Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
A Juvéban kezd brutális lenni azárt az a játékoskeret... Ha azt egy olyan edző kapja kézbe, aki össze tudja csiszolni őket... És még Agüerorol nem volt szó, ő meg megmondta, hogy vagy Juve, vagy Madrid, de nem marad... A Juve meg egy vagyont akar rá áldozni... Igazolják a jó játékosokat, mint a hülyék, szerintem simán jobbak az Internél, de jelenleg még nálunk is, amíg nincs Mister X-ünk és nincsenek meg a további igazolásaink, amiket ígérnek a zsiciék.Eto'o sincs igen maradóban, viszont eddig ez a Ricky Álvarez nem tűnik rossznak, Tevez meg qrva jó lenne, csak legalább ennyire drága(or kölcsönbe)...védelembe pont most fiatalítunk igazán(Rano,Nagatomo,Jonathan) sztem ott nem a korral van a baj hanem azzal falábú románnalIgen? és Milánó szebbik fele? 😊DivatTévezt baszogatjátok a nyaralása közben, gondolom rá utaztok elég durván. Hatalmas igazolás lenne szvsz, reméljük nem sikerül. 😛
Veletek nem is annyira számoltam, nem tűnik valami acélosnak az idei offseason... edzőváltás, szerintem rossz választás, egy lassan totál elöregedő védelem, távozóban lévő Sneijder, és ha Tévezt nem sikerülne elhozni, akkor meg Eto'nak kell megint a meccseket nyernie majd, ami nem biztos, hogy elég lesz.
Kezd az az érzésem támadni, mint ha ugyanabba a szarba sétálnátok bele, mint amibe Berlu... Ráverte a pöcsét a bajnokainkra, majd a totál kritikán aluli szezonok után jött rá, hogy fiatalítani kell és bizony komoly erősítéseket hozni, mert ez így vicc lesz.
Ő az utolsó pillanatban meglépte, Nálatok is necces, a kulcsfigurák kezdenek vészesen kiöregedni..
Jelen helyzetben a Juve szerintem simán komolyabb ellenfél, de még a Roma is, mint az Inter.Stez
azért sztem még ígyis jobbak leszünk mint a zebrák...de majd meglássuk.Divat
több mint 14 éve
Hamsik ha megy annyira nem nagy gond mert érkezett Inler, akit én nagyra tartok. Udine vszint igaz, visszaeshetnek Sanchez és Inler nélkül.A Roma még csak msot kezdett bele az igazolgatásokba... És van pénzük is, nem is sajnálják. És Krkic nagy igazolás szerintem. A Napoli Hamsíkon fog állni vagy bukni, ha ő megy, akkor baszhatják. Az Udine eladta Sánchezt, a húzónevet... Di Natale nem fogja megváltani a világot egyedül.StezTévezt baszogatjátok a nyaralása közben, gondolom rá utaztok elég durván. Hatalmas igazolás lenne szvsz, reméljük nem sikerül. 😛a Roma nem. nekeik az EL hely lehet csak a cél. A Napoli erősebb jelenleg jóval náluk, Udinese is talánbraxa88
Veletek nem is annyira számoltam, nem tűnik valami acélosnak az idei offseason... edzőváltás, szerintem rossz választás, egy lassan totál elöregedő védelem, távozóban lévő Sneijder, és ha Tévezt nem sikerülne elhozni, akkor meg Eto'nak kell megint a meccseket nyernie majd, ami nem biztos, hogy elég lesz.
Kezd az az érzésem támadni, mint ha ugyanabba a szarba sétálnátok bele, mint amibe Berlu... Ráverte a pöcsét a bajnokainkra, majd a totál kritikán aluli szezonok után jött rá, hogy fiatalítani kell és bizony komoly erősítéseket hozni, mert ez így vicc lesz.
Ő az utolsó pillanatban meglépte, Nálatok is necces, a kulcsfigurák kezdenek vészesen kiöregedni..
Jelen helyzetben a Juve szerintem simán komolyabb ellenfél, de még a Roma is, mint az Inter.Stez
Ettől függetlenül a Romaban nem hiszek
több mint 14 éve
Eto'o sincs igen maradóban, viszont eddig ez a Ricky Álvarez nem tűnik rossznak, Tevez meg qrva jó lenne, csak legalább ennyire drága(or kölcsönbe)...védelembe pont most fiatalítunk igazán(Rano,Nagatomo,Jonathan) sztem ott nem a korral van a baj hanem azzal falábú románnalTévezt baszogatjátok a nyaralása közben, gondolom rá utaztok elég durván. Hatalmas igazolás lenne szvsz, reméljük nem sikerül. 😛Mindenesetre azért belehúztak a nagycsapatok, érdekes szezonnak nézünk elébe.StezIgen? és Milánó szebbik fele? 😊Divat
azért sztem még ígyis jobbak leszünk mint a zebrák...de majd meglássuk.
