Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha valakit netán érdekel:

VIP jegy a VASAS-ROMA meccsre féláron, <12.000-ért korlátlan piával meg minden.fetomy
Akinek ennyi pénzt megér majd ez az egész...az meg is érdemli.... 😊Mad
hát ja, de ki tudja 😊 Elmegy, 7ezerért bezabál, 3-ért bepiál, a maradék 1700-ért meg megnézi a meccset fasza helyről 😀
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör

VIP jegy a VASAS-ROMA meccsre féláron, <12.000-ért korlátlan piával meg minden.fetomy
Akinek ennyi pénzt megér majd ez az egész...az meg is érdemli.... 😊

@KJuraszik
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
na megjött a lilaverő is...

|
több mint 14 éve

VIP jegy a VASAS-ROMA meccsre féláron, <12.000-ért korlátlan piával meg minden.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szegény Divat,szegény újpest 😕

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Borzasztó gyenge játékkal, egy elég szar meccsen újból vereség. 😕 Nem is értem, teljesen elképzelés nélküli foci, Lázár, Simon is mintha egy másik játékos lenne. Ezt nem lehet már a 6-7 sérültre fogni. Pedig tudtommal edzőt buktatni sem akarunk.zavi27
ööö...jövőre?

(sry magas labda... 😊 )

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
női soccer vb döntőt sikerült nézni, haverok se bánták, sajnos szomorú véget ért

Hurka: Nem sikerül kimennifetomy
:/ kerestelek a szememmel pedig. viszont szégyelld magad, h mi, 6an miskolciként is kimentünk a Vidinek szurkolni míg te nem (zászlót meg a jegyet el is tettem emlékbe, bár mivel a H-ban ültünk a Sturm szurkolókat sokkal jobban hallottuk, btw nagyon szimpik voltak, végig hangosak voltak, és minden dalt jó sokáig énekeltek) viszont láttam a tokiói csajt (mondjuk azt csak most, h visszaolvastam tudtam meg, h ki ő)

ha még van jegy és sikerül kocsit szerezni, akkor meg irány ma az Üllői 😊

NB1ben viszont idén DVTK fan leszek.
eaglesmcnabb
helyes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy pillanatig azt hittem, nem is a Győr játszik, hanem a Tottenham 😂
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Guerrero-tripla a bronzmeccsen. Peru megérdemelte, de ugyanúgy megérdemelte volna Venezuela is.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
a Hali már másodjára egyenlített a Honvéd ellen, már 3(!) büntető volt a meccsen....gamerkr
Bunda 😛Asbee
A bundázásoknak Honvéd W-k lesznek zsinórban az eredményei felőlem csinálhatják. 😊 Viszont van egy olyan érzésem, hogy Hajdú egy időre kikerült a csapatból a múltkori fiaskó miatt....
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
mi meg nyertünk 2-0-ra, Maric rúgott 2 szabad gólt 😀 Siófok alig jutott el a kapuig, bár ez nem is meglepetés, mivel Thomas nem játszott
Valamint megkaptam az érmet a tavalyi bronzért, kicsit érdekes körülmények között 😊
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
a Hali már másodjára egyenlített a Honvéd ellen, már 3(!) büntető volt a meccsen....gamerkr
Bunda 😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 449 — Amerikai sportok rajongója
Borzasztó gyenge játékkal, egy elég szar meccsen újból vereség. 😕 Nem is értem, teljesen elképzelés nélküli foci, Lázár, Simon is mintha egy másik játékos lenne. Ezt nem lehet már a 6-7 sérültre fogni. Pedig tudtommal edzőt buktatni sem akarunk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a PMFC már bent is maradt 😀
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
a Hali már másodjára egyenlített a Honvéd ellen, már 3(!) büntető volt a meccsen....

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
valamelyik 0sfradista lecci mondja meg, hogy mennyibe kerulnek a jegyek a mai dvtk elleni meccsre, mivel lehet h kimennenk... koszipeach
“A” kat.: 3.000 Ft
“B” kat.: 2.000 Ft
NY/D kat.: 1.500 Ft
Családi Felnőtt/Gyermek: 1.000Ft/800 Ft

De ahogy Divat is írta, kell a szurkolói kártya.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elferizted

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Spoiler:

Simic ma győztes gólt fog lőni. (Ha szünetben nem hozza be Bandi bá a buszma Beliczkyt)

több mint 14 éve
ez a Dibusz gecijó!Divat
Simic mellé meg tökéletes lesz Dajics 😂fetomy
hasonló játékerő...lehet együtt ütősek! 😊Divat
gyönyörű páros lenne 😀 Kérdés, hogy ki passzolna és ki lőne gólt.. 😀
több mint 14 éve
ez a Dibusz gecijó!Divat
Simic mellé meg tökéletes lesz Dajics 😂fetomy
hasonló játékerő...lehet együtt ütősek! 😊

|
több mint 14 éve
ez a Dibusz gecijó!Divat
Simic mellé meg tökéletes lesz Dajics 😂
több mint 14 éve
ez a Dibusz gecijó!

|
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Sztem mi idén, főleg a bajnokság elejében nem feltétlenül leszünk tényezők. Luis Enrique biztos jó csapatot fog összerakni, de sztem nekünk idén még nem lehet nagyon cél a bajnoki cím. Tavaszra várom azt, hogy összeszokjon a társaság. Erős ez az olasz bajnokság, bárki bármit mond.
A Juve Vidal igazolása fasza, Zigler szintén. Pirlonak éppen jól jöhet a váltás. Matri sztem még jó igazolás, a többieket annyira nem tartom előrelépésnek, max Lichteinert.
Milanra még várni kell, ahogy Stez is mondja, erős a keret, de ide is kell még friss hús.
Internek is dobbantania kell, Rickynek még nincs nagy tapasztalata, Sneci döntése is kérdéses még.
Napoli fasza, lazio éppen nem igazol szarul, de olyan marha jól sem.
Nálunk meg megy a fiatalítás. Bojan, José Angel, Lamela beépítésre vár, tetszik, hogy sok nagyon tehetséges fiatal is a felnőttekkel készül, külön kiemelem Caprarit, ő robbanthat már idén is. Nálunk most le kell rakni egy fiatal csapat alapját, de még bele kell nyúlni a zsebbe is. Stekelenburg szinte biztosan jön, még egy belső védő és egy csatár kell legalább. De én egyenlőre a Róma átigazolásaival maximálisan elégedett vagyok, ez a szép jövő első lépcsője.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Amúgy miért hívják 1 percesnek, mikor 10-15 mp max a gyásszünet? 😀

Dajic még a cserepadon sem kapott helyet 😥
több mint 14 éve
Steelers-PMFC
BB gyászszünetében Kulcsár D. birizgálja Bárányos fülét...a hüle 😀

|