chilei spori és mit keres itt? Nevetséges ítéletei vannak...
több mint 14 éve
Tényleg annyival de annyival jobb hogy ez a chilei fasz vezeti a meccseket mert sokkal jobb mint egy magyar bíró...jah nem
több mint 14 éve
Hurka szted ez piros volt?az lett volna mind a 2
loooooooooool fél perc múlva nyújtott lábbal repül abdugeci...és még a pályán lehet...Divat
viszont Gallardo 2. sárgája vicc kategória 😊
több mint 14 éve
a hollandus is mehetne a vígszínházba...legalább visszaadta a chieli a pirosat... 😀
|
több mint 14 éve
http://videa.hu/videok/sport/tomegbunyo-a-meccsen-foci-L8E4UpW05JxK90Ry

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
hát gratulálok, így kell 2 percen belüli 2 piros lapos megmozdulást 1(!!!) sárgával megúszni. Ennek a sporinak sem kell több meccset vezetni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hurka szted ez piros volt?loooooooooool fél perc múlva nyújtott lábbal repül abdugeci...és még a pályán lehet...
|
több mint 14 éve
Jah, chaten nem voltam. Én sem gondolom azt, hogy annyira nyomnák a vidit, de ez a piros nem volt az. Iszonyat inkompetens volt ez a spori.SchleckA bíró teljesen hülye volt, ha nem ilyen sima a meccs valószínű többeket érdekelt is volna. Nem is csak a piros, de azon kívül is lehetett volna adni, meg Horváthnál vagy Horváthnak vagy a paksinak kellett volna szimulálásért (sztem az volt, mert HG első keze lendült, az pont nem talált, a másik az semmi nem volt), de lényeg, hogy valakinek kellett volna, és a végén ahogy lefújta is, miközben a 16-osukon nálunk a labda... Mindegy, a Paksnak addig sem volt köze a meccshez, egyáltalán nem ezen ment el nekik.
több mint 14 éve
most is megy a cset, szal gyere nyugodtan 😉Nem. Én az "egyszerűen gusztustalan ez a vidi" szövegre reagáltam 😉 A piros sok volt, ezt sztem a chaten is elmondtam, nemtom, de nem gondolom, hogy ettől a vidi gusztustalan lenne, de nyilván mindegy mit mondok, inkább bele se menjünk mélyebben 😊fetomyJah, chaten nem voltam. Én sem gondolom azt, hogy annyira nyomnák a vidit, de ez a piros nem volt az. Iszonyat inkompetens volt ez a spori.Schleck
több mint 14 éve
Nem. Én az "egyszerűen gusztustalan ez a vidi" szövegre reagáltam 😉 A piros sok volt, ezt sztem a chaten is elmondtam, nemtom, de nem gondolom, hogy ettől a vidi gusztustalan lenne, de nyilván mindegy mit mondok, inkább bele se menjünk mélyebben 😊fetomyJah, chaten nem voltam. Én sem gondolom azt, hogy annyira nyomnák a vidit, de ez a piros nem volt az. Iszonyat inkompetens volt ez a spori.
több mint 14 éve
Nem. Én az "egyszerűen gusztustalan ez a vidi" szövegre reagáltam 😉 A piros sok volt, ezt sztem a chaten is elmondtam, nemtom, de nem gondolom, hogy ettől a vidi gusztustalan lenne, de nyilván mindegy mit mondok, inkább bele se menjünk mélyebben 😊
több mint 14 éve
Szerinted ez tényleg piroslapot ért?ezért a piros enyhén erős....egyszerűen gusztustalan ez a Vidi, még ilyenekkel is segíteni kell... Dub😂
A meccs amúgy kihagyhatatlan volt 😀 Aki nem látta nem tudja mekkora poénról maradt le 😀fetomy
több mint 14 éve
ezért a piros enyhén erős....egyszerűen gusztustalan ez a Vidi, még ilyenekkel is segíteni kell... Dub😂
A meccs amúgy kihagyhatatlan volt 😀 Aki nem látta nem tudja mekkora poénról maradt le 😀