|
több mint 14 éve
A Roma még csak msot kezdett bele az igazolgatásokba... És van pénzük is, nem is sajnálják. És Krkic nagy igazolás szerintem. A Napoli Hamsíkon fog állni vagy bukni, ha ő megy, akkor baszhatják. Az Udine eladta Sánchezt, a húzónevet... Di Natale nem fogja megváltani a világot egyedül.a Roma nem. nekeik az EL hely lehet csak a cél. A Napoli erősebb jelenleg jóval náluk, Udinese is talánbraxa88Igen? és Milánó szebbik fele? 😊DivatTévezt baszogatjátok a nyaralása közben, gondolom rá utaztok elég durván. Hatalmas igazolás lenne szvsz, reméljük nem sikerül. 😛
több mint 14 éve
Hát a Milannál még nem kezdődött el az átigazolási szezon azért... Mexés és Taiwo remek igazolások, de a két nagyobb durranás majd augusztus végén jön valszeg, az egyik Montolivo lesz, a másik lesz a bizonyos Mister X, ez a játékos valszeg a Hamsík, Schweinsteiger, Pastore, Ganso, Bale, Fabregas hatos közül fog kikerülni. Habár Hamsíkot drágának véljük, Fabregas meg Barca lesz, így inkább a maradék 4 játékosra van nagyobb esély..Schweinit elfelejtheti Milan...
Meg az is sanszos, hogy Ganso jönni fog, de csak januárban és rajta kívül dolgozik a vezetőség valami bombaigazoláson. Ezekkel az igazolásokkal kiegészítve valóban egy, a BL-re is nagy eséllyel pályázó keretet dobnánk össze, ezek után azt mondanám, hogy csak a Barca vagy a Real állíthatna meg. 😊
De a Juve idei igazolásai is eléggé jók, a kérdés csak az, hogy taktikailag mennyire tudja majd összecsiszolni az edzői stáb a csapatot. Mindenesetre azért belehúztak a nagycsapatok, érdekes szezonnak nézünk elébe.Stez
több mint 14 éve
igen Pazzinivel és Cassanoval 😛Tavaly a Sampdoria majdnem BL-csoportkörbe jutott... 😊WyattTévezt baszogatjátok a nyaralása közben, gondolom rá utaztok elég durván. Hatalmas igazolás lenne szvsz, reméljük nem sikerül. 😛a Roma nem. nekeik az EL hely lehet csak a cél. A Napoli erősebb jelenleg jóval náluk, Udinese is talánbraxa88
több mint 14 éve
Tavaly a Sampdoria majdnem BL-csoportkörbe jutott... 😊a Roma nem. nekeik az EL hely lehet csak a cél. A Napoli erősebb jelenleg jóval náluk, Udinese is talánbraxa88Igen? és Milánó szebbik fele? 😊DivatTévezt baszogatjátok a nyaralása közben, gondolom rá utaztok elég durván. Hatalmas igazolás lenne szvsz, reméljük nem sikerül. 😛

több mint 14 éve
a Roma nem. nekeik az EL hely lehet csak a cél. A Napoli erősebb jelenleg jóval náluk, Udinese is talánTévezt baszogatjátok a nyaralása közben, gondolom rá utaztok elég durván. Hatalmas igazolás lenne szvsz, reméljük nem sikerül. 😛Mindenesetre azért belehúztak a nagycsapatok, érdekes szezonnak nézünk elébe.StezIgen? és Milánó szebbik fele? 😊Divat
több mint 14 éve
Wilshere egy kibaszott zseni, mindkét gól tőle indult és volt még 2-3 nagyon veszélyes előretöréseSebiiÚgy látszik jó tesz neki, hogy apa lesz 😀

több mint 14 éve
Tévezt baszogatjátok a nyaralása közben, gondolom rá utaztok elég durván. Hatalmas igazolás lenne szvsz, reméljük nem sikerül. 😛Mindenesetre azért belehúztak a nagycsapatok, érdekes szezonnak nézünk elébe.StezIgen? és Milánó szebbik fele? 😊Divat
Jelen helyzetben a Juve szerintem simán komolyabb ellenfél, de még a Roma is, mint az Inter.
több mint 14 éve
de...nem is figyeltem h azt írta h mai. 😊valamelyik 0sfradista lecci mondja meg, hogy mennyibe kerulnek a jegyek a mai dvtk elleni meccsre, mivel lehet h kimennenk... koszipeachAz nem holnap lesz 18kor?zavi27
|
több mint 14 éve
valamelyik 0sfradista lecci mondja meg, hogy mennyibe kerulnek a jegyek a mai dvtk elleni meccsre, mivel lehet h kimennenk... koszipeachAz nem holnap lesz 18kor?
több mint 14 éve
Félidőben 2-1-re vezetünk a Köln ellen. Gervinho nagyon király volt, 15 perc alatt vert 2 gólt, aztán 30. percen lehoztuk. Félidő végén Jenkinson a másik új fiú egy hatalmas öngólt lőtt, ezt még biztos sok elyen fogjuk látni, mert nem mindennapi volt. Wilshere egy kibaszott zseni, mindkét gól tőle indult és volt még 2-3 nagyon veszélyes előretörése. Walcott ugyanolyan ész nélkül játszik mint eddig, csak fut, de beadni, cselezni nem tud. Chamakh nagyon szürke. Összességében egész jók vagyunk.
több mint 14 éve
valamelyik 0sfradista lecci mondja meg, hogy mennyibe kerulnek a jegyek a mai dvtk elleni meccsre, mivel lehet h kimennenk... koszipeach~1500(+-200) körül, vendégbe 2000HUF szvsz
ja és hazaiba kell ugye szurkolói kártya!
|
több mint 14 éve
Mindenesetre azért belehúztak a nagycsapatok, érdekes szezonnak nézünk elébe.StezIgen? és Milánó szebbik fele? 😊
|
több mint 14 éve
valamelyik 0sfradista lecci mondja meg, hogy mennyibe kerulnek a jegyek a mai dvtk elleni meccsre, mivel lehet h kimennenk... koszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Hát a Milannál még nem kezdődött el az átigazolási szezon azért... Mexés és Taiwo remek igazolások, de a két nagyobb durranás majd augusztus végén jön valszeg, az egyik Montolivo lesz, a másik lesz a bizonyos Mister X, ez a játékos valszeg a Hamsík, Schweinsteiger, Pastore, Ganso, Bale, Fabregas hatos közül fog kikerülni. Habár Hamsíkot drágának véljük, Fabregas meg Barca lesz, így inkább a maradék 4 játékosra van nagyobb esély..xsak h ne legyen off az eagles topicbaPhillyben állomásozik a Juve, igy az eaglesszel is volt találkaVidal a miénk. Licht-el kiegészülve biztos vagyok benne, hogy hatalmas minőségi javulást fognak hozni. 😊Zsoca
braxa88
Lichsteinert nagyon nem birom, de elismerem h jo védő. klasszisokkal jobb mint az előzőek és ziegler is erősítés. Pirlo kérdéses...
Vidalnak nagyon örülök, de remélem nem fog ugy járni mint a nagyon várt Tiago, Diego, Melo, Aquilani stb középpályások.
Irjon alá még Rossi és kész egy erős csapat. Matri-Q és Rossi 3as sztem nagyon jó. +Alex 😊
Bajnok cím sztem nem lesz, Milan tul erős, de 2. helyre oda lehet érni.braxa88
Meg az is sanszos, hogy Ganso jönni fog, de csak januárban és rajta kívül dolgozik a vezetőség valami bombaigazoláson. Ezekkel az igazolásokkal kiegészítve valóban egy, a BL-re is nagy eséllyel pályázó keretet dobnánk össze, ezek után azt mondanám, hogy csak a Barca vagy a Real állíthatna meg. 😊
De a Juve idei igazolásai is eléggé jók, a kérdés csak az, hogy taktikailag mennyire tudja majd összecsiszolni az edzői stáb a csapatot. Mindenesetre azért belehúztak a nagycsapatok, érdekes szezonnak nézünk elébe.
több mint 14 éve
A Red Bulls lealázásáról bővebben:http://denversports.blog.hu/2011/07/23/rapids_alomjatek_a_red_bulls_ellen
😛
több mint 14 éve
Parma-Parmalat oly mind1 nem? 😊NK9>>talán Parma...Crespo helyére viszik, ő jön ide 😀fetomy
Crespo rettegj... 😀Divat
|
több mint 14 éve
xsak h ne legyen off az eagles topicbaPhillyben állomásozik a Juve, igy az eaglesszel is volt találkaVidal a miénk. Licht-el kiegészülve biztos vagyok benne, hogy hatalmas minőségi javulást fognak hozni. 😊Zsoca
braxa88
Lichsteinert nagyon nem birom, de elismerem h jo védő. klasszisokkal jobb mint az előzőek és ziegler is erősítés. Pirlo kérdéses...
Vidalnak nagyon örülök, de remélem nem fog ugy járni mint a nagyon várt Tiago, Diego, Melo, Aquilani stb középpályások.
Irjon alá még Rossi és kész egy erős csapat. Matri-Q és Rossi 3as sztem nagyon jó. +Alex 😊
Bajnok cím sztem nem lesz, Milan tul erős, de 2. helyre oda lehet érni.
több mint 14 éve
NK9>>talán Parma...Crespo helyére viszik, ő jön ide 😀
Crespo rettegj... 😀Divat
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂
több mint 14 éve
yephttp://www.pfla.hu/?q=news/1949Ő a Viktor fia Gáspár? 😀Schleck
ejj gazsi, akko hamarosan nb1... 😊Divat
|

braxa